مشکل من حل نشد.
کسی فایل exe اصلی و دست نخورده ی بازی رو داره؟
Printable View
مشکل من حل نشد.
کسی فایل exe اصلی و دست نخورده ی بازی رو داره؟
شما که مشکل رنگ داری0.من هم همین مشکلو داشتم.
برید تو قسمت تنظیمات گرافیک کارت کرافیک AA .AF روی Application Controlled بزارید.خودتون روی چیزی نزارید بزارید بازی خودش کارارو انجام بده.اینطوری 100% درست میشه
راستی من دوباره امتحان کردم .اینبار با خود بازی انگار میگه یکسری فایل نیست
اینا رو مینویسه:
Unable to load cooked 'globals\controls.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\game_inputs_order.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\attribute_types.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\sound_materials.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\music.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\gui\fonts\fonts.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
اینهم عکسشه:
حالا چیکارکنم؟کد:http://up.--------.com/images/nuveijy3hf1slo8dty13.jpg
اگه میشه این فایل ها رو بدید
کسی میتونه به من کمک کنه؟ ممنون!نقل قول:
سلام
آقا لینک patch 1.01 که تو صفحه ی اول تاپیک گذاشتید ظاهرا مشکل داره، اگه میتونید یه لینک سالم بزارید. ممنون
ویرایش: دانلودش کردم ولی وقتی اجراش میکنم این پیغام خطارو میده:
Failed to open package file 'F:\Program Files (x86)\Atari\The Witcher 2
Assassins Of Kings\CookedPC\pack0.dzip
چکار میشه کرد؟
این پچها تو فریم بازی هم تاثیر گذارن؟ من الان با تنظیمات نسبتاً بالا، 30 تا فریم میگیرم، این پچ ها فریمو بهتر میکنن؟
ممنون
منم دقیقا همین مشکلو دارم!نقل قول:
سلام دوستان،من اونجایی که با زن جادوگر میریم و رییسش یک8پاست گیرکردم:19چطور باید نابود کنم؟؟2)اصلا تو این بازی از وصایلی که جمع میکنم چطور استفاده کنم؟با چه کلیدی وقتی خونم کم میشه میتونم بهش خون بزنم؟؟؟؟؟؟
کسی نفهمید مشکل من چیه؟
دوستان کسی کرک درست و حسابی داره به ما سایتشو معرفی کنه الان یه ماه که این بازی یو دارم اما کرکشو هر کاری کردم کار نکرده نمی دونم چش کار کنم
آقا کسی با Patch 1.2 مشکلی نداره؟
دقیقا بعداز نصب patch 1.1 وقتی میخوام 1.2 رو نصب کنم میزنه که installed game version is invalid or incomplete!!!!!
طوری که من فهمیدم حتی وقتی launcher رو اجرا میکنم اون قسمت downloadable content هم تعطیله!!!!
نمیزاره که حتی خود بازی patch 1.2 رو دانلود کنه... میزنه که باید register بشی...
یکبار کلا پاک کن بازی رو نصب کن پچ ها رو بریز درست میشه
من تنها مشکلی که دارم اینه که بعضی وقتها بازی گیر میکنه و می پره تو ویندوز عجیب غریبه این مشکل رو کسی داره ؟
من با لپ تاپ xps دارم این بازی رو انجام میدم
کسی میدونه مشکل چیه؟
من وقتی میرسم یه مرحله خاص یعنی فقط اونجا اتفاق میافته وقتی که اولین بار اون موجودات عجیب رو میبینم یهو کامپیوترم خاموش میشه موندم به خدا
من الان بازی گرفتم و نصب کردم ولی وقتی روی ایکن لانچر میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.مشکل چیه همه کارای که تو راهنما بود انجام دادم ولی وارد بازی نمیشه
این مشکل مربوط به رم میشه که بر میگرده به سازنده های بازی (فکر کنم تو شماره 1 هم این مشکل بود)نقل قول:
شما این کارو انجام بده،امیدوارم برطرف بشه:
کد:http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=9583842&linkID=9240697
من هم همین امروز رفتم بازی رو خریدم. یه چند دقیقه ای رو هم واسه تست بازی کردم.
فعلا زوده بخوام نظر بدم ولی از ویچر 1 هم خیلی خوشم میومد. اینم که دیگه جای خودش.
بدون مشکل نصب شد و بازی هم فعلا مشکلی نداره.
ولی یه سوال...
بازی رو که اجرا میکنم لانچر یه 20 30 ثانیه ای طول میده بعد میره تو بازی
برای شما هم همینطوره یا نه؟
راه حلی نداره که زودتر بره تو بازی؟
با تشکر :11:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
مال منم اولش همینطوری بود... بازی رو کلا پاک کن. آنتی ویروستو ببند. دوباره نصب کن. فایل paul.dll رو هم بزن تو exclusive ـش تا آنتی ویروست بهش گیر نده.نقل قول:
نقل قول:
این دقیقا مشکل من هم هست کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟
من دیگه واقعآ کلافه شدم... کل 25 صفحه رو خوندم...
موقعی که کی خوام پچ ها رو نصب کنم ارور می ده
installed game version is invalid or incomplete
من ویندوزم 7 64bit هست
core 2 dou 6mg cach
4 Gig ram
Gforce 9500
تاریخ عوض کردم همون ارورو میده
nod32 رو پاک کردم
دیگه هر کاری که بود کردم
همش این ارور لعنتی installed game version is invalid or incomplete
من نسخه ی 4 Dvd رو خریدم
لطفآ کمکم کنید...
Error Creating Temporary File برای پچر EFIGS می زنه اول می گفت ورژنش یکی نیست بعد این یک کممممک کنید ...
کجایی مارمولک کوچولو؟؟؟
محسن جان شما پج رو از لینک زیر دانلود کن، بعد این که دانلود کردی روش کلیک راست کن و Run As Administrator رو بزن...نقل قول:
ببین درست میشه یا نه...؟کد:http://en.thewitcher.com/patch1-2
نه عزیز، نباید این طوری باشه.نقل قول:
شما پچ 1.2 رو دانلود و نصب کن، نمی خواد دیگه کرکی بریزی، اون وقت سریع بازی بالا میاد.
این سوال ما جواب نداشت؟! :41:
نقل قول:
بازی رو که اجرا میکنم لانچر یه 20 30 ثانیه ای طول میده بعد میره تو بازی
برای شما هم همینطوره یا نه؟
راه حلی نداره که زودتر بره تو بازی؟
آقا مارمولک کوچولو با پچ 1.2 هم نشد. بازی رو دوباره نصب کردم اون اروری که invalid or incomplete رو نداد و ارور
Error creating temroray file هست که عکس دوستمون چند پست بالا تر گذاشتن... چی کار کنم؟؟ حتی با پچ 1.2 هم برای نصب همین ارور رو میده.
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
آقا مارمولک کوچولو با پچ 1.2 هم نشد. بازی رو دوباره نصب کردم اون اروری که invalid or incomplete رو نداد و ارور
Error creating temroray file هست که عکس دوستمون چند پست بالا تر گذاشتن... چی کار کنم؟؟ حتی با پچ 1.2 هم برای نصب همین ارور رو میده.
فهمیدم!!!
برای کسانی که میخوان creating temroray file error حل بشه!
البته چون نسخه قبلی ام با ستاپ دسکاری شده بود برای همین برای لانچر بازی که اجرا بشه ادرس رو می خواست تو ریجستری
و اسم ادرس ریجستری من اشتباه بود چون بازی رو دوباره با فولدر با نام جدید نصب کردم.
ولی الان invalid or incomple game version i داده که می خوام دستورات قبلی رو انجام بدم انشاالله درست بشه!
1-پنجره run رو باز کنید
2-عبارت regedit رو تایپ کنید تا وارد ریجستری بشید.
3-به HKEY_LOCAL_MACHINE رفته و به قسمت softwares بشید
4-the witcher 2 رو باز کنید و در قسمت installfolder آدرس پوشه ای که بازی در اون نصبه رو بدین و تغییرات رو اعمال کنید و تمام!
من که با این روش ارور قبلی از بین رفت ولی تازه رو باید حل کنم!
مشکل دوم هم حل شد!
من paul.dll رو از بیرون کپی کرده بودم و اورجینال نبود اما یک بک اپ داشتم! با اورجینال شدن paul.dll پچ efigs نصب گردید!!!
ولی یک مشکل دیکه اونم اینه که وقتی این نصب شد 1.2 نصب نمیشه راه حلی هست؟ اونم انشاالله درست میشه!!!
man too ye marhale ke ba ghatele shah mijange gir kardam bayad che kar konam??????????/
با سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز
من یه مشکل در بازی ویچر 2 دارم
من تو چپتر 1 هستم در جورنال where is triss merigold اما وقتی یک مقدار از چاپتر رو میرم یه هو افت فریم پیدا میکنه(در حالی که قبلا فریم 40 رو میگرفتم) فریم به صفر میرسه چیکار کنم نسخه 4 dvd هستش
پچ هارو هم نصب کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
قربان شما
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من تا الان دوتا نسخه از این بازی به دستم رسیده یکیش 2 دی وی دی و یکیش 5 تا نسخه 5تا رو انداختم دور از بس باهاش ور رفتم. نسخه دوم رو تازه گرفتم که 2 DVD داره. ولی حجم بازی 14 گیگه. من در هر دو مورد برای نصب پچ با این ارور مواجه می شم.
invalid or incomplete game version
واسه نسخه قبلی تمام کارها رو انجام دادم ولی نشد که نشد.
حالا نسخه 2 DVD هم این ارور رو میده.
البته یه نکته ای که باید بگم اینه که ویندوزم 7 هست و اولین باری که بازی رو نصب کردم آنتی ویروسم(نود32) فعال بود و برخی از فایلهای exe رو قرنطینه کرد. من اونو غیر فعال کردم و فایل رو تا انجایی که میشد ریستور کردم.
تا الان شاید 10 بار بازی رو نصب و عزل کردم ولی نشد.
دیگه خسته شدم . ممکنه راه حل مناسب رو برام بگید. ضمناً می دونم که قبلا توضیح داده شده. من تمام صفحات رو مو به مو خوندم. لطفا یه با ردیگه شرح بدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما برای نصب پچ باید تما DLCهایی که ریختید رو پاک کنید و Paul.dll و Witcher2.exe اصلی بازی رو داشته باشید...نقل قول:
حذف DRM از بازی THe Witcher 2 برای حل مشکل نرخ فریم
سلام
شرکت CD Projekt Red در اقدامی جالب و کاملاً در راستای حمایت از PC Gamer ها پس از دریافت تعدادی شکایت از شیوه عملکرد DRM بازی جدیدش The Witcher 2 با ارئه یک patch جدید به کلی این سیتسم را از بازی حذف کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Patch جدید که DRM را حذف می کند شامل اولین DLC رایگان بازی نیز می شود.
شرکت CD Projekt Red دلیل این موضوع را اینگونه بیان کرد:
" نحوه ساخت یک بازی برای PC بسیار پیچیده تر از ساخت بازی برای کنسول هاست ، و با اضافه شدن DRM لایه ای دیگر به این پیچیدگی افزوده می شود. ما در تست های پیش از عرضه مشاهده کردیم که بدون DRM بازی کمی بهتر عمل می کند. اما پس از گزارش های واصله از سوی بازیکنان و اعلام افت شدید نرخ فریم بازی تا 30% مقدار اولیه ، ما تصمیم گرفتیم سریعاً این Patch را عرضه کنیم زیرا PC Gamer ها برای ما از همه چیز مهمترند."
با این کار CD Projekt Red حال بازیکنان میتوانند یک بازی را بر روی چند رایانه نصب کنند که ممکن است صدمه شدیدی به بخش فروش و تئوری اقتصادی شرکت وارد شود.
اما Adam Badowski رییس بخش توسعه بازی این گونه ادامه می دهد:
" هدف ما رضایت طرفداران و خریدارانمان است ، و خرید بازی ای که DRM اش اینگونه آنها را به دردسر بیاندازد از فلسفه کاری ما به دور است. همچنین رویکرد ما در مقابل دزدان محتوا و دارندگان نسخه غیرقانونی ، حمایت بیشتر از دارندگان نسخه قانونیست."
او ادامه داد:
" ما قبل از عرضه فکر می کردیم داشتن یک DRM باعث می شود بازی از دزدی مصون باشد ، اما وقتی دیدیم که این DRM به بازی و لذت بازیکنان صدمه میزند سریعاً آنرا حذف کردیم. اینگونه بازیکنان آزادی بیشتری در انتخاب شیوه خود دارند.
این پچ حتی به صورت خودکار نیز نصب نمی شود و شما آزادید در صورت تمایل آنرا از اینجا بگیرید.
منبع :کد:http://en.thewitcher.com/patch/
کد:http://www.1up.com/news/framerate-issues-prompt-witcher-2-drm-removal
واقعا دمشون گرم. یه شرکت لهستانی با یه همچین بازیی که چه از گرافیک چه داستان چه تمام المانهای نقش آفرینی
که حتی تا 14 بار تو طول بازی داستان و نقشه کشورها تغییر میکنه و حرکات جنگیش رو تو آلمان با کمک سیمولیت کردن
حرکات شمشیربازای حرفه ای درست کردن چقدر انسانن.
حالا یه سوال...
این DRM رو نسخه هایی که ما گرفتیم هم هست؟ من که تا حالا هیچ افت فریمی ندیدم.
اگر این پچ رو بخوایم بریزیم، باید کرک بازی رو پاک کنیم و بازی اورجینال باشه یا میشه رو همینی که داریم
بازی میکنیم هم بریزیم؟
از پچ 1.2 drm برداشته شد قبلش من ناراحتی روحی گرفته بودم گفتم دیگه وقت عوض کردن گرافیکه :20:نقل قول:
Obama Receives The Witcher 2 From Polish Prime Minister
اوباما که در پایان سفرش به اروپا عازم لهستان شده بود از نخست وزیر لهستان بازی Witcher 2: Assassins of Kings هدیه گرفت!
این بازی که کار توسعه ی اون به عهده ی یه استودیوی لهستانی هستش با موفقیت خودش باعث افتخار این کشور شده است. نسخه ای که اوباما دریافت کرده collector's edition هست.
منبع:
کد:
کد:http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/28/poland-witcher-obama.aspx
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6134859&postcount=796
سلام
توی این بازی پچ ها رو چه جوری باید نصب کرد. چون الان 5 نوع پچ در دسترس هست.
Patcher_EFIGS - Patcher_1.1_International - Patcher_PL - Patcher_1.2 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم هاش لازمه؟ کی باید نصبش کرد؟ بعد از نصب بازی با dll اصلی یا در طول بازی؟ و ترتیب نصبش چه جوریه؟
سلام همگی شرمنده سوال (شاید) تکراری میپرسم.
من این بازیو خریدم 4 تا DVD داخل راهنما نوشته که آنتی ویروس رو قبل از نصب غیر فعال کنید و یه فایل به اسم Patcher_EFIGS
aرو نصب کنید. ولی موقع نصب ارور : Error Creating Temporary Files میگیرم.
کسی میدونه چکار کنم درست شه؟
اقا این Error Creating Temporary files حل شد با تشکر از Don Mohsen.
ارور بعدیو چیکارش کنم؟! مر30
سلام چندتا سوال خیلی فنی...
اول این که من از کجا بدونم ورژن بازی چنده؟:20:
دوم اینکه از کجا بدونم FPS ش چنده؟:20:
سوم اینکه DLC چیه که تو پست اول گذاشتین؟؟:27:
چهارم اینکه وقتی رفتم تو سایتسه نسخه ی مختلف از بازی بود!ااونا چی بودن؟:5:کد:http://www.thewitcher.com
ببخشید که سوالام اینقدر فنی ه..امیدوارم بتونید جواب بدید.:31:
1-ورژن کدوم بازی...؟ هر بازی خودش به نوعی ورژن هارو مشخص میکنه یکی همون اسم بازی یکی از مشخصه های شناختننقل قول:
2-برنامه های مختلفی برای فریم گرفتن وجود داره یه بار تو GooGle بگردید میتونید به خوبی برنامه های مختلف رو پیدا کنید
3- DLC یک نوع اپدیت یا اپگیر یا چیزی که بعد از نسخه اصلی بازی که منتشر شده منتشر میشه و بیشتر برای از بین بردن ایرادات ،باگ ها و یا اضافه کردن مرحل و ابجکت های جدید به کا رمیره
4-اونا سه نسخه از بازی هستش که شما د رنسخه Collectors همان طور که تو تصویر میبینید به همراه دیسک بازی اکشن فیگور دیسک راهنما دفترچه و باقی مخلفات رو خواهید داشت به نوعی یک بسته کامل هستش تو نسخه Premium هم فقط دفترچه به همراه نقشه و دیسک های اضافی هستش تو نسخه دیجیتال هم فقط خود بازی خالی رو خواهید داشت
همین The Withcer 2 دیگهنقل قول:
1-ورژن کدوم بازی...؟
منظورم این بود که من بازیو از مغازه خریدم.نمیدونم کدوم پچ روش نصب شده...میخوام بدونم 1.1 یا 1.2 یا همون ورژن اصلیشه و آپدیت نشده...نقل قول:
هر بازی خودش به نوعی ورژن هارو مشخص میکنه یکی همون اسم بازی یکی از مشخصه های شناختن
حالم داره از هرچی بازیه PC ه بهم میخوره!!!
دیگه واقعا رو اعصابم راه رفت این بازی :دی
کلا 3چندتا بازی که به تعداد انگشت هام هم نمیرسه در سال برا PC میگیرم هرکدوم یک عمر واسم خاطره میشن!!
من تو این بازی تمامه مشکلاتی که خیلی از دوستان داشتند رو تجربه کردم! آخرم نتونستم درست بازی کنم!
اوایل که مشکل C++ داشتم که درست شد. بعد مشکل نوارهایه سیاه بود که اونم از Native Res م بود درست شد.
حالا یک سری مشکلاته جدید اومده! جالبه پچ رو که نصب کردم بیشتر هم شدن!!!!!!!! مثلا قبلا Freeze نمی شد بازی الان میشه!
قبلا Crash نمی کرد الان کرش میکنه ( البته فکر کنم به چپتر بازی مربوط میشه ). حالا این آخرین باری که بازی رو بالا آوردم از 40 فریمی که با 480 میگرفتم رو آ[رین تنظیمات 30 - 35 تا بیشتر نمیگیرم + مشکل صدا هم پیدا کردم !! :دی البته مشکله صدام یکم عجیب غریبه هیچ جا ندیدم همچین مشکلی رو چون من صدام کلا قطع نمیشه یک حالتی کشیده میشه :دی
خلاصه امشب این درایور رو DL میکنم شد که شد نشدم که دیگه میزاریم واسه کنسول این چیزا واسه ی ما نیومده...
حالم از هرچی بازیه PC یه داره به هم میخوره! آخرین بازی ای که درست اجرا شد Starcraft 2 بود که اونم واسه Blizzard بود...
این بازی که کلا... هر 5 دقیقه Crash میکنه ! جالبه خیلی ها هم همین مشکل رو دارن و خیلی ها هم گفتن و جالب تر هنوزم با این پچ ها حل نشده...
خب قربونت برم، از یه جا نسخه Skidrow بازی رو پیدا کن و بگیر تا هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشته باشی، مثل من! :10:نقل قول:
ربطی به نسخه نداره... مردم نسخه ی اصل دارن دارن اعتراض میکنن!نقل قول:
الان البته خیلی از مشکلام برطرف شده ولی این Crash کردن و بهینه نبودن انجین واقعا رو اعصابه... مخصوصا این کرش ها ! به هر دری زدم 100 تا راهه حل فقط تو کرش کردن تاخیر میده! امیدوارم یک پچی بدن...
+ من با 480 زور میزنم 40 فریم میگیرم. جالب اینجاست که اصلا تنظیمات بازی جز UberSampling و SSAO و AA بقیه هیچ تغییری تو فریم ریت نمیکنند!!!!!!!!! یعنی من بازی رو اجرا کردم حدود 50 و خورده ای فریم میداد بعد که این 3 تا رو ON کردم شد 40. حالا اومدم همه چی رو رو Low گزاشتم رو 40 موند! کردم Very larg بازم همینطوری بود! ( با اینکه کیفیت تغییر میکرد!!!!!!! کلا خیلی عجیب بود زور میزدی تو مثلا چندتا جا فریم ریت 2 یا 3 تا میومد پایین در آخرین حالت! ) انجین انگار رو آخرین تنظیمات واسط اجرا میکنه یعنی فریم ریت آخرین تنظیمات رو میگیری اما کیفیت Low ! من شدیدا توصیه میکنم رو آخرین تنظیمات بازی کنین که جز 2 یا 3 تا ( البته به جز این 3 تا ) فریم هیچ تغییری نمیبینین. UberSampling حدود 8 فریم یا یکم بیشتر کمتر از من کم کرد. AA هم اگه تونستین ON کنین چون فقط 3 تا فریم ازم کم کرد. SSAO هم حدود 4 یا 5 فریم کم کرد.
شایان عزیز
اون کرش ها رو منم داشتم،مخصوصا تو فصل اول،هر 2-3 دقیقه میومد بیرون
که با یه روشی حل شد،میشه ساعت ها بازی کرد بدون مشکل
:دی خوب اومدی گفتی روششم بگو دیگه :دینقل قول:
ویرایش : بابا پیر شدم دیگه!!! 100 تا سایت دیدم هر کاری کردم نشد! که نشد!!!!!