نقل قول:
اگر منظورتون پلاک ملی هست بله میشه.
باید گمرکی رو طبق ضوابط کامل پرداخت کنید با هزینه های جانبی که برای پلاک و سند و بیمه هست.
ماشین مورد نظرتون باید صفر کیلومتر و اسمش تو لیست خودروهای مجاز برای ورود به کشور باشه.
Printable View
نقل قول:
اگر منظورتون پلاک ملی هست بله میشه.
باید گمرکی رو طبق ضوابط کامل پرداخت کنید با هزینه های جانبی که برای پلاک و سند و بیمه هست.
ماشین مورد نظرتون باید صفر کیلومتر و اسمش تو لیست خودروهای مجاز برای ورود به کشور باشه.
خیلی ممنون ...محبت کردین
واسه ماشین دست 2 امکان نداره؟؟؟
تا جایی که میدونم قبلا نهایت تا 2 سال کارکرده رو هم قبول میکردننقل قول:
اما بعد قانون عوض شد و تمام خودروها حتما باید صفر کیلومتر باشن.
حالا دوباره عوض شده باشه یا نه رو نمیدونم.
آهان .....منم دنبال همین دوسال می گردم صحت داره یا نه
خیلی محبت کردین
سلام
استاتید محترم
من میخوام یه Mitsubishi Lancer EX گذر موقت بیارم مدل 2011 یا 12 از کجا بیارم و قیمتش حدودا چقدر برام تموم میشه!!
برم 1 روزه میتونم بیارم؟؟:31:
محمد جان برای خرید خودرو با پلاک اروند هم باید ثبت سفارش بشه؟
یعنی میشه از ارز مرجع استفاده کرد؟
نقل قول:
نه دوست من خرید خودرو با پلاک اروند مثل خودروهای دیگه انجام میشه.
ثبت سفارش برای ورود خودرو به کشور جهت پلاک کردن به طور دائم ( منظورم پلاک ملی بود )
هست.
دوستان تا سقف 30 میلیون چه ماشین هایی رو میشه به منظقه ازاد ارس اورد
لطفا زود بگید جمعه میرم اذربایجان
نقل قول:
دوست من از ایران نمیشه قیمت خودرو در آذربایجان رو در آورد.
شما برای خرید خودرو احتمالا باید بیشتر از یکبار سفر به آذربایجان رو در برنامه قرار بدین.
مناطق آزاد داخلی راحت تر میشه قیمت در آورد.
محمد جان منظورم وارد کردن شخصی خودرو یعنی خرید خودرو از کویت یا امارات برای پلاک اروند کردن بود نه خرید از منطقه.نقل قول:
خودمون وارد کنیم.
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
آقا منطقه ارس راه افتاد؟
شرایط؟
قيمت واقعى ماشين هرچقدر هست ، ٢٠ درصد از قيمت كل ماشين رو براى پلاك كردن ميپردازيد . هزينه حمل و نقل و ... هم كه با خودتونه . به طور مثال تويوتا كمرى ٢٢ هزار دلاره + ٢٠٪ ميشه حدود ٢٥ هزار دلار.
؟؟؟کسی راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
ماشين كاركرده ميتونيد وارد كنيد اما بايد گمرك آشنا داشته باشيد،هر نوع ماشينى بخوايد بهتره با يك بنگاه خودرو صحبت كنيد تا كمكتون كنن.
شرایط نداره؟ مثلا از 2010 به بعد؟ از چابهار میشه؟
نقل قول:
طبق قانون باید خودرو صفر باشه
دوستمون گفتن اگر آشنا داشته باشی اونم با دردسر.
بهتره به ماشین صفر کیلومتر فکر کنید برای وارد کردن و پلاک کردن
الان گمرک انزلی راه افتاده؟
مزدا 3 اگه بخوایم وارد کنیم چند میشه؟
نقل قول:
فکر میکنم حدود 20 میلیون تومان باشه.
بستگی به قیمت خودرو در کشوری داره که میخوای از اوجا خودرو وارد کنید.
یعنی من مزدا 50 میلیونی رو با 20 میلیون میخرم.از کدوم گمرک؟شرایط خریدش چیه؟نقل قول:
نقل قول:
تعجب نداره دوست من.
شما ماشین رو برای تردد در کدوم شهر میخواین؟
برای تردد در منطقه آزاد میخواین ؟
رشت و شهرهای اطرافش تا شعاع 60-50 کیلومتری.نقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم تو رشت بتونید تردد داشته باشی
مگر اینکه ماشین پلاک ملی باشه.
منطقه آزاد ارس هست اون منطقه که فکر کنم هنوز پلاک برای تردد ندادن
سلام
من عید میخام از قشم یا کیش که میخام برم یه ماشین تا حدودای 30 تا 40 هزارتا یه ماشین گذر کنم.فقط تو این مدت انقد حرفای ضد و نقیض در مورد قوانین و هزینه هاش تو نت و بیرون شنیدم که حسابی گیج شدم.
از دوستان اگه کسی اطلاعات دقیق در مورد قوانین و هزینه هاش مراحل اداریش داره ممنون میشم که منو راهنمایی کنه.
تنوع و بازار خودرو تو منطقه آبادان ... بیشتره یا تو جزایر...؟؟؟
تفاوت آنچنانی ندارن اما هرچی منطقه آزاد بزرگتر باشه ، قطعاً تقاضا هم بیشتره و به طبع تنوع هم بیشتر هست . به طور مثال کیش بسیار متنوع تر از آبادان یا حتی قشم هست .نقل قول:
تو قیمتا چه طور ؟؟نقل قول:
شرایط گمرک برای خودروهای مناطق آزاد یکسان هست .نقل قول:
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
با درودنقل قول:
عجیبه :18:!!من همین الان تو گلسار رو بیلبورد تبلیغ نمایندگی شاکری
از فروش خودرو با پلاک منطقه ازاد خبر داده..:10:
خیلی وقته که نمایندگی شاکری رشت از فروش خودرو های تویوتا و لکسوس با پلاک منطقه آزاد و بدون عوارض و گمرک خبر داده ! حالا اینکه شرایطش چی هست و آیا باید آدرس داشته باشی توی منطقه آزاد رو نمیدونم !
من رفتم نمایندگی شاکری گفت نداریم....:18:اون تبلیغ بیلبورد تو گلسار رو من هم دیدم..نمیدونم قسم حضرت عباس و باور کنم با دم خروسو
سلام قبلا يه تاپيكي بود درمورد مناطق آزاد اروند پاك شده ؟ پيدا نكردمش
اگه كسي اطلاع داره لطفا لينكش كنه برام
نقل قول:
همین تاپیکه دوسته من.
فقط اسمش عوض شد تا مباحث در مورد تمام مناطق آزاد در این تاپیک ادامه پیدا کنه.
........................................
سلام دوستان
من بخوام مزدا3 یا مگان 2000 رو از نمایشگاههای منطقه اروند بگیرم میتونم تفاوت گمرکش رو بدم و پلاک ملی بگیرم. ممنون میشم اگه قیمت اروند تا قیمت تمام شده تا دریافت پلاک ملی رو اگر مقدور باشه ذکر کنید.
پیشاپیش از راهنمایی دوستان متشکرم.
نقل قول:
دوست من
خودروهایی که گفتین هردو دارن در داخل کشور مونتاژ میشن و صرف نمیکنه از مناطق آزاد بخری و
پلاک کنی.
چون طبق قوانین باید ماشین رو صفر کیلومتر بخری و مگان 2000 صفر کیلومتر تو مناطق آزاد فکر نمیکنم باشه.
باسلامنقل قول:
ممنون از پاسختون در مورد کیا سراتو و هیوندای i30 و تویتا یاریس چطور
نقل قول:
در مورد این 3 مورد هم قوانین طوذی تنظیم شده که جمع تمام هزینه ها با خرید هریک ار این خودرو ها
از طریق نمایندگی به صرفه تر خواهد بود.
در ضمن گارانتی هم داره و برخی آپشن ها هم کامل تره یادتون باشه
Ye soale kheyli fanni''!!! aya mitunam ye mashin az arvand bekharam bad plak transitesh konamo az ye marz dige(bazargan) kharejesh konam? mikham ba pelak transit carne ham begiram??? aya momkene???
Ye soale kheyli fanni''!!! aya mitunam ye mashin az arvand bekharam bad plak transitesh konamo az ye marz dige(bazargan) kharejesh konam? mikham ba pelak transit carne ham begiram??? aya momkene???نقل قول: