کسی مشکل ما رو نمیتونه حل کنه
من فیلم رو هم دیدم مشکلم پابرجاست هنوز
عنوان گذاری اتوماتیک جداول و شکل ها!!!!!!!!!!
Printable View
کسی مشکل ما رو نمیتونه حل کنه
من فیلم رو هم دیدم مشکلم پابرجاست هنوز
عنوان گذاری اتوماتیک جداول و شکل ها!!!!!!!!!!
مشکل ما این بود شماره عکس به جای شکل 1-1 می نویسه شکل 0-1
خواهشمندم هر کی بلده کمک کنه
سلام
وقتی طبق این آموزش میخوام فرمول بنویسم (توی یه جدول)، captionی که باید برای فرمول بدیم و بعد کات کنیم و توی جدول وارد کنیم رو انجام میدم ولی اون شماره فرمول توی ستون سمت راست با خود فرمول توی ستون سمت چپ توی یه راستا نیستن، یه خورده پایین و بالا هستن، در حالی ک توی آموزش، توی یه خط هستن، مشکل کجاست؟
خودم پیدا کردمنقل قول:
ممنون زحمت نکشید
خوب شماره صفر برای Heading 1 هستش که حتما در فایلتون شماره نداره!نقل قول:
Heading 1 را شماره گذاری کنید، حل میشه.
سلام
من اولا از آقای وصالی تشکر میکنم به خاطر این فیلم.
متاسفانه لینکی که در این سایت قرار داده شده مشکل داره و لااقل من نتونستم ازش استفاده کنم
صفحه زیر که من خودم ازش استفاده کردم و لینکش سالم هست رو معرفی میکنم
امیدوارم به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ورود به صفخه بالا از لینکی که اون سایت گذاشته استفاده کنید.
موفق باشید
برای من لینکها (بجز لینک مهندس الهه) کار نمی کند.
سلام
من نتونستم دانلود كنم
شب تاصبح نشستم ونشد
همش پيام خطا مي ده:n27:
salam man nemitonam download konam mishe lotf konid file ro baram mail konid? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . mamnon misham
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/download/tkd90addmxpsdrd/Word_Learning.rar
سلام دوستان.
من یه مشکل عجیب پیدا کردم برای فهرست نویسی!
به عکس زیر نگاه کنید :
این فضاهای خالی که با رنگ قرمز مشخص کردم فقط اینجا تو فهرست به وجود میاد درحالی که تو متن درستن و اینجوری نیست.
این فاصله ها چرا به وجود اومدن و چجوری میتونم حذفشون کنم؟
سلام. وقتی فهرست بندی به صورت زیر می شود چکارش باید بکنم؟؟؟ ممنون
سلام. وقتی فرهرست بندی این حالت زیر میشود. باید چکار کرد تا درست شود؟؟؟ ممنون
سلام. وقتی فهرست بندی این حالت زیر میشود. باید چکار کرد تا درست شود؟؟؟ ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
باسلام واحترام
ضمن تشکراز شماعزیز-
من در دانلود این فیلم مشکل دارم -بسیار لازم دارم برای پ نامه-وخیلی فوری-
ممکنه کمک بفرمایید
متشکرم
ممتاز
:n03::n03::n03::n03:نمیتونم پیج بندی کنم...
با نرم افزار kmplayer بازش کنید
واقعا عالی بود دستتون درد نکنه . خیلی خیلی خیلی مفید بود
با تشکر:n26::n26:
با سلام خدمت آقاي وصالي و همه دوستان
واقعا دستتون درد نكنه بابت اين زحمت بسيار زياد كه كشيديد، بسيار مفيد بود
يه سوال داشتم خدمتتون: براي عنوان فصلها كه يك صفحه كامل به خودش اختصاص ميده، از heading1 استفاده كردم و همانطور كه در فيلم هم بود، كنار عنوان فصل شماره فصل هم ميزنه، حالا ميگم چكار كنم اين شماره رو نزنه طوريكه شماره هاي زيرفصلها هم بهم نخوره؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
من دو تا راه حل پیدا کردم که هرچند کاملاً درست حسابی نیستن، ولی کاملاً کار راه بندازن.نقل قول:
1- شماره فصل رو انتخاب کنید و بعد سایزش رو 1 بزارید.
2- شماره فصل رو انتخاب بکنید و رنگ فونتش رو سفید کنید.
سپاسگزارم، فكر كنم راه حل دوم مفيدتره، به هر حال اگه راه حل اصليشو پيدا كرديد، ممنون ميشم اطلاع بديدنقل قول:
بارم متشكر، دوست عزيز
سلام من نمی تونم دانلود کنم لطفا اگه میشه فیال رو برام ایمیل کنیدto.man6812@yahoo.com ممنون
با تشکر
تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است و انسان همان مي شود که اغلب به آن فکر مي کند.هيچگاه ظاهرزندگي ديگران رابا باطن زندگيمان مقايسه نکنيم.
سلام .منم این مشکل رو دارم دوستان کسی نیست بتونه راهنمایی کنه ،کل اینترنت رو گشتم خیلی ها این مشکل رو داشتن اما متاسفانه راه حلی ارائه نشدهنقل قول:
سلام. من وقتی رفرنس هام رو بصورت اتوماتیک وارد می کنم، به جای ویرگول فارسی (،) از کاما (,) استفاده می کنه. چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم؟
نمونه: (بارتولد 1358, 232) که باید به صورت (بارتولد 1385، 232) وارد بشه.
خیلی متشکرم.
آقا فرشاد سپاس فراوااااان.کلی دعاتون کردم :n10: کارمو خیلی آسون کردید.نقل قول:
skyzare از شما هم ممنونم کار دانلودو آسون کردید.آقا فرشاد نگران کیفیتشم نباشید کماکان کیفیتشو داره.
:n16:
سلام خیلی عالی بود دستتون واقعأ درد نکنه. :n40:
ممنونم خیلی زیاد:n10:
منم این مشکلو دارم! آقا فرشاد راهی هست؟؟نقل قول:
البته یه راه غیر اصولیش اینه ک اول متن کیلیک کنید و کلید back کیبوردو بزنید.ولی این روش واسه مرحله قبل از پیرینت گرفتن جواب میده چون اگه اپدیت کنید فهرستو بر میگردن فاصله ها!
سلام فکر کنم شما اگه کل فهرستو انتخاب کنید و justify رو غیر فعال کنید درست شه.نقل قول:
نقل قول:
دسسست شما درد نکنه خییییلییییی :n16::n16::n16::n16::n40::n40::n40: همه ی گل ها تقدیم به شما منم همین مشکل را داشتم رفع شد :15::26:
سلام
به خاطر فایل هاتون سپاسگذارم. خیلی خوبن.
من نمیتونم فایل رو دانلود کنم. اگه میشه برام ارسال کنید. قبلا دانلود کرده بودم اما از سیستمم پاک شده.
با سپاس
سلام
یکی پرسیده بود که شماره شکل ها و جداول به صورت0-1 نمایش داده میشه دلیل این مشکل اینه که شماره فصل رو پاک میکنید و به جاش عنوان فصلو مینویسی، باید روی شماره فصل کلیک راست کنی بعد از قسمت فونت تیک هیدن رو براش فعال کنی، بعد از این روی تک تک شماره ی شکلا و جداول کلیک راست کنی و آپدیت رو بزنید تا درست شن.
یک آموزشه جدیده که توی یک سایت دیگه گذاشته حدود 4 ساعت فیلمه که نه فقط ورد بلکه هر جی دیگه هم که مربوط به اون میشه رو گفته .
- - - Updated - - -
یک آموزشه جدیده که توی یک سایت دیگه گذاشته حدود 4 ساعت فیلمه که نه فقط ورد بلکه هر جی دیگه هم که مربوط به اون میشه رو گفته .
http://apland.ir/index.php/2015/08/22/word_advance/
با سلام
من چند فایل pdf و ورد دارم که میخواهم درون یک فایل یاورپیونت یا ورد موارد یا عناوین مهم را قرار دهم که با کلیک روی آن لینک دقیقا فایل مورد نظر را باز کرده و مستقیما به روی موضوع مورد نظر برسد همان روش لینک کردن است ولی در لینک کردن فقط فایل را باز میکند (موضوع یا سرفصل مورد نظر را نمایش نمیدهد)
میشه لطفا من را راهنمایی بکنید دارم یک فایل آموزشی برای بچه های دانشگاه ارومیه میسازم شما هم در ثواب اش شریک شوید با تشکر
09374850958
سلام
من خیلی عجله دارم میخواستم بدونم چطوری میشه روابط ریاضی که در پایان نامه ام تایپ کردم به صورت خودکار شماره گذاری کنم. سرچ کردم اینجا رو پیدا کردم ولی دیدم که گفتن باید حتما عضو باشید،با وجود اینکه اصلا وقتی ندارشتم کلی وقت گذاشتم عضو شدم حالا هم که میخام فایل تصویری رو دانلود کنم همش ارور میده ونمیذاره فایل دانلود بشه!!!!
من باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03::n13:
سلام ... :sq_3: من همه عنوان و متنم رو دستی تایپ کردم 1 ماه روی اون کار کردم بعد استادم گفت که یکسری تغییر بدم .... که همه کارهام دوباره کاری میشه و استاد راهنمام گفت باید فهرست بندی و لینک بشه که از اینترنت تحقیق کردم و این فیلم رو دانلود کردم و فهمیدم که از اول تایپ کردن من اشتباه بود ..... حالا با این 260 صفحه چه کار کنم ؟ هیچ راهی نیست که الان بتونم ویرایش کنم با اصول پایان نامه نویسی ... تو رو خدا اگه میدونین کمکم کنید . ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . :n30::V13::V13::V13::V13::V13: حالم خیلی بده
هیچکدوم از لینک ها برای من کار نکردند.