سامان عزیز سپاسگزارم از لطفی که داری.
در امارات قیمت iPad2 پایینه؟یعنی اگر به آشنایی بگم بخره برام بفرسته ارزون در میاد؟
شرایط آمریکا هم میخوام بگم بخرن بفرستن که باز هزینه میگیرن.
Printable View
سامان عزیز سپاسگزارم از لطفی که داری.
در امارات قیمت iPad2 پایینه؟یعنی اگر به آشنایی بگم بخره برام بفرسته ارزون در میاد؟
شرایط آمریکا هم میخوام بگم بخرن بفرستن که باز هزینه میگیرن.
1 هفته پیش به جا حوندم قیمت آیپد 64GB 3G حدود 3500 درهمه.تو تاپیک قیمتش بپرسی بهتر جواب میگیرینقل قول:
مرسی از دوستان.
الان یکی از سایتا قیمت داده بود 12.750.000 ریال
به نظرتون تا 1 ماه دیگه چقدر قیمت افت میکنه؟
افت محصولات اپل خیلی کمه.چون اپل از روز اول که یه محصول رو میفروشه تا روزی که ورژن جدید تر اون محصول بیاد قیمتش رو کم نمیکنهنقل قول:
تو داخل هم افت قیمتش کمه.همین قیمتی که الان هم میگین تا چند روز پیش کمتر بود..چون دلار کشیده بالا این هم رفته بالا
تا 1 ماه دیگه شاید 40,50 تومان ازش کم شه.شاید هم هیچی
سامان جان ممنون از وقتی که میذاری.
محبت میکنی فروشنده مطمئن و قابل اعتماد توی تهران معرفی کنی حضوری اگر خواستم خرید کنم؟و دقیقا تفاوت شکل ظاهری iPad1 با iPad2 چیه که کلک نزنن
من بچه تهران نیستم....واس همین جایی رو سراغ ندارم.شرمنده.نقل قول:
این عکس آیپد 1 و 2.اونی که پشتش انحنا داره آیپد 2ه.اونی که تخته آیپد 1.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
کلا iPad2 جیلبریک میشه یا نه؟چون احتمالا بخوام بخرم ولی میخوام ببینم اول یا اخر میشه یا نه باید برنامه هارو تک تک خرید؟
و سئوال مهمتر هم اینکه اگر بخوایم iPad2 رو بخریم دقیقا باید به چه نکاتی توجه کنیم که به قول معروف کلاه سرمون نره؟ممنونتون میشم دقیق بهم بگید:11:
یه سئوال دیگه هم که داشتم اینه که اگه جیلبریک کنیم میشه بعدا برش گردونیم به حالت اصلی که با کردیت باید برنامه ها رو خرید؟
هنوز نشده اما اگه اشتباه نکنم GreenPoison خبر داده که جیلبرکش به زودی عرضه میشه...
نقل قول:شما اگه دستگاهتون جیلبریک هم باشه بازم میتیونین از اپل استور برنامه بخرید.نقل قول:
فعلا که جبل نشده.ولی همین امروز یه خیر اومد که تا چند روز دیگه قراره این کار انجام بشه
در مورد سوال دوم بقیه دوستان راهنمایی کنن بهتره.
سعی کنین از لحاظ ظاهری چک کنین که دقیقا مث خودش باشه... روش یه روکش پلاستیکی داشته باشه... یه بعدش ببینین دفعه اول که روشن می کنینش می گه لوگوی آیتونز رو نشون میده که یعنی باید به آیتونز وصلش کنین... و به یارو بگین وصلش کنه و خودتون هم ببینین چیکار می کنه اگه به آیتونز وصل کرد و اکتیو کرد دیوایسو یعنی اصله...
معمولا سر این جور جنسا کلاه سر ملت نمی زارن :دی
اگه ندیم یارو وصلش کنه چی میشه؟ اصلا طرف کامپیوتر نداشت پی کار کنیم؟:41:نقل قول:
به راحتی ، میاری خونه و خودت وصل کامپیوتر می کنی. البته قبلش باید iTunes رو دانلود و نصب کرده باشی.نقل قول:
به نظر من اگه بدین یارو کامپیوتری وصل کنه یا نکنه هیچ فرقی نمیکنه ، اگه دستگاه آکبند باشه تقریبا غیر ممکنه خراب یا تو زرد از آب در بیاد. به فرض هم که در بیاد ، زمانی که یارو داره وصل کامپیوترش میکنه شما تمام و کمال پول رو پرداخت کردید و دیگه قرار نیست پولی بهتون پس بده.
در کل خرید از مغازه رو توصیه نمیکنم. فقط اینجا چون پشتیبانی از اپل ، پدر مادر درست حسابی نداره ، اینجا توی استفاده از اپل هرگلی هست خودتون به سر خودتون زدید.
دوستان كيس مخصوص آيپد 2 تو ايران اومده؟ چون فكر كنم كيس آيپد 1 بهش نخوره درسته؟ منظورم اون كيس هاي اورجينال خود اپل هستش كه پشت و جلو رو محافظت مي كنند نه اسمارت كاور يا ... اگه ميشه منو راهنمايي كنيد. مرسي
ببخشید از کجا بخریم پس ؟ (از اینترنت)؟نقل قول:
اگه تهران هستید که خرید از اینترنت معنایی نداره ، چون شرکتها همه شون توی تهران هستند و میتونید حضوری تحویل بگیرید.
اگه هم دوست داشتید میتونید از مغازه بگیرید.
برای تهرانی ها زیاد فرقی نمیکنه ولی توی شهرستان اگه بخوای بری مغازه و اپل بخری باید پاچه ها رو کاملا آماده کرده باشی.
به نظر شما شهرستانی بهتره بیاد تهران یا اینکه از یکی از سایت های تقریبا امتحان پس داده خرید بکنه ؟نقل قول:
یا اینکه راهه اخر ( اماده کردن پاچه ها )
مرسی
برای استفاده از سیم کارت روی آیپد خودمون میتونیم طبق آموزش تصویری که توی اینترنت هست که دور سیم کارت رو می چینیم و میشه مینی انجام بدیم؟هرچند ایرانسل داده سیم کارت مینی رو از چند روز پیش ولی کمه.
میخوام ببینم میشه خودمون انجام بدیم اگه خیلی سخت نیست؟
و سئوال دیگه اینکه جیلبریک کردن رو هم میتونیم خودمون انجام بدیم یا بدیم به فروشنده انجام بده؟چی احتیاج داره؟نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
خود من شهرستانی هستم و آیپادم رو از اینترنت خریدم. شکر خدا راضی هستم و شرکتش هم مطمئن بود. محصول آکبند اومد در خونه.نقل قول:
میشه نام آن شرکت یا سایتشو بدین ممنون:31:نقل قول:
بله به راحتی میتونید بچینید و هیچ کاری ندارهنقل قول:
برای استفاده از سیم کارت روی آیپد خودمون میتونیم طبق آموزش تصویری که توی اینترنت هست که دور سیم کارت رو می چینیم و میشه مینی انجام بدیم؟هرچند ایرانسل داده سیم کارت مینی رو از چند روز پیش ولی کمه.
میخوام ببینم میشه خودمون انجام بدیم اگه خیلی سخت نیست؟
و سئوال دیگه اینکه جیلبریک کردن رو هم میتونیم خودمون انجام بدیم یا بدیم به فروشنده انجام بده؟چی احتیاج داره؟نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
البته توصیه اینکه ۴-۵ ت میتونی بدی برات با کاتر بزنن که پوکشم میمونه بعدا جا میزنی میشه سیم معمولی و دوباره استفاده میکنی
جیلبریک هم که راحت ترین کار ممکنه منتها باید wifi دسترسی داشته باشی واسه نصب چندتا چیز من جمله appsync
سلام
من خیلی وقته کامنتای شما رو پیگیری میکنم و با کمک راهنمایی های شما تصمیمم رو برای داشتن ipad گرفتم.
الآنم سفارش دادم تا بیاد :5:
برای اولین قدم باید جیل بریک بشه و یک اکانت itunes بسازم
به نظر شما خودم از پسش برمیام یا ببرمش یه جا واسم ردیفش کنه؟
آموزشهای متنوع و کاملی توی انجمن هست کمی بیشتر جستجو کنید حتما میتونید خودتون همه کاراتون رو انجام بدین. من خودم یکی از دوستام رو به این انجمن راهنمایی کردم و الان توی موبایل فروشی خودش کار آیفون رو هم انجام میده :دینقل قول:
ممنون دوست گلم :10:نقل قول:
یه فیلم دیدم راجع به این کار ، درباره نرم افزار redsnow و کاربردش میگفت و نحوه jalebreak رو هم کامل توضیح داده.
این نرم افزار ورژنای مختلفی داره یا همش همینه؟
من دو دلم که ipad2 بگیرم یا صبر کنم برای ipad3؟؟؟ چون یه 2-3 جا غیر رسمی خوندم تا 4-5 ماه دیگه 3 میاد.
کسی نظری نداره؟
خب شما احتمالا با سیاست اپل آشنا نیستید و فکر میکنید مثل کمپانی های دیگه شب میخوابه صبح بیدار میشه یه سخت افزار جدید میده بیرون ، اپل اصلا اینطور نیست و حداقل تا یک سال دیگه آپدیت سخت افزاری برای آیپد نمیاد.نقل قول:
۳ ماه که ازش رفته پس تا ۹ ماهه دیگه ( اگه روند بهم نخوره مثل ایفون و ۶ جون )نقل قول:
iPad 2 بدون گارانتی :
WIFI 16 : 830
WIFI 32 : 940
WIFI 64 : 1.290
.
مهندس قیمتا رو از کجا گرفتی؟
4 شنبه توسط دادشم از علا و پایتخت و یه سری سایت های معتبر که خودشم یه ۳۲ خرید با همین قیمتی که نوشتمنقل قول:
دروووووووووووووووووووود.... .
آیپد2 رو از دیجی کالا خریدم... (64 wifi یک میلیون و 99تومن) یعنی هنوز به دستم نرسیده کسی واسم خریده و داره واسم میاره....
میگه آک بوده رفته روشنش کرده که همون علامت آیتونز اومده و پیک هم گفته باید یه برنامه روش بریزی فکر کردم فریمور رو گفته ولی الان احتمالا منظورش همون وصل کردن به آیتونز بوده دیگه نه؟
آره...ازIos بعدی دیگه این جوری نیست....
یه سوال تخصصی
آی پدم احتمالا فردا میرسه دستم
اولین کاری که بعد از باز کردنش باید بکنم چیه؟
(بدارم 8ساعت شارژ بشه؟ یا شارژ اولیش تموم بشه و بعد 8-12 ساعت بذارم بشارژه؟ )
هیچی...اولین کار ساخت اپل آیدیه...باید آیپدت رو وصل کنی به پی سی با برنامه آیتونز
lمرسی دوست گلمنقل قول:
بچه ها شنیدم که با برنامه PhoneItiPad تو مدل هایی که 3G داره میتونی تماس تلفنی بگیری و SMS بدی و فقط رو iOS4 کار میکنه!!! شما هم شنیدید؟:5:
سلام بچه ها
من دو تا iPad 2 3G از آمریکا آوردم، قصد فروش دارم. کجا میشه پست بذارم تو فروم؟
توی فروم نمیتونی برای فروش کاری بکنی .......
کلا تبلیغات ممنوعه چه برسه به خرید و فروش:46:
قوانین رو مطالعه کنید.
سلام دوستان.سایتی خوب واسه دانلود نرم افزار ها و بازهای آیپد هست که جامع باشه و نرم افزارهای پولی رو هم داشته باشه؟
apptrackr.org
هیچ نرم افزاری نبوده که من بخوام و این تو کرک شدش نباشه... حتی نرم افزارای فری آیتونز هم این تو هست :دی فقط لینکاش غیر مستقیمن و واس دانلود خیلی اذیت می شین چون اکثرا فایل دود و فایل ایپ هستن و بعضا مدیافایر که خودش مستقیمه... فایل ایپ هم رپیدباز مستقیم می کنه اما خیلیا فقط توی فایل دود هستن و توی فایل ایپ نیستن که هیچ لیچری هم واسش پیدا نکردم...