تو بازار فعلا بلک برد هست منم برات پرسیدم قیمتش جفتی 300 هزار تومن بودنقل قول:
البته 10 هزار تومن پایین بالاش مهم نیست.
Printable View
تو بازار فعلا بلک برد هست منم برات پرسیدم قیمتش جفتی 300 هزار تومن بودنقل قول:
البته 10 هزار تومن پایین بالاش مهم نیست.
به نظر من هم دانلوب اصل ژاپن از همه بهتره تجربه می گه ولاستیک فروشی ها در ضمن قیمت دانلوپ تو شهر ما جفتی 350هزار تومانه.
ممنوننقل قول:
البته اینو بگم تاریخ تولید همشون برای 2011 هست خیلی کم 2012
بلک برد بگیرم دیگه؟؟
دانلوپ کدوم مدلش ؟؟ این lm 702 خوبه؟؟نقل قول:
یع لاستیک دیگه هم بود با مارک petlas ساخت ترکیه جفتی 340 اکثر مغازه ها ازش تعریف می کردن چطوره؟؟؟
این عکس فالکن 912 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز خرید لاستیک لطفا؟نقل قول:
این هم نظر علی-عشق ماشین تویه فروم همسایه هست:
کلی:نوع لاستیک ها به ترتیب : میشلن - بریجستون - یوکوهاما - دانلوپ - تویو - پیرلی - هانکوک - فالکن - کمهو !
پی نوشت:
علی جان میشه این لاستیکها رو از لحاظ چسبندگی و نرمی یه مقایسه کلی کنی؟البته چسبندگی و نرمی بستگی به مدل هر برندی هم داره درسته؟
والا اگر بخوایم اینطوری بررسی کنیم ، عملا کار غیر ممکنه ! چون این موردی که میفرمایید ، همونطور که اشاره کردید ، بسیار به مدل لاستیک بستگی داره !
اما توی مورد چسبندگی شاید بشه فقط رتبه اول رو معرفی کرد که اون هم بریجستون هستش. برند "بریجستون" در حال حاضر ادعای بالاترین چسبندگی رو داره و تونسته این ادعای خودش رو هم اثبات کنه !
اما نرمی رو نمیشه مشخصا برند خاصی رو معرفی کرد ، چون اول این که نرمی برای هر فردی تعریف خاصی داره و از سمت دیگه مدل لاستیک هم عین مورد قبلی خیلی موثره. به عنوان مثال یوکوهاما رو همیشه با عنوان لاستیک کمی خشن معرفی میکنند ، ولی اگر کسی لاستیک C.drive این برند رو تست کرده باشه ، مستقیما این گفته رو مورد انتقاد قرار میده و از نرمی این لاستیک تعریف میکنه.
اما در کل میشلن نرمی قابل قبولی داره. لاستیک های ژاپنی ذاتا یه مقدار خشن هستند (استثنا هم دارند.) لاستیک های کره ای هم با عنوان لاستیک نرم معرفی میشن.
درکل برای انتخاب باید مدل یک مارک رو با مدل یک مارک دیگه یا همون مارک تویه نت سرچ کرد و از نطر چسبندگی و نرمی و ... باهم مقایسه کرد(فقط توجه به مارک بی فایده است-بجز میشلن که حرف اول رو میزنه)
باتشکر فراوان از علی عزیز
حتما سعی کنید تاریخ برای سال 2012 باشه چوننقل قول:
سال 2012 هم 3 ماه دیگش بیشتر نمونده و خرید لاستیک تولید 2011 دیگه زیاد از حد تولیدش قدیمی میشه.
کل مغازه های لاستیک فروشی رو گشتم هیچ کدوم هانکوک بلک برد رو نداشتن سایز 14 پر بود ولی 15 نه
فقط یه مغازه داشت که 390 می گفت تولید 2012
یه مغازه هم که موجودی داره 320 تومن که فردا از انبار باید بیاره
حالا برم ببینم راست می گن تولید 2012 باشه
اگر نبود مجورم فالکن 912 بندازم 300 تومن که 40 تومنی هم ارزون تر تموم می شه
مهدی جان کومهو ku 25 هم نبود ؟ 4 فصل خوبیه . من کره ایشو دارم سایز 16 خیلی نرمه . کلا کره ای ها نرمن ولی زودتر تموم میشننقل قول:
اگه بود غمم چی بود سه روز هم تمام مغازه ها رو زیرو رو کردم اونقدر رفتم گشتم که دیگه مغازه دارا lمنو می شناسن !!!!!نقل قول:
متاسفانه از کمهو فقط تابستانی تویه بازار هست ku11 ku15 ku17 ku18 ku31
4فصل فقط هانکوک بود بافالکن 912
فاق 60 میگیری میتونی ژاپنی بگیری . خشکیش معلوم نیست . فاق بلنده . من فاق 45 دارم ! رینگ 16 و ولی خدایی بازم نرمه کومهونقل قول:
هانکوک بلک برد هم لاستیک عالیی هست . کلا چیزایی که پیدا کردی خوبن والا !
بلک برد با تاریخ ساخت جدید تایید میشهنقل قول:
واقعا لاستیک خوبیه ;)
الان از بازار بر می گردم
همون مغازه این که گفت بلک برد داره رفتم دیدم داره از بقیه قیمت می گیره آخرشم نداشت
الان چهار فصل فقط فالکن 912 مونده
که کلا دو جا داشت یکی تولید 2010
یکی دیگه هم داشت هفته 30 سال 2011
نمی دونم چی کار کنم بگیرم یا نه ؟؟؟
کم کم دارم از لاستیک خریدن منصرف می شم
بهترین لاستیک کره ای 4فصل سایز205 برای رینگ15اینچ کدومه؟+قیمت تقریبی
داداش اون فالكن لاستيك بسيار خوبيه .نقل قول:
اينجا رو ببين قيمت customer reviews
کومهو جفتی 280 هزار تومننقل قول:
البته من خودم Roadstone CP661 Class Primier برای ماشینم انداختم حدود 11 ماهه خیلی خوب جواب داده رو رینگ 16
آره اینو دیدم امتیاز بالایی دارهنقل قول:
اگه مشکلی پیش نیاد عصری می رم اینو می خرم
اول اینکه احتمالا برای سمند میخوایننقل قول:
پس بهتره 195 تهیه کنین
دوم اینکه به نظر من خرج اضافی نکنین و برین لاستیک ایرانی بخرین ، خیلی هم خوب!
سوم اینکه اگه خارجی میخواین بگیرین و خیلی هزینه کنین continental هست که قیمت ندارم ولی خوب گرونه
بعد بازم اگه میخواین خیلی هزینه کنین میشلن گل انرژِی
بعد از اون من نظرم روی یوکوهاما هست
بالاخره رفتم فالکن 912 تولیدهفته 29 سال 2011 انداختم تازه ترین تاریخ تولید موجود بود تولید تایلند بود ژاپنی موجود نبود !!البته اینم همون کیفیت ژاپنی رو داره
کلش با هزینه نصب و نیتروژن 599 تومن شد
250 تومن هم لاستیک های زیر صفری رو فروختم
چون با بارزهای خودش 30 کیلومتر بیشتر راه نرفته بودم تغییرات زیادی مشاهده نکردم
فقط صدای لاستیک ها کم شد
ماشین با ثبات تره تو حرکت
لاستیک کمی خشکه ولی چسبندگیش از بارزه بهتره (بارز نرمتر بود که البته می گن بعد مدتی بازر خشک می شه )
اینم عکسش
سلام دوستان
من واسه 405 می خوام 205/45r17 & 205/40r 17 بزنم ، می خواستم از دوستانم کمک بگیرم ! نظر دوستان چیه ؟ خیلی خشک میشه ؟
رینگ 17 دیگه خیلی خشک می شه و فشار زیادی به جلو بندی میارهنقل قول:
نهایتش اگه اصرار داری رینگ بزرگ تر بندازی سایز 16 مناسب تره
با 16 خیلی تفاوت داره ؟ راستش 16 رو از نزدیک دیدم و زیادم خشک نیست ولی 17 نه ! کسی تا حالا 17 انداخته !؟نقل قول:
اگه فرق زیادی نداره 17 بزنم که خیلی قشنگتر میشه !
دوست من اول باید فکر زیرو بند ماشینت باشی بعد رینگ انتخاب کنینقل قول:
رینگ 16 هم به ماشین ضربات رو منتقل میکنه دیگه رینگ 17 که هیچ.
رینگ 17 خیلی آسیب میزنه به زیرو بند ماشینتون
رینگ ماشیم من 16 هست تو عمس زیز ببین:
من چند جایی خوندم که کم کردن ارتفاع ماشینه کم بیشترین اسیب رو میرسونه و رینگ 16 - 17 تاثیر انچنانی نداره ! واسه همین گفتم از دوستانم سوال کنم ...نقل قول:
به نظر خودمم حرف منطقیه شما یه خورده فکر کنید رینگ خودش که تاثیری نداره ! 16 باشه یا 17 فقط سایزش بزرگتره ( که تو مسائلی مانند شتاب و ...تاثیر داره) ولی بیشترین اسیب بر میگرده به فاق کوچیکتر رینگ 17 که اون هم فکر نکنم با رینگ 16 زیاد متفاوت باشه ! درسته ؟ با این وجود من خواسنم رینگ 17 بندازم و ارتفاع ماشین رو زیاد پایین نیارم ... !
ماشین شما هم خیلی خوشگله اقا محمد :40:
با توضیحاتی که دادی پیشنهاد نهایت همون رینگ 16 هستنقل قول:
ببیننقل قول:
شما با این کار محیط کلی لاستیک رو از حالت استاندارد خارج می کنی هر چی رینگت رو بزرگ تر کنی باید از اون ور از فالق لاستیک کم کنی تا محیط کلی حفظ بشه
خوب حالا همون فاق کوتاه ضربات بیشتری رو به سیستم تعلیق و حلو بندی وارد می کنه
درود
دوستان راهی هست که نشه رینگ و لاستیک رو بدزدن؟( آخه دوست دارم بزارم روی ماشین ولی مجبورم ماشین رو توی کوچه بزنم:9:)
همون 16 تو زمستون لاستیکت خشک میشه . خستت میکنه این کوبشی که میده به اتاق . تازه من لاستیک نرم کومهو زیره ماشینمه با فاق 45 و رینگ 16 . حالا دیگه ببین 17 چیه !!نقل قول:
اصلا فکرشو نکن
سلام
دو تا لاستیک عقب پرایدم که داغونه - ترک حیلی زیاد داره - دو تا لاستیک جلو که میشه گفت نو هستن یکیش 7-8 ماه پیش پریدگی پیدا کرد که مجبور شدم تیوب بندازم روش:: و امید هم نداشتم اینقد کار کنه.. تا اینکه امزور کلا خوابید
دیگه زد به سرم برم لاستیک بگیرم
چنتا سوال دارم ؟
1- چه لاستیکی پیشنهاد می کنید ؟؟ -- لاستیک های الان بازر هستن که با جنس اشغال لاستیک نو یه گوشه پرید که تیوب انداخنم -
2- همگی لاستیک های الانم 165 هستن ؟؟ میشه مثلا جلو رو 175 یا 185 بندازم و عقبی ها رو 165 ..یا برعکس؟ چون پول 1 جفت بیشتر ندارم
سلام
دو تا لاستیک عقب پرایدم که داغونه - ترک حیلی زیاد داره - دو تا لاستیک جلو که میشه گفت نو هستن یکیش 7-8 ماه پیش پریدگی پیدا کرد که مجبور شدم تیوب بندازم روش:: و امید هم نداشتم اینقد کار کنه.. تا اینکه امزور کلا خوابید
دیگه زد به سرم برم لاستیک بگیرم
چنتا سوال دارم ؟
1- چه لاستیکی پیشنهاد می کنید ؟؟ -- لاستیک های الان بازر هستن که با جنس اشغال لاستیک نو یه گوشه پرید که تیوب انداخنم -
2- همگی لاستیک های الانم 165 هستن ؟؟ میشه مثلا جلو رو 175 یا 185 بندازم و عقبی ها رو 165 ..یا برعکس؟ چون پول 1 جفت بیشتر ندارم
3- با این اوصاف که گفتم من الان فقط 1 لاستیک نو دارم - بارز - اگه 3تا لاستیک بخرم سایز 175 یا 185 و بندازم در حالیکه یکیش 165 هست مشکلی پیش میاد؟
4- و در اخر به نظر شما لاستیک تیوب لس که تعمیر شده و تیوب انداختم - که با تیوب 8 ماهی رو جلو بود - بزارم برای زاپاس یا همین دو تا لاستیک عقب که داعونن؟؟
لاستیک های خارجی بهتر ند اکثرا تحت لیسانس کره و آلمان هستند
اختلاف در سایز لاستیک های جلو و عقب اصلا توصیه نمی شه
185 هم احتمال زیاد گیر می کنه
اگه فقط یه جفت میخوای بگیری بهتره هر دو رو جلو بندازی
اوضاع لاستیک زاپاس چطوره؟
اوضاع زاپاس که افتضاح تر از بقیش هست
کلا از این 5 تا 2 تاش نو هستن که یکی از این 2 تا نو تیوب لس تعمیری هست که تا امروز رو ماشین بوده - حودت حساب کنید رو پراید 8 ماه لاستیک با تیوب جلو ، با جونم بازی می کردم -
به نظر شما 3 تا بگیرم ؟؟؟ یعنی 3 تا 165 .. که این جوری هر 4 تاش نو میشه
و بعد کدوم رو بزارم زاپاس یکی از اون 3 تا که داعونن یا تیوب لس تعمیری؟؟
و نکته دیگه اینکه احتمال بالای 99 درصد تا 8 ماهی دیگه ماشین رو بفروشم و می خوام پژوه یا ماشین دیگه بگیرم
و لاستیک هایی که می خوام بخرم جوری باشه که 8 ماه دیگه نو به نظر بیان چون تو فروش تاثیر داره
منظورت از اینکه یکیش نو هست یعنی چقدر؟نقل قول:
3تا زیاد جالب نیست، اگه یه لاستیک نو و یکی قدیمی باشه (جلو یا عقب) ماشین به یه طرف میکشه و نو سریعتر ساییده میشه
من تابستون پارسال عوض کردم خارجی تحت لیسانس المان انداختم (فکر کنم تایلندی بود) هنوزهم نو موندن
البته استفادم از ماشین معمولی به پایینه
یعنی تا 80 درصد نو ه .. البته ظاهرش که اینجورنقل قول:
تقریبا 1 سالی میشه روشه
---
اگه هم دو تا بگیرم عقب رو چیکار کنم / 1 دونه کم میارم
لاسنتیک 175 با سرنشین کامل گلگیر عقب گیر می کنه دیگه 185 بماندنقل قول:
خوب اینطوری که تو می گی 4 حلقه کویر تایر یا یزد تایر بخر راحت پول زیادی خرج نکننقل قول:
فردا ماشین رو بفروشی برا لاستیک خارجی پول اضافه نمی دن
اگر دنبال لاستیک خوب و مناسب و عای هستین لاستیک های کره ای رو پیشنهاد میدم اما قیمت بالایی دارن.نقل قول:
سایز لاستیک برای پراید من خودم سال 87 لاستیک 185 انداختم و کاملا خوب بود مشکلی هم نداشت گیر نمیکرد و فرمون سفت نشد.
شما دقت کن حتما سایز هر 4 حلقه لاستیک یه اندازه باشه اگر نباشه تاثیرات زیادی تو هندلینگ و نرمی ماشین میزاره
تاکید میکنم سایز هر 4 حلقه لاستیک دقیقا باید یه اندازه باشه
سلامنقل قول:
اگه میخواین پول خرج کنین 175 یوکوهاما a539
لاستیک بسیار عالی هست با چسبندگی خیلی خوب و گل خوشگل و کیفیت بالا
اگه نه نمیخواین زیاد خرج کنین برین 4 حلقه لاستیک کویر بگیرین و خودتون رو خلاص کنین
من نظرم رو لاستیک ایرانی هست
اینقدر ها هم بد نیست ، بهتره بگم خوب هم هست!
من 4 حلقه کویر داشتم زیر ماشین هم چسبندگی خوبی داشتن و هم عمر مناسب ;)