سلام
یه سوال داشتم چطور میشه کاری کرد که یکی از درایوهای ویندوز رو در صفحه مای کامپیوتر مخفی کنیم
هم با استفاده از رجیستری هم بدون استفاده از رجیستری
Printable View
سلام
یه سوال داشتم چطور میشه کاری کرد که یکی از درایوهای ویندوز رو در صفحه مای کامپیوتر مخفی کنیم
هم با استفاده از رجیستری هم بدون استفاده از رجیستری
salam,man xp jadid nasb kardam,ama alan seda nadaram,chikar bayad bokonam???
سلام دوست عزیز منظورتون از اینکه صدا ندارم چیه ؟نقل قول:
یعنی شما سی دی کارت صداتونو نصب کردید ولی هنوز صدا ندارید؟
بهر حال اگر سی دی کارت صداتونو نصب کردی و هنوز صدا ندارید باید بگم شاید کارت صداتون درست نصب نشده و شناسایی نشده شما بر روی مای کامپیوترتون کلیک راست بکنید و گزینه پروپرتیس سپس به زبانه هردور بروید و بعد گزینه دیواس منیجر رو کلیک کنید حالا از اینجا نگاه کیند ببینید کارت صداتون نصب هست یا نه اگر بلند گو های خاکستری
علامت تعجوب کنارشون هست خوب بد نصب شده و اگر هم که اصلا ندارید و بصورت علامت سوال زرد رنگ هست که باید نصب بشه چون اصلا نصب نشده .
سلامنقل قول:
این روش از همه بهتره .
ابتدا توی run بنویس gpedit.msc تا وارد
سپس به مسیر زیر برو
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer - Hide these spicifed drive in my computer
روش دوبار کلیک کن از صفحه باز شده enable را انتخاب کن و سپس از وسط صفحه درایوی را که می خوای مخفی بشه را انتخاب و ok کن .
اگه رجیستری را هم می خوای بگو تا بگم .
از طریق disk management هم فکر کنم بشه اگه خواستی بگو تا بگم .
چگونه مي توان با درگ كردن نام يك فايل را تغيير داد؟
سلام دوست عزیز!
منظورت را از درگ کردن نفهمیدم!نقل قول:
چگونه مي توان با درگ كردن نام يك فايل را تغيير داد؟
به هر حال، شما یکبار بالای فایل یا پوشه ای که مخای اسمشو تغیر بدی کلیک کن بعد کادر تغیر دادن اسم فایل ظاهر میشه که شما متونی اسم جدید فایل یا پوشه را بنویسی و کلید اینتر را فشار بدی.
همچنان میتونی که از با انتخاب نمودن آن فایل و فشردن کلید F2 و نوشتن اسم مورد نظر این کار را انجام بدی.
مؤفق باشی عزیز!
فرهمنــــــــــــــــد
من چند وقته هر وقت روي هر لينك توي صفحات وب كليك ميكنم صفحه قفل ميشه و موس هم به صورت همون دست باقي ميمونه.نميدونم دليلش چيه؟؟؟
بهترین مرورگر اینترنت چیه ؟
من که حالم از IE به هم خورده از بس که error میده
سلام .
یه مشکلی پیش اومده که بوی ویروسی شدن میده ! :
وقتی از منوی FolderOption فایل های مخفی رو به حالت نمایش در میارم و Apply . Ok میکنم دوباره به صورت پیش فرض یعنی نمایش ندادن فایل های مخفی در میاد . یعنی فایل های مخفی رو نشون نمیده .
ممکنه راهنمایی کنین .:10:
ّّFire FOXنقل قول:
نقل قول:
سلام عزيزم
ميتوني از computer managment بري روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و change drive letter رو بزني , و سپس روي remove كليك كني
براي دسترسي به computer managment بايد روي my computer راست كليك كرده و manage رو بزنين
از طريق ريجستري هم بايد برين به ادرس
hkey current user / microsoft / windows / curen vision / run
و در اونجا يه dword با نام NowDrive درست كرده و توش درايوي رو كه ميخواي مخفي كني رو مشخص كني كه
اگه تو انجمن سرچ كني بهتر جواب ميگيري
از طريق چارتيشن مجيك هم ميتوني درايو رو hiden كني
اينم هستش كه اقا مهدي گفتن
سپس به مسیر زیر برو
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer - Hide these spicifed drive in my computer
روش دوبار کلیک کن از صفحه باز شده enable را انتخاب کن و سپس از وسط صفحه درایوی را که می خوای مخفی بشه را انتخاب و ok کن .
از طریق disk management هم فکر کنم بشه اگه خواستی بگو تا بگم
موفق باشي عزيزم
:11:
نقل قول:
سلام عزيزم
بوي ويروس رو خوب تشخيص دادي
گزينه ي اول درايوهات چيه ؟
برو تاپيك اونايي كه فايلهاشون مخفي شده بيا اينجا
موفق باشي عزيزم
نقل قول:
سلام عزيزم
ميتوني از computer managment بري روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و change drive letter رو بزني , و سپس روي remove كليك كني
براي دسترسي به computer managment بايد روي my computer راست كليك كرده و manage رو بزنين
از طريق ريجستري هم بايد برين به ادرس
hkey current user / microsoft / windows / curen vision / run
و در اونجا يه dword با نام NowDrive درست كرده و توش درايوي رو كه ميخواي مخفي كني رو مشخص كني كه
اگه تو انجمن سرچ كني بهتر جواب ميگيري
از طريق چارتيشن مجيك هم ميتوني درايو رو hiden كني
اينم هستش كه اقا مهدي گفتن
سپس به مسیر زیر برو
موفق باشي عزيزم
1 – زمانی که می خوام درایو ها رو از داخل my computer با دابل کلیک باز کنم error میده و باز نمی کنه !! اینم متنش :سلام دوستان :چند وقته واسه سیستمم مشکل پیش اومده که حسابی کلافم کرده !
windows cannot find " rose.exe" . make sure you typed the name correctly ,
and then try again.
to search for a file , click the start buotton , and then click search
( با راست کلیک و open جواب میده ... )
2 – هر وقت می خوام از memory reader استفاده کنم بلا استثناء این پیغام خطا ظاهر میشه :
soundmix.exe – No Disk
There is no disk in drive . please insert a disk into drive ...
3 –folder option به هم ریخته !! دیگه به فایل های hidden دسترسی ندارم !!
چند بار هم ویندوزو عوض کردم ولی بازم :
" آش همون آشو کاسه همون کاسس " !!
دیگه حسابی کلافم کرده !! ممنون میشم راهنماییم کنید ... :40:
سلا دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز سیستم شما ویروسی شده .
با عوض کردن ویندوز نباید فایلهای الوده را دوباره باز کنید .
شما بعد از نصب ویندوز قبل از ویروس یابی دوباره به درایو هایتان رفته و فایلها را اجرا می کنید . با این کار ویروس ها دوباره فعال شده و به قول خودتون اش همان اش کاسه همون کاسه .
این ویروس ( تروجان) الان یه چند ماهی میشه اومده و از طریق موبایل یا همون Memory موبایل انتشار پیدا کرده . و Flash Memory
این ویروس همون طور هم که توی ارور می بینی Rose.exe هستش .
این وبروس فقط توی درایو هستش و در فلدر ها وجود نداره . به فایل هات هم کاری نداره .
بخش Folder Option رو از بین می بره . و همینطور که خودت هم گفتی با کلیک کردن رو درایو درایو باز نمیشه و باعث اجرا شدن ویروس میشه .
هیچ انتی ویروسی به جز Kasper Sky و nod32 قادر به شناسایی اون نیست البته اگه Update بشن شاید بقیه انتی ویروس ها هم اونو شناسایی کنن. فعلا Kasper Sky و nod32 ویروس رو واست پاک میکنه.
ولی خوب با پاک شد مشکل حل نمیشه و با کلیک روی درایو دوباره ساخته میشه.
اگه Folder Option هنوز مخفی نشده و از بین نرفته باید بری تیک گزینه show hidden file and folder را بزنی و تیک گزینه hide protected opereting system file را برداری .
بعد با راست کلیک رو درایو و انتخاب گزینه open وارد درایو شده و چند لحظه صبر کن خود انتی ویروس شناسایی میکنه و دخلش رو میاره .
( Rose.exe و Host.exe ) و در کنار این باید فایل Autorun.inf رو هم پاک کنی اخه این فایل باعث میشه که درایو باز نشه و مسیر ویروس رو مشخص میکنه که با کلیک رو درایو ویروس اجرا میشه.
این کار رو واسه همه درایو ها انجام بده . و بلافاصله قبل از انجام کاری سریع سیستم را Restart کن همه چی حل میشه.
برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.
يه سوال در مورد ياهو مسنجر داشتم:
وقتي ROOM مورد نظر رو انتخاب مي كنم و لود مي كنم ، پنجرا هاي باز ميشه و وقتي لود شد دكمه ENTER CHAT را فشار مي دهم اما پيغام ظاهر مي شه THE request was refused.
لطفا كمكم كنيد.
سلام
من میخواهم برای یکی از یوزر هام Printer & Control panel رو بردارم، مسیر زیر رو هم میرم، همه رو Disable میکنم ولی باز به همه ی برنامه های داخلی کنترل پنل و پرینتر دسترسی دارد:
user configration\administractive templet\Control Panel\
ممنون میشم راهنماییم کنید...
:27: مرسی ! :27:نقل قول:
منظورتو متوجه نمیشم عزیز . گزینه اول درایو هام چیه ؟! منظورتو واضح تر میگی ؟:13:
لینک تاپیک اونایی که فایل هاشون مخفی شده رو پیدا کنم میرم سر میزنم ! پیش خودتم میام ! :10:
ابتدا از منوي start گزينه run را انتخاب كرده وregedit را تايپ كرده و ok را كليك كنيد تا برنامه رجيستري اجرا شود.حال در پنجره باز شده دكمه f3 را بزنيد. (توضيح اينكه كليد f3 جهت جستجوي يك كليد در رجيستري مي باشد ).نقل قول:
سپس كلمه showall را وارد كرده و دكمه find next را كليك كنيد(از قسمت پايين اين پنجره گزينه keys فعال باشد.) تا كليد مورد نظر در پانل چپ ظاهر شود.در اين حالت از پانل راست روي گزينه checkedvalue دابل كليك كنيد و مقدار آن را از 0 به 1 تغيير داده از رجيستري خارج شويد. حال my computer را باز كرده و از منوي tools گزينه folder options را انتخاب كنيد.به سربرگ view رفته و در قسمت hidden files and folders گزينه do not show hidden files and folders را فعال كنيد و در نهايت ok را بزنيد.
اگه با این روش مشکلت حل نشد باید تایپکی که معرفی شده را بخونی .
منظورش از این که گزینه اول درایوهات اینه که وقتی روی درایو هات راست کلیک می کنی گزینه اولش چیه ؟
این هم همون تایپکی که گفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از بابت راه حلت .نقل قول:
خوب وقتی راست کلیک میکنم همونی که همیشه میبینم ! Open و Explore و ...
امتحان میکنم . ببینم حل میشه یا نه . ممنون :10: نتیجه رو هم میگم ...
سلام .ببخشید نمیدونم جای مطرح کردن سئوالم اینجاست یا نه
مشکلم از اونجا شروع شد. که یک روز پاور کیسم سوخت وبه مادر بوردم آسیب رسوند فرستادم گارانتی مادر بوردمو با یه مدل دیگه عوض کردن بعد از اون موقع به بعد وقتی میخوام بازی با گرافیک بالا یا حتی بازی معمولی که با گرافیک ان بورد هم میشه بازیشون کرد تو بازی یه خورده که بازی میکنم سیستمم ریستارت میشه تنها دو تو دوتا بازی مشکل ندارم یکی سوکر 2006 و 2008 تو بقیه بازیها حتی یک بار تو برنامه move edit pro ریست شد واقعا" خنده داره نه قبل از اینکه مادربوردمو عوض کنم مشکل گرافیکی نداشتم.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بیچاره شدم هر کی یه چیزی میگی؟!در ضمن فن cpu هم عوض کردم مشکلم حل نشد.
مشخصات سیستم من
cpu:3.2 celeron intel
vga:7300gs
ram:1g
mother board:asrock
سلام دوستان عزیز ....
من win xp sp2 روی درایو c , و یکی هم رو d داشتم ... حالا که win xp sp1 نصب کردم روی درایو c ... موقع bootup شدن .. دیگه نمیتونم ویندوز ها رو انتخواب کنم .. اوتومات میره تو sp1
البته یه دستکاری هایی تو boot ini کردم ولی نشد ... دوستان خواهشا راهنمایی کنن ... یا کد bootup ini رو بفرستن تا کپیش کنم
ممنون
در راستای مشکل قبلی ! ویندوزم هم موقع Welcome دیر بالا میاد . یعنی دیگه خیلی طول میکشه .
Kaspersky 6.00 دارم ولی نتونست ویروسی رو پیدا کنه . ( با این اینترنت هندلی الان برای آپدیتش مشکل دارم ! )
ممکنه راهی معرفی کنین که به صورت دستی بشه از شر این مشکل رها شد !؟
ممنونم
نمیشه از این طریق رفت ؟ که تو فایل txt که مربوط به bootup هست دست کاری کرد ؟
که 2 خط به این اضافه کرد .... مشکلی به هم نمیزنه ؟
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /fastdetect
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله همون طور که بارها گفته ام با فرمت کردن ویندوز اول یعنی ویندوز پارتیشن پرایمری اگر شما دو تا ویندوز روی سیستم خود داشته باشید ویندوز دوم شما که در پارتیشن logical قرار دارد دیگر بوت نخواهد شد .
برای اینکه بتونید فایل boot.ini را تعمیر کنید می تونید از ریکاوری کنسول کمک بگیرید . قبلا هم بارها در بارش توضیح داده ام یه سرچ کوچولو بزنید پیدا می کنید .
و محتوای فایل boot.ini هم که در پست بالایی قرار داده اید نشان از این دراید که فایل بوت ویندوز دوم شما وجود ندارد .
ممنون مهدی جاننقل قول:
لطف کن جایی که توضیح دادی رو لینک شو بزار ...ممنون میشم ...
حالا اگه این ریکاوری رو انجام بدم ویندوز اول یا دومم که خراب نمیشن ؟
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم :
چند وقته زمانیکه RAM READER رو به کامپیوترم وصلش می کنم این ERORR فورا ظاهر میشه :
SHOHOST.exe - NO DISK
there is no disk in the drive . please insert a disk into drive
device\harddisk1\DR7
( البته زمانی که رم ریدر نصب میشه و مموری داخلش نیست ) . در ضمن فایلهای مخفی ویندوز هم به کل استاد شده !!
قبلا با SONDMIX.EXE هم دست و پنجه نرم کردم و با کمک دوستان فایلهای مخفیم برگشت ولی این یکی رو نمی دونم چیکارش کنم ؟!
خواهش می کنم راهنماییم کنید ... مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني وقتي كه رم ميزاري توش اين پيغام نمياد ديگه ؟نقل قول:
البته زمانی که رم ریدر نصب میشه و مموری داخلش نیست
ببین ویندوزت ویروسی نشده ....نقل قول:
در ضمن همینجا هم از آقا هادی تشکر میکنم ......:11:
samanvilli جون ، زمانیکه مموری داخل رم ریدر هست این پیغام ظاهر نمیشه . نظرت چیه ؟؟
salam
camputer(HP) man khamush shode dige roshan nemishe faghat cheragh sabz rang poshte camputer cheshmak mizane . yek bar ghablan hamintor shod vali khodesh dorost shod albate bad az chand ruz khamush budan.mamnun age betunin rahnemaiim konid.
tozih bedam ke windowsxp ast
سلام دوستان.
من یه برنامه ی رو برای موبایلم داشتم که برنامه تبدیل گوشی به وبکم webcam هستش که من این برنامه رو تو کامپیوتر باز کردم و اونویعنی فایل jar شو ریختم تو موبایل و خوب هم کار کرد ولی وقتی خواستم فایلی که تو کامپیوتر ریخته بودم رو پاک کنم پاک نکرد که نکرد یعنی پاک کرد ولی یه فایلش اصلا پاک بشو نیست حتی یه بار هم ویندوز زدم ولی باز هم نشد.
این فایلش پاک نمیشه Flash9.eca
چیکار کنم؟
سلام دوستان :
امیدوارم که سلامت باشید،لطفا من راراهنمایی کنید ویندوز سیستمم به گونه ای عمل می کند که با دو بار کلیک کردن جهت اجرای فایل اجرایی حتی یک نرم افزار مانند word پنجره open with باز می شود .و سپس پیغام خطا می دهد و آن نرم افزار اصلا اجرا نمی شود.حتی گزینه های control panel هم هیچ کدام اجرا نمی شوند،:sad:
شما به احتمال زیاد ویروسی شدین.نقل قول:
با یه آنتی ویروس به روز اونو چک کن.
دوستان سلام
بچه ها تازگی ها وقتی روی تاسک بار راست کلیک میکنم گزینه تاسک منیجر غیر فعاله در ضمن وقتی alt+ctrl+del رو میزنم این پیغام رو میده : Task Manager has been disabled by your administrator.
لطفا راهنماییم کنید.
منم جدیدا همین مشکل یاسی و دارم روی یک سری سیستم ها خوب دوباره ویندوز نصب کردم اما این یکی هیچ گونه CD نداره و باید تعمیرش کنم .... مشکل از این قراره که سیستم به صورت شبکه ویروسی شد و آنتی ویروس NOD32 این و پیدا کرد delete کرد بعد از delete تمامی فایلهای .EXE به صورت OPEN WITH باز میشه حتی نمیشه restore کرد ....
لطفا راهنمایی کنید ..
سلام دوست من من می خواستم در مورد alt+ctrl+del کمکت کنم اکثریت با این مشکل بر می خورند بعد نمی تونند درستش کنند حالا نمی دونم مال شما همینه برای این منظورم میرید در Control Panel و در انجا گزینهنقل قول:
User Accountsرو کلیک می کنید در صفحه اول گزینه chenge the way users log on or offوقتی وراید اینجا شدید گزینه use fast user switching تیک ان رو می زنید بعد گزینه applay رو می زنید بعد درسته می شه انشالله:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما ویروس autoren.inf گرفته
1. بروی MY COMPUTER کلیک کنید.
2. بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید.
3.در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود.
4.کمی پایین تر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.
حالا دکمه Apply و Ok را بزنید و با استفاده گزینه Open وارد یکی از درایو ها شده و بدنبال فایل autorun.inf بگردید و آنرا Delete کنید.( در مورد تمامی درایو ها این کار را انجام دهید ).
نکته : یادتان باشد به همه درایوها با راست کلیک کردن روی انها و زدن open وارد شوید چون با دابل کلیک کردن روی هر درایو دوباره ویروس فعال خواهد شد و اش هما اش و کاسه هما کاسه .
بعد از پاک کردن همه فایلهای autoren.inf بلافاصله بدون انجام هیچ کاری فورا سیستم را ریستارت کنید .
مشکل ورود به درایو ها کاملا حل می شود ، ولی از آنجا که هنوز این تروجان در سیستم شما توسط فایلی فعال است ممکن است دوباره این مشکلات ایجاد شود.
با استفاده از Kaspersky یا nod32 به راحتی این مشکل حل می شود ولی حتی بعد از از بین رفتن این تروجان شما باید مراحل بالا را یک بار انجام دهید تا درایو ها از حالت Autorun خارج شود.
شاید فایل ویندوزت پاک شده یا ویروس وارد کامپیوتر شما شده شما یک انتی ویروس نصب کنید ببیند درست می شه یا نه اگه درست نشد :31:ویندزتون عوض کنید:11:نقل قول: