بازیش عالی بود..
تنها نکته منفی بازی این بود که قسمت اکشن بازی خیلی بیشتر از قسمت معمایی بازی بود....نسبت به اولین سری های این بازی معماهاش خیلی ساده بود
Printable View
بازیش عالی بود..
تنها نکته منفی بازی این بود که قسمت اکشن بازی خیلی بیشتر از قسمت معمایی بازی بود....نسبت به اولین سری های این بازی معماهاش خیلی ساده بود
با نسخه های قبلیش خیلی فرق کرده الان من 40 درصد بازی رفتم.اصلا معمای که بشه دربارش فکر کرد نداشت میتونم بگم که اصلا تا اینجا معمایی نداشت.ولی نسخه های قبلی پر بود از معما های نسبتا پیچیده به همین خاطر خیلی ها ار این بازی خوششون نمی اومد.مثلا تو نسخه ایی که سال 2007 اومد تو کل بازی یه دونه ادم نمیکشتی ولی پر بود از معما. .تو این نسخه tomb rider اصالت خودش کاملا از دست داده و کاملا عامه پسند شده متاسفانه.:n28:
میدونم چی میگی و البته چی میکشی !دی ! دیگه اون زمون گزشت ..الان اگه بخوان معماهای پیچیده بزارن فروش بازی خیلی پایین میشه ...هر چند این بازی نسبت به بازیای دیگه قسمت معمایش باز بهتره ...نقل قول:
4 تا لباس!؟!؟!!؟!؟!!؟نقل قول:
از کجا عوض میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره 4 تا عوض میشهنقل قول:
برو تو قسمت upgrade اخرین گزینه لباسش هست
یه لباس خودش
یه لباس شکار
یه لباس حالت گرم کن :n09:
یه ارمور
-----
حدود 58% رفتم
یه چیز که خیلی خوشم اومد این بود که لباسش پاره میشه :دی
و یه نکات ریزی توجه کرده که خیلی خوشم اومد :دی
بعد این همه پست بالاخره یکی پیدا شد که از معماهای بازی بگه که همونی رو گفت که ازش میترسیدم. یعنی زرشک. زدن اصالت بازی رو خراب کردن رفته پی کارش.:41:نقل قول:
خوب این همه بازی Action Adventure وجود داره چرا اومدن این یکی رو که Action Adventure بود مثل بقیه کردن.
قبل از اینکه بازی بیاد خیلی ها می گفتن این بازی داره کپی برداری از Uncharted می کنه! حالا پس از عرضه واقعا اتفاق افتاده یا نه ایده گرفتن؟
نقل قول:
کی گفته؟ 5 نوع لباس داره که
فقط میخواستی تموم کنی هان کامل ندیدی :n02:
چه جوری؟نقل قول:
من که نمیزارم یک زره خط بیوفته رو لارا جونم البته از سمت دشمنان رو میگم :n09:
بازي رو reboot كردن ......اين بازي اصلا ادامه اي براي قبلي ها نيس كه اصالتش رو خراب كنن...حتي داستان و شخصيت لارا هم تغيير كرده سبك كه پيشكش و اين reboot كردن حداقل واسه اين بازي لازم بود چون نه بازي تو سبك قبلي فروش زيادي مي كنه و اگرم حتي فروش مي كرد تيم سازنده توانايي ساخت يه عنوان تماما معمايي رو نداشت.(كيفيت قبلي ها رو با اين مقايسه كنيد)نقل قول:
+
نقل قول:
دو سه صفحه قبل تو نقدم نوشتم ....هم از آنچارتد و هم چند تا بازي ديگه هم تقليد و هم الهام گرفته ولي مجموعتا خوب يكجا گردآوريشون كرده
.
از حق نگذریم خیلی خوب بود , خوشم اومد.
در مورد معماها باید بگم اینجوری بهتره , معما بخوایم میریم جدول حل میکنیم :))
طبق قوانین پست زدن در این تاپیک:
گرافیک عالی بیشتر بخاطر tressfx
گیم پلی عالی
صداگذاری عالی
شخصیت لارا هم دوست داشتنیه
uncharted هم بازی نکردم
نمره 10
وقتی این گرگها حمله میکنن و هی چپ و راست میکنی یهو یه دایره میاره سمت چپ اونجا باید چی رو بزنم؟!
اونجا باید یا F یا E بزنینقل قول:
سلام
من تو خونه این بازی رو بازی میکنم باید بگم خیلی عالیه
حالا اگه بخوام هم تو خونه بازی کنم هم سر کار میتونم سیوها رو همراهم داشته باشم؟
کجا ذخیره میشند؟
ممنون
نمیشه!! این دو تا کلیدی رو که گفتی وقتی میزنم واکنش نمیده ولی با کلیک کردن واکنش میده! مسئله اینجاست که این دایره کوچکتر میشه زمان مناسب زدن کلید کی هست؟نقل قول:
همونجایی موندم که اون روسی لارا رو از بین در میبینه اسلحه میگیره طرفشو و...
همین که به کوچیکترین حدش رسید (شعاعش کوچیک شد) باید بزنی ...خودش یه لحظه میاره که بزنی ...نقل قول:
مرسی ، حل شد :n16:نقل قول:
---------
این بازی یه شاهکار به تمام معناست از هر لحاظ، صداگذاری و مبارزاتش فوقالعادست، مخصوصا اینکه دو تا میزنی تو پای دشمن بعد با سنگ میزنی تو کلش خیلی حال میده :n02: لباسای لارا هم خیلی بهش میاد :n10:
خب بالاخره منم منم امروز تموم شدم :n19: دو روز ما رو از کا رو زندگی انداخت ولی ارزششو داشت :n10: امیدوارم نسخههای بعدیم مثل این جذاب باشن :n06:
دوستان توی اون مرحله که لارا داخل یه کلبه هست که باد خیلی شدیدی میاد وباید پنجره ها رو ببنده بعد چرخ بالابر رو بچرخونه بالابر رو ببره بالا باید چیکار کرد؟ هر چی دکمه رو کیبرد هست رو میزنم هی بالابر سریع میاد پایین و لارا میوفته پایین!!!!!:n03:
اگه منظورت از کلبه همون معبد هست باید پنجره رو ببندی و بعد بالابر رو بالا ببری.میری رو جعبه و میپری رو بالا بر.بعد پنجره باز میشه و باد هولت میده به طرف دیوار که باید بپری و بگیری!نقل قول:
دوستان میشه یه عکس از موهای لارا با TressFX بذارید؟
اینجا دربارش توضیح دادن و چندتا عکس گذاشتن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جاهایی که لارا سردش میشه و بدنش از سرما به لرزه میوفته دلم می خواد کنارش باشم
و کاپشنمو در بیارم بپیچم دور تنش و تو چشاش خیره بشم و بگم که همه چیز درست میشه لارا ،
خیلی زود همه چیز درست میشه اونم که خیره شده تو چشای من بعد...( یه لحظه لطفا اینجا کانال رو عوض کنید : دی)
+
تا اینجا از بازی راضیم و مخصوصا از صداگذاریش ، یکی دو نکته مبهم و تعجب برانگیز تو ذهنم ایجاد شده که اگه نتونم ب جواب برسم
اینجا از دوستان سوال می کنم تا به نتیجه برسم
متاسفانه تنها چیزی که خیلی بد جوری ضد حال بهم زد همین چهر های شخصیت های بازیه
چون اصلا نمیتونن اون حس رو منتقل کنن و لب خوانی شخصیتها اصلا در حد خوبی نیست و در حد بازیهای 3 سال پیشه
مخصوصا از زمانی که بازی ای مثل La noire رو دیدم کلا توقعا خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی بالا رفته از حرکات چهره کراکتر
بازیش در حد سرگرمی خوبه اما به هیچ عنوان شاهکار و یا یک بازی عالی نیست
L.A.Noire یه دنیای دیگه هست. ولی اینجا با یک ادونچر طرف هستیم.نقل قول:
من عاشقه این بازیم از ورژن یکش بازی کردم تا این جدیدو ولی به نظر من دیگه همونتومب رایدر های قبلی نیستش رفته سبک اکشن دیگه بازی فکری نیستش
تو این بازی با لارا کرافت دیگه ای طرف هستیم، دیگه از جسارت و ابهت لارا قبلی خبری نیست ولی لارای جدید دوست داشتنی تر و تو دل برو تر شده :دی . کلا داره فاز میده بازی. داستانش جذاب شروع شده ببینیم در ادامه چطور میشه؟
این دختره چاقو نداره؟؟؟
وقتی یکی پرید جلوم من چیکار کنم؟؟؟
چاقو نداره ولی اگه کلید F رو بزنی با چیزش میزنه ( نمیدونم اسمش چیه!! )نقل قول:
برای استفاده از روی چیزم به نظرم باید یکی از Skill ها رو یاد بگیری... خودت امتحان کن ببین میشه یا نه.
تو مراحل اولیه بازی اونجای که لارا رو و دستاشو میگرن بعد دست های لارا میبندن!! اونم یواشکی فرار میکنه و بلاخره تو یه صحنه میره وسط چوب اون یارو هم میبینه میگه بیا بیرون بعدش با دستش میخواد دستمالی کنه من اونجا باید چی کار کنم کدوم دکمه رو بزنم هر دکمه که میزنم لارا رو خفه میکنه نمیتونم رد کنم
کلا در اینجور موارد چندتا دکمه بیشتر واسه بازی تعریف نشده...
چپ و راست (که همون A و D میشه)، E, و F.
موفق باشی.
بالاخره بازی رو تموم کردم
کم پیش میاد بازی رو تموم کنم
tombraider جدید به طور کلی عوض شده بود از خود شخصیت و صداش گرفته تا حالت survival که واقعا عالی بود اما من به شخصه حالت های قبلی رو بیشتر حال میکردم چون مجبور میشدی برای حل معما های مراحل کلی فکر کنی اما توی این بازی بیشتر تیراندازی بود که یه لحظه فکر کردم بازی shooter هه
آپگرید اسلحه و skill ها هم چیزیه که بازیای امروزی همشون دارن
در کل به همه کسایی که بازی نکردن پیشنهاد میکنم بازی کنین وا ااا قعا مح ... ش ..... ره مخصوصا سینماتیک هاش
نقل قول:
اقا یکی نیست به ما کمک کنه تااینجا چندین نفر اومدن گفتن تموم کردیم!!! ولی کسی نیست از دست ما بگیره!!!
من تونستم یه قسمت شو رد کنم!! تو یه قسمت موندم اون طرف می یاد میخوابه روم . . منم هی دکمه راس چپ رو میزنم بایدچقدر این دکمه ها رو بزنم!! اخه!!! خسته شدم اخر سرم طرف به سرم شلیک میکنه یه بنده خدای پیدا بشه به من کمک کنه!! ردش کنم خسته شدم از دیشب تا الان اینجاش گیر کردم!! باید چی کار کنم!! ؟
اول میگه f رو بزننقل قول:
لارا با لگد میکوبه به ...(حالا اسمشو بیخیال)
بعد وقت میخواد فرار کنه مرتیکه دوباره میگیرتش.
بعد دوباره با f گوششو گاز میگیره.میخواد فرار کنه دستاش به اذن خدا باز میشن
اسلحه رو بر میداره
یه چند با شلیک کن
بعد می افته روت
فک کنم میگه left و right رو چند بار تند و تند بزن یا شاید هم میگه تندتند e رو بزن شاید هم هردو رو بگه
در آخر f
توی منوی بازی داخل آپشن گزینه Button Maping رو بزنی راهنمای صفحه کلید رو نوشته.نقل قول:
علامت دست به معنی E
و علامت ! به معنی F
بقیه رو هم اونجا نوشته که تو مراحل دیگه به درد میخوره!
این بازی پکی dlc چیزی داره که بهش لباس اضافه کنه؟؟؟؟؟
از این لباسای کم خسته شدم.
همش 4 تا لباس داره.
دو تا عین هم و دو تا شبیه هم
با تشکر همه این رو رد کردم!!! تو اخر موندم که می خوابه روم!!! بعدش خودش دکمه راست چپ رو نشون میده اونا رو هی می میزنم اخر سر دستمو میگره اسحله رو نزدیک میکنه به طرف سرم !! و روی دست طرف یه ارم قرمز میندازه اونجا نمیدونم چی رو بزنم!! هر چی رو میزنم عمل نمیکنه در نتیجه خودم میمرم!! شما مطمیئنی f رو باید بزنم!؟!؟!؟ تو اخر؟؟نقل قول:
از همه تون مچکرم بلاخره تونستم ردش کنم . . .!!
داداش کل بازی به همین دکمه هاست اگر این تیکه رو موندی پس قید بازیو بزن :n02: چون بعضی جاهاش باید 4 5 تا دکمه رو بزنی !!!نقل قول:
از همه تون مچکرم بلاخره تونستم ردش کنم . . .!!