سلام
منم طرح بعثت دارم مرکز توحید سرعتش روی 120 محدود شده.
Printable View
سلام
منم طرح بعثت دارم مرکز توحید سرعتش روی 120 محدود شده.
سلام
سرعت منم محدود شده مرکز مخابراتی کوثر.
در حال حاضر
از دوستان کسی هست که در مشهد در محدوده صابری وحید سرعت شبانه خوب داشته باشه ؟ اگه هست قیمت و نوع اشتراک هم لطف کنید و بگید . ظاهرا باید قید صبانت رو زد . :20:
دوستان تعرفه اینترنت در مخابرات شهرستان خراسان رضوی با هم فرق دارند؟
از کجا میشه تعرفه ها را دید؟
[QUOTE]Pسلام دوستان عزیزنقل قول:
من هم طرح بعثت دارم از روزی که دوست عزیز Masoud.Neshat فرمودن سرعت من هم 120 به پایین شده هم روزانه و هم شبانه هر وقت هم زنگ میزن پشتیبانی باید اجباری 1 دقیقه تلفن گویا گوش کنم بعد به پشتیبانی وصل میشه 1 دقیقه پول زور میگیرند. پشتیبانی هم میگه سرعت شما خوبه اگر سرعت شما 10 یا 20 برای این طرح باشه کمه :27: چه عیدیایی به کاربراشون میدن :2: اگر به همین منوال پیش بره و تنها بهترین ای اس پی خوب هم راه ای اس پی های دیگه را در پیش بگیره تنها راه adsl یک طرفه ماهوارهی هست.
متاسفانه فعلا جایی واسه دیدن تعرفه ها وجود نداره:31:نقل قول:
قبلا سایت مخابرات قسمت ثبت نام اونجا نوشته اونم یه مدتیه برداشتنش!:27:
کلا طرحا و سرعت و پشتیبانی مخابرات بی درو پیکره:2:
تعرفه شهرستانها هم با مشهد فرق داره.اما اگه سوالی راجع به تعرفه طرح خاص داشتین بپرسین .:10:
دوستان مخابراتی برای شما ساکس و وی پی ان کار میکنه؟
سلامنقل قول:
من برای شهرستان سرخس ام .
برای سرعت 128 و 256 به صورت محدود و نامحدود سه ماهه چقدر هست؟
حداکثر سرعتش چند میشه؟
سرعت من هم محدود شده
مرکز پیروزی
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سرعت من هم محدود شده
مرکز پیروزی
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سرعت من هم محدود شده
مرکز پیروزی
نقل قول:
نا محدود 128 ماهی حدود 10هزار و 256 ماهی حدود 13 هزار
محدودهارو خبر ندارم زنگ بزنین به امور مشترکین منطقتون.شمارشم پشت قبض تلفن نوشته.
سلام الان از طریق سایت مخابرات نمیتونم شارژ اضافه بخرم.میگه ارتباط با سایت بانک برقرار نمیباشد.ماله شما هم اینطوری شده؟
من چون تو این چند روز نزدیک 10 گیگ شارژ خریدم نکنه منو محدود کردن؟؟؟!!!از مخابرات این کارا بعید نیست.
برا منم همینو میگه.نقل قول:
همشهری های محترم مشهدی، این سوال و سوال های مشابه را از شماره تلفن زیر بپرسند که در انجا خانمهای بسیار باشخصنت، با علاقه و حوصله به آدم جواب میدهند:
7230000 پشتیبانی ای دی اس ال
من صبانت بودم الان مخابرات 256 نامحدود راضی ام مرکز فرشچی پینگ هم واسه بازی خوبه.سرعت ثابت همون 30 (حداکثر40 حداقل 25). قطعی خاصی هم نداشتم.
:46:
سلام
هادی جان حداکثرتا چه سرعتی رو می تونستی نامحدود ازمخابرات بگیری؟
سلام من اینترنت از مخابرات گرفتم و مودمم هم cnet هست به اینترنت وصل میشدم تا اینکه freegate رو نصب کردم و اجراش کردم از اون به بعد بدون freegate هیچ سایتی رو باز نمی کنه
خواهش میکنم یکی کمکم کنه اگه ممکنه جواب رو ایمیلم بفرستین چون بلد نیستم چه جوری تو انجمن ها شرکت کنم مرسی
سلام .فیری گیتو پاک کن اگه بازم درست نشد .از منوی استارت قسمت accessories برو به sistem restor و از اونجا فقط درایو سی رو به زمان قبل از نصب فری گیت ری استور کن.توجه :تمام تنظیمات جدید به حالت قبل از نصب فری بر میگرده.این راحترین و بهترین راهه اگه خواستی میتونی وین عوض کنی.این 2 روش ماله مبتدیهاست اگه به مسایل مربوط به فایروال و سکیوریتی وارد هستی بگو تا روش های کم خطرتر رو پیشنهاد بدم.نقل قول:
کارت دانشجویی داشتم :31:نقل قول:
تا 2mb اگه بهت بدن:31:، 1mb که رفیقم داشت:46:
احتمالا تنظیمات ------ رو اکسپلورر مونده!نقل قول:
internet explorer باز کن . برو منو tools ، روی Internet option بزن
2تا جا هست تیک ------ ( Use a proxy server...) داره هر2 رو بردار
این سایت برو عکساش هست خودت میفهمی :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه هادی جان منم مرکزفرشچی هستم یک باررفتم امورمشترکین تو ایرج میرزا گفت نامحدود فقط128 کارت دانشچویی هم بیاری فایده نداره
الان شما ازکدوم امورمشترکین گرفتی یعنی الان با همون کارت بهت 1مگ هم می دادن؟
وسوال اخراینکه دوستت چند وقته گرفته؟
یک دنیا ممنون می شم این چند سوال من رو هم جواب بدی
مرسی
من نامحدود داشتم الان طرح بعثت گرفتم ...سه ماه -....روی فیبر نوری
برای وب گردی و دانلود های کوچیک 10-20 مگا بایتی و آپدیت آنتی ویروس و..... کفاف میده؟
اینجا میگن برای دانلود شبانه باید مودم رو خاموش روشن کرد درسته؟
سلام دوستان
برای دانلود شبانه طرح بعثت باید حتما یه دور دیسکانکت و کانکت بشیم ؟
سلام دوستان کسی از اینترنت خانواده مخابرات خبر داره یکم توضیح بده
سرعتش چنده چه جوریه؟
نقل قول:نه هیچ نیازی به خاموش روشن کردن نیست ، بعد از ساعت 12 خودشون دیگه حجم کم نمیکنننقل قول:
سلام خدمته دوستان
دوستان بنده الان بعثت دارم یعنی تقریبا از زمانی که بعثت اومد منم گرفتم و بسیار راضی بودم تا این چند وقته (حدود 20 روزی میشه) که متوجه واقعی ای بد شدم که اومدن و پهنای باند طرح بعثتو Max روی 120-130 اینا بستن در صورتی که قبلا روی تا 380-390 راحت باز بود !!!
از اونجایی که برای من بشدت ســــــــــــرعت مهمه ، برای همین از دوستانی که از طرح های مخابرات دارن ، لطف کنن سرعتشونو (سرعت دانلود) رو بگن !! البته توی طرح های محدود نه طرح های نامحدود چون اونا قضیشون فرق میکنه !!!
الان از دوستانی که طرح صبا یا طلایی دارن میشه بگن سرعتشون چجوریاست و آیا اینکه شبانه رایگان داره یا نه !؟؟؟
مرســــی
نقل قول:
عزیز شما اینو مطمئنی !؟؟
مخصوصا برای من مهمه چون من مودمم wireless هستش و روی ppoe هستش برای همین مجبورم وقتی از 12 رد میشه یک Reset بدم البته چون این فکرو میکردم که باید با ریست اکانت شب فعال بشه !!!!
تا حالا تستیدی ببینی کم میشه یا نه ؟؟؟؟
از طرف صبح چی !؟ یعنی اینکه از 7 اگر رد بشه ؟ ؟ ؟
البته بنده برای reset کردنم دلیل داشتم چون زمانی که سرعتم روی 370-360 بود قبل از reset سرعت روی تک فایل تا همون 350-360 up میشد اما بعد از ریست (بعد از ساعت 12) سرعت برای تک فایل از 60 up نمیشد !! ( البته قطعا به سرورش هم بستگی داره اما در کل )
که اون سرعت 60 نسبت به 360 نشون دهنده فعال سازی اکانت شبانه و هجوم دوستان مشهدی هستش :دی :دی :دی :دی :دی
...................... up ........................
بله مطمئنم چون قبل از اینکه سرعتارو محدود کنن خودم شبی 6 گیگ دانلود داشتم در صورتیکه حجم روزانم تکون نمیخوردنقل قول:
منم جدیدا از سرویس بعثت مخابرات گرفتم ( توی سبزوار) قبلا هم از صبا سرویس میگرفتم
سرعتش خوبه ولی سرعت دانلود شبانش به صبا نمیرسه برای من صبا سرعت شبانش هم بالای 200 بود ولی مال مخابرات از 140 150 بیشتر نمیشد ولی از اونجایی که 2 ساعت نسبت به صبا زمان دانلود شبانش بیشتره این مورد تقریبا جبران میشه
و قیمت سرویس ها و حجم اضافش هم نسبت به شرکت های دیگه خیلی بهتره و مهمتر از همه این که اگه حجمت اضافی بیاد امکان تمدید زمان اشتراک هم هست که خیلی عالیه
در ضمن برای دانلود رایگان بعد ساعت 12 هم نیاز به ریست یا اتصال مجدد هم نیست
چی شد دوستان ! ؟نقل قول:
نظری ندارین !؟:41:
دوستان چطوری میتونم حسابمو کنترل کنم ببینم چقد مصرف کردم؟
طرح بعثت.
به آدرس زير بريد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت يوزرنيم 5119999999 و براي پسورد a5119999999 رو بزنيد. (به جاي 9 بايد شماره تلفن رو وارد كنيد)
وارد نمیشهنقل قول:
زنگ بزنم پشتیبانی؟شمارش چنده؟
نقل قول:
any idead !???
دوست عزیز مخابرات غیرازطرخ بعثتش اون طرح های صباش و خانواده اش هیچکدام شبانه ندارن
شما اگه دانلود زیاد داری اگه بتونی پارتی چیزی جورکن یک مگ نامحدود مخابرات رو بگیر قیمتش هم 40تومان ماهیانه که مناسبه اگرچه جدیدا دیگه فکرنکنم بشه هچین سرعتی ازمخابرات گرفت چون شدیدا گیرمی دن
سلام دوستان منم 7و8 ماه طرح بعثت دارم اوایل سرعت خیلی خوب بود تا 400 سرعت داشتم الان نزدیک 1ماه که دانلودم 60و70 بالاتر نمیره پشتیبانی هم میگه اگه 70 میگیرین خوبه نمیدونم سروسسمو عوض کنم ولی خوب تعرفه هاش خوبه راستی این اینترنت خانواده چجوریه کسی داره؟
پسورد رو به صورت A5119999999 هم امتحان كنيد.نقل قول:
ممنون...نقل قول:
ولی بازم متاسفانه وارد نشد!!!!
شماره پشتيباني مخابرات: 7230000نقل قول: