آره میدونم میگم اونجا مفتِ اینجا که باید کلی پول بدیم تازه یه چیزه آشغال بهمون میندازن که به ماه نمیکشه وا میره خوش به حال اونا که اون ورننقل قول:
آره میدونم میگم اونجا مفتِ اینجا که باید کلی پول بدیم تازه یه چیزه آشغال بهمون میندازن که به ماه نمیکشه وا میره خوش به حال اونا که اون ورننقل قول:
منم از این رنگش داره خوشم میاد باید از نزدیک دوتاشونو کنار هم دیدو نظر داد. فعلا سرمه ایشو ترجیح میدم:10:نقل قول:
آره.رنگ های روشنش داره کم کم خوشم میاد.
میدونی او پشتش یه نوع پارادوکس ایجاد میشه با اون قسمت پلاستیکیش.مخصوصا نقره ایش.
بین سرمه ای و نقره ایش موندم...:41:
سرمه ای خییلییی خوشگل تره... نقره ایش خیلی ساده و تکراریه... سرمه ایه خیلی تک و خوشگله...
سلیقه ها متفاوته اگه اینجوری باشه رنگ مشکی که همه گوشی ها دارن هم تکراری باید باشه ولی خیلی ها دنبال رنگ مشکی هستند؛ بر عکس به قول دوستمون پشت نقره ای چون اون 2 رنگ بیشتر جلوه میکنه خیلی خشگله به نظرمنقل قول:
یه خبر خوش واسه اونایی که Desire S , Incredible S دارن Sense 3.0 برای این گوشی ها میاد و متاسفانه واسه Desire HD نمیاد
اینم لینکش که تو فس بک خبر دادنند
کد:http://www.htcdesiresforum.com/htc-desire-s-updates-and-rooting/htc-desire-s-will-receive-the-htc-sense-3-0-in-the-next-week/msg11075/#msg11075
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بچه ها مثل اینکه سرکارمون گذاشته بودن میگن صفحه ای که تو فسبوک این خبرو داده جعلی بوده
شرمنده برا اچ دی تاپیک ندیدم اینجا گفتم
آقا یکی به ما بگه این تنظیمات GPRS برا اینترنت تو D HD کجاس
هر چی گشتم پیدا نکردم این همرا اول کادو تولد یه ما رایگان داده بهمون دنبال فرهنگه استفادشیم فعالش کردم ولی کانکشن نتونستم بسازم یعنی اصلا تو این اندروید هیچچی دربارش پیدا نکردم
دوست عزیز اینم کلوپشنقل قول:
کلوپ desire hd
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=440374
کسی نخریده ابن آرزو خشکله رو ؟ :31:
سوالی چیزی داری، عزیز؟:31: یه یک ماهی میشه دارمش!:40:نقل قول:
اگه ممکنه یه قیمت بهم بدید. و بگید دیزایر اچ دی بهتره یا دیزایر اس؟
عزیز شمارو میدونستم منظورم فرد جدیدی بودنقل قول:
شما هم که ماشا الله خریدی دیگه خبری ازت نشد بابا یه ریویو یه چند تا عکس یهکم مطلب بزار مهربون
تو که به ارزوت (desire ) رسیدی ایشالا همه به desire شون برسن
شرمنده، نمیدونستم میدونی!:31:نقل قول:
اینجا سر میزنم زیاد، ریوو هم میاد ان.شا.الله!
خداوکیلی اگه "آرزو" هامون همین Desire بود، خوش میگذشت ولی نیست خب!:46:
من از ایران نخریدم، نظر بنده طبیعتا روی دیزایر اس بود که اینو خریدم!:31:نقل قول:
اگه ممکنه یه قیمت بهم بدید. و بگید دیزایر اچ دی بهتره یا دیزایر اس؟
سلام!
اینم از نقد و بررسی که قولش رو داده بودم به همراه عکس ها (البته عکس ها فکر نکنم چیز جدیدی برای کسی داشته باشه، بالاخره توی ریوو ها بهترش رو دیدین، یا توی بازار اصلش رو، به هر حال عکس هم گرفتم...)
سخت افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنه گوشی طراحی واقعا عالی داره و حس استحکام رو کاملا منتقل میکنه، به طور کلی در دست گرفتن گوشی حس خوبی به آدم میده، انحنای ظریف پایین گوشی هم به خوش دستیش کمک میکنه، به طور کلی گوشی خیلی شیک و محکم به نظر میرسه، همینطور استفاده از کلید ولوم و نوار اسپیکر نقره ای براق در کنار رنگ سیاه گوشی ترکیب جالب و قشنگیه! از لحاظ نازکی هم گوشی در حد متوسطی هست، البته از وایلدفایر نازک تره!:19:
نرم افزار
گوشی به لطف پردازنده 1GHz بسیار سریعه (البته الان که 1GHZ دیگه چیزی نیست!:31:) ولی به هر حال عملکرد گوشی واقعا عالی هست و عقب نمیمونه، همچنین فضای 1.1 گیگابایتی که برای نصب برنامه در دسترس هست بدون شک خیلی زیاده و جای هیچ نگرانی بابت کمبود حافظه برای نصب برنامه باقی نمیذاره، در واقع هیچ نیازی به انتقال برنامه به کارت حافظه نیست، به طور کلی سرعت گوشی کاملا راضی کننده هست و با وجود اینکه من کلی برنامه و بازی روش نصب کردم، هنوز سرعتش عالی هست. در اجرای برنامه ها و خصوصا بازی های سنگین (البته خیلی هم امتحان نکردم ولی به صورت کلی) مشکلی دیده نمیشه، البته توی بنچ مارک ها خیلی نتایج خارق العاده ای به دست نمیاد!:19: همونطور که میدونید از رابط کاربری سنس 2.1 درش استفاده شده که واقعا زیبا و کارآمد هست، خصوصا تغییرات به وجود اومده در بخش Notification Bar؛ به همراه آخرین نسخه اندروید 2.3.3. نرم افزار های جانبی HTC هم روی گوشی از قبل نصب شده از جمله HTC Hub و HTC Location که نرم افزار های نسبتا به درد بخوری هم هستن... مرورگر خود گوشی واقعا عالی هست فقط اشکال محدودیت در باز کردن تب رو داره (فقط پنج تا) و فارسی رو نشون نمیده، به غیر از این بسیار سریع و روون کار میکنه، فلش رو بدون هیچ مشکلی پشتیبانی میکنه، Pinch-to-Zoom هم طبق معمول در دسترس هست.
صفحه نمایش
صفحه 3.7 اینچی گوشی با تکنولوژی نه چندان به روز S-LCD و شیشه محافظ Gorilla، روی کاغذ خیلی فوق العاده به نظر نمیرسه ولی در عمل تصاویر واقعا شفاف و با کیفیت هستند و جزییات عالی دیده میشن، گرچه هنوز هم در برابر Super Amoled های سامسونگ حرفی برای گفتن نداره!:31: به هر حال بالاتر از حد انتظار من بود! در مورد حساسیت صفحه هم نکته خاصی وجود نداره، به اندازه کافی حساس هست و مشکلی احساس نمیشه!
باطری
باطری گوشی به اندازه بقیه اش فوق العاده نیست!:31: با استفاده متوسط (وای.فای تو خونه روشن، بیرون هم اینترنت موبایل، مقداری آهنگ و وبگردی و شاید کمی هم عکس، چند دقیقه ای هم تماس) دو روز یک بار باید شارژ بشه، در صورت استفاده بالا ممکنه تا حد هر 24 ساعت یک بار هم کاش پیدا کنه، به طور کلی خوبــه، مشکلی محصوب نمیشه!:46:
نمایش فارسی
گوشی حداقل مال من، فارسی رو جدا جدا نشون میده، برای وب میشه از Firefox و Opera استفاده کرد که مشکل رو حل میکنن...
صدا و دوربین
کیفیت صدا هم در اسپیکر و هم در هدفون عالی هست، خصوصا با استفاده از SRS Enchantment صدا فوق العاده عالی میشه، در مکالمه هم صدا باکیفیت و بلند هست و مشکلی حس نمیشه... دوربین هم راضی کننده هست، فیلم برداری HD 720p هم قابل استفاده هست که کیفیت خوبی داره، نکته جالبی که توی دوربین هست در کنار تشخیص چهره و فوکوس لمسی و اینها، سرعت بالای دوربین هست، واقعا بالا، با اشاره دست روی صفحه عکس گرفته میشه، واقعا حیرت انگیز سریعه، شخصا خیلی کف کردم:18::31:، البته توی یه ریوو هم اینو خونده بودم، قبل از خرید!
نمونه عکس های دوربین
به همراه لینک نسخه اصلی در اندازه اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://san93.persiangig.com/DesireS-review/camera/IMAG0146%20-%20Copy.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://san93.persiangig.com/DesireS-review/camera/IMAG0151%20-%20Copy.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://san93.persiangig.com/DesireS-review/camera/IMAG0154%20-%20Copy.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://san93.persiangig.com/DesireS-review/camera/IMAG0170%20-%20Copy.jpg
کد:http://san93.persiangig.com/DesireS-review/camera/IMAG0220%20-%20Copy.jpg
جمع بندی
به طور کلی گوشی کاملا راضی کننده هست و مشکلی نداره، ولی روی کاغذ و توی بنچمارک از خیلی از گوشی هایی که اخیرا وارد بازار شدن مثل HTC Sensation یا Samsung Galaxy S II یا LG Optimus 2X با مشخصات نجومیشون عقب میمونه، چیزی که به نظرم مهمه این هست که استفاده شما از یه گوشی چی هست، من شخصا تا حالا یه بار هم نشده فیلم HD 1080p روی گوشی بخوام ببینم، چون اون کیفیت روی صفحه 3.7 اینچی یا حتی 4.3 اینچی اصلا به چشم نمیاد، آدم مرض که نداره، فیلم باکیفیت رو توی تلویزیون میبینه!:31: توی استفاده عادی هم از یه حدی که گوشی سریعتر بشه، دیگه به چشم نمیاد چون سرعت عملکرد آدم محدوده، به هر حال هر کسی دستش میرسه از اون گوشی های نجومی بخره حالش رو ببره، ما هم بتونیم میکنیم:27:، میخوام بگم در استفاده عادی به چشم نمیاد، خیلی تو فکر بنچ مارک و اینها نباشید:31:
امیدوارم لذت برده باشید، سوالی بود بپرسید...
اقا دستتون درد نکنه ریویوی خوبی بود
بلندی صدای اسپیکرش چه قدر هست راضی کننده هست ؟؟؟ (در حد چه گوشی هست )
این گوشی برای برای ما نجومی نه اون دو هسته ای ها...اونا اسمی نداره...:18:
دوستان من شنیدم بلند گوی جلوش هم نقش اسپیکر برای موزیک رو ایفا میکنه...دوستانی که دارند درسته این حرف؟
دمت گرم بالاخره ریویو رو گذاشتی عالی بود
ولی من Galaxy S خریدم آخه یه مفتش گیرم اومده بود 1 ماه کار کرده بود 350 :31:
خواهش میشه!نقل قول:
بلندی صدای اسپیکر هم خوبه، من راضی هستم والا گوشی خاص دیگه ای دم دست نیست که مقایسه بکنم!:13:
:31:نقل قول:
من تست کردم، به نظر نمیاد از اسپیکر جلویی صدایی در بیـــــاد!
خواهش میکنمنقل قول:
مبارک بـــاشه!:11: منم بودم همین کار رو میکردم البتـــه!:31::46:
بالاخره منم گرفتم...
با گارانتی تایوانی 570
شانس که نداریم اصفهان نه سرمه ای بود و نه نقره ای مشکی گرفتم ولی همینم خیلی با کلاسه...
خیلی دوستش دارم...:36:
سلام
دوستان من میخوام این گوشی رو بگیرم
بدون گارانتی، چون گارانتی کامتل هست و خب اصلا به درد نمیخوره!
بعد از خرید، مهلت تست 48 ساعته داره، حالا 2 تا سوال دارم:
1- ساخت تایوان هست، مشکلی که نیست؟
2- تو این مهلت تست، من چه جیزایی رو چک کنم که بدونم ایرادی نداره گوشی یا چه میدونم تقلبی نیست و این چیزا
مرسی از راهنماییتون
سلام.نقل قول:
1.نه تایوانیش بهتره.خوبه که گیرت اومده...
2.گوشی پیداست تو دستت میگیری کیفیتش معلومه.صفحه نمایش درخشان خیره کننده...
چیزای معمولی یه گوشی رو تست کن ( تماس/دوربین/بلوتوس/وایفای/دوربین جلو/بلندگو)
باید مموری 8 گیگ هم روش باشه...
تو جعبه هم گوشی و راهنما و شارژر و سیم usb و هدفون و مموری 8 گیگ هست...
همین...:46:
مرسی برای توضیحات خوبتون
امروز قراره دستم برسه حتما این موارد رو تست می کنم
برای صفحش شما محافظ گرفتی؟ لازمه یا ضد خشه؟!
اولش یخورده شارژ داره باطری یا باید کاملا خالی باشه؟
سلام من خودم گوشی x10 دارم و ویدئوهای hd با بیت ریت 2500 رو بدون مشکل تو پلیر استوک میتونم مشاهده کنم
اما این پلیر بسیاری از فرمتها رو پشتیبانی نمیکنه و مجبورم از دیگر پلیرها استفاده کنم
مثلا vplayer اما این پلیر قادر به پخش چنین بیت ریتی نیست و ویدئو لگ دار میشه میخوام بدونم شما این مشکل رو با سخت افزار
desire s ندارید ؟
در ضمن این gorilla ضد خش هست یعینی به هیچ عنوان خش بر نمیداره ؟
نه نگرفتم.صفحه اش طوریش نمیشه.مهم بدنه اشه که یه کیف خوب باید گرفت.منم دنبالشم...برای صفحه ام مطمئن باش چیزیش نمیشه ولی نظر خودته...نقل قول:
اولش تا نصفه شارژ داره و تقریبا نصف روز جواب میده.وقتی ارور داد بزن تو شارژ وقتی چراغ شارژ سبز شد درش بیار.شارژ اولیه و این چیزا نمیخواد...
من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم.فیلم های hd رو با بیتریت 6000 راحت اجرا کرد...(mkv/divix/wmv/avi) فکر نکنم مشکلی باشه و اگه مشکلی باشه با راک پلیر راحت میشه اجراش کرد.نقل قول:
به صورت کامل ضد خش نیست.ولی تو یه آزمایش دیدم با کاتر خش ورداشت.در کل تو استفاده روزانه خش افتادنش محاله...
آره منم دنبال کیفم براش،
ممنون میشم اگر کیف خوبی براش پیدا کردی اینجا بگی
نمیدونم کیفی که مخصوص Desire S باشه هست، مثلا اسمشم حک شده داشته باشه
البته اسم حک شدش مهم نیست اما چون برای E72 دیده بودم یه کیف خوبی داشت، خوشگل بود E72 هم حک شده بود رو چرمش
من تو شهر خودمون یه کیف خوشگل دیدم واسش ، لوگوی اچ تی سی هم روش بود...
قیمتش شد 505 تومن. امیدوارم ارزون تر شه من گلکسیمو بدم بره اینو بگیرم :31:
کد:http://news.p30day.com/
نه عزیز خیال میکنی...اگه بری حضوری بگیری بیشتر از این قیمت بهت میدن...نقل قول:
یادت باشه اینجا ایرانه...:27:
در ضمن کار خوبی میکنی اگه گالکسی رو بدی و اینو میگیری.فقط یه کمی صبر کن روت بشه و رام زیاد براش بیاد.مطمئن که شدی اینو بگیر...
به نظر من از گالکسی با حال تره...:8:
505 هم بالاست چه برسه به اینکه شما می گین بالاتر :دی تو شهر ما الان دیزایر اس مشکی بود یا خاکستری یادم نیس ، 480 تومان :دی تهران هم یه جا رفتم که گلکسی اس 2 رو میداد 1700 :دی اینم میداد 520 تومن... پس مسلما تو علاالدین بگردین با قیمت خوب گیر میارین...
از اول ام میخواستم همینو بگیرم دیگه یه مفتش جور شد دیدم بخرم 2 ماه دیگه ام بدم بره حتی بالا ترم شاید بتونم بفروشمشنقل قول:
انکریدیبل اس که اس آف شد اینم یه چند وقت دیگه کارش تمومه
آره هنوزم گرونه ارزش نداره بگیریم حالا ام که دیگه سنسیشن و اس 2 داره تو بازار زیاد میشه اگه ارز نره بالا ارزون تر میشه راحت
قیمت 505 تومن
کد:http://gooshi-bazar.com/products/mobile/htc/318.html
دوستان کسی تونسته با GPS کار کنه تو این گوشی؟
نقشه ای چیزی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقشه ها رو وقتی به اینترنت وصلی باید بری تو مپ تو اونجایی که هستی هی نقشه رو اینور اونور کن تا دانلود کنه...نقل قول:
نقشه اصفهان رو نسبتا خوب داشت...ولی هنوز مسیر یابی رو امتحان نکردم...
دوستان نظرتون راجع به باتري اين گوشي چيه؟
من احساس مي کنم خيلي ضعيف جواب ميده.
بدون صحبت و مسيج زدن و بازي و... فقط شايد 1 ساعت کار با واي فا، شارژش خالي ميشه!
تاحالا 24 ساعت که بيشتر دووم نياورده.زود به هشدار ميرسه
نظرتون چيه؟ باتري گوشيم مشکل داره ؟!
بعد اينکه امکان استفاده ازباتري هاي ديگه براش هست به نظرتون؟مثلا باتري که بهش بخوره و قويتر باشه
سوم اينکه چطور ميشه يه برنامه رو کامل بست؟يعني ازش خارج شد
به جز استفاده از اون علامت فلش که براي بک کردنه راهي هست؟
چون گاهي برنامه با اون بک بستت نميشه و تو قسمت اپليکيشن نشون ميده که اون برنامه رانه! (در حال اجراست)
راهي هست برنامه ها رو کامل ازش خارج شد؟
نقل قول:
سلام شما اول این کاراو رو که میگم انجام بدید اگر دو روز دوام نیاورد اون وقت میتونید نگاران شید!!:31: (شاید بدونید ولی با این حال من میگم)وقتی کارتون با Wi-Fi و بلوتوث تموم شد حتما خاموشش کنید. (شارژ گوشی رو قورت میده:31:)
نور صفحه نمایش رو 60% یا کمتر بذارید. (اگر تنظیم اوتاماتیک داره مطمئن شید که روشنه)
حتما بعد از تموم شدن کارتون با برنامه ها اونارو به طور کل ببندید.
اگر جایی تو خونتون گوشی آنتن ضعیف داره ، یه جا بذارید که آنتن قویتر داشته باشه.(چون هی سرچ میکنه تا آنتن پیدا کنه)
یه برنامه مدیریت باتری رو گوشیتون نصب کنید مثل JuiceDefender و Locale و Tasker
گوشی رو تو جاهای گرم نگه ندارید.
خاموش شدن صفحه نمایشو کمتر کنید مثلا اگه تو یه دقیقه خاموش میشه بزارید رو 30 ثانیه.
و...
مرسي از توضيحاتت
به جز نصب اون برنامه مديريت باتري،بقيه موارد رعايت ميشه
البته گفتم که بعضي از برنامه ها کامل نميشه ازشون اومد بيرون،فقط بايد از تو اپليکيشن،استاپشون کنم،خيلي خسته کندست اين کار
حالا برنامه رو نصب کنم ببينم
راجع به برنامه ها، یک اینکه اصلا به طور کلی لازم نیست نگران برنامه هایی که باز هستن باشی، مگر اینکه برنامه های پر مصرفی مثل برنامه های راهنمای مسیر GPS و اینا باشه، رم گوشی که ما.شا.الله خیلی زیاده، مشکلی نداره، ولی اگه بازم میخوای ببندی یه Task Manager نصب کن مثل Advanced Task Killer (مجانی تو مارکت هست)، ویجتش رو میذاری تو صفحه اصلی هر وقت خواستی میزنی همه برنامه های پس زمینه رو میبنده (میتونی برنامه هایی رو هم که خودت میخوای فعال باشن، استثنا کنی)، در مورد باطری من شخصا خیلی تماس و اس.ام.اس ندارم، ولی تقریبا هر روز تو ماشین از گوگل نویگیتور استفاده میکنم که باطری رو میخوره (GPS و اینترنت موبایل و صفحه همیشه روشن و ...)، آهنگ هم گوش میدم، یوتیوب گردی هم میکنم، تو خونه همیشه وای.فای روشنه، بیرون هم اینترنت موبایل روی شبکه 3G که بازم مصرف زیادی داره، با این وجود بیشتر از یه روز و نیم دووم میـــــــــــاره!:8:نقل قول:
یه چیز دیگه یادم اومد اضافه میکنم به پوست قبل.
درباره بستن برنامه ها هم که دوستمون توضیح دادن.
شما هم زیاد نگران نباش همه ی گوشی های صفحه لمسی تو زمینه باتری ضعف دارن، بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر.
مرسی دوستای خوبم از راهنماییتون
پس فکر کنم باتری گوشیم حالش خوب نیست! چون واقعا 24 ساعت نکشیده از پا میوفته، تازه اینقدم که شما گفتی من ازش کار نکشیدمو اینقدر زود تموم میشهنقل قول:
در مورد باطری من شخصا خیلی تماس و اس.ام.اس ندارم، ولی تقریبا هر روز تو ماشین از گوگل نویگیتور استفاده میکنم که باطری رو میخوره (GPS و اینترنت موبایل و صفحه همیشه روشن و ...)، آهنگ هم گوش میدم، یوتیوب گردی هم میکنم، تو خونه همیشه وای.فای روشنه، بیرون هم اینترنت موبایل روی شبکه 3G که بازم مصرف زیادی داره، با این وجود بیشتر از یه روز و نیم دووم میـــــــــــاره!
انتظار زیادی که از باتری نداشتم، به هر حال هرچی پیشرفت میکنند، مصرفشونم میره بالا، اما خب 1 روز هم دیگه غیر طبیعیهنقل قول:
شما هم زیاد نگران نباش همه ی گوشی های صفحه لمسی تو زمینه باتری ضعف دارن، بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر.
حالا فوقش دیگه دیگه دیدم داره اذیت می کنه باید یه باتری بگیرم، شاید مشکل حل شد
بازم مرسی بچه ها