بازي ريليز شده !!! الان يه فيلم ديدم زد ١١.٨.١١ !! الان فكر كنم ١١.٨.١٤ هست
؟!؟!؟؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
Printable View
بازي ريليز شده !!! الان يه فيلم ديدم زد ١١.٨.١١ !! الان فكر كنم ١١.٨.١٤ هست
؟!؟!؟؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
سیستم نگارش امریکایی ماه/روز/سال هست که میشه 8 نوامبر 2011،نه 11 آگوست 2011.نقل قول:
نقل قول:
اهـــا !
یه لحظه بهت زده شدم :دی
ممنون :40:
اين بازي دقيقا شماره چند call of است؟؟؟؟
بستگی داره چجوری بشماری:نقل قول:
[PHP]http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty[/PHP]
هفتمین عضو از سری cod به اسم Modern Warfare 2 برای pc تابحال ارائه شده و نسخه ی هشتمش هم به اسم Modern Warfare 3 قراره چند ماه دیگه ارائه شه.نقل قول:
هشتمین شماره از cod و سومین شماره از مدرن وارفارنقل قول:
خودمونیم خوب پولی در میارن با این کپی در کپی هر سری! ولی عصبانی نشید من خودم دیوونشم:5:
عصبانیت نداره!خوب حقیقته دیگه... پرونده cod با black ops بسته شد رفت: دینقل قول:
آقایون کسی پیش خرید کرده بازی رو؟ یکی از سایتهای ایرانی داره سریال نامبر رو پیش فروش می کنه. کسی می دونه قانونش چجوریه؟ یعنی این مبلغ رو می دیم بعد دیگه مبلغ اضافه ای نباید پرداخت کنیم؟
میگم این بازی یه هفته بعد بتلفیلد میاد؟
این که شد ضد حال
نباید بتلفیلد را بازی کنیم. باید صبر کنیم اول کال بیاد تمومش کنیم بعد بریم سراغ بتلفیلد
پیش فروش خود بازی که شروع شده،ولی پیش فروش سریال رو اطلاع ندارم چجوریه،معمولا سریال رو بعد از بازی میخرن قبل از بازی که کار خاصی نمیشه باهاش انجام داد.نقل قول:
سریال اوریجنال رو اگه تهیه کنید بازی مثل بازی اوریجنال میشه از سرورهای رسمی ساپروت میشه آپدیت و dlc ها رو میتونید قانونی تهیه کنید و...
مبلغ اضافی دیگه ای نمیخواد فکر کنم فقط wow باشه که ماهیانه هم شارژ میکنه.
ولی اگه میخواید تهیه کنید پیشنهاد میکنم صبر کنید بازی عرضه بشه ببینید چجوریه چون COD به پرباگ بودن سرورهاش معروفه،بات و -- کردن امتیازها دیگه عادی شده!
پیشنهاد میکنم اگه میخواهید هزینه کنید BF3 رو تهیه کنید چون از نظر آنلاین امتحان خودش رو پس داده.(سرورهای عالی،محیط بزرگ،کاربران زیاد،شخصی سازی گسترده اسلحه،انواع وسایل نقلیه )
مشکلی نیست وسط بتلفیلد بازی یه چند ساعتی کال میزنیم ببینیم داستانش چی میشه!بعدش میزاریمش کنار بر میگردیم به بتلفیلد :27:نقل قول:
این قسمت هم بخش چند نفرهش قابلیت شبکه نداره؟!!
خوب ببیننقل قول:
گرافیک بتلفید را که میدونی. احتمالا گیم پلی هم عالی باشه
حدس میزنم امسال بتلفبلد سرتر باشه
منم اگه اول یه بازی عالی را بازی کنم بعد 1 هفته برم سراغ یه بازی خیلی خوب
اون بازی خیلی خوب زهر مارم میشه!
چون توقعم از قبلی بالا رفته
من صبر میکنم اول کال میزنم که بهم حسابی حال بده
بعدش میرم سراغ بتلفیلد که خوب قاعدتا حال میده!
آقا بنظرم با وجود بتل امسال باید قید کالاف بازی کردنو بزنیم:31:نقل قول:
اتفاقآ هر دوشو باید بازی کرد تا فرق زمین تا زیر زمین رو به طور کامل متوجه شن ملت گیم خور!
آرهنقل قول:
شوخی کردم من که صد در صد هردو شو بازی خواهم کرد ولی امیدم به بتل خیلی بیشتره:27:
این همه از این BF تعریف میکنن که نگو..هنوز بازی نیومده دارن سرودست میشکونن من که میگم بازم همین COD میترکونه! :5:
بتل 700 هزار نسخه پیش فروش داشته :دینقل قول:
ولی خب به نظرم رقابتشون خیلی خوب از آب درمیاد. جفت عنوان ها خوب خواهند بود.
خود مسئولای DICE که 100 تا فن بتل رو میزارن تو جیبشون ( البته نصف اینایی که جدیدا میبینید بتل بتل :27: میکنن فن این بازی نیستن و صرفا یه عده موج سوار هستن که بعد از پدید اومدن یه سری موج بعد از تریلر های سریالی بازی سوار بر موج ها شدن :biggrin: و دو سال دیگه همین بازیو هم میکوبن و هوادار دو اتیشه ی یه بازی دیگه میشن :21::27: یه جا خونده بودم که به این موضوع اشاره کرده بودن که اگرچه امسال هم شانس اکتیویژن خیلی بیشتره !! اما نسبت به سال های گذشته که نسبتشون مثلا 75 به 25 به نفع اکتیویژن بود ! امثال حتی شاید به 50 به 50 برسه این موضوع !! و از این وضع هم خوسحالن چون که میدونن و میدونیم اگه همینجور پیش بره میشه یه رقیب جدی و در نسخه های اینده کفه به سمته بتلفیلد میره و عکس میشه قضیه !! که این موضع بر میگرده به اینکه کال اف همینجور کم کاری کنه و یه تکونی به خودش نده و بتلفیلد هم بعد از این نسخه بازم به پیشرفت های چشمگیر و تبلیغات گستردش ادامه بده !!
.
در کل به نظر شخصی من که امسال هم اکتیویژن برنده میشه از لحاظ فروش و ... اما بازم فقط باید نشستو دید که چی میشه نتیجه ی این رقابت جالب :8:
+
اینو هم باید اعتراف کنم :31: که به شخصه بین mw3 و bf3 بیشتر مشتاق اومدن بتلفیلد هستم !! و این موضع همش تقصیره Black ops هستش :eh:که اصلا باهاش حال نکرده بودم و انتظاراتمو بر اورده نکرده بود از یه cod !! امیدوارم mw3 دوباره عشق کال اف رو به منو خیلی های دیگه که باهام هم عقیده هستن برگردونه :40:
تمام پستی که دادی بو دار بود این تیکش خیلی ترول بود دیگه!نقل قول:
خود مسئولای DICE که 100 تا فن بتل رو میزارن تو جیبشون ( البته نصف اینایی که جدیدا میبینید بتل بتل میکنن فن این بازی نیستن و صرفا یه عده موج سوار هستن که بعد از پدید اومدن یه سری موج بعد از تریلر های سریالی بازی سوار بر موج ها شدن
مگه قراره چند تا بازی مثل bf و cod بشن؟!اینا به جایی رسیدن دارن واسشون تاریخچه درست می کنن!: دینقل قول:
و دو سال دیگه همین بازیو هم میکوبن و هوادار دو اتیشه ی یه بازی دیگه میشن
مطمئن باش اون بازی هم که بخواد جای اینا رو بگیره باز یک قدم عقب تره;) الان metro last light از حق نگذریم بازیه فوق العادیه چه تو جو سنگین و داستان اقتباسیش و چه گرافیک و گیم پلی..اگر قرار بر سوار موج شدن بر اساس تریلر و این بحث های که تریلر مترو از همین mw3 خیلی بهتر بود.حداقل یک اتمسفری تو محیطش دیده میشد!
اگر این عشق رو می خوای باید به قول یکی از دوستان قبل از bf3 تجربه کنی!: دینقل قول:
امیدوارم mw3 دوباره عشق کال اف رو به منو خیلی های دیگه که باهام هم عقیده هستن برگردونه
نچ نج.لابد طرفداري كالاف همه كشتي سوارن نه؟!نقل قول:
خود مسئولای DICE که 100 تا فن بتل رو میزارن تو جیبشون ( البته نصف اینایی که جدیدا میبینید بتل بتل میکنن فن این بازی نیستن و صرفا یه عده موج سوار هستن که بعد از پدید اومدن یه سری موج بعد از تریلر های سریالی بازی سوار بر موج ها شدن
به هر حال بايد صبر كرد.بازي ها ميان و ميبينيم برنده ي رقابت بتلفيلد هستش يا كالاف!!(اگر چه كه براي اكثريت الآن هم مشخصه كه بتلفيلد با چه قدرتي ميتركونه بازارو!!)
من الآن بين دوستانم كه بعضياشون فن كالاف هستن جملات جاليو ميشنوم وقتي ميپرسم چرا كالاف:يكيشون ميگه چون قديمي تره!!!كسي كه بتلفيلد بيشتر دوست داشته باشه كه اسمش گيمر نيست
يكي ميگه بتلفيلد كي شاخ بوده كه الآن باشه؟؟
(متاسفانه هيچ كدومم يه تريلر نديدن كه چنين نقد هاي زيبايي دارن(سجاد جان اينا درباره شما نبودا نميگم شما اينطوري:11:)
به نظر من مقایسه ی بین بازیها باعث بالا رفتن اطلاعات عمومی میشه و آدم یه سری چیزا رو مجبوره قبول کنه
اما به خاطر فن بودن دوستان و بی جنبه بودن بعضیا و البته ترس مدیران از دعوا نمیذارن هیچگونه مقایسه بین بازیها انجام بشه به نظرم این ضعف مدیریتی هست که یه چیز رو نمیتونن کنترل کنن و کلا ممنوع میکنن و از همه مهمتر بی فرهنگ بودن بعضیا که باعث میشن دعوا ایجاد شه.یعنی منطقی بحث نمیکنن:41:خوب مدیرا هم خسته میشن کلا ممنوع میکنن
ببینید این اصلا با عقل جور در نمیاد بگیم هر چی قدیمی تر باشه بهتره یا مثلا بگیم اون موقعی که کالاف بود بتلفیلد کجا بود؟این حرفها به دور از عقله.بلاخره هر سالی یه شگفتی ایجاد میشه یه بازیی که قبلا خوب بوده دلیل نمیشه که تا آخرش خوب باشه میشه؟اگرم بازم به قدیمی بودن باشه قدیمی ترین بازیه شوتر توی پلی 1 که ترکوند مدال افتخار بود یادتونه که؟خوب الان هیچ حرفی برای گفتن نداره بازیش یه بازیه معمولیه توی کنسول های این نسل حالا ما بیایم بگیم چونکه قدیمیه بهترینه؟
مقایسه بین کال آف مدرن وار فار 3 و بتلفیلد 3 هم باید بذاریم زمانی که این بازیها منتشر شد جفتشو بازی کنیم و از روی حق بگیم کدوم بهتر بود نه اینکه از الان تعصبی نظر بدیم
تریلر هم که نمیشه با هم مقایسه کرد آخه همش خالی بندیه بازیا همیشه از حد انتظار ها پایین ترن چون انتظار ما از بازی در حد تریلرشون هست و هیچ وقت مثل تبلیغات بازی در نمیاد:31:
به نظر خود من مدرن وار وار 1 و 2 از بتلفیلد 1 و 2 بهتر بود و کیل زون 2 و 3 از کل این بازیها بهتر بود.این نظر شخصیه خودمه این بازیها منتشر شده و هر 6 تاشو بازی کردم
اما نظری درباره ی مدرن وار فار 3 و بتلفیلد 3 ندارم چون هنوز دسته رو نگرفتم دستم ببینم کدومشون فاز بیشتری میده:46:
اشتباه می کنی دوست عزیز!نقل قول:
تریلر هم که نمیشه با هم مقایسه کرد آخه همش خالی بندیه بازیا همیشه از حد انتظار ها پایین ترن چون انتظار ما از بازی در حد تریلرشون هست و هیچ وقت مثل تبلیغات بازی در نمیاد
حالا چون سیستمی که تریلر رو باهاش رکورد می کنن قدرتش بالاست شد خالی بندی!؟شما هم می تونی یه سیستم خیلی بهتر داشته باشی از اینم بهتر ببینی...
خوب شما از الان تریلر ها رو با هم مقایسه کن من صبر میکنم بازی بیاد بازی کنم بعد مقایسه میکنم:46:نقل قول:
نه منظورم این نبود که از رو تریلر پیش بینی کنیم!شما با اطمینان گفتی تریلرها خالی بندیه منم توضیح دادم اشتباه می کنید همچین چیزی نیست!اصلآ نیازی به خالی بندی نیست..مثلآ همین bf3 که واسش 100 میلیون دلار تبلیغات میشه چه نیازی داره که با تریلر فریب بده؟!کسی که بازی رو کپی تهیه می کنه و بازی می کنه واسش مهمه فریب خورده یا نه؟!نمیدونم والا...نقل قول:
به هر حال ما که برای MW3 روزشماری میکنیم ، مطمئنم باز هم مثل دوتای قبلی اونقدر داستان جذابی داره که باز هم موفق بشه
نقل قول:
اون تیکه رو ذکر نکرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بعد از چند دقیقه اومدم ویرایش کردم اضافه کردم چون که یه حقیقت محضیه که بنظرم حداقل برا 40% هوادارای بتل (از نوع ایرانی ) صدق میکنه و این موضوع رو به عینه دیدم که یارو تا 6 ماه پیش همش عاشق کال اف بوده و بعد از دیدن 4 تا تریلر کاملا شده دشمن خونی cod ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تمام تعریف تمجید هایی که میکرد رو فراموش کرده و بخش مهمش اینه که بعد از منتشر شدن بازی ممکنه نظرش 180 درجه بازم بچرخه و سوار بر موج بعدی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اینی که میگم اصلا بمنظورم به هواداری واقعی این فروم نمیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پس به دل نگیرید و بد برداشت نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی هارو میگم که حتی بتل 1 و 2 رو بازی نکردن و الان از تاریخچه بتلفیلد صحبت میکنن :eh:!!
خوب ببین وحید جان ژانر مترو ترسناکه و کلا موضوش و قضیش فرق میکنه !! و بازی های مشابه cod و bf و سایر بازی های مشابه هستن که بیشتر مخاطب دارن :20:مطمئن باش چند سال دیگه بازی های مشابه و حتی قوی تر هم میاد !! یا مثلا اکتویژن تو ضمینه ی گرافیک بخواد cod هارو به درجه ی اعلا برسونه تا برخی گرافیک دوستان هم راضی بشن :20:و ازین دست اتفاقات ...نقل قول:
مگه قراره چند تا بازی مثل bf و cod بشن؟!اینا به جایی رسیدن دارن واسشون تاریخچه درست می کنن!: دی
مطمئن باش اون بازی هم که بخواد جای اینا رو بگیره باز یک قدم عقب تره;) الان metro last light از حق نگذریم بازیه فوق العادیه چه تو جو سنگین و داستان اقتباسیش و چه گرافیک و گیم پلی..اگر قرار بر سوار موج شدن بر اساس تریلر و این بحث های که تریلر مترو از همین mw3 خیلی بهتر بود.حداقل یک اتمسفری تو محیطش دیده میشد!
اگر این عشق رو می خوای باید به قول یکی از دوستان قبل از bf3 تجربه کنی!: دی[
ببین امیر جان ( درست گفتم دیگه ؟ :31:) من منظورم کسایی بود که هر بازی به ظاهر قوی تر بشه هوادار اون میشن و خیلی سری فن اینور اونور میشن و تغییر وضعیت میدن :31: برا همون از کلمه ی موج سوار استفاده کردم !:27:! بله اگه مثلا در نظر بگیریم این فن های دو اتیشه ی بتل که کال اف رو جدیدا مسخره میکنن و ریز میبیننش :31: ... ببینن کال اف برنده ی این نبرد بشه ( نه از لحاظ تریلر بلکه خود بازی :31:) بیان بگن بتل فلانه و همش تبلیغات بود و فلان میشه بهشون لقب بقول تو کشتی سوار رو هم میشه بهشون داد :31:امیدوارم متوجه منظورم شده باشی دیگه ...نقل قول:
+
یه مثال :
این موضوع شبیه این مدل طرفدارا میمونه که دارن فوتبال میبینن هر تیمی جلو باشه از لحاظ نتیجه طرفدار اون میشن !! شبیه همون قضیست !!:41:که متاسفانه کم ازین دست افراد نداریم !!
سیستم پیشنهادی که با نهایت گرافیک روون اجرا بشه چیه؟
منم همه بازیا رو نگفتم بعضیا رو گفتمنقل قول:
اساسینز چه احتیاجی به تبلیغ داره؟ اما شما تریلرش از e3 رو ببین.با فیلم اشتباه میگیری.این خالی بندی نیست؟:31:
در ضمن معروفترین بازیهای روز دنیا هم نیاز به تبلیغ دارن برا رقابت:10:
ما چند مدل تریلر داریم دوست عزیز ، اینایی که می بینی از bf3 منتشر شده بهش میگن گیم پلی تریلر ، با اون مفهومی که توی ذهن شماست متفاوته.نقل قول:
الان فهمیدم:31:نه من Official رو میگمنقل قول:
به هر حال به نظر من باز باید بازی کرد و تصمیم گرفت:10:
بهتر بود اسم این تاپیک میشد مقایسه بین BF and COD!:27: ولی خوبه ادامه بدید همین انتقادهاست سبب پیشرفت میشه:27: ولی واسه من این مهمه !: بازی توپ دستم بیاد تهشو بزنم برم سراغ بعدی:31: ( درپایان BF:bad company2)
گرافیک مزحکی داشت و فیزیک خوب تو این سری هم اینطوره؟)
درضمن من تریلر گیم پلی MW و BF رو دیدم به نظر MW هیجانی تر بود حالا خودتون میدونید:46:
نقل قول:
تمام دنیا می گن bf:bc2 رو محوریت گرافیک و مولتیش می چرخه شما اولین نفری هستی که میگی گرافیکش بـــل شتـــه ! دوست عزیز اون فیزیکی که شما ازش حرف می زنی مربوط به همون گرافیک بـــل شت هست!آیا اینو می دونستید یا براتون تازگی داره؟!
ایول خیلی خوب اومدی :دینقل قول:
بـــل شتـــه
راستش رو بخوای منم اصلا با بتل فیلد حال نمیکنم
حتی چند بار نصبش کردم ولی تا مرحله ی برفیه که از کوه باید بیایم پایین بیشتر نمیرم دیگه حوصلم نمیشه
اصلا از کنترل تفنکپگ و View که داره خوشم نمیاد
فقط COD 4 Ever
من نمیدونم این تاپیک مگه جای بحثهای بتلفیلده که بعضیا دارن میکنن؟؟ عزیزم بتلفید برای خودش تاپیک داره. بعضیها مثل اینکه یادشون رفته قبلاً که تاپیک راکد شد سر چی بود....
حرف شما درس .ولی قشنگی یه فروم به اینه که بچه ها با هم بحث کنن و چون تاپیکی به نام battlefield vs cod نیس(بهتر که نیس)در نتیجه باید تو یکی از این تاپیکا بحث کرد.... .نقل قول:
بحث کردن هم خیلی خوبه فقط به شرطی که بعضی از کاربرای خاص نیان جو تاپیک رو بهم بزنن..درست ومنطقی بحث شه خیلی هم خوبه......چند تا چیز یاد می گیریم:31:
+
چند نکته مهم:
1-به گفته خود EA بازی cod سال قبل 90 درصد بازار رو در دست داشت و حدود 24 میلیون هم فروخته....در نتیجه امسال هر چقدر هم bf3 خوش بدرخشه و شاهکار کنه می تونه این عددو برسونه به 60....40.....ولی اگه این روند ادامه داشته باشه در سالهای بعد شاید بتلفیلد درصد بیشتری از بازار رو بگیره....... .
.
2-یکی هم اینکه این دو بازی درسته سبکشون یکیه ولی خیلی قابل مقایسه نیستن.......چرا؟؟؟:
1-بازی cod بیشتر شبیه به شوتر ارکید هستش
2- و یکی هم اینکه کاملا ساده و قابل دسترس هست.....
این دو تا رمز پیروزیه cod هس.........همین سادگی باعث میشه کسی که اصلا گیمر هم نیس بازی رو بخره وبازی کنه........همینطور که شما اگه به بقال سرکوچه بگی cod میدونه....:31:
ولی بازی battlefield
1-بیشتر نزدیک به شوتر عادی و غیر ارکید هستش
2-بازی کردنش ساده نیس....مخصوصا قسمت انلاین که اون سادگی cod رو نداره و این نمیشه گفت عیب یا مزیت بلکه ویژگی هس..... .
.
3-در مورد گرافیک این دو بازی هم :
cod میخواد بازی رو 60 فریم بمونه.........میخواد بیشترین مخاطب بازیش که کنسول دارا هستن با کیفیت 60 فریم بازی رو انجام بدن و این باعث میشه تا گرافیکش نتونه تو این نسل بیش از این جلو بره.... .
ولی battlefield نمیخواد بازیش حتما 60 فریم باشه همونطور که تو کنسول قرار 30 فریم باشه......شلوغی صحنه های cod رو هم نداره در نتیجه بیشتر رو گرافیک مانور میده... .
علاوه بر اون میخواد بیشتر مخاطب pc رو جذب کنه.............. .
+
در نتیجه اگه کامل به قضیه نگاه کنیم می بینیم این دو تا دارن یه راه متفاوت رو میرن و خیلی هم قابل قیاس نیستن....... .
(البته خودم منکر تکراری شدن cod نیستم)
.
.
.
مثل همیشه کامل مراد جان.
ولی یه چیزی که هست مراد مثلا بازی پولساز و پرطرفداری مثل گیتارهیرو رو سیاست های اکتیوژن به تعطیلی کشید یکنواختی سری جدا شدن تیم سازنده اصلی و ظهور یه رقیب با ایده های نو به نام راک باند.
حالا عین همین شرایط رو در cod شاهدش هستیم،یکنواختی،جدایی عوامل تاثیر گذار،ظهور یه رقیب.
بعدش الان BF به عنوان رقیب COD اومده نه به عنوان مجزا مثل هیلو یا کرایسیس،کافیه امسال چند تا نقد و امتیاز خوب بگیره که خودش رو تثبیت کنه.
اکتیویژن برای حفظ سری COD نباید به همینی که هست اکتفا کنه (کاری که در گیتارهیرو کرد) ،باید شروع کنه به اصلاحات.
رقابت اینجا همیشه به نفع گیمرهاست چون سطح کیفیت بازی ها بالاتر میره.
سلام
منم با حرف ها مراد خان موافقم البته در مورد صحبته هایی که در مورد جدا بودن بحث دو بازی کرد. در مورد اینکه اینجا بیان دوستان صحبت های تعصبی کنن و بگن این بهتره یا اون زیاد چیزه جالبی نیست و ممکنه برا تاپیک مشکلات پیش بیاره.
الان تاپیک رو که دیدم یاده تاپیک فیفا و ساکر افتادم ( البته الان کمتر ) ولی اونجا هم خیلی از این بحث های این بهتره اون بهتره راه میافته.
مسلم جان ما یه سری مسائل رو باز کردیم برای یه سری از دوستان که با برخی مسائل آشنایی نداشتن و کلی نبود.اصلآ هم وارد بحث های الکی نشدم مگر اینکه کسی حرفی غیر منطقی بزنه.خب اونم چارش با بحث منطقیه که درست رو از غلط تشخیص بده دوستانی که بدون اطلاعات پستی رو نقل قول می کنن...
+
ممنون از توضیحات صحیح و کامل مراد عزیز :x
البته رو این مسئله شلوغی صحنه ها اگر منظور بکگراند صحنه ها باشه درسته ولی تو محیط های درگیری با این چیزی که ما در تریلرها دیدم به نظر نمی رسه تفاوتی داشته باشند!مپ مولتی پلیر اخیر که تو تریلر مشخص بود واقعآ پر جزئیات دیده میشد!شاید منظور چیز دیگه ای بوده اصلآ...نقل قول:
شلوغی صحنه های cod رو هم نداره در نتیجه بیشتر رو گرافیک مانور میده