سلام به همه.سال نو هم مبارك.اين آقا احسان مياد اينجا ولي مثل اينكه هيچ علاقه اي به بازي كردن نداره. من بايد چه كنم.
Printable View
سلام به همه.سال نو هم مبارك.اين آقا احسان مياد اينجا ولي مثل اينكه هيچ علاقه اي به بازي كردن نداره. من بايد چه كنم.
نقل قول:
سلام عزیزم
من کاملا اماده ام
شما دیر جواب پیغام منو دادی
الان ساعت 1 ربع کمه
همون طور که توی آخرین پیغام قرار شد من ساعت 1.5 حاضرم...امید وارم شما هم باشید
بازی ناتمام من و کاکاکاکا88
شانس بد منه دیگه ! کافی نت هم کافی نت های قدیم !کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=111913450
الان 2 ربع کمه
من 1 ساعت منتظر موندم همون اول sms هم بهش دادم جواب نداده هنوز
اين هم بازی من و آقا احسان كه من برنده بودم.البته از ايشاون بخاطر اينكه پيغامشو نخونده بودم عذر خواهي ميكنم.
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=111986300
هنوز هم خبری از کاربر کمیاب نیست.
دور جدید کی شروع میشه که ما مردیم از انتظار.
دور چهارم؟
اقای چس مستر پس دور جدید کوووووووو؟(سفر تشریف دارین!!!!!!!!!:31:)
دیشب یاهو آن بود.
البته شاید با موبایل بود...
ویرایش:الانم هست...
گفت:بازی های این هفته رو میذایم برای بعد از عید.
بازي من و حريفم هم از گروه 3 به دليل عدم وجود هماهنگي انجام نشد.
البته قرار بود ديشب تا آخر شب من منتظر ايشون بمونم كه خبر بدند كه خبري ازشون نشد.
ان شاءالله اگه وقتشون آزاد باشه امشب يا فردا شب بازي را انجام ميديم.
حریف من جناب masoudrejae ظاهرا adsl شون مشکل داره.
لطفا بازی من با ایشون را به تعویق بندازید.
در اولین فرصت که بتونند بازی را انجام میدیم.
ممنون
چون بازیای دور چهارم به هفته بعد موکول شده می تونین این هفته بازیتون رو انجام بدیننقل قول:
من شارژم ام تموم شده الان هم با شبانه اومدم میخوام سرویسم را از مخابرات بگیرم نه صبانت به محض اینکه درست بشه میام در خدمت دوستان هستم
اقا یکی از دوستای من میخواد بیاد تو لیگ شرکت کنه امکانش هست بیاد؟خودم ضمانتشو میکنم که تا اخرش هست.البته بازیکن قابلیه.:10:
سلام بر همه دوستان
امروز بعد از حدود کمتر از دو هفته دارم ان میشم...
روزی که پیغام این لیگ برای من اومد خیلی خوشحال شدم اما امروز در پس پرده ای از ناامیدی از زندگی و روزگار قرار گرفته ام.
متاسفانه باید اینو بگم که دیگه نمیتونم اینجا فعالین کنم و بازی کنم...منی که چقدر منتظر بازی ها بودم امروز به چه روزی افتادم ....
از همه دوستان معذرت میخوام.خودم میدونم اما بنا بر دلایلی مجبورم...
شاد باشید و قدر لحظات رو بدونید که شاید روزی حسرت این روز ها را بخورید..
انریکو جون کجا داری میری؛خدا بزرگه این حرفا چیه داری میزنی ؛غصه نخور با خدا باش هیچ چیزی نمیتونه ناراحتت کنه؛به خدا توکل کن خیلیا ارزش اینو ندارن که زندگیتوبخاطرشون خراب کنی؛انریکو دنیا پر از چیزای خوبه ناامید نباش
دوستان بعد از یه مدت اومدیم بازی های دور دوم با توجه به مدت زیادی گذشته و پست های دوستان نتایجش گذاشته شد بعضی از نتایج دور سوم و همچنین دور چهارم گذاشته میشه
فردی اعتراضی داشت به من بگه
همچنین افرادی که نیومدن شمرده میشه تا در دور بعد شاید اینجور نیومد ها نباشیم
دوستی هم اکه الان می خواد بیاد نمیتونه و باید واسه این دوره تمام شه و در دور بعد لیگ بازی کنه (منظورم دور بعد هست که به دو دسته لیگ یا شایدم یکی!تبدیل میشه)
دوستان خواهشا سریعا بازی های دور چهارم انجام بدن و نتایج دور سوم هم خبر بدن که حریف اومده نیومده بازی انجام شده نشده میشه نمیشه :دی
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
گروه 1:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
گروه 2:
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
گروه 3:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
گروه 5 :
تو گروه 3 که مهنام خان کلا نیستن و مسعودجان (!) هم اینترنتشون فعلا قطعه و قراره خبر بدن بنابراین در حال حاضر فقط بازی اول دور چهارم میتونه برگزار بشه که دو طرف باید با هم هماهنگی کنن
در گروه چهار. دور سوم بازی من و کاربر کمیاب به دلیل حضور نیافتن ایشون انجام نشد.من سه تا چهار بار هم برای ایشون پیغام دادم که جواب بنده رو ندادند.
ضمناً ایشون در بازی های قبلی نیز شرکت نکرده بودند.
جناب داور حریف من یک هفته پ.خ دادم نیومده.چی کار کنم؟:41:
گروه چهارم میز یک : برنده سفید
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=115439046
جناب meto_895 اگه حضور داريد يه سر به پيغام خصوصيتون بزنيد و جواب من رابراي هماهنگي بازيمون بديد
ممنون.
اقای چس مستر کجایی بابا جون ؛خوابی یا بیدار؟
سلام بر همگی بازی من و جناب چسمستر تا دقایقی دیگر انجام میشود.15:30
هرکی خواست میتونه بیاد ببینه
مجانیه!!:31:
گروه دو راند چهارم میز دو .برنده سفید
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=115719183
سلامنقل قول:
شما بی زحمت بگید کیا وقت دارید؟
جناب 4umbuz لطفا وقت بازی را تعیین کنید... 1 2 هفته هست جواب نمیدید ... :41:
سلامنقل قول:
من با ایشون بازی دارم، شما با Mr Andersson بازی دارید :20:
بازی من از دور قبلی مونده.:31:نقل قول:
دوستان یک روز مونده خواهشا بازی ها رو انجام بدین . کسانیم که حریف ها شون نیومدن بگن.یا هر گونه هماهنگیه دیگه ای
سلام
من حریفم جواب نمیده.
سلام
من به حريفم(ali-07) پيغام دادم و هنوز جواب نداده. الانم دوباره پيغام دادم.
خوب ali-07 الان پيغام داد كه از مسابقات انصراف داده!
جناب چس مستر گروه ما یعنی گروه5 فقط 2نفر باقی موندن حالا میخواین چیکار کنین تکلیف چیه؟حریف جدید بیاریم؟
منم برای حریف دور جدید پ.خ دادم جواب نمیده! :41:
حریف دور قبیلم هم انصراف داده.:41:
بازی ها خیلی مسخره شده.تو رو خدا یک کاری کنید.:27:
یه روز مونده؟
جناب فردا بیا بازی کنیم.دیگه خیلی ناهماهنگیم:دی
فردا ساعت 3
ما جفتمون یه طورایی هستیم...
من هنوز منتظر وصل شدن اینترنت masoudrejae هستم!
یه چیزی بگم در مورد اینکه بازیا یکم به هم ریخته
به نظر من اصلا جای نگرانی نیست چون بازیا گروهی که در حال حاضر داره برگزار میشه یه جورایی دست گرمی هست و الانه که داره معلوم میشه کیا واقعا هستن و کیا واقعا نیستن ممکنه تا پایان بازیای گروهی تعداد شرکت کننده ها به حدی برسه که بشه همه رو تو یک یک جدول گذاشت و فقط یک لیگ داشته باشیم ( نه دسته یک و دسته دو!)
این طوری خیلی بهتره بنابراین اگه از حریفاتون خبری نیست لطفا صبور باشین و بذارین کار ادامه پیدا کنه تا در مرحله بعد لیگی برگزار کنیم که همه حاضر باشن
ممنون
دور بعدی کی شروع میشه؟
خوب دوستان ابتدا یک سری از دوستانی که نیومدن و یک سری که انصراف دادن رو مشخص می کنم
احتمالااین دور از مسابقات زود تر تموم شه وشاید همه در یک لیگ قرار بگیریم.
ما قبلا هم گفتیم اگه دوستان می تونن بیان.اینجوری که اصلا نصف بازی هانمیشه و...
گروه 1:
mcse man
mr andersson
4umbaz
گروه 2:
bahador 2020
گروه3:
mahnam89
گروه 4:
kamyyab00 2
گروه 5:
enrico128
ali-07
این افراد حذف شده و نتیجه برد برای حریف مقابل گذاشته میشه.
این افرادم مشکوکند!
masoudrejae
mojtaba2321
ehsan_
این دوستانم تا شنبه هفته دیگه مورخ 27/1/1390 وضعیتشون رو مشخص کنن وگرنه حذف
نت قطعه ا،دو هفته نمیتونه ،انصراف داده اینا باس با من هماهنگ شه.
چون میشه مسابقات زودتر انجام شه دورهای 5 6 7رو با هم میزارم.زمانش همون 3 هفته است مگر زود تر تموم شه
بعضی مسابقات از دور 4 و حتی 3 هم هست که معلوم نیست نتیجش خالی گذاشتم با توجه به اینکه بازیکناش پیگیر بودن و میشناسم.بگن اون بازی نتیجش یا کارش به کجا رسید.