یعنی در حد دراگون ایج مولفه های نقش آفرینی داره ؟؟؟؟؟نقل قول:
ببینم می تونم بعد از مدتها یک بازی در سطح یا نزدیکای dragon age origins داشته باشم یا نه
Printable View
یعنی در حد دراگون ایج مولفه های نقش آفرینی داره ؟؟؟؟؟نقل قول:
ببینم می تونم بعد از مدتها یک بازی در سطح یا نزدیکای dragon age origins داشته باشم یا نه
چرا خوش به حال دوستان پی سی باز ؟ مگه بازی واسه کنسول های دیگه نبوده ؟ واسه XBOX و PS3 که بوده دیگه ، تازه بعد از این همه مدت واسه PC اومده .نقل قول:
نه خوب منظور دوستمون این بود که نیست PC نمیتونستیم بازی کنیم و حالا میتونیم, خوش به حالمون.این خوش به حال به معنی این که شما میتونید بازی کنید من نمیتونم نبود!
شدیدا منتظرم بازی دستم برسه چون مطمئنا یکی از بازی های RPG مورد علاقم خواهد بود و حالا میتونم راحت بازی کنم و نمیخواد خونه رفیقم آویزون بشم برا Xbox : دی
PCGamer به بازی نمره ی 89 را داده و روی این نکته تاکید کرده که این بازی یک پورت مستقیم از نسخه ی کنسولی هست و به جز محتوای جدیدی که به بازی اضافه شده هیچ بهینه سازی از نظر HUD , گرافیک و تکسچرها و نحوه ی کنترل انجام نشده و برای همین به استفاده از دسته به جای کیبورد توصیه کرده.
از جمله موارد دیگه به این اشاره شده که رزولوشن بازی روی 768*1024 که در کنسول وجود داشته باقی مونده و تعداد فریم بر ثانیه هم عینا روی 30 ثابت می مونه ... البته در کنار اون به این اشاره کرده که برای بازی با این ساختار منسجم این مورد زیاد به چشم نمیاد و بازی رو بسیار خوب ارزیابی کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای حل مشکل رزولوشن پایین یک "ماد" که البته غیر رسمی هست را پیشنهاد کرده که یک فایل تکست 80 کیلوبایتی هست که رزولوشن های بالاتر رو فعال می کنه و به کمک اون به راحتی میشه رزولوشن را به صورت دستی تغییر داد و بازی را روی 720p اجرا کرد. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
در مجموع به نظر میاد توی این بازار راکد بازی های با کیفیت , بازی بسیار خوبی نصیب PC بازها شد.
میگم چطور با پد بازی کنم؟وصل که میکنم انگار نه انگار :(
امیدوارم باشهنقل قول:
مشکل گیم پد یه جورایی حل شد یعنی دکمه ها جا به جا هستن ولی خوب منم جا به جا میزنمشون!
ولی فکر کنم دسته رو تا مرز شکوندن بردم: دی
سر باس اولیه هی جاخالی باید میدادم ولی میمردم دیگه عصبیم کردش آخر سر وقتی کشتمش صدای تق تق دسته در اومده بود از بس فشار دادم : دی
واسه من از همون اول با مشکل شروع شد بازی سیو نمیشه و وقتی هم میرم تو بازی یهو میپره بیرون و ارور run time و فلان و فلان میده از گرافیکش زیاد خوشم نیومد ، نتونستم بازی کنم که بگم از بازیش خوشم اومد یا نیومد .
دوستان تا جایی که یادم میاد موقعی اسکایریم اومد با این مقایسش میکردن،میخاستم بدونم این همونه که واسه پی سی ریلیز شده یا فرق داره؟؟؟
گرافیکشم پایینه.تنظیم کردم ولی فرقی نکرد.کار خاصی باید بکنیم؟
و در ضمن چه طوری میشه تنظیمات کیبورد رو عوض کرد؟
خوب من بازی رو نصب کردم اما اینطور که معلومه با کیبرد و موس خیلی سخت تره
گرافیکش هم افتضاحه
باید بذارمش کنار مگر یک PATCH چیزیی بیاد
باو گرافیکو ول کنید : دی
RPGه فوق العاده ایه.اگرچه که کم بازی کردم چون خیلی نمیتونم کلا بازی کنم و وقت بازی ندارم ولی فوق العاده لذت بخشه.درسته زدن باس ها فوق العاده فوق العده سخته و خیلی رو اعصاب میره ولی وقتی یه باس رو میزنید اصلا یه لذتی میده که نظیرشو ندیدید : دی
البته خوب من Skyrim خیلی بیشتر بهم چسبید ولی یکی از نقاط ضعف اون نبود باس فایتای خفن بود که اینجا وجود داره.
درکل یکی از بهترین RPGهای عمرم بوده!(بهترین نه)
آخه اون گرافیکی که دوستان از کنسول تعریف می کنن کجا این چیزی که من می بینم از بازیهای 10 سال پیش هم پایین تره کجا
برای کنترلش هم که حتی زحمت نکشیدن اسم دکمه ها رو عوض کنن
به قول USER های gamespot :
WORST CONSOLE PORT EVER
دانلود کردم حالا سریال نامبر می خواد کسی داره ؟
من که همشو 1 دادم قبول کرد بعد نصب هم کرک کردم.
هر چی نقش آفرینی تو عمرت بازی کردی بذار کنار ، تمامشون جلوی این در حد تیله بازی هستن :31:نقل قول:
به دو دلیل :نقل قول:
1 . مراحل اضافه فقط برای PC هست و برای کنسول احتمالا زمستون میاد .
2 . یک بازی فوق العاده رو تجربه می کنید :20:
چه گرافیک بدی داره ... :18:
ازون بدتر کنترلش با کیبورده !! :24:
آبلیویون گرافیکش ازین بهتره !
پ . ن : خدا به نسخه بلک باکس رحم کنه !
اینو که جدی نگفتی؟!؟!؟(البته منظورم از نظر کلی بود)نقل قول:
هر چی نقش آفرینی تو عمرت بازی کردی بذار کنار ، تمامشون جلوی این در حد تیله بازی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم وقتی میری تو اینونتوری بازی متوقف نمیشه؟من میرم تو منو ها ولی دشمن میزنه نفله میکنه!!!
ولی کنترلش واقعا افتضاحه!افتضاح!!!!!!!!!!!!حالا میمردن یه کاری میکردن که قابلیت تنظیم داشته باشه!گرافیک پیش کش!
کاملا جدی گفتم ! من از سال 2006 تا حالا هیچ بازی ای انقدر بهم نچسبیده بود .نقل قول:
بازی معدن همه نوع نوآوری و هیجانه .
زیاد توی بند گرافیک بازی همین اول نباشید ، دو سه تا غول رد کنید بعد اگه تونستید از بازی دل بکنید بیاید بگید.
البته من ورژن کامپیوتر رو بازی نکردم ولی توی کنسول که همه چیز فراتر از عالی بود ...
از معدود بازی هاییه که هر چی میره جلو نه تنها خسته کننده نمیشه بلکه هیجان انگیز تر و جالب تر می شه .
حتی طوری که با یکبار بازی کردنش راضی نمیشید چون توی بازی برای بار دوم هم نکات جالبی کشف می کنید .
چه ربطي داره؟نقل قول:
تا جایی که به ما گفتن نسخه بلک باکس کیفیت ویدئو ها رو کم می کنه تا حجمش بیاد پائین !نقل قول:
من هنوز نتونستم بازی کنم همون اول بعد از ویدویی که یه توضیحاتی میده تا میخواد بازی شروع بشه از بازی میپره بیرون و ارور ++ visual c و run time error میده . ++c نصبه رو سیستمم ! کسی همچین مشکلی نداشته ؟
خداوکیلی تا به حال بازی به این گنگی ندیده بودم اصلا ازش سردر نمیارم!فوقوالعاده سخت بودنش اصلا مهم نیست این رو اعصابه که وقتی میمیری کلی باید برگردی عقب از چکپوینتی که رو شکشیر انجام دادی شروع کنی تا پخ هم میکنه میری اون دنیا !!!!!!!!!!برا من اینجوریه یا برا بقیم همینه !!!!!!!!!
سختیش اصلا به همینشه دیگه .نقل قول:
برای این بازی احتیاج به اعصاب و صبر بالاست .
مقداری گرافیکش داغونه , انگار ابتدای این نسل ساخته شده.پرت PC که دکمه هاش نمیدونی کجا هستند.زیاد حال نکردم اینطوری که دوستان تعریف می کنند خیلی طول میکشه.برای تموم کردن بازی هم مثل اینکه صبر ایوب و کیبورد اهنی رو میخواد.پاک شد
سلام اول از هر چیزی بگم بازیش فوقه فوق العادس مخصوص گیم پلی که حرف نداره از بازی های تو این سبک امروزی خیلی سرتره
یه درخواستم داشتم من الان دفه دوم دارم بازی میکنم می خوام تمام اصلحه هارو بگیرم ولی کاره سختیه نمونش گرایگوله که یه تبر وصله به دمش که باید دمشو بزنی تا قطع بشه و بدس بیاریش اینو شانسی ÷یدا کردم
یکی میتونه یه لیست کامل از اسلحه ها با نحوه گرفتنشونو بزاره؟ من گوگل کردم ولی سایتا بستن همشون :2:
من خودم همشو گرفتم ، گرفتن بعضیاش احتیاج به صبر و زمان طولانی داره ...نقل قول:
محتوای مخفی: همه سلاح ها
Dark Souls: Prepare to Die Edition
Gamespot...: 9.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه ، حتی به نظر من نمره 10 برازنده بازیه . بهترین نقش آفرینی ساخته شده به دست بشره .نقل قول:
با اینکه از پورت بازی روی پی سی شاکین ولی بازم 9.5 اورده .
والا من بازی رو نصب کردم 3.5GB بود و راستش اصلا از گرافیکش خوشم نیومد . هنوز که به mass effect 3 یا 2 فکر میکنم بازم میگم بهترین بازی نقش افرینی mass effect هست . موندم کی داره اینجوری امتیاز میده به این بازی (کاملا نظر شخصی)
واقعا این دیگه چه بازی بود ... اصلا خوشم نیومد ...
نقل قول:الآن اصلا حوصله دفاع کردن ندارم !نقل قول:
فقط در همین حد بگم از روزی که اینو بازی کردم دیگه هیچ گیمی رو نمی تونم بازی کنم، احساس می کنم همه بازی های دیگه جلوی این تیله بازی به حساب میان .
معلوم نیست ایا نسخه پی سی اینقدر مضخرف درست شده یا نسخه کنسول اینقدر خوب بوده که دارین تعریف میکنین ازش .نقل قول:
ما که نسخه پی سی رو نصب کردیم با اینکه میگفتن واسه کیبرد مضخرفه با دسته بازی رو کمی رفتم جلو و غول اولش رو شکست دادیم و یه کم جلوتر رفتیم دیگه حالم به هم خورد و اومدم بیرون .
چیزی که از این بازی دیدم : گیم پلی و گرافیک و صداگذاری و موسیقی و داستان همگی مضخرف بود . تنها چیزی که خوشم اومد و اصلا بازی رو به خاطر همون بازی کردم المان های RPG خوبی بود که کار شده بود ولی به هیچ وجه المان های دیگه بازی منو مجذوب نکرد . اسکایریم با اینکه نقاط ضعف خوبی داشت اما قابل بازی بود . من این بازی رو حتی قابل بازی هم ندیدم .
منم با شما موافقم این بازی هیچ خط داستانی نداره اینی که حداقل بگه ما چرا باید این همه سختی بکشیم تا بریم جلو فقط اون ویدیو اولش بود که میگه باید اون چندتا Lordرو بکشیم. بازی به شدت سخت دشمنهای عادی دوبرابر شما توان دارند و Boss ها هم که دیگه نگو.در کل و با توجه به نظرات تاپیک بازی کاملا شخصی بود و من که به شخصه اصلا خوشم نیومد و تعجب کردم که چجوری بهش 9.5 دادن.نقل قول:
والا من نظر شخصی مو گفتم و نمیدونم واقعا منظورتون از این حرف چیه که میگین بازی های دیگه تیله بازی جلو این بحساب میان . به هر حال هر کسی نظری داره ولی واقعا باید بگم وقتی بازی رو نصب کردم دیدم سبک گرافیکی شبیه به 6-7 سال پیش میمونه شاید هم به قول دوستمون بازی نسخه pc با کنسول Xbox اونقد اختلاف داره که شما کلا فقد داری اونو بازی میکنی که تا حالا اینجوری نبودهنقل قول:
واقعا هم شاید دلیلش همینه که نسخه کامپیوتر خوب نباشه ... ولی واقعا بازی تکنولوژِ 6 7 سال پیش رو داره ...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان برای اینکه بفهمید اصلا این بازی چیه، حداقل باید 10 ساعت بازی کرده باشید و توی جریان بازی قرار بگیرید .نقل قول:
امتیاز 9.5 رو این بازی سر پارتی بازی نگرفته، فکر می کنید چند تا بازی توی دنیا هستن که بتونن همچین امتیازی بیارن ؟
فقط یکم در مورد بازی بگم :
- اول اینکه گرافیک اصلا ملاک خوبی برای امتیاز دادن به بازی نیست، اگه این بود Crysis 2 باید 10 میاورد.
- این بازی منبع تمام نوآوری های جالبه، که شما رو غافلگیر میکنه.
- باس های بازی عالی طراحی شدن طوری که به شما واقعا این حس رو القا می کنن که دارید با یک غول می جنگید، این بازی پر از غولهای وحشتناکه با طراحی فوق العاده که شما توی هیچ بازی دیگه ای نمونه ش رو نمی تونید پیدا کنید .
- این بازی استاندارد های بازی سازی رو جا به جا کرده، هیچ سطح بندی وجود نداره، شما بر اساس مهارتهای خودتون بازی رو پیش میبرید.
- بالانس اسلحه و زره در بازی به طرز عجیب و غریبی خوب کار شده، توی اکثر بازی ها یک بهترین سلاح وجود داره ولی توی این بازی شما بر اساس سبک بازیتون و حس خودتون بهترین سلاح رو بر می دارید.
- طراحی مراحل بازی از خوب هم خوب تره، تنوع در تمام مراحل دیده میشه و شما در طول بازی مناظر چشم نوازی می بینید .
- بازی سخته و شما رو به چالش می کشه و به شما بازی کردن یاد می ده، اینجوری نیست که با بی حوصلگی بازی کنید و بگید اشکال نداره این دست رو می بازم دست بعدی از چک پوینت میارم و بهتر بازی می کنم ... شما اگه ببازید همه چیز رو از دست می دید و بر می گردید به خیلی قبل تر، این به شما یاد می ده که چطور باید بازی کرد، طوری که نباختن هم برای شما مهم میشه.
- جو بازی به طور خارق العاده ای خوبه، هر قدمی که بر میدارید با احتیاطه و بعضی جاها از هیجان قلبتون به تپش میفته.
- آیتم ها و راه های مخفی بازی انقدر خوب کار شده که شما رو مجاب می کنه برای پیدا کردنشون چند بار بازی کنید .
- بازی به شدت ارزش تکرار داره.
- سیستم لول آپ بازی در نوع خودش خلاقانه و جالبه .
- حتی نوع روایت داستان هم همراه با نو آوریه، شما در طول بازی چند جمله بیشتر نمی شنوید و داستان همزمان با بازی شما پیش می ره.
در آخر بگم، این بازی یه شاهکار به حساب میاد.
اگه به من بگن فقط 3 تا بازی رو به عنوان بهترین بازی های عمرت انتخاب کن، قطعا یکیش همین Dark Souls ه .
صرفا فقط سختی دلیل به این نمیشه که این بازی رو این همه خوب دونست .
گرافیک وقتی مهم نیست که لااقل المانهای دیگه هم عالی باشه . خودتون هم خوب میدونین که همه امتیازهای بازی ها اونقدرها قابل اعتماد نیستن .
من خودم از سبک بازی و حالت RPG اش خوشم اومد و تا حالا همچین سیستمی ندیده بودم . حتی سختیش هم واسم مهم نبود . اما این گنگ بودن هدف و داستان و کلا واسه چی بازی کردنش به هیچ وجه نمیذاشت به قول شما به 10 ساعت برسه . چون بی نهایت حالم بیشتر از بازی به هم میخورد
دکمه های کنترلی سخت بازی هم که دیگه معرکه شده بود . حتی با دسته . اون حسی که اسکایریم با نبرد با دو دست به ادم میداد اصلا به من نمیداد . ایتمها هم که کوچکترین توضیحی داشتن راجع بهش . یا اتریبوتها که کلا توضیح مختصری داده بود . اول بازی هم که اموزش درست حسابی نداشت که بخواد همه چی رو توضیح بده .
بازیش واقعا به زور میشه گفت به نسل گذشته بازی ها هم میرسه .
برای نمونه که بخوام بگم . من مثلا دوست دارم یه شخصیت چابک با دو تا سلاح سبک توی هر دست بازی کنم . اما گیم پلی بازی منو مجبور میکنه حتما سپر دستم بگیرم . یا اصلا تنوعی توی انتخاب کلاس نیست . و فقط اتریبوت ها فرق میکنه و سلاحهای اول بازی . داستان که کلا وال معطل .
این بازی میتونست یکی از بهترین ها واسه پی سی باشه اگه اونطوری پورتش نمیکردن . تعداد پستهایی که توی این تاپیک بعد از انتشار نسخه پی سی داده شده گواه این موضوعه .
با اینکه دوستان میگن باید ده ساعت بازی کنی من خودم به شخصه حدود 11 ساعت بازی کردم و حدود شش هفتا Boss هم کشتم ولی هر چقدر منتظر نوآوری یا مسئله ای در مورد خط داستانی شدم هیچ نبود و واقعا انگیزه ای برای بازی کردن نمیمونه وقتی معلوم نیست شما برای چی باید بجنگی و حتی نبود امکاناتی مثل Fast Travel که تو اکثر RPG ها رعایت میشه تو این نبود و شما مجبور بودی یه لوکشین رو چند بار بیای و بری.سخت بودن بازی خوبه ولی به شرط اینکه معقولانه باشه تو این بازی سختی بازی هم معقولانه نیست شما با یک Boss وقتی مبارزه میکنید هیچ تکنیکی یا سلاح خاصی برای کشتن اون Boss موثر نیست البته اگر هم باشه اونا اینقدر قوی ان که فرضن با دوسه ضربه شما رو ازپا درمیارن اگرهم بازی قرار سخت باشه مثل Ninja Gaiden2 یا بازی Ninety Nine Nights2 باشه که راه برای کشتن دشمن وجود داره ولی مثلا با استفاده از سلاح مناسب یا تکنیک مناسب نه از این راه که شما یه Stamina Bar دارین که با دو ضربه تمام میشه در عوض یک آقای Bossی هستن که انواع تکنیکهای کشنده رو بدون معطلی اجرا میکنن و با زدن حداکثر سه ضربه فاتحه شما خوندست.سختی خوبه و اینکه گیمر به چالش کشیده بشه ولی بهتر بود این مسئله کمی معقولانه تر باشه مثلا بعد از کشتن اون گراز آهنی یه سلاحی بده که تو کشتن Boss بعدی موثر باشه.مسئله Upgrade هم که من فکر میکردم این بازی مثل بعضی بازی ژاپنی هاست که شما باید یکسره یه قسمت رو برید و اینقدر دشمن تکراری بکشید که Level Up بشید و اون قسمت براتون آسون شه ولی تو این بازی Level Up به معنی کشک هست و شما هرچقدر هم Level Upتر بشید بازهم دشمن شما رو با سه چهار ضربه از پا درمیاره و بالای سر کاراکتر شما هم فاتحه میخونه.البته این نظر شخصی منه ولی اگه تاب دیدن بی عدالتی رو ندارید سراغ این بازی نرید چون با این حال خطر شکستن مانیتور و غیره وجود داره برای من که این مسئله داشت اتفاق می افتاد که Uninstall کردمنقل قول:
نقل قول:تا الآن فکر می کردم که شما بازی رو درک نکردیدنقل قول:
.
.
.
ولی الآن دیگه مطمئن شدم :دی
همه امتیاز ها قابل اعتماد نیستن، ما میریم سراغ سه تا سایت مطرح که همه قبولشون دارن :
Gamespot : 9.5
IGN : 9
Game trailers هم که اصلا اینو بهترین RPG سال کرد یعنی بالا تر از اسکایریم.
متای بازی هم که 89 هست، دو تا سایت فقط امتیاز پایین دادن اونا هم چون توش موندن و نتونستن بازی کنن ...
والا من سه بار این بازیو تموم کردم، حتی یدونه از جمله هایی که نوشتید رو نمی تونم تایید کنم، به عنوان مثال:
- من کی گفتم که فقط سختی بازی دلیل بر خوب بودنشه؟ کلی دلیل گفتم توی پست قبلی ...
- سلاح ها که توضیح کامل دارن تازه بعلاوه ی قدرتشون و قدرت های جانبیشون، اینکه چه نیرویی برای برداشتن می خواد و چطور بوجود اومده و ... رو هم نوشته شده !
- قابلیت Fast Travel که توی بازی هست، شما از جایی که لازم باشه به بعد این قابلیت رو به دست میارید. تازه بازی انقدر راه مخفی و میان بر داره که بعضی وقتها این قابلیت به کارتون نمیاد.
- شما می تونید سلاح ها رو هر جور که می خواید به دست بگیرید حتی می تونید یه سلاح رو با یک دست یا دو دست بگیرید .
- نه تنها هر غولی رو باید با یه سلاح مخصوص کشت، بلکه اصلا هر دشمنی رو باید با سلاح مخصوص کشت چون هر کسی توی این بازی نقطه ضعف هایی داره
- توی این بازی Level Up خیلی تاثیر داره، بعضی وقتها حتی یدونه زیاد کردن یه قابلیت 5 تا قدرت یه سلاح رو بالا می بره.
- هر دشمنی استراتژی مخصوص خودشو داره برای کشتن، اگه استراتژیشو بلد باشید کشتنش آسون میشه .
کلا مطمئن نیستم شما همون بازی رو بازی کردید که من کردم !!! :دی