من موندم LG و Samsung و Sony چجوری می خوان با قیمتاشون با iPhone 5 مقابله کنند؟: دی
من موندم LG و Samsung و Sony چجوری می خوان با قیمتاشون با iPhone 5 مقابله کنند؟: دی
به نظرم با قیمت 1.200 تومن وارد بازار ایران میشه.چون گوشیهای سامسونگ با کمی تاخیر وارد بازار ایران میشن .و تا برسن ایران قیمتشون منطقی میشه.
برعکس نوکیا که با گوشیهای معمولی سیمبین با قیمت 1.500 الی 1.800 تومن وارد بازار ایران میشن.:27:
سلام نينجا جاننقل قول:
وايييييييييييييي چه خبره مگه 1200 :41:.ديگه گفتيم غوله ولي ديگه نه اينقدر من 700 دارم يعني از خيرش بگذرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.بعد دوستان من متوجه نشدم يعني بايد تا وسط تابستون منتظرش باشيم.....درسته؟(چه ضد حالي زد سامي:2:)
دوستدار شما ياشار
نوکیا E7 که کلاً قیمت واقعیش کمتر از 500 تومنه روز اول 1200 بودنقل قول:
اینم وقتی بیاد بالای 1 تومنه ولی خیلی زود میاد زیر 800 تومن
i9100 اصلی 2 ماه 3روز کم دیگه وارد بازار میشه
اونی که تابستون معرفی میشه و نه وارد بازار مدل مجهز به تگرا 2 و super clear lcd هست
با1200 وارد بازار میشه ولی یه هو قیمتش افت میکنه
پیش فروش نوکیا E7 تو تمام سایت های معتبر بالای 650 دلار بود که به پول ما حدوده 700 هزار تومان میشه . بعد قیمت واقعیش 500 هزار تومانه ؟ یعنی 200 دلار هم زیره قیمت جهانی ؟!!نقل قول:
گالکسی اس 2 هم فکر کنم حتما بالای یک میلیون تومان وارد بشه و بعد روی 800 تومان وای میسه .
عرضه GS II تا کمتر از یک ماه دیگه در سنگاپور . قیمت هنوز مشخص نیست !
خب اول در آسیا ریلیز میشه . پس بزودی در ایران پیدا میشه .کد:http://asia.cnet.com/crave/singapore-getting-samsung-galaxy-s-ii-in-april-62207496.htm
مخلصیم .
عزيز نوكيا رو ولش كن 1200 وارد ميشه بعد 500 بخر.......اصلا اسمشو نيار e7:2: به كهكشان بر خورد:31::31::31:ولي سامي خودتم ميدوني بعد اينكه وارد ميشه زياد پايين نمياد من از اون لحاظ گفتم 1200 بياد فوقش 200 كم شه.........يا نه بيشتر ميخوره تو سرش.نقل قول:
بعد حالا من 700 بيشتر ندارم ميتونم بعد افت كردن بگيرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما ياشار
نه بابا چه خبره 1200 . .. این حرفو واسه گلگسی اس و تب هم میزدن به نظر من 900 تون قیمت اولیشه ....!
نه ولی فکر کنم دیگه 1 تومن رو شاخشه
این گوشی اگه وارد ایران بشه قطعا با قیمت 1 تومن وارد میشه ( هر کی خواست شرط ببنده ) . بعدش فوقش قیمتش به 800 افت میکنه . ولی انصاف به خرج بدیم این گوشی خیلی بیشتر از اینا می ارزه.
اره ولی نسبت به گوشی های گذشته :31:
ببخشید میشه بگیدباچه گوشی بایدمقایسه بشهLG Optimus One P500 بااین گوشی مقایسه بشه خوبه:18:نقل قول:
در حال حاضر این گوشی بالاترین گوشیه دنیاس. نزدیکترین گوشی به GS II از نظر امکانات گوشیه موتورولا Atrix هست و بعد دو گوشی ال جی Optimpus 2x و Optimus 3Dنقل قول:
چند روز دیگه مایکروتل قیمت دقیق گوشی با گارنتی رو اعلام میکنه
برای ظهور هر چه زودتر گلکسی اس 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما درست میگید ولی اینده گوشی ها هوشمند چیزه دیگه ای رو میگه :27:نقل قول:
فعلا همه رفتن رو 2 هسته ای!صدرصد ایفون هم a5 رو معرفی میکنه!
فقط دیگه هرچی گرفتیم مدت به روز بودنش حداگثر 1 سال هست!بعد گوشی جدید معرفی میشه!
جدی میگی تو کجا خوندی عزیز...نقل قول:
دوستدار شما یاشار
آينده ي گوشي هاي هوشمند چي ميگه اونوقت؟نقل قول:
اين چند تا گوشي كه ايشون نامبردن جزئي از آينده اي هست كه ما انتظارشو مي كشيم اينا كه هنوز عرضه نشدن....
گالكسي اس دو و اپتيموس 3D دارن هر كدومشون نوآوري توي بازار موبايل ايجاد مي كنن
تو ميگي نسبت به گوشي هاي گذشته فقط بهتره مگه ميشه كه نسبت به گوشي هاي آينده هم بهتر باشه؟دنيا روز به روز داره پيشرفت مي كنه مگه همين كه از گوشي هاي گذشته بهتره دليل كافي واسه خريدنش نيست؟ بعدش چند تا گوشيه همردش مثه آتريكس و اپتيموس 3D هم كه دوستمون ميگن بازم ميگي آينده ي گوشياي هوشمند يه چيز ديگس...
نكنه شما از سال 2022 اومدي ....
شوخی می کنی؟نقل قول:
در حال حاضر این گوشی بالاترین گوشیه دنیاس. نزدیکترین گوشی به GS II از نظر امکانات گوشیه موتورولا Atrix هست و بعد دو گوشی ال جی Optimpus 2x و Optimus 3D
از همشون Galaxy S 2 پایین تره
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5924771&postcount=43
دوستان چه از طرف fan های این گوشی و چه متعصبین برند های دیگه لطفن بحث سر بالا بودن پایین بودن نکنید.
اینکه این گوشی چه با امکانات هست و یا از گوشی های هم سطح خودش پایین تر یا بالاتر بسته به طرز فکر هر شخص هست که البته محترمه. ولی حقیقت یه چیز دیگس.
بهتره بحث سر امکانات و اخبار این گوشی باشه. لطفن این تاپیک رو آلوده نکنید.(ضمنن دوستان GSII فن که خودم هم جزشون هستم زیاد سر این موارد وقتتون رو تلف نکنید.)
دقیقا . این تاپیک رو هم مثل تاپیک x12 نکنین لطفا
مخلصیم .
SEND VIA SAMSUNG GALAXY TAB
دوستان اجازه بحث رو نمی دن :Dنقل قول:
فقط اینو می گم که از نظر من حتی اگه طبق این بنچمارک ها GS II عملکرد پایین تری داشته (البته تا عملا" تو دستمون نگیریم فعلا" چیزی مشخص نیست) باز هم در کل! این گوشی بالاترینه. برو توی Gsmarena مشخصاتش رو در کل با بقیه مقایسه کن. نظر شما هم محترمه.
دوستان من یه سوال دارم. چرا سامسونگ این اخبار مربوط به استفاده cpu تگرا2 در بعضی مناطق رو خودش مستقیم اعلام نمی کنه؟! چرا هی باید اینجور اخبار رو ما از سایت های دیگه بخونیم. مثلا" هنوز خودش اعلام نکرده که باتری این گوشی 1500mah خواهد بود نه 1650!
باتری گوشی که 1650 میلی آمپر هستش ! اون نسخه ائی که دست الدار بوده 1500 بوده . خودش هم گفته .
مشخصات رسمی :
مخلصیم .کد:http://galaxys2.samsungmobile.com/html/specification.html
خوب اینم از باتریش که همون 1650 هست...نقل قول:
مقایسه cpu های dual-core
در این سایت مقایسه شون کرده. البته امتیاز های با بنچمارک های مختلف متفاوت هست.
کد:http://androidandme.com/2011/03/news/preview-how-will-upcoming-dual-core-cpus-like-exynos-omap4-and-snapdragon-match-up-with-tegra-2/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اینو هم میزاشتی: دی
جفت این تستها بر مبنای gpu هست !
! lg optimus 3D ... از gpu استفاده کرده که سال پیش در گلکسی اس و wave بهره برده شده!...
از اونجایی که هنوز exynos 4210 تکمیل نیست ! این تستها معیار خوبی برای سنجش میزان قدرتش نیستند ! چون mali 400 بسیار قویتر از sgx 540 هست ! به صورت خام!
sgx 540 به زور میتونه ! 1080p رو 25 فریم ثبت کنه ! در حالی که arm mali 400 که روی گلکسی اس 2 هست به راحتی 60 فریم 3D رو ثبت کرده !... که حتی این عدد میتونه تا 120 فریم هم برسه طبق ادعاهای انجام شده در 2D ...
سامسونگ گوشی Galaxy S II خود را در بازارهای مختلفی ارائه می کند که یکی از آنها سنگاپور است. گوشی مذکور که نسخه پیشرفته تر گوشی محبوب Galaxy S می باشد ماه گذشته طی کنگره جهانی موبایل بارسلونا بصورت رسمی معرفی شد. سامسونگ درباره قیمت و تاریخ دقیق عرضه Galaxy S II در بازار موبایل سنگاپور خبری اعلام نکرده اما برخی اخبار غیر رسمی دال بر عرضه این گوشی در ماه آوریل می باشد.لازم به ذکر است که Galaxy S II در دو مدل مختلف وارد بازار می شود که تفاوت آن مربوط به نوع پردازنده هاست که در یک مدل پردازنده به کار رفته تولید سامسونگ و در مدل دیگر پردازنده محصول شرکت Nvidia می باشد.
این همون نیست، اورکلاک شدش هست برادر....خوده تگزاس اینسترمنت اینکارو کرده....نقل قول:
! lg optimus 3D ... از gpu استفاده کرده که سال پیش در گلکسی اس و wave بهره برده شده!...
خوب همونه ! با این تفاوت که کلاکش رو بالا بردن !پتانسیل همونه !نقل قول:
حالا sgx 540 رو omap .. روی 300 mhz هست و روی گلکسی اس 200 mhz ...
sgx 540 تا 600 mhz میتونه کلاک بشه ! ولی خوب مصرف باتری و میزان حرارت تولیدی هم بالاتر میره !..
sgx 540 رو گلکسی اس هم کوکرها تونسته بودن کلاکش رو تغییر بدن و پرفرمنسی بالاتر بگیرن!
arm mali با معماری arm ساخته شده و مصرف باتریش کم هستش !...
پتانسیلش هم بسیار بالاتر از sgx 540.
تا عرضه ي جهاني چند روز مونده؟
ولي فكر كنم مايكروتل زود وارد كنه چون الان ace , fit , mini , galaxy s 9010 gorgio armani رو وارد كرده كه قيمت هاي خوبي هم دارن
مگه نگفتين قراره مايكروتل قميت دقيق بده خبري نشده؟
Giorgio Armani که الان تازه تو ایران اومده قیمت خوبی داره؟! مشخصاتش که اصلا" به پای GS II نمی رسه. ولی فعلا" با قیمت 870000 تومن وارد شده.نقل قول:
اینم لینکش:
کد:http://mobile.ir/phones/specifications-36241-samsung-i9010-galaxy-s-giorgio-armani.aspx
قيمتشو ميدونم gorgio armani خودش در اصل قيمتش بالاستنقل قول:
البته كم كم يه مقدار كمتر ميشه
ولي خب گوشي هاي ديگه مثله ace 370 و fit 280 و mini 240 با گارانتي گير مياد
كسي خبر جديدي از مايكروتل نداره؟
نه خیر قیمت گوشی های gorgio armani بالاست ... یعنی من یادم مدله m7500 سامسونگ که از نوع Emporio Armani بود و سیستم بالایی هم نداشت ولی قیمتش 400 تومن بود ...
ُسری Giorgio Armani یه سری سفارشی از سامسونگ برای شرکت Armani هست.پس طبیعیه قیمتش بالا باشه-در ضمن این سری طراحی های شیک و جالبی دارند(fashion)
به قول مهیار جان سیستمش خیلی مهم نیست
سامسونگ کارش خیلی درسته از همون اول با شرکت Armani همکاری داشته و تا الان هم ادامه داشته- دمه سامی گرم:46:
یادش به خیر
:5:
سلام
یه سری accessory باحال برای این ابر گوشی اومده که دونه دونه معرفی میکنم(اگه اشتباه داشت بگین تصحیح کنم چون فرانسوی نوشته بود:31:)
1:HDMI PORT
2:USB HOST
3:OFFICE DOCK
اسپیکر داره و خروجی AUDIO هم داره
4:REAR COVER WITH BATTERY INTEGRATION
در پایان هم سالی خوب و خوش برای همه دوستان خوبم آرزو میکنم:46:کد:http://www.frandroid.com/64480/les-accessoires-du-samsung-galaxy-s-ii/
سلام
در این سایت هم دو ویدیوی باحال از GS2 ببینین:5:
کد:http://www.gpsandco.com/articles/newsitem.php?id=6694