روی ویستا تستس میکنی یا XP ؟
برای ویستا اینه :
کد:ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_2480/vista/Applications
Printable View
روی ویستا تستس میکنی یا XP ؟
برای ویستا اینه :
کد:ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_2480/vista/Applications
نه روی Xp تست میکنم.
عجیبه ! والا من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه !
حالا فقط این راهشه؟؟؟ نمیشه با کابل وصلش کنم ؟؟؟
من لپ تاپ اچ پی دارم میخواهم ویندوز عوض کنم سی دی نداره ولی فایلهای ریکاوریش توی درایو دی هست از توی ویندوز نمیتونم استفاده کنم از طریق داس هم دراوشو نمیبینه چیکار باید بکنم کمکم کنید ممنون میشم
باید اول دی وی دی backup بگیری ... بعد نصب ویندوز جدید
سلام
خسته نباشین
اقا من لپ تاپ مدل دل دارم
رم و کارت گرفتیکیم پایینه
چطوری میتونم ارتقا بدم ؟
البته یادم رفت هاردم هم 60 هستش
رم 512
کارت گرافیکی
256
میخوام رم رو بکنم ا گیگ
هارد رو 120
کارت گرافیکی هم 512
میشه راهنمایی کنین؟
سلامنقل قول:
هزینه ارتقا رم 512 به 1 گیگابایت (با احتساب جایگزینی یک ماژول رم 1 گیگابایت به جای رم 512 مگابایت فعلی) اگر از نوع DDR1 باشد 40 تومان
هزینه ارتقا رم 512 به 1 گیگابایت (با احتساب جایگزینی یک ماژول رم 1 گیگابایت به جای رم 512 مگابایت فعلی) اگر از نوع DDR2 باشد 20تومان
هزینه ارتقا هارد دیکس 60 گیگابایتی به 120 گیگابایت 55 تومان
کارت گرافیک لپ تاپها را عموما نمی توان ارتقا داد. البته در مدلهایی که رم کارت گرافیکی ترکیبی از SHARED + DEDICATED است در صورتی که رم ارتقا پیدا کند اتوماتیک وار رم کارت گرافیک نیز ارتقا می یابد.
با سلام خدمت دوستان عزيزم:10: من مي خوام Sony VAIO FZ-180 EB بگيرم اما متوجه شدم كه ساخت كشور چينه!:13: اما مدلاي ديگش يا ژاپنه يا آمريكائي هستن حالا سوالم از دوستان اينه كه ميشه به جنس چيني اعتماد كرد؟!! يا اصلا چرا چين ميسازه لپ تاپ سوني رو؟ اگه بگيرم, ارزشش اندازه مدلاي ديگش كه پايين تر هستن و ساخت ژاپن و امريكاست چقدره بصرفه هست يا نه؟ در ضمن اين مدل مشخصاتش منو راضي مي كنه اما تنها چيزي كه ناراضيم كرده همين كه چينيه!:41:
ممنون ميشم جوابمو بدين:40: پيشاپيش ممنون.
دیگه سری Fz180 آمریکا نیست .... تمام مدل ها رو چین مونتاژ میکنه با کیفیت امریکا
قیمتش هم برای همین اومده پایین وگرنه 1.700 بود نه 1.350.000 !
خوب ببین ... من هم مدل چینی دستم بوده هم آمریکا ... واقعا تفاوت خاصی توی تفاوت این مدل ها ندیدم
کیفیت چین خوبه ... به هر حال همین لپ تاپ از مدل آمریکایی اش(من قیمت بالایی رو برای Fz 160 گفتم) حدود 400 هزار تومن ارزون تره
ممنون از جوابتون. اما مي خوام بدونم ارزش داره الان چينيشو بگيرم؟ يا صرف نظر كنم ازش؟:41:نقل قول:
نقل قول:
ميشه شما كه اين نمونه Sony VAIO FZ-180 EB تجربه كردين باهاش كار كردين (جديداش كه چين مي زنه البته منظورمه) در كل چطورن ايرادش چيه؟ راست مي گن عمر باتريش كمه؟ و اينكه اصلا با اين Info كه داره كه مد نظر منه در كنار بقيه مدلاي ديگه سوني قابل مقايسه هست يا نه!؟ در كل يه مختصر از تجربياتتونو بگيد ممنونتون ميشم:10:
با تشكر فراوان:5:
همیشه سونی سری اول رو آمریکا میزنه و بعد از اینکه خوب جا افتاد چینی اش میکنه
نه مشکلی نیست ... الان بیش از 80 درصد سونی ها چینی هستند
کیفیت همونه
واقا ممنونم از اينكه جواب دادين:10: من 1 سوالم توي تاپيك كمك براي خريد لپ تاپ كردم خشحال ميشم يه بررسي بكنيد:40: بي جوابه البته فعلا!نقل قول:
يه سوال
واقعا اين پيامي كه لپ تاپم مي ده ( آپ ديت ويندوز ويستا ) خطر ناك نيست؟
آخه مي دونم كه به خاطر ويروس نيست چكش كردم...
من میخواهم درایور صدای لب تابSony Vaio VGN TX47GPT نصب کنم میگه اول باید Bus Driver را لود کنید ممنون میشم کمکم کنید
سلام به همه دوستان
عزيز لب تابت وابو چيه ؟
از control panel گزينه system رو انتخاب كن بعد از باز كردن از تب hardware گزينه device manager رو كليك كن بعد در قسمت system devices يه قسمتي هست كه نشناختتش اونو معرفي كن بعد صدا راه ميوفته موفق باشينقل قول:
درایور چیپست رو نصب کن ... اینتل هست... درایور کارت صدا هم بگیر و آخرین آپدیت رو نصب کن:نقل قول:
من میخواهم درایور صدای لب تابSony Vaio VGN TX47GPT نصب کنم میگه اول باید Bus Driver را لود کنید ممنون میشم کمکم کنید
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER&PRODTYPE=24
سلام به همه
دوست عزيز من فكر ميكنم كه اين دوستمون تمام درايور ها رو داره (كه بايد اين طور باشه )ولي نميدونه كدوم رو اول نصب كنه (مثلا تو لب تاب هاي hp اول بايد يك درايور كلي high definationرو نصب كرد بعد ميتونيد درايور مربوط به كارت صدا رو نصب كنيد ) در هر صورت من پيشنهاد ميكنم كه تمام درايور ها رو داشته باشيد ,اگه مدل كامل لب تابت رو بگي سعي ميكنم برات درايورش رو پيدا كنم:10:
سلام. من یه نوت بوک سونی مدل pcg-fx33g/bp دست دو خریدم (در واقع خدا از یه جایی رسونده). منتها با مودمش مشکل دارم که نصب نمیشه. اگه کسی درایور یا حتی مدل مودم این نوع جونورها رو می دونه یه لطفی بکنه یه خبری بده... سایت سونی و همه ی جاهای مربوطه رو هم رفتم. اما انگار این مدل فقط تو ژاپن ساپورت میشه. خیلی منون............
یکم ژاپنی قوی ای باید داشته باشی اما این لینک کمک زیادی بهت میکنه :نقل قول:
سلام. من یه نوت بوک سونی مدل pcg-fx33g/bp دست دو خریدم (در واقع خدا از یه جایی رسونده). منتها با مودمش مشکل دارم که نصب نمیشه. اگه کسی درایور یا حتی مدل مودم این نوع جونورها رو می دونه یه لطفی بکنه یه خبری بده... سایت سونی و همه ی جاهای مربوطه رو هم رفتم. اما انگار این مدل فقط تو ژاپن ساپورت میشه. خیلی منون............
کد:http://www.sony.jp/ProductsPark/Consumer/PCOM/PCG-FX77G/index.html
کد:http://www.sony.jp/ProductsPark/Consumer/PCOM/PCG-FX77G/soft.html
ابنجا نرم افزار های و درایورهاش هست
سلام من لب تاپ فوجیست زیمننس دارم دی وی دی درایو دارم ولی دیویدی رایتر ندارم من اگر بخوام از تو هار کامپیوترم فیلم رایت کنم تو سی دی چی کا باید بکنم؟
باید یا به یه کامپیوتر دیگه انتقال بدی و بعد write کنی و یا از یک DVD RW اکسترنال استفاده کنی
چطور انتقال بدم به کامپیوتر دیگه؟نقل قول:
در مورد dvd rw اکسترنال توضیح بدید؟
نمیشه با برنامه nero روی دی وی دی رایت کرد؟
خوب شما DVD ROM داری و نمیتونی باهاش DVD رایت کنی ...
همون دستگاه DVD -RW هست ولی با usb و یک power به کامپیوتر وصل میشه ... اینجا مدل ها رو ببین :نقل قول:
در مورد dvd rw اکسترنال توضیح بدید؟
کد:http://www.rayaneh.com/product-1844.aspx
بلی میشه اما باید درایوش رو داشته باشی ... مدل نوت بوکت چیه ؟نقل قول:
نمیشه با برنامه nero روی دی وی دی رایت کرد؟
سلام دوستان
Lap topدوستم موقع بوت شدن این پیغام را میدهد
Windows /system32این فایل پیدا نمیشود. ویندوز بالا نمی اید.
میخواستم بپرسم ایا باید وینوز جدید بر روی ان نصب کنم؟
ایامراحل نصب ویندوزxpروی ان مانند pcمعمولی خودمان است؟
ویندوز کامپیوترش xpاست.
اگه فایل مهم داری یه ویندوز تعمیری بریز . با پی سی فرقی نداره.بهتر ه از سی دی ویندوز توی پک لبتاب استفاد ه کنی
من dvd drive دارم ولی همون طور که گفتم dvd writer دارمنقل قول:
حالا که dvd drive دارم میتونم رایت کنم با نرم افزار نرو؟
مدل لب تاپم > Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3515
کاری نداره .یه عکس بگیر طول و عرضشو ضرب در هم کن میفهمی. :46:نقل قول:
سیستم رو با سی دی xp دوباره repair کن ....نقل قول:
سلام دوستان
Lap topدوستم موقع بوت شدن این پیغام را میدهد
Windows /system32این فایل پیدا نمیشود. ویندوز بالا نمی اید.
میخواستم بپرسم ایا باید وینوز جدید بر روی ان نصب کنم؟
ایامراحل نصب ویندوزxpروی ان مانند pcمعمولی خودمان است؟
ویندوز کامپیوترش xpاست.
مثل یک pc ...
نقل قول:
من dvd drive دارم ولی همون طور که گفتم dvd writer دارم
حالا که dvd drive دارم میتونم رایت کنم با نرم افزار نرو؟
مدل لب تاپم > Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3515
این چه سوالیه ... خوب معلومه
بهترین چیز کاتالوگ لپ تاپ یا تبلیغاتشه ...نقل قول:
سلام ....
یه سوال داشتم
اگر بخوام بدونم دوربین لپ تاپم چند مگا پیکسل هست از کجا باید بفهمم؟؟؟
ممنونم...
چون ممکنه عکس رو روی مگاپیکسل effective بگیری و بالا و پایین نتایج بهت بده
ببخشید این دکمه قرمز وسط کیبرد THINKPAD R61i چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ريويو اونو نديدي .. خوب معلومه track point هست (مثل ماوس)نقل قول:
ممنون
چرا دیدم ولی مختصر توضیح داده بود .
معمولا تو لب تابای قدیمی بود مگه تاچ پد نداره این دیگه چیه ؟
خوب برای بعضی کارها مفید تره ... بعضی ها قادر به تکان و یا حرکت دادن انگشت روی تاچ پد نیستند ... این وسیله براشون مفید تره
ربطی هم به لپ تاپ قدیمی نداره الان اکثر lenovo ها دارند ... از امکانات خوبشونه
اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.thinkwiki.org/wiki/TrackPoint
کد:http://whatis.techtarget.com/definition/0,,sid9_gci1145635,00.html
واقعا از اطلاعات شما ممنون خیلی به روز هستید برعکس من