اخرين قيمت و ادرس فروشنده wd tv hub رو مي خواستم. با تشكر
Printable View
اخرين قيمت و ادرس فروشنده wd tv hub رو مي خواستم. با تشكر
سلام دوستان
کسی قیمت و محل خرید برای WD TV HUB میشناسه به من بگه ؟
سایت چاره داره به قیمت ۲۹۰۰۰۰ تومان با دو سال گارانتی .نقل قول:
آپديت جديد نيز اضافه شد :
Release 3.01.19 (12/20/11)
- Supports adding network share folders into "My Media Library" (Use options button).
- Supports "WD TV Remote" control application for iDevices (Download Application from iTunes).
- Supports Vudu movie service (US only).
- Supports SnagFilms indie movies service.
- Supports Flixster video movie review and trailer service.
- Supports Yota Music streaming service (Russia only).
- Supports XOS Digital college sports service.
- Supports SEC Digital Network college sports service for Southeastern Conference.
- Supports Watch Mojo pop culture and infotainment video streaming service.
- Supports ComedyTime stand-up comedians and funny videos streaming service.
- Resolved content playback issues with MPEG2 and MPEG4 BluRay ISO, M2TS and .TS.
- Resolved issues in Flingo where videos do not fling using Safari web browser.
- Resolved AAC audio lag when playing from network share.
- Resolved audio lip sync issue if media is paused several times.
- Resolved user interface issue of subtitle and audio info not displaying when buttons are pressed on remote.
- Resolved issue with Blockbuster and CinemaNow does not reconnect to network share upon reboot.
- Resolved issue with user added Meta-Source does not clear after factory reset.
- Resolved Auto Play issues.
- Resolved NFS issue where it would take 10 seconds to see the IP address.
- Resolved issue with resuming music file longer than 15 minutes once file is stopped.
- Resolved issue of not being able to select subtitles through options.
- Resolved Spotify issue where albums do not play in order.
- Resolved Spotify issue where full artist biography does not display.
لينک دانلود :کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlivehub_3.01.19.zip
دوستان NTSC و PAL این پلیر با هم تفاوت کیفیت خروجی دارند ؟ PAL اش رو پیدا کردم ، بخرم ؟
من منتظرم دوستان . مال اونهایی که دارن و راضی هستند PAL هست یا NTSC ؟
من این رو پیدا کردم
WD TV Live Hub Media Player PAL 1TB
خود سایت WDC هم عنوان کرده که دو نمونه ی PAL و NTSC داره . لطفاً بگید تا اون فروشگاه تموم نکرده !!!!!!!!!!!
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gigabit Ethernet, USB 2.0, HDMI, Composite A/V, Component video, Optical audio1 TBNTSC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gigabit Ethernet, USB 2.0, HDMI, Composite A/V, Component video, Optical audio1 TBPAL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي تونيد از اينجا خريد كنيد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلامنقل قول:
PAL بگیر. NTSC تو ایران نمیاد. سیستم های ایران PAL هست . آمریکا NTSC
برای منم PAL هست Model: WDBACA0010BBK هیچ فرقیم نداره.
نقل قول:
خیلی لطف کردی ، ممنونم .
من هم سفارش دادم تا 7-8 روز دیگه احتمالاً دستمه . دوستان اینکه می گن اگه یه فایل ویدیویی داشته باشی که سایزش از 1080p کوچکتر باشه این پلیر فول اسکرین نشونش نمی ده و یه قسمت از تصویر رو می گیره (به اندازه ی سایز خو فایل ویدیویی) و وسط تصویر نشونش می ده ، درسته ؟ اینجوری باشه که خیلی تخیلی می شه !!!! یا هر فایلی با هر سایزی رو فول اسکرین می کنه ؟
نقل قول:
ان شاا... که تا الان مشکلتون حل شده اما اگه نشده ، تیک Use Simple file sharing رو امتحان کردین ؟
دوستان این دستگاه تو پخش فرمت ها و زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟
مبارک باشه . کار درستی کردی خریدی. خیالت راحت باشه فول نشون میده.نقل قول:
اگه آپدیتش کنی زیرنویس فارسیو کامل و بدون هیچ مشکلی نشون میدهنقل قول:
تو پخش فرمت ها هم هیچ مشکلی نداره
دوستانی که این دستگاه رو دارن، تو آپدیت جدید میتونید با یه برنامه از تو گوشی های iPhone ؛ iPod touch و iPad هم دستگاه رو کنترل کنید.
از پست صفحه قبل:
نقل قول:
Supports "WD TV Remote" control application for iDevices (Download Application from iTunes).
دوستان قیمت دستگاه تو بازار جهانی چقدره؟؟به نظر شما بگم یه اشنا از دانمارک بیاره بهتره یا همینجا بگیرم؟؟
رو ويندوز Xp حل نشد ولی رو Seven کار کردنقل قول:
من چون کارم با Xp هست فعلاً قيد اين قابليت رو زدم
فعلاً يه PS3 گرفتم که با اون مشغولم !:5:
درود.نقل قول:
روی crt فیلمهای hd رو چطور نشان میده؟ میخوام یکی بگیرم . منتها میخوام روی پروژکشن تی وی توشیبا ۴۳ اینچ ببینم تا بعدا یک hd بگیرم. با رابط کامپوننت.
ممنون.
عالی;-):8:نقل قول:
دوستان شما از کجا گرفتید دستگاه رو؟؟گارانتی داره؟؟چند ساله؟؟یه جایی که مطمئن باشه و قیمتش هم منصفانه باشه بگید لطفا...
سلامنقل قول:
من از پاساژ ايران گرفتم با گارانتی 2 ساله
البته تلفنی چون شهرستان هستم سفارش دادم اومد
تا چند روز پيش فروشگاه چاره داشت انگار تموم کردن بهتره يه تماس بگيری شايد دوباره بيارن
بخواييم اين همه پول اين روب ديم يه Tv digital 27 inch ميگيرم براي اتاقم كه بهترين تكنولوژي تصوير رو داره و تمام فايل هاي رايج صورت و تصوير رو اجرا ميكنه هيچ فرقي هم با wd نداره. اين دستگاه به درد كسائي ميخوره كه سيستم قديمي دارن نميخوان خرج كنن.
چاره قیمتها رو بالا برده . شده ۳۲۰ تومان.
دوستان با توجه به قیمت دلار و بازار قیمت دستگاه هیچوقت ارزونتر نمیشه دیگه؟؟درسته؟؟
اينجا انگار داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اینجا با گارانتی سازگار ارقام
قیمت 290000
آدرس
خیابان ولیعصر، بالاتر از 4راه طالقانی، مرکز کامپیوتر ایران، طبقه زیر همکف واحد571 زیتون کامپیوتر
تلفن زیتون کامپیوتر:
88806747
ممنون . بابت توجه ات به کامنت ها و همیشه جواب دادنت متشکرم .نقل قول:
فقط بعنوان آخرین سئوال ، ببخشید من تا دستم نرسه ، آروم نمی گیرم ، فایل های MKV یا AVI دانلود شده از اینترنت که اسپلیت شدن به چند پارت حالا RAR یا 001 بعد از اینکه بهم می چسبونیشون رو هم می تونه بدون نقص باز کنه ؟ آخه تلویزیون های LG (البته خودم سونی دارم :دی) که MKV ساپورت می کنه ، نمی تونه این فایل هایی که توضیح دادم رو باز کنه ، فقط فایل هایی که تک پارت بودن از اول ، رو باز می کنه !!!
نه جانم شما هم زياد دسته کم گرفتينا !!!
توی xp :نقل قول:
My Computer -> Tools -> Folder Option -> View
آخرین گزینه اش که Use simple file sharing هست رو تیک اش رو برداری ، باید OK شه !
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
:دی برای من بود ؟نقل قول:
یعنی باز میکنه ؟
من فايل ايميج بلو ری رو که چند پارت زيپ بود آنزيپ کردم و دستگاه پخش کردنقل قول:
بقيه فايل ها هم همينطور ديگه نميدونم منظور شما اينه يا نه ؟
خیالت راحت بدون نقص باز میکنه .نقل قول:
آره . ممنون دوست گلمنقل قول:
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
مث همیشه دستت درد نکنه .نقل قول:
دوستان فرق live hub 1TB با elements play 2TB چیه؟؟به جز اینکه یه ترا المنت بیشتر داره چه فرقی دارن؟؟؟؟
ممنون.
قیمت امروز ۲۸۵ بود.
سلام دوستان
کسی ايميج بلو ری تست کرده جديدن ؟
من يکی داشتم که تست کردم منو هم مياره
کجاااااااا ؟ همه جا بالای 320-325 هستشنقل قول:
نقل قول:
سلام اینجا با گارانتی سازگار ارقام
قیمت 285000
آدرس
خیابان ولیعصر، مرکز کامپیوتر ایران، طبقه زیر همکف واحد571 زیتون کامپیوتر
تلفن زیتون کامپیوتر:
88806747
یعنی تفاوت فیلم hd با sd تو crt محسوسه؟ به کامپوننت میزنید دیگه؟نقل قول:
ممنون.
من فقط يک بار برای تست و تهيه عکس از زير نويس وصل کردم به تلوزيون 21 inchنقل قول:
تصوير sd با hd هم فرق چندانی نداشت
الان ديگه يه مانيتورfullhd گرفتم که با اون ميبينم