-
لطف داری دوست خوبم.
جلیل مگه کارش چطوره؟یه بار اتفاقآ تو راه تهران دسته موتور گیربکسم خراب شد رفتم پیشش برام درستش کرد هم کارش رو دوست داشتم و هم با انصاف بود.
اون باطری سازه هم کارش درجه 1 بود سوییچ برف پاک کن ماشینم رو درست کرد در صورتی که باطری ساز آمریکایی اصفهان نتونست سوییچ رو درست کنه.
باشه چشم عکس پوسته رو میزارم.
البته اگه پوسته خراب بود که عوضش میکنم.
موتور ماشینم مثل کامارو نیست چون کامارو سر سیلندر یه تیکه داره ولی این دو تیکست.
حالا باید باز شه ببینیم اجزای داخلش با موتور نوا فرق داره یا نه.
-
البته اگه بالا سرش باشین خب اگه قهرمان جهانم باشه جرات نداره لوازم کهنه رو ببنده. ولی امان از روزی که ماشین پیشش بخوابه اونوقته که کاری میکنه که نگو ونپرس. البته بنده کی باشم که بخوام کسی رو خراب کنم ولی چه کنم که کاری کرده که نمیتونم فراموشش کنم.ماشین من 40 روز پیشش خوابید و موتور و گیربکسش رو عوض کرد و موتور رو قبل از نصب تعمیر هم کرد و همه ی لوازم از قبیل (پیستون رینگ یاتاقانها اویل پمپ واشر بوش میل سوپاپ شمع و موتور رو یه تراش کامل فرستاد البته به گفته ی خودش)و گیربکس دنده ای هم که گفت خودم دارم و به شرط میبندم اگه خراب بود عوض میکنم.ولی موقعی که میخواست ماشین رو تحویل بده برا یه لحظه فاکتور نشون داد و بعد فاکتورها رو تحویل نداد و اون لحظه من متوجه نشدم و نمیدونستم چه بلایی سرم اورده.خلاصه اولین روزی که سوار ماشین شدم فهمیدم چه کلاهی سرم رفته .گیربکس به طور شدیدی زوزه میکشید و ماشین به شدت تنبل بود خلاصه ماشین رو پارک که کردیم دیدیم از ته میللنگ شدیدا روغن ریزی داره .خلاصه فرداش رفتیم پیشش و گفتیم این چه تعمیریه که کردی و در نهایت خونسردی سوار ماشین شد و گفت که گیربکس که نو نبوده و باید زوزه بکشه و بعد هم موتور رو چک کرد و گفت موتور باید بیاد بالا و من دیگه این کار رو نمیکنم و ببر یه جای دیگه خلاصه من هم که ناشی گری کرده بودم و فاکتورها رو نگرفتم خواستم ازش بگیرم که شاید بتونم اقدامی بکنم ولی افسوس که اون گرگ پیر اونها رو نداد که نداد.خلاصه مدتی با همون روغن ریزی سوار شدم و تصمیم گرفتم ماشین رو اتومات کنم (البته خودم ) و یه گیربکس خریدم و یه کیت و خودم بازش کردم و ریبلدش کردم و وقتی خواستم نصب کنم گفتم فرصت خوبیه روغن ریزی موتور هم بگیرم وکارتل رو که باز کردم با صحنه های تکان دهنده ای روبرو شدم پیستونها پر خط و خش بود و کهنه و یکی از یاتاقانها هم باز کردم و دیدم ترک داره و کهنس پس حتما یاتاقانها هم کهنه بود و اویل پمپ هم که خیلی بعیده نو باشه و اصلا موتور تراش کامل نشده بود البته تا جایی که من دیدم میل سوپاپ و میللنگ اصلا دست نخورده بود خلاصه کاسه نمد میللنگ رو عوض کردم و بستم و ماشین رو اتومات کردم و جمع کردم .خلاصه روغن ریزی موتور حل شد و گیربکس هم سالم و خوب عمل میکرد.خلاصه کلی یخ زدم از این کلاهی که سرم رفته.البته قرار بود صفحه رو بکوبه و فلایویلش رو هم سنگ بزنه و سال 87 حدود 40 تومان برا اونها گرفته بود ولی افسوس که فلایویل سنگ که نخورده بود بلکه چند میل هم لبه داشت و لنت صفحه کلاچ هم از فرط کهنگی داشت میریخت سرتو درد نیارم خلاصه شمعهایی رو که به اسم اصلی رو موتور بسته بود همین دیروز باز کردم برا تعویض که انقدر پوسیده بودند که نصفشان موقع باز کردن خرد شدند و اونها هم تقریبا هرز بودند و قطعا کهنه بسته بود خلاصه این قضیه برای بنده ی حقیر به کوهی از تجربه مبدل شد و البته خاطره ای تلخ ......
-
عجب داستانی شد.
آدم نباید به هیچ کس اعتماد کنه.
ولی من با مکانیک طی میکنم تمام قطعات کهنه ماشین رو پس میگیرم.
-
توو این بازار مکاره آمریکایی سرتونو برگردونید هم کلاه میزارن سرتون هم دوباره همون کلاه رو برمیدارن.
متاسفانه همه ماها به نوعی درگیر این مسئله هستیم.
به قول دوستمون وقتی ماشینی میدیم جایی برای تعمیرات باید قید کارو زندگی رو زد و 24 ساعت مثه شیر بالارسر مکانیک وایستاد در غیر اینصورت اتفاقی که نباید بیفته می افته.
محمد جان در مورد لوازم کهنه باید عرض کنم که این مکانیکا اینقدر لوازم کهنه توو بساطشون دارن که میتونن اونارو بعنوان لوازم کهنه شما نشونتون بدن و خیلی راحت سر من و شمارو شیره بملن.
بهترین کار اینه بالاسرشون ایستاد.
این کار دو تا حسن داره.
یکی اینکه از اموالتون مراقبت میکنین.
دوم اینکه یه تجربه عملی مکانیکی هم میشه.
-
درسته ولی من وقتش رو ندارم بالا سرش وایسم پس چاره چیه؟باید اعتماد کرد.
البته این مکانیکی که من میشناسم مطمئنم اهل این کارها نیست چون اخلاقش رو میشناسم.
البته هر روز بهش سر میزنم که چیکار کرده ولی نمیتونم دائم بالا سرش وایسم.
-
من که اگر جای شما بودم یه همچین ماشین فوقالعاده ای رو دست هیچ میکانیکی نمیدادم و یا خودم تعمیر میکردم و یا یه لباس کار میخریدم و در یک فرصت مناسب (مثل علی اقا) همراه با مکانیک کارش رو انجام میدادم و یک لحظه ازش غافل نمیشدم(مثل عقاب)!!!!!!!!!!!!
-
درسته ولی من تا حالا تجربه تعمیر موتور رو نداشتم.
از طرفی هر روز سر کارم چیکار میتونم بکنم؟
حالا از مراحل کار عکس میگیرم هر روز عصر هم سراغ مکانیک میرم و کارهایی که روی موتور و گیربکس انجام داده رو به دقت مورد بررسی قرار میدم و عکسش رو اینجا میزارم.
-
سلام بر همگي، مدتي بود اينجا سر نزده بودم و يه جورايي يادم رفته بود كه وجود داره!
دوباره از اول تا اينجا رو خوندم.
مشكل مكانيكهاي دزد هميشه بوده و هست( كلا توي هر صنفي از اين جور خرده شيشه اي ها وجود داره) اما اين كاري كه انجام داده و دزديهايي كه كرده ديگه غير قابل تحمله.
من جاي شما بودم ميرفتم پيشش و دو راه براش باقي ميگذاشتم:
1. اول تمام پولهايي كه گرفته رو پس بده تا بدون هيچ مشكلي مسئله فيصله پيدا كنه.
2. اگر زير بار نميرفت ،يه شكايت تمام عيار با سند و مدرك از طرف اتحاديه و البته مجمع امور صنفي براش درست ميكردم تا نه تنها پولها + جريمه خرابكاري رو بده بلكه دكانش رو هم براي يه مدت طولاني پلمپ ميكردن تا عبرت بقيه بشه.
اين كار رو توي اهواز سر چند تا از اين مكانيك نماها در آوردن و حسابي حالشون رو گرفتن، البته كمي دوندگي داره اما بي نتيجه نيست.
البته يه راه ديگه هم هست كه اميدوارم به اونجا نكشه و اون اعمال قانون توسط خود شخصه كه ديگه خدا رو هم نبايد بنده باشه و بلايي سرش بياره كه ريال ريال پولها رو خرج دوا درمونش كنه!! متاسفانه بعضيها زباني جز اين رو هم نميتونن بفهمن و شايد لازم بشه كمي گوشمالي بشن.
اما بهترين و بهترين كار اينه كه آدم تا ميتونه خودش فني بشه و كارهاش رو انجام بده و البته با مكانيكي كه شرف و وجدان داره رفيق بشه كه حتي چشم بسته هم بهش اعتماد كنه.كار سختيه اما شدنيه.
-
دقیقا یادمه یکی از قطعه فروشها که داشتم ازش تسمه تایم میگرفتم اینو گفت میخوای بدی عوضش کنن بمون بالا سرش همین رو بندازه برات گفت چیزی بخر بیار بگو بنداز تموم بشه بعدا میگیرم میارم
منم بابام رو گذاشتم بالا سر ماشین و رفتم پی قاب تسمه .
کلا یه کم باید احتیاط کنی در هر موردی ، یا بری پیش کسی که واقعا کارش درسته من به شخصه از 4 نفر نپرسم پیش کی ببرم هیچ ماشینی رو نمیبرم . و نمیذارم ماشین تنها بمونه . حتی تریلی رو که میبریم بعد سالها اونم به توصیه بابا میبریم پیش شاگرد مکانیک اصلی که هم محل و فامیل هم هستن شاید برای کامیون ما 10 تا تعمیرکار موتور و گیربکس باشه ولی خداییش هیچوقت پیش کس دیگه ای نمیبریم حتی اگه اون طرف چند روزی نباشه .
-
سلام دوستان امروز ایمپالا رو بردم تعمیرگاه برای تعمیر موتور و گیربکس.
الان فکر کنم موتور و گیربکس دیگه باز شده باشه.
عکسها رو به زودی میزارم.فقط شرمنده من مثل جناب کامارو ال تی نمیتونم مرحله به مرحله عکس و توضیحات بزارم چون خودم بالاسر کار نیستم.
ولی عکسها رو که میزارم خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم.
-
محمد جان با توجه به نوسانات قیمتی فعلی،زحمت بکشید قیمت همه قطعات رو بنویسید تا حساب کار دست من و سایر دوستان بیاد.
-
درسته علی اقا ولی من زمانی که ماشین رو تحویل گرفتم اصلا فکر نمیکردم که اینجوری تعمیر کرده باشه و یه فاکتور نشون داد ولی من از روی خوشبینی اون رو با خودم نیاوردم البته مکانیک هم یه لحظه فاکتور رو نشون داد و برش داشت و ..............البته حالا دیگه گذشته ولی خب یه تجربه ی 6 دانگ و اساسی نصیب من شد و البته قصدم از توضیح جزییات این بود که سایر دوستان بیشتر احتیاط کنند و بالاخره شاید به دردشون بخوره.منتظر عکسهای تعمیرات جناب حجازی هستم.
-
حتمآ قیمت قطعات رو اینجا مینویسم منتها آخر تعمیر میرم برای حساب کتاب.
ولی آخرین قیمت کیت گیربکس 350 که دارم 330000 تومن هست که من 2 هفته پیش 250000 تومن خریدم.
روغن هیدرولیک دکسول هم 2 هفته پیش خریدم 11.500 امروز قیمت کردم 13.500!!!!
قیمتها نجومی میره بالا.
راستی روغن دکسول رو به مکانیک نشون دادم گفت اینها حرف ندارن منم دل رو میزنم به دریا و همین رو میریزم.
-
5 پيوست (پيوستها)
دوستان سلام.
امروز موتور رو از موتور شور گرفتم و سیلندر و شاتونها و میلنگ رو تحویل تراشکار دادم بقیه موتور هم به مکانیک تحویل دادم.
پیستونها 40 میخوره.
میلنگ 20
هزینه موتور شور هم 30 هزار تومن.
چون نزدیک غروب بود هوا داشت تاریک میشد برای همین عکسها خوب از آب در نیومدند.
قصد داشتم موتور ماشین رو رنگ نکنم ولی متاستفانه رنگ موتور پوسته انداخت و دیگه فایده نداره.باید رنگ بشه.
دوستان یه توضیحی در مورد سیتها میدید؟مکانیک گفت سیتها باید بره تراشکاری در بیادو از این حرفها!
اینم یه سری عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
خيلي خوبه. سايز 40 هم مناسبه بخصوص كه سالها پيش از تعمير ماشين گذشته.
براي موتور اگر سايز خيلي زياد هم بخوره چندان مشكلي نيست چون بعدها ميشه با يه بوش زدن مناسب دوباره صفر بشه اما ميل لنگ رو نميشه چنين كاري كرد.
بعضي وقتها ميل لنگ رو بازسازي ميكنن و با جوش استيل زدن و تراشكاري مجدد صفر ميشه كه شنيدم چندان جالب در نمياد. سايز 20 براي ميل لنگ خيلي خوبه.
بغل پيستونها رو كه نگاه ميكنم اثري از خراش عميق نميبينم و اين نشون ميده موتور خوب نگهداري شده و به موقع براي تعمير اقدام كرديد.
خيلي وقتها ميگذارن تا وضعيت به جايي برسه كه هفته اي يك ليتر روغن بسوزونه!! اينجوري سيلندر به اصطلاح تخم مرغي ميشه و حالت بيضي پيدا ميكنه كه هزينه تعمير خيلي زياد و احتمال خوب از آب درآمدن كم ميشه.
اميدوارم ميل سوپاپ هم نيازي به تعويض نداشته باشه.
بعد از تراشكاري سيلندر و سرسيلندر، حتما تمام پولكها رو در بياريد و با مواد شوينده قوي داخل كانالها و مجراهاي آب و روغن رو شستشو بديد . تاثير خيلي خوبي داره و الان بهترين فرصت براي اينكار هست.
-
کامارو جان شنیدم میگن با بوش زدن موتور دیگه مثل اولش نمیشه درسته؟
من بیشتر از روی وسواس این موتور رو تعمیر کردم البته موتور ماشین صدای سوپاپ میداد و لرزش شدید هم داشت ولی یه قطره روغن هم کم نمیکرد.
میل سوپاپ هم مکانیک با چشم که نگاه کرد گفت سالمه ولی گفت باید کولیس بزارم تا دقیق مشخص بشه.
مکانیک گفت میل سوپاپ نو هست 180 تومن.
حتمآ چک میکنم پولکها رو در آورده باشه و داخلش رو تمیز شسته باشه.خودش که گفت وقتی از کارواش آوردیش یه بار با نفت قشنگ میشورمش ولی خودم حواسم رو جمع میکنم که حتمآ این کار رو انجام بده!
-
من هم در مورد بوش زدن مطالبي شنيده بودم كه ممكنه مشكل درست بكنه و كارايي موتور پايين بياد و بخصوص در مورد گرم كردن در تابستانها كه بعدها با تجربه هاي بيشتري كه پيدا كردم و تعميراتي كه روي ماشينهاي خودم و ديگران ديدم، و همينطور جستجوي مطالبي در اين مورد ، فهميدم كه مشكلي بوجود نمياره، اگر درست و اصولي انجام بشه.
اولين مورد انتخاب صحيح بوش از نظر جنس و آلياژ توليدي اون است كه بايد با جنس سيلندر هماهنگي و همخواني داشته باشه.
مثلا براي يك سيلندر پيكان يا شورلت كه از آلياژهاي چدن و آهن ساخته شده، مسلما بوش هم بايد از همون جنس انتخاب بشه و نه چيز ديگه اي. كيفيت ساخت بوش و البته دقت در سوار كردن و جا زدن توي سيلندر هم خيلي مهمه.
شنيدم كه گاهي بوشها در محل خودشون كج سوار ميشن و موتور سفت ميشه. البته بعيد ميدونم همچين اتفاقي بيافته چون در اين صورت بايد سيلندر هم كج تراش خورده باشه كه اينهم خيلي غير محتمل به نظر مياد و البته جا زدن يه بوش در يه سيلندر كج تراش خورده كار ساده اي نيست.منظورم از كج بودن چيزي در حد چند دهم ميليمتر بود كه اگر دقت اون دستگاه و تكنسين تراشكار در حد بالايي باشه بوجود نمياد.
تمامي سطح خارجي بوش بايد در تماس با سطح داخلي سيلندر قرار گرفته باشه تا انتقال حرارت به خوبي انجام بشه و البته بار و فشار كمپرس رو به ديواره سيلندر منتقل كنه.
تا حالا من از بوش زدن مشكلي پيدا نكردم و فقط شنيدم كه مشكل بوجود مياد. به احتمال زياد روشهاي نادرست انتخاب ، نصب و استفاده از بوشها اين مشكلات رو بوجود مياره.
از طرفي وقتي سيلندر به تراش آخر خودش برسه ( توي شورلت گويا تا 50 هم هست) و ديگه جايي براي تراش بالاتر نباشه ناچار به بوش زدن هستيم و غير از اين بايد سيلندر كاملا عوض بشه كه اين خودش يه داستان پر دردسر و پر پيچ و خم هست !
من يكبار ، يكدست بوش سيلندر موتور شورلت 350 ساخت خود كارخانه جنرال موتورز ديدم كه براي صفر كردن موتورها ساخته شده بود. همين نشون ميده كه بوش زدن جزو استانداردهاي خود كارخانه هم به حساب مياد و اگر درست انجام بشه مشكلي نداره.
-
من هم میخواستم موتور قبلی نوام رو بوش بزنم که از تراشکار که پرسیدم گفت از بوش ساخت تبریز استفاده میکنه و من منصرف شدم و یه موتور کامل گرفتم. الان خیلی سخت بشه بوش فابریک پیدا کرد.
-
-
سلام.
امروز سوپاپهای هوا رو از سوپاپ تراشی گرفتم و به همراه سوپاپهای دود رفتم پیش تراشکار سر سیلندر و سوپاپها رو تحویلش دادم.
سوپاپهای هوا:
یه سر هم رفتم پیش مکانیک که در حال شستشوی سیلندر ماشین بود.
-
خیلی خوب پیش رفتید.لطفا قیمت قطعات هم بفرمایید.راستی توربین هم گرفتید یا تعمیر میکنید ؟
اگه ممکنه از میکانیکتون در مورد توربین 400 بپرسید و اینکه ایا میشه رو 6 سیلندر اتومات بست و تاثیرش در شتاب چیه؟
-
قیمت قطعات رو میزارم بعد از تعمیر کامل موتور یک جا مینویسم.
توربینی که دارم رو به تازگی خریدم و سالمه برای همین دست بهش نمیزنم.
این سوال رو هم چشم میپرسم.
-
سلام
دوستان کسی میدونه فرق گیربکس اتوماتیک 350 13 صفحه ای با 17 صفحه ای چیه؟
گیربکس ایمپالا من 17 صفحه ایه.
مکانیکم گفت 17 صفحه شتاب کمتری نسبت به 13 صفحه داره ولی گفت 17 صفحه طول عمر بیشتری داره و برای ماشینهای با اتاق سنگین مثل ایمپالا بیشتر کار میده.
-
من گیربکسم رو از رو یه موتور قرمز 6 سیلندر که کویل و دلکو ی جدا از هم داشت باز کردم و 13 صفحه ای بود و همان طور که فرمودید شتابی تره و من هم به همین دلیل دنبال 13 صفحه بودم و البته مدلهایی که به طور فابریک روی 8 سوار بوده 17 صفحه بوده ولی دیفرنسیال شما اون شتاب هم جبران میکنه و همانطور که میکانیکتون گفته دوامش بیشتره چون هر دنده 1 صفحه از گیربکس من بیشتر داره.
-
من خودم دوست داشتم گیربکسم 13 صفحه بود چون ماشینم تو بعضی از سربالاییهای جاده شمال واقعآ کم میورد.
منم گیربکس ماشینم رو از روی یه ایمپالا 1977 8 سیلندر باز کردم.
-
البته این کم اوردن به نظر من بیشتر به علت موتور 6 سیلندره چون 13 یا 17 صفحه از نظر شتاب اینقدر هم محسوس نیست و موتور 6 کلا به نظرم چه برا ایمپالا که سنگینتر از نواست و چه برا خود نوا هم کمه .من چند ماه پیش برای اولین بار پشت یه بیوک ایران نشستم که از سال 58 تعمیر موتور نشده بود و موتورش دود شدید ابی هم داشت و شدیدا میلرزید و اتومات بود (یکی از دوستام خریده بود 800 تومان) و شاید باور نکنید مثل موشک راه میرفت و صداش و راه رفتنش اصلا با نوا قابل مقایسه نبود البته اسکلت ماشین خیلی سالم بود فقط با یه اشاره به پدال گاز از جا میپرید.البته کاربراتور 4 دهنه هم داشت.
-
100% به خاطر موتوره ولی گفتم شاید گیربکس هم تاثیر داشته باشه.
بیوک که اصلآ با نوا قابل مقایسه نیست سربالایی هم سرش نمیشه!
-
-
قضيه تفاوت كشش و قدرت موتورهاي 6 با 8 كه واقعا غير قابل انكاره..
خودم وقتي دارم نوا رو ميرونم، مرتب موقع شتاب گرفتن،ناخودآگاه زير لب ميگم:
كامارو كجايي كه يادت بخير!!
البته يه مسئله رو در نظر داشته باشيد كه تغييرات فشار هوا ، زماني كه داريم از يه شهر به شهر ديگه ميريم و ارتفاع بيشتري رو تجربه ميكنيم خيلي روي كاركرد موتورهاي كاربراتوري تاثير داره و تنظيم مجدد كارب براي اون سطح ارتفاع از دريا خيلي مهمه.بخصوص وقتي ماشين توي سربالايي و داراي بار و مسافر هم باشه.
تنظيمي كه معمولا توي اينجور مواقع كار رو راه ميندازه، باز كردن سوزن دور آرام است كه روي كفي كارب سوار شده( توي 8 سيلندرها در دو سمت چپ و راست و به سمت جلوي ماشين قرار گرفته و توي 6 سيلندر هم باز يك عدد و روي كفي و به سمت جلوي ماشين.
مقدار باز و بسته كردن رو هم بايد به دقت به خاطر بسپاريد.
-
درسته تنظیم کاربراتور به هم میخوره.
من خودم قبل مسافرت کاربرات رو تازه باز کرده بودم.
بعد از شمال ماشین کابراتورش از تنظیم خارج شد و دائم عطسه میکرد.!
راستی کامارو جان اجناس واقعآ گرون شده به عنوان مثال بوش میل سوپاپ مارک دورا باند که شما 18 هزار تومن خریدید رو من خریدم 34 هزار تومن!!!!!!!!
یا مثلآ پیستون که شما 190 خریدید همون مارک رو پای من میخواد حدود 500 حساب کنه!!!!
کیت گیربکس که 1 ماه پیش 250 خریدم الان شده 370 تومن!!!
با این حساب تعمیر موتور ماشینم فکر کنم حدود 3 تومن تموم بشه.!
-
بايد چند جا بگرديد و قيمتها رو مقايسه كنين. اين روزها بخاطر نابساماني اوضاع اقتصادي و البته تلاطم قيمت دلار، خيلي از اين فروشنده ها( توي هر صنفي) وضعيت رو بهانه كردن و قيمت رو الكي بالا ميبرن.
الان دلار حدودا بين 3300 تا 3800 در نوسانه. خب ما ميگيم نهايتا 4000 تومان.ديگه بيشتر كه نشده..اما اونها مرتب قيمتها رو بالا ميبرن و هر بار هم ميگن دلار گرون شده!
خودم براي خريد جنس از تهران، مرتب بايد به اينور و اونور تلفن بزنم تا يكي رو پيدا كنم كه منصفتر باشه و كمتر كيسه دوخته باشه.
الان اينهمه ماشينهاي جديد گران و ناياب شدن. با اين حساب گراني قطعات يدكي ماشينهاي آمريكايي، اگر يه ماشين سرحال و مرتب باشه واقعا بازم ميشه انتظار داشت همون قيمتهاي قبلي رو روش بگذارن؟
منكه فكر نميكنم. امروز شنيدم قيمت كاپوت وانت شورلت ساخت تايوان كه يه زماني نو وارد ميشد و 150 تومان بوده، به حدود 700 هزار تومان رسيده.
-
بله درست فرمودید علی اقا.
من قیمت یکسری از لوازم موتوری رو که در بورس پیستون یا بورس یاتاقان و رینگ بود رو گرفتم و بعضا نصف قیمت لوازم فروشها بود مثلا رینگ استاندارد موتور نوا اصلی 35000 تومان و بیوک 45000 تومان بود و اگه اهل گشت و گذار باشید پیستون ها و یاتاقانها و... هم میشه به نصف قیمت لوازم فروشها پیدا کرد و این نشون میده که بازار چقدر به هم ریخته و بعضی هم که از این اب گل الود ماهی میگیرن.مثلا همین جلوپنجره رو بعضی ها 120 تومان هم میگفتند و من 60 خریدم.
-
درسته هر کسی هر قیمتی که میخواد میکشه روش.
-
سلام دوستان
گیربکس ماشین کامل بسته شد و آماده نصبه.یه سری از وسایلش مثل شافت گیربکس عوض شد.
چند روزی لنگ رینگ اصلی سایز 40 بودم که اصفهان مارک خوبش اصلآ گیرم(مارک فدرال چینی بود که مکانیگ گفت آشغاله) نیومد.برای همین دیروز رفتم تهران و چراغ برق رو شخم زدم ولی بازم گیرم نیومد.
فقط بهن شورلت بهم پیشنهاد داد برم رینگ فروشی آقای کشاورز.رفتم اونجا هم متاستفانه نداشتن ولی گفتن تا فردا یعنی امروز صبر کنم شاید گیر بیارن.
حالا زنگ زدم و گفت جور شده خلاصه گفتم سریع بفرستن.فقط خدا کنه همون چیزی باشه که میخوام.مارکش رو گفتن سیل پاور قیمت 45 تومن اگه اصلی باشه حرف نداره.
-
سلام.
امروز صبح اول رفتم سوپاپ تراشي و سوپاپهاي دود رو گرفتم و رفتم تحويل تراشکار سر سيلندر دادم.
بعد رفتم باربري و رينگهايي که از تهران سفارش داده بودم رو تحويل گرفتم که متاستفانه مکانيک رينگها را نپسنديد و بعد به طور اتفاقي 3 دست رينگ 40 با مارکهاي مختلف و همه اصلي گير آوردم!البته قيمتش بالا بود هر دست 80 هزار تومن ولي ميارزيد.
اين رينگي که از تهران به دستم رسيد:
و اين هم رينگهايي که شانسي گير آوردم:(هنوز مکانيک تصميم نگرفته کدومش رو ببنده گفت يکي از يکيش بهتره!
مکانيک رينگ رو جا زد تا ببينه خوب فيت ميشه يا نه که خوشبختانه خوب بود
واشر کاملي هم که خريده بودم(مارک رول)مکانيک نپسنيد براي همين رفتم پسش دادم و يه مارک ديگه(victor)خريدم.
مرحله ي بعد رفتم ماده رنگ بر خريدم و افتادم به جون موتور تا رنگها رو ببرم که قدرت پاک کنندگي خوبي داشت....
ماده رنگ بر:توجه کنيد رنگ پوسته کرده
-
افرین به میکانیک شما .
اینکه اینقدر خوب به قطعات توجه داره و سریع نمیبنده خیلی جالبه کاش منم یه همچین میکانیکی پیدا میکردم.
واشر اصلی که من 3 سال پیش 27000 تومان گرفتم و واقعا کیفیتش عالی بود (رول با جعبه ابی )ولی خیلی وقته دیگه ندیدم.یه سری به اسم رول با جعبه قرمز هست که بی کیفیت و تقلبی هست.
-
مکانیکه منو بیچاره کرده از بس رفتم قطعه پس دادم.خییییییییلی وسواس داره.با هزار مکافات رفتم تهران رینگ خریدم آوردم میگه آشغاله پسش بده شانسی اون رینگها رو یه جا گیر آوردم.
آخر هم واشر کامل ویکتور رو نپسندید امروز رفتم پسش دادم و خود مکانیک گفت نمیخواد واشر کامل بگیری خودم برات خورد خورد جور میکنم ارزونتر هم میشه قیمت واشر کامل ویکتور 120 هزار تومن!!
راستی رینگ هم اون پرفکت جعبه سفید و قرمز رو انتخاب کرد.
-
-
-
استاد معرکه است کارت...خدایی تا حالا چقدر خرج این کردی؟راست و حسینی بگوووووووووووووو