نقل قول:
دوستان من جواب خودم را نگرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
دوستان من جواب خودم را نگرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از دوستان از جاماندگی تصویر شکایت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، موضوع جا ماندگی هست. حالا بعضی ها خیلی حساسن و بعضی ها نه.
نه بابا!!!نقل قول:
چشم بسته غیب گفتی وقتی یه تصویر تمامش مشکی باشه crt لامپی واسه 50 سال پیشم تصویرو مشکی نشون میده مهم وقتیه که یه قسمت از تصویر مشکی نباشه اونوقت رنگ مشکیش به آبی میزنه
جای تصویرم روی پلاسما اگه اولش که میخری break in کنی نمیمونه در ضمن پلاسما هر چی از عمرش بگذره کمتر ir میشه حالا بگذریم که جای همون موندن تصویر رو اگر کسی خیلی دقت کنه متوجه میشه بعد از چند ثانیه هم خودش رفع میشه ولی led ممکنه image stick بشه که جاش برای همیشه میمونه.
این لینکم نگا کن تا بفهمی مشکیش به آبی میزنه یعنی چی.
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
من خودم تی وی پلاسما دارم همین الانم خونه همه فکی فامیلامون دارم صبح تا شب تصویر ال ای دیای آشغال ال جی و سامسونگو میبینم واقعا اگه کیفیت تصویر میخوای برو st30 بخر البته اصراری ندارم که به حرف من گوش کنی کلا اینایی که الان ال ای دی دارن ازش تعریف میکنن اکثرا اصلا سواد کافی ندارن که بدونن کیفیت تصویر به چی میگن رفتن تو بازاریه چیزی بهشون انداختن الانم مجبورمن به به چه چه کنن.
دوست عزیز طرز صحبتت منو یاد کاسب های بازاری می ندازه که موقعی که کم میارن با این لحن صحبت می کنند. من که گفتم وقتی صفحه مشکی میشه منظورم حتی یک قسمت کوچش بود. اون آبی شدن هم که می گید موقعی هست که مد تصویر رو پویا باشه و اگر تصویر روی استاندارد باشه اصلا چنین چیزی صحت نداره. در واقع با کالیبریشن میشه به سیاه و سفید واقعی رسید. روی مد استاندارد تصویر که من خودم مدت هاست دارم می بینم هنگامی که قسمتی از صفحه سیاه باشه، انگار صفحه خاموشه.نقل قول:
دعوا که نداریم شما از مزایای پلاسما و معایب ال ای دی گفتید ولی لااقل این عیبی که گفتید رو من تو تلویزیون های سامسونگ و ال جی ندیدم ولی از معایب پلاسما صحبتی نکردید. فقط احساس وظیفه کردم در مورد اظهار نظر اشتباه شما و تجربه شخصی خودم در مورد آبی بودن رنگ صفحه نمایش موضع بگیرم چون ممکنه افراد به اشتباه بیفتند.
در ضمن من اصرار ندارم کسی مارک یا مدل خاصی بگیره. هیچ وقت نمیشه یک نسخه برای همه پیچید حتی ممکنه توی شرایط بعضی ها پلاسما بهتر باشه.
من با پول حدودا 2.300.000 چه تلویزیون بگیرم خوبه؟ ممنون میشم دلیل رو هم ذکر کنید .
نقل قول:نقل قول:
بابا تو رو خدا یکی جواب منو درست بده اینجا فقط جای دعوای سامسونگی ها و پانا سونیکی ها شد
تکلیف من روشن نشد چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما که نمی خوای سیب زمینی بخری که می گی چی بخرم. باید مشخص کنی برای چه مصارفی می خوای و چقدر بودجه دارید تا بشه دقیق راهنماییتون کرد. پیشنهاد می کنم پست ها رو با دقت بخونید. من طرفداری سامسونگ رو نکردم فقط گفتم LED ها اینجور که اون دوستمون گفتن نیست لااقل من خودم از نزدیک مدل های 2011 سامسونگ و ال جی رو تو خونه خودمون و آشناهامون دیدم اینجوری نبوده.نقل قول:
نقل قول:
نهایت بودجه برای خرید بهمراه سینمای خانواده 3600 میلیونه که هر 3 مورد بالا شامل اون میشه
برای خونه میخوام استفاده کنم ، من نمیدونم بقیه برای چه مصارفی استفاده میکنند؟
با 3600 میلیون با سینمای خانواده هدیه سامسونگ یا خرید پلاسمای پاناسونیک سینما خانواده هم جدا بخرم
کدوم واقعا هم کیفیت تصویرش بالاتره هم عمر پنلش بیشتره؟ اون جا افتادگی کنار تصویر را هم که فروشنده پاناسونیک میگفت ST30 نداره آیا راست میگه همینطور میگفت دیدن چندساعت LEDچشم را اذیت میکنه
ولی پلاسما چشم را خسته نمیکنه همچنین گفت تصاویر 3بعدی پلاسما پاناسونیک بهتر از بهترین LED سامسونگ و ال جی است ؟
واقعا حرف کی را باور کنم بقول شما سیب زمینی نیست دیگه نمیشه پشیمون شد تو رو خدا راهنمایی کنید
میخوام زودتر بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
والا در مورد سه بعدی قول معروف اینه که ال جی بهترین هست چون عینک هاش پسیو هست و چشم اذیت نمیشه ولی بازم پلاسما ها همه سه بعدی اکتیو دارند و ممکنه بعضی چشم ها توی سه بعدی هاش خسته بشن.نقل قول:
در مورد استفاده می دونم برای خانه می خواید ولی منظورم این بود که اگر می خواید مثلا بیشتر باهاش فیلم های زیرنویس فارسی ببینید توصیه میشه سامسونگ و ال جی بگیرید که پشتیبانی از فرمت های تصویریشون قوی هست و زیرنویش فارسی هم پشتیبانی می کنند. مثلا خود کنترل جادویی ال جی ممکنه باعث بشه علاقه مندان استفاده از اینترنت با تلویزیون تشویق به خرید ال جی بشن.
من چون تخصصی توی پلاسما ندارم و از نزدیک هم ندیدم و همه اطلاعاتم بر اساس سایت ها و نقل قول های فروم هست اصلا در موردش صحبت نمی کنم و مدل های LED زیر را با بودجه شما توصیه می کنم:
سامسونگ 46D7770 یا 8880 (فرکانس انطباقش بالاتره و Micro Dimming قوی تر داره)
ال جی 47LW65100 یا 47LW98000 (البته دومی به بودجتون نمی خوره)
حالا شما از نزدیک این مدل ها که گفتم رو ببین و سه بعدیشونو تست کن دستت میاد کدومو بخری.
چند اینچ میخوای ؟ چیا برات مهمه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
درباره IR یا جاموندگی موقت تصویر اگه اطلاعات خواستی اینجارو میتونی ببینی.
ببین اگه رنگای طبیعی و قیمت مناسب نسبت به کیفیت تصویر می خوای و نور خونتون کم یا متوسطه پلاسما گزینه خوبیه ولی مصرف برق بالا و در صورت عدم رعایت یه سری نکات جاموندگی تصویر هم داره، که ممکنه ماه ها بر طرف شدن جاموندگی تصویرش زمان ببره.
تو پلاسماهای فعلی بازار ایران VT30 عالیه و ST30 خوبه، اگه یکمی صبر کنی ST50 پاناسونیک تا اواخر پاییز وارد ایران میشه که هم قیمتش از ST30 کمتره و هم کیفیتش از VT30 بیشتر.
اما 3بعدیش مثل بقیه سه بعدی های اکتیو بعد از نیم ساعت فیلم دیدن سرگیجه آوره.
و بعضا IR یا جاموندگی تصویر هم داره.
الآن مصرف برق LED ها خیلی اومده پایین مثلا توی یه تست دیدم LED ی 55 اینچ LG مدل LM7600 مصرفش 64w و بعد از کالیبره کردن توسط آقای Rasmus Larsen در سایت flatpanelshd فقط 58w بود.
اما یه پلاسمای 55 اینچ تقریبا 3-4 برابر برق مصرف میکنه.
با توجه به بودجه که داری تو سونی تی وی خوب نمیتونی بگیری، شارپ مدلاییش که تو ایرانه تصویرشون معمولیه (به نظر من یکم از ایکس ویژن بهتر) اما طراحیشون خوشگله و گرونه.
بازم به نظر من توی LED ها:
اگه 2بعدی بیشتر برات مهمه تی وی دارای 3 بعدی اکتیو بخر از بین برندای فیلیپس، ال جی، سامسونگ.
و اگه 3 بعدی برات مهمه فقط ال جی هایی که دارای 3بعدی پسیو هستند رو بخر.
اگه پلاسما می خوای اول پستمو بخون.
Standby =0.0W
SD+HD =58W
47 اینچ 1700$ LG LM7600[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 اینچ 1350$ Panasonic ST50[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نظر من با اون پول فعلا کار کن، صب کن تا تابستون تا ال جی جشنواره بزاره بعد LW45000 سایز 47 اینچ بخر.
الآنم میتونی بخری اما بدون هیچ کدوم از هدایا، هدایاش 400 تومن قیمت داره.
50st30 از هر لحاظ عالیهنقل قول:
برتری عمده ی تلویزیون های LED نسبت به LCD تصویر شفاف تر و مصرف برق پایین تره که با این هزینه ایی که شما در نظر گرفتید میتونید یه 46 اینچ LED بگیرید.
من فکر میکنم مارک سامسونگ در لوازم صوتی و تصویری بهتر از بقیه ی کمپانیاس.
الان بیشتر بحث 3D بودن یا نبودن تلویزیون موقع خرید مطرح میشه که اختلاف قیمت حدودا یک میلیون تومانی رو به دنبال داره.
و تلویزیون های جدید (تقریبا همه ی برندها) تمام فرمت های رایج رو با فلش، و بسته به کیفیت اون فایل پخش میکنه.
در کل سری های جدید smart TV های سامسونگ میتونه انتخاب خوبی تو این رنج قیمت باشه.
42st30 پاناسونیکنقل قول:
46cx520 سونی
دوست عزیز3D LED سامسونگ 46 اینچ فکر میکنم خوب باشه. برای اطلاع از مدلها و قیمتهای جدید می تونی به سایت digikala یه سر بزنی.
که به من پاسخ داده نشد من هم خودم خریدم بهتره اسم تاپیک عوض بشه و بشه تاپیک بحث رفقا ..اگه ناظر هست لطفا رسیدگی کنه با تشکراینجا ج
یه تاپیک دیگه سوال کرد بودم.
فکر کنم جاش بد بود.
دوستان حدودً 2.400 بودجه دارم.
خیلی خیلی به ST50 علاقه دارم و فکر کنم یکی از خوب های سال 2012 باشه.
اما شرایط جوری ـه که نمی تونم بیشتر از یک ماه صبر کنم.
به نظرتون فعلاً - حد فاصل یک ماه آینده- چه تو بانه چه هر جای این کشور میشه ST50 رو گیر آورد ؟
اگر نه جایگزین چی رو پیشنهاد می کنید.
ممنون.
اگه پلاسما می خواید که خودتون واردترید و جایگزینش فعلا VT30 هست فقط دیگه که با این بودجه 50 اینچشو میشه خرید،نقل قول:
اگه LED می خواید هم که بنظر من پسیو های LG واسه 3بعدی خوبن، و در آینده که سورس کانالها 3بعدی بشه بدرد می خورن.
من اونقد وارد نیستم سان مارتین جان، معنی ترنسمیتر رو هم نمیدونم،نقل قول:
اما D495 سایز 51 اینچش 2 تا عینک 3 بعدی باهش داره، pt3500 فقط 2 بعدی هست،
احتمالا منظورت pw3500 هستش که 3d هست و باید جداگانه براش عینک بخری.
با سلام
دوستان عزیز در مورد پلاسماها اگر نکات خیلی ساده و پیش پا افتاده ای رو رعایت کنید هیچ وقت این مشکلاتی که بعضی از دوستان به اون اشاره میکنند پیش نمیاد . و در نهایت کیفیت تصاویرشون با اکثر ال ای دی ها اصلا قابل مقایسه نیست این مورد رو خودتون میتونید از نزدیک وبا مقایسه متوجه بشید .
منم vt30 دارمو از روز نخست تنظیمات لازم داخل منو رو انجام دادم و خدارو شکر هیچوقت بامشکل مواجه نشدم.
به دوستان هم پیشنهاد میکنم تو خرید لوازم خانگی بیشتر دقت کنن تا انتخاب بهتری داشته باشن.
سلام
یه مشاوره کلی و ساده می خواستم
با بودجه 1.5 ییه ضره بالا پایین ال ای دی حد اقل یا 46 42 توی این رنج یا پلاسما و سا ال سی دی بزرگ تر مثلا 46 یا 52 بهتره
دوستان خسته نباشيد . با بودجه 1500 تا نهايتا 2 ميليون الان ( يا حداقل تا 1 ماه ديگه ) چه ال سي دي يا ال اي دي ميشه خريد ؟؟؟؟؟؟
پخش فرمتهاي تصويري مختلف و كيفيت عالي نسبت به قيمتش خيلي مهمه . 3d هم باشه خوبه . در ضمن قيمتها تو بانه رو كسي ميدونه چنده ؟؟؟؟؟ مثلا تلويزيوني كه اينجا 2 ميليون هست الان تو بانه چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كلا همه مدلها اونجا گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟ به صرفه هست از اونجا بخريم ؟؟؟؟؟؟
42LV34000 ال جی مورد مناسبیه. ال ای دی هست با غیر از اسمات و سه بعدی بقیه امکانات یه تلویزیون خو رو داره.نقل قول:
-نقل قول:
نقل قول:
"LG LV55000 42 حدود 1،500 - 1،600 ال ای دی-اسمارت و... :46:
یه ذره بالاتر، گزینه اول این روزهای خودم! : :5:
"LG LW57000 42 حدود 1،700 - 1،800 ال ای دی - اسمارت - 3D و.... :10:
خوش باشید/ :8:
سلام دوستان ممنون میشم یه LED که از 32 اینچ بالاتر باشه و ترجیحا 3D رو هم ساپورت کنه رنج قیمت هم از 500 تا نهایتا 800
امکاناتی که واسم مهم هست :
1 - وضوح بالای تصویر
2 - ترجیحا ایرانی نباشه مخصوصا صنام و از این بحثها
موارد استفاده من 70درصد تماشای فوتبال با توجه به داشتن سیسیکم و 30 درصد هم تماشای دیگر کانالها
با این بودجه به زور بتونی ارزون ترین LED 32 اینج که مال ال جی هست رو با 800 بگیری.نقل قول:
32LV35000
سلام دوستان ...با 1500 نهایتا 1600 چه led یا plasma سایز 42-50 مناسب من هست... خواسته هایم از tv full hd بودن -بازی باکنسول360 و فیلم والبته با شبکه های sd هم زیاد کار دارم:10: میخوام با توجه به بودجم تلوزیون خوبی بگیرم که بعدا پشیمون نشم...لطفا راهنماییم کنین
سلام با تشکر از پاسخگوییتوننقل قول:
پرسش دیگه ای هم دارم و اونم اینکه این مدل که گفتید 3D رو ساپورت نمیکنه
به صرفه ترین و خوبترین LED که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم 3D رو ساپورت کنه قیمتش چیه و همچنین چه مدلی پیشنهاد میدید و زیر 32 اینچ هم نباشه
تلویزیون های سه بعدی دیگه حداقل 40 اینچ هستند که از یک و نیم شروع میشن به بالا. ارزون ترین ها توی هر برند اینا هستند:نقل قول:
سامسونگ 40D6920
ال جی 42LW45000
سونی 40EX720 که الان تو بانه ارزون شده و با کمتر از یک و نیم میشه خرید ولی بانه هست دیگه یه وقت دیدی خوب در میاد یه وقت هم دیدی خوب در نمیاد.
بازم ممنونم بابت پاسخگویی سریعتون و بازم یه مشورت دیگه
من اگه از خیر 3D_LED بگذرم و فقط یه LCD بخوام که کیفیتش خوب باشه و نهایتا تا 700-800 بخوام هزینه کنم چی انتخاب کنم بهتره؟؟؟
با این بودجه می تونید تلویزیون LCD 32 اینچ بگیرید. به لینک زیر یه نگاهی بندازید به ترتیب قیمت مرتب شده:نقل قول:
LED هم مارک ایکس ویژن می تونید بگیرید:
دوستان لطفا راهنمايي فرماييد
براي محيطي كه خيلي پرنوره يعني كل پنجره است كه خيلي روشنه يه tv با كيفيت حدودا 42 يا 46 چي پيشنهاد ميكنين در ضمن نداشتن 3d به خاطر مشكلاتش واسم مهم نيس چون دوس ندارم عينك استفاده كنم يا دچار سرگيجه بشم ولي كيفيت و وضوح بالاي تصوير واسم مهمه؟
ال جی مدل LW95000 البته 47 اینچه.نقل قول:
سامسونگ هایی که من دیدم صفحشون Glossy هست که تو نور زیاد رفلکس داره.
سونی رو نمی دونم ولی به هر حال با این نوری که می فرمایید باید دنبال یه تلویزیون LED صفحه مات باشید.
صفحه مات ال اي دي چند ميشه؟
از كجا ميشه فهميد كه صفحه مات هستش؟
ميشه چند نمونه واسم معرفي كنيد؟ در ضمن دوس ندارم تصوير از زواياي مختلف كيفيتشو از دست بده
بازم به خاطر پاسخ سريع ممنون
این حرفی که می زنم شاید کاملا صحیح نباشه ولی تا جایی که اطلاع دارم توی LED های مدل 2011 تلویزیون های سامسونگ دارای پنل براق و تلویزیون های ال جی دارای صفحه مات هستند. وقتی صفحه نمایش خاموشه راحت میشه فهمید صفحه ماته یا براق. اگر عکس خودتونو توش تونستید ببینید براقه و الا ماته. سونی رو الان یادم نیست چه جوری بود ولی در مغازه راحت مشخص میشه.نقل قول:
پلاسماها هم که کلا براق هستند و به درد محیط پرنور نمی خورند.
سلام به همگی دوستان عزیز و پاسخگو خسته نباشید .
دوستان عزیز من یه دونه 26 می خواستم بنا به دلایلی بیشتر نمی خوام .
به نظر شما بهترین گزینه چی هست .؟
فیلیپس ایران می شه پیدا کرد و اگه هست کجا دارن و گرانتی داره یا خیر .؟
LW95000 و LW98000 صفحه براق دارن
سلام، دوستان گل راهنمایی کنید؛
1- بودجه بین 220 تا 280
2- سایز بین 36 تا 42 اینچ
3- برند ترجیحا سونی
4- هم 3d پیشنهاد بدید هم معمولی
و سینما خانگی معمولی هم معرفی کنید.
سپاسگذارم.