با تشکر از پاسخ شما
لطفا بیشتر راهنماییم کنید....
من عادت ندارم توی خیابان از هر کسی سوال بپرسم.لطفا جامع تر راهنماییم کنید
Printable View
با تشکر از پاسخ شما
لطفا بیشتر راهنماییم کنید....
من عادت ندارم توی خیابان از هر کسی سوال بپرسم.لطفا جامع تر راهنماییم کنید
سلام .نقل قول:
اطلاعاتی که میدم از روی نقشه ی گوگل مپ و نقشه ی مترو تهران هست :
شما باید مترو صادقیه سوار خطِ فرهنگسرا بشین
حدود 30 بعد میرسید میدان امام خمینی ( توپخانه )
اونجا از قطار پیاده میشین سوار قطار خط تجریش میشین ( خط 1 )
حدود 25 دقیقه بعد میرسید ایستگاه میرداماد
اونجا یا با تاکسی دربست میرید ناهید غربی که بین ولی عصر و افریقا ( جردن ) هست .
اگر میخوان تکه تکه برین باید سوار تاکسی بشین بعدش سر جردن پیاده بشین و با اتوبوس ( اگه باشه ) یا تاکسی برید توی جردن سر ناهید پیاده بشید .
========================+=========+===
انتهای ناهید غربی میرسه به خیابان ولی عصر . از ولیعصر هم با تاکسی یا اتوبوس میتونین برین میدان ولی عصر .
روی نقشه میدان ولی عصر و گیشا مترو داره اما نمیدونم راه افتاده یا نه .
این رو دیگه باید از مردم یا مغازه دارها در میدان ولیعصر بپرسین چون ولیعصر تا گیشا راه زیادی هست و یا باید تکه تکه با تاکسی برین یا با مترو برین تا گیشا و اونجا نزدیک خیابان ایزدی 25 هستین .
همه ی اینها روی نقشه google earth و google map هستش
سلام . نقشه مترو تهران با پسوند؟pdfuplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=c0f65f03be9aca83dc62db3d736306d4
دوستان برای هفته ی اینده میخوام با دوستم بریم یه جایی که بتونم درس یادش بدم
حالا نمیدونم کجا برم بهتره؟
کتابخانه که باید همش سکوت باشه
پارک هم سر و صداش زیاده
کجا بریم بهتره؟
احتمالاً جاهای بهتری هم باشه، ولی من بودم میرفتم یکی از سفرهخونههای فرحزاد، تو فضای باز، ویوی کوه، در آرامش، روی این تخت سنتیها مینشستم و درسمو میدادم :دینقل قول:
البته یه سرویس چایی چیزی باید سفارش بدید تا بذارن بشینین اونجا :دی
محیط آرومی هم داره، البته اگه هوا سرد نباشه، که نیست زیاد
نه.فرحزاد هم به دوستم دوره ...هم اینکه ممکنه اطرافمون از این قلیونی ها بیان بشینن
من از فرحزاد اصلا خوشم نمیاد.اگر ممکنه داخل شهر یه جایی رو معرفی کنید
با اتوبوس میشه رفت دربند؟
هم با اتوبوس میشه هم با مترو و هم با تاکسیهای خطی .نقل قول:
با مترو چه جوری میشه رفت؟نقل قول:
سلام . البته مترو و اتوبوس فقط تا تجريش ميره . بعدش با تاکسی میتونید برید دربند . از ایستگاه مترو تا جائی که تاکسیهای دربند هستند فقط سه چهار دقیقه راهه یا حداکثر 5 دقیقهنقل قول:
سلام
می خوام از ازادی با مترو برم
هران، خیابان شریعتی، چهارراه شهید قدوسی (به طرف سید خندان)، ستاد ارتش
سلام . بايد از آزادی سوار قطار کلاهدوز بشین و وسط راه در ایستگاه چهارراه ولی عصر پیاده بشین و سوار قطاری بشین که میره قائم . چهار ایستگاه بالاتر در ایستگاه شهید قدوسی پیاده بشین .فقط یادتون باشه در ایستگاه آزادی بپرسین مترو خط 3 که میره شهید قدوسی راه افتاده یا نه ؟نقل قول:
از قدوسی تا ستاد ارتش رو باید چطوری برم ؟کسی ادرس دقیق داره؟نقل قول:
ظاهراً ستاد ارتش نزدیک ایستگاه مترو قدوسی هست چون توی نت نوشته خ شریعتی نبش قدوسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
ایستگاه مترو قدوسی هنوز افتتاح نشده .
رفتم ایستگاه سبلان از اونجا با تاکسی 1000 ت دادم رفتم چهار راه قصر(قدوسی) اونجام یه 100 متر پیاده روی رفتم پیدا شد .مرسی از دوستان
با سلام
برای اینکه ارزون و سریع از ترمینال غرب بریم میدان ونک چه راههایی هست؟
ممنون
سلام.نقل قول:
یکی از راهای ارزون که به ذهن من رسید.
سوار مترو خط 4(واقع در همون ترمینال)بشید وایستگاه ولیعصر پیاده شید.این ایستگاه 4راه ولیعصره.بعد با اتوبوس های بی ار تی ولیعصر برید میدون ونک.
بدی این راه اینه که زما ن تو اتوبوسش زیاده.
ترمینال غرب کنار مترو میدون آزادی هست . اگه فقط یک ساک کوچیک همراهتون باشه میتونین سوار قطار کلاهدوز بشین و دروازه دولت پیاده بشین و سوار قطار تجریش بشین و توی ایستگاه حقانی پیاده بشین از اونجا با یک کورس تاکسی برید میدون ونک . اگه چمدونتون بزرگ باشه شاید نذارند سوار مترو بشین .اگه کوله پشتی باشه یا ساک دستی کوچیک مسئله ای نیستنقل قول:
صمن تشکر از دوستان
برای پیدا کردن مسافرخونه مناسب بنده رو راهنمایی میکنین
تو سایتها گشتم اکثرا هتل هستند و گرون
من دنبال مسافرخونم دانشجویی و امن
دوروبر ونک مسافرخونه پیدا میشه؟آشنا دارین؟یا قبلا خودتون رفتین؟
ممنون
سلام . ارزانترین مسافرخونه ها توی میدان امام خمینی ( نوپخانه ) و انتهای خیابان سعدی ( ناصر خسرو ) هست . همونجا هم مترو هست . با قطار تجریش میتونید برید ایستگاه حقانی و از اونجا با تاکسی برید ونک . اطراف ونک فقط هتل و هتل آپارتمان هست و قیمتهاشون زیر 160 - 170 تومن نیست یا حداقل 150 نیستنقل قول:
تو میدون ونک یدونه هتل هست روبروی شمسی پور. ولی قیمتش با معده دانشجو همخونی ندارهنقل قول:
مسافرخونه های تهرون هم همون طرفای ناصرخسرو ومیدون راه اهن وتوپخونس.
البت یه چیزم شنیدم اما نمیدونم چقدر واقیت باشه.شنیدم میدون انقلاب یه سری ها اومدن مسافرخونه خوشگل زدن برا دانشجو وکارمندا که برن اجاره اما نمیدونم یه شب ودوشب بدن یا ماهیانس.تو تبلیغ بعضیاشم نوشته با اینترنت وایرلس:n19:
خیلی ممنونم
اگه وایرلس داشته باشه که نمیگیرم میخوام اعتیادم رو ترک کنم :n11:
قیمت یه اتاق یک نفره معمولی چقدر میشه تو یه جای معمولی؟
چون دارم هزینه ها رو محاسبه میکنم واسه همین میخوام
اگه قبلا هم تجربه ایی در زمینه مسافرخونه دارین یا خوبش رو میشناسین ممنون میشم ایجا هم بگین
بچه ها از آزادی یا آریاشهر چه جوری باید رفت میدون بهمن یا پل جوادیه؟
ایستگاه متروی جوادیه راه افتاده؟ درش از کجا در میاد؟ دشت آزادگان؟
سلام
با مترو از ترمینال جنوب باید برم به این ادرس چطوری میشه ؟
میدان رسالت-خیابان فرجام-نرسیده به خیابان سراج- بانک سامان
نزدیک ترین ایستگاه مترو به میدان رسالت ایستگاه گلبرگ در خط 2 هست.نقل قول:
از اونجا هم پیاده میشه رفت و هم با تاکسی، بسته به اینکه چقدر راه باشه.
سلامنقل قول:
شما خط تجریش و قلهک رو سوار بشید از ترمینال جنوب ، امام خمینی پیاده بشین
بعد از امام خمینی خط عوض کنید خط فرهنگسرا رو سوار بشید
خط فرهنگسرا که سوار شدین ایستگاه علم و صنعت پیاده بشین
از خروجی ای که پله برقی نداره ( یعنی گیت رو که رد کردین سمت راست ) بیاید بالا
به محض اینکه بیرون بیاین تاکسی های خطی سراج اونجاست
سوار بشید به راننده هم بگید که میخواید فرجام پیاده بشید
وارد خیابون فرجام که شد یه مقدار جلو که برین سمت چپ ( اون طرف خیابون ) بانک سامانه
دوستان بهترین و سریعترین روش برای ورود به جاده قدیم کرج کدوم سمته؟ ( مسیر تهران به کرج )
راستش من اصلا سمت جاده قدیم نرفتم ورودی هاش رو هم بلد نیستم!
از همت آدرس بدین بهتره !
مرسی
بستگی داره چه زمانی بخوای برینقل قول:
در زمانی که ترافیک زیادی نیست مسیر زیر :
میلاد جان برو همت غرب
بعد از پونک و جنت آباد و ستاری و دهکده ، میرسی به آزادگان
به محض اینکه تابلوی آزادگان رو دیدی بپیچ توی لاین کند رو چون اگه کند رو رد کنی کلا آزادگان رو رد میکنی :دی
آزادگان جنوب
خروجی فتح غرب رو بپیچی داخل میفتی توی جاده ی قدیم ، ورودی آزادگان به قدیم ( فتح) حدودا کیلومتر 3 و 4 میشه اگه اشتباه نکنم
نقل قول:
به نظرم بیا مترو ی ترمینال جنوب ، از توی ترمینال بیا توی خیابون بعثت به سمت غرب ، از اونجا یه تاکسی سوار شو مستقیم برو میدون بهمن .
فردا صبح باید برم:n02:نقل قول:
فکر نکنم مسیر شرق به غرب ، صبحا ترافیک باشه.
برای برگشت باید بیام تا آزادی حتماً آره؟ یا میشه رفت سمت اتوبان کرج - تهران؟
بستگی داره چه تایمی برینقل قول:
از ساعت 6:30 صبح تا 9، 9:30 همت شرق از سر امام علی تا سر پاسداران ترافیک سنگین داریم ، بخوای وایسی حداقل نیم ساعتی رو ترافیک هستی تا امام علی و هروی و صیاد و فرخی و پاسداران و شریعتی رو رد کنی
برای برگشت خروجی زیاد داره به اتوبان کرج از جاده قدیم ، بهترین خ ایران خودرو هست که میری به سمت شمال و جاده مخصوص رو هم رد میکنی و میرسی به اتوبان
ولی خب از همون قدیم بیای سمت آزادی بهتره ، باز میتونی از قدیم موقع برگشت بندازی آزادگان شمال و از اونجا بری حکیم شرق یا همت شرق و یا اینکه هم بری آزادی و آزادی رو به سمت انقلاب بیای و بندازی یادگار شمال و همت و حکیم و نیایش و پل صدر
اینو هم دوست نداشتی از آزادی میندازی توی جناح ، دوم صادقیه رو که رد کردی و افتادی توی اشرفی اصفهانی هم برای حکیم شرق خروجی داری هم همت شرق و هم نیایش و پل صدر
حل شد. با سپاس
سلام
این ادرس رو چطور برم .با مترو از ازادی شروع میکنم .
تهران : بزرگراه بسیج مستضعفین – سه راه تختی- اتوبان
هجرت – قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)آجا
سلام دوستان من از شهرستان روز پنج شنبه باید بیام تهران! از راه آهن میخوام برم سمت سفارت هند ایستگاه مترو شهید بهشتی! میخواستم بپرسم این خط 3 یا چنده نمیدونم که از راه آهن میگذره میره سمت شهید بهشتی ساعت چند شروع به کار میکنه؟ از هرکس پرسیدم یه جواب بهم داد! خواهش می کنم اگر کسی اطلاع داره بگه من مشکل برام پیش نیاد! چون من ساعت 7.30 صبح میرسم راه آهن میخواستم ببینم اون موقع بازه مترو که سوار شم برم سمت شهید بهشتی؟ واقعا واقعا ممنونم هرکس جوابمو بده!
دوستان خودم جوابو یافتم اگه کسی همین سوالو داره اینجا براش مینویسم:
مدیر عامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران از افزایش حرکت قطارهای خط سه از ساعت ۷ صبح تا ۲۰ شب از امروز خبر داد.محسن نایبی با بیان این مطلب افزود: ساعت شروع حرکت قطار شهری (خط ۳) از امروز از ۹ صبح به ۷ و ساعت پایان از ۱۵ به ۲۰ تغییر یافت.به گفته وی با توجه به لزوم سرویسدهی مطلوب و بهینه به مسافران در جدول زمانبندی حرکت قطارها در خط ۳ با رویکرد افزایش ساعات حرکت، تغییراتی صورت داده شده است.در حال حاضر سرفاصله حرکت قطارها برای خدماترسانی به مسافران در بخش جنوبی خط ۳ هر ۲۰ دقیقه است که به این ترتیب تعداد اعزام قطارها به ۸۰ حرکت در روز افزایش یافته است.شایان ذکر است خط ۳ مترو به طول ۳۷ کیلومتر طولانیترین خط مترو در خاور میانه است که در ۲ اردیبهشت ماه جاری ۱۲ کیلومتر از بخش جنوبی آن حدفاصل ایستگاه آزادگان تا ولیعصر(عج) با حضور شهردار تهران به بهره برداری رسید.در حال حاضر ۵ ایستگاه منیریه، راه آهن، قلعهمرغی، جوادیه و آزادگان از نیمه جنوبی خط ۳ به ایستگاههای فعال مترو تهران اضافه شدند.
سلامنقل قول:
فکر می کنم نزدیک ترین ایستگاه به اونجا ایستگاه شهید کلاهدوز باشه
از متروی خیابون آزادی یا میدون آزادی؟
در هر دو حالت خط 4 رو سوار میشین و تا انتهای خط یعنی شهید کلاهدوز میرین
اونجا هم اتوبان بسیج رو به سمت جنوب سوار شین و بپرسین، بهتون میگن
کسی نیست اطلاع دقیق تری بهم بده ؟نقل قول:
اگه بخوام برم جمعه بازار ماشین چیتگر چطوریه ؟
من بدون مترو رو تقریبا میدونمنقل قول:
میتونید با اتوبوس های brt ازادی بروید ایستگاه ایت
انجا با اتوبوس ها ی brt به سمت ترمینال خاوران بروید.فکر کنم ایستگاه بعد از پیروزی باید پیاده شوید و با تاکسی به سمت پادگان بروید
سلام دوست مننقل قول:
شما ایستگاه نیروی هوایی از خط 4 پیاده شو
از ایستگاه اومدی بیرون برو انور خیابون وبه تاکسی ها بگو پدافند.1000 تومن میگیرن میبرن پدافند.
این راحت ترین واسون ترین راهه.
دوستان این brt ها تمامشون 24 ساعت کار میکنند یا فقط بعضی خطوط؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2