نه ندیدمنقل قول:
تنها تردید من تو خرید این گوشی، ال جی بودنشه
آخه من نمیدونم میشه به گوشی های ال جی اطمینان(از نظر ساپورت و خرابی) کرد یانه؟
Printable View
نه ندیدمنقل قول:
تنها تردید من تو خرید این گوشی، ال جی بودنشه
آخه من نمیدونم میشه به گوشی های ال جی اطمینان(از نظر ساپورت و خرابی) کرد یانه؟
والا من خودم اولین گوشی ال جی هست که تو عمرم خریدم البته بی تعارف سوای بعضی اشکالات در مجموع گوشی خیلی خوبیه و از خریدم راضی هستم.
اولا که اصل قضیه اندرویده دوما سخت افزارش قابل قبوله سوما هم که واقعا طراحیش عالیه
در مورد ساپورت امیدوارم این گارانتی اگه مشکلی پیش اومد به داد برسه ;(
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
چند خریدی؟ خیلیا میگن با LG Optimus 2X هم قیمته؟ تو بازار هست؟نقل قول:
420قیمت داره
عمراً با 2ایکس هم قیمت باشه
مشخصات 2ایکس رو ببینن نمیگن هم قیمته
2ایکس 500 باشه من میخرم
سلام من سه روز پیش تو پاساژ علاالدین خریدم 440 تومن باگارانتی اصلی پارس ماکروتل اونم 2سال گارانتی تعویض آدرسش طبقه اول فروشگاه دایموند . موقع خرید بهتون میگه برنامه اورجینال میریزم براتون 25 تومن میشه>>>یادتون باشه همش برنامه های الکی مثل ماربازی براتون میریزه پس سرتون کلاه نره ......
اما خود گوشی واقعا عالیییییی من اچ تی سی دیزایر برای خواهرم گرفتم ولی درکل اپتیموس بلک واقعا حرف نداره ال جی سنگ تموم گذاشته گوشی رو از روی برند انتخاب نکنید از روی امکاناتش انتخاب کنید چون صفحه ال سی دی ال جی همو صفحه سامسونگ گلکسی اس هستش وال سی دی رو هم یه کارخونه کره ای تولید میکنه .......اگه سوالی داشتین در خدمتم
منم فکر نمی کنم با دو ایکس هم قیمت باشه البته نمی دونم کجا بود که خوندم دو ایکس ها خیلی به مشکل برخوردن شاید برای همین قیمت جهانیش پابین کشیده باشه
من بلک رو ٤٣۰ گرفتم البته با گارانتی و فول ساپورت فارسی و تقویم شمسی
بی گارانتی دوستان تا ٣٩۰ هم قیمت دادن که البته نمیدونم وضعیت فارسی اونا چطوریه?
سلام دوستان...منم امروز این گوشی رو برای یکی از اشنایان گرفتم....واقعا گوشی خوبیه و نسبت به پولی که میدید ارزش داره.
430 تومن با گارانتی پارس کامتل :20:
اگه اکی شد فکر کنم واسه ی خوم هم x2 بگیرم :دی
نقل قول:
ببخشید x2 چنده؟
این سایت داره میگه اپتیموس بلک در ماه جاری میلادی به اندروید 2.3 مجهز میشه :31:
کد:http://www.techpinas.com/2011/09/lg-optimus-black-android-23-gingerbread.html
آخرین قیمت این گوشی رو کسی داره ؟ آیا رنگ سفید یا صورتی این مدل هم موجود هست ؟ اگر هست آدرس و قیمت ( اگر قیمتش متفاوت است ) لطفا
دوست عزیز قیمتو جدیدا ندارم کم شده رفته بالا,ولی بار جدید بیاد شرکت بیاره دوباره ارزون میشه,در ضمن نمایندگی گفت رنگ سفیدم این دفعه میاد
سلام. شما کی از نمایندگی واسه رنگ سفیدش پرسیدین؟ نگفت حدودا کی میاره؟؟نقل قول:
من ١٥ روز پیش, هر وقت تو بازار اومد به صورت عمده این دفعه سفیدم هست, خیلی خوشکله ماکتشو دیدم
یعنی بنظزتون اگه تا وسطای آبان صبر کنم سفیدش میاد؟ میارزه تا اون موقع صبر کنم؟ یا اینکه الان برم همون مشکی رو بگیرم؟؟ ممنونم
آقا من با یکی شون کار کردم
خیلی خیلی خوشدست هست و خیلی عالی طراحی شده
کلا از سونی arc روون تر هست
سلام
من یه سوال داشتم
به نظر شما با کدوم گوشیا که در رنج قیمتی هستن میشه مقایشه کرد و یا اینکه بهتر از گوشیای کوجوده
ممنون میشم راهنمایی کنید
والا ما به این ملت میگیم گوشی توپیه باور نمیکنن :31::31::31:نقل قول:
مبارک باشه ایشالا... اصلا فکر نمیکردم بری سراغ ال جی تو یه فازای دیگه بودی!!!نقل قول:
حتما گوشیه خوبیه که رفتی دنبالش البته قیمت خیلی خوبی هم نسبت به هم رده هاش داره!!
حتما تو لیست پیشنهاداتم قرار میدمش
سرعتش چجوریاس؟ لگ مگ که نداره؟ ساپورتش خوبه از طرف ال جی؟ رام فارسی اصلی داره که یه وقت اگه گوشی ای که میگیری فارسی نباشه رام فارسی براش بریزی مثل اچ تی سی؟(کلا منظورم ساپورت اس ام اس و وب هست) رابط کاربریش چجوریه؟ کیفیت فیلم برداریش در چه حدیه؟
مهم اندرویده که میخواستم .... دیزاینش هم منو با خودش برد و دلم رفت پیشش و گرفتمش :31:
در مجموع گوشی خوبیه...فول ساپورت فارسی در وب و اس ام اس و ....
من که با رابط کاربریش خیلی حال کردم ...به ال جی میشه گفت ایمان آوردم...قراره 2.3 رسمی تا آخر این ماه براش بیاد و فکر کنم آخرین ورژن اندروید هم براش ریلیز یشه.
دیزاینش خیلی عالیه وخیلی خوش دسته جنس خوبیم داره.کیفیت صفحه نمایشش خوبی هم داره .
یه کم لگ تو یه بازی ریس مشاهده شد و دیگر هیچ ...جالبه تا حالا نه ریست دیدم نه هنگ و منگی ( 20 روزی میشه دارمش و حسابی برنامه توش ربختم )
من که تا حالا با هاش مشکلی نداشتم البته صدای اسپیکرش چندان قوی نیست ولی با توجه به قیمت واقعا گوشی ارزشمندیه.
من که ازش راضی هستم خدا هم ازش راضی باشه. :31:
قربان لطفت ...شاد باشی
دوستان عزیز
شخصا زیاد راضی نیستم از گوشی به چند دلیل
اولا گوشی به نظرم اصلا خوش دست نیست بدین صورت که کف دست جا بگیره و راحت بتونی باهاش کار کنی
پشتش خیلی سریع خط میافته
چندین بار توی دو هفته مشکل هنگ کردن داشتم البته موقع تایپ کردن حروف قاطی میشن و باید گوشی ریستارت بشه
شاید هم موتورولا منو بد عادت کرده چون گوشیه قبلیم موتورولا دیفای بود که دزدیده شد و تاچ اون و سرعتش با اینکه 800 بود قابل مقایسه با این نبود همچنین سنسور گوشی در قبال افقی و عمودی بودن خیلی کند عمل میکنه در قیاس با دیفای
تاچش هم خیلی ضعیف تر از موتورولاست
کیفیت صدای مکالمه هم که یه چیزی تو مایه های افتضاحست ! یادت بخیر موتورولا ...
ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم
برنامه sygic رو برای مکانیابی روش نصب کردم اکثر وقتا نمیتونه مکان رو شناسایی کنه و اگرم شناسایی کنه حدود پنج دقیقه باید تحمل بفرماییم !
باید ببینیم با آپدیت گوشی چه تغییراتی حاصل میشه
البته بنده در قیاس با موتورولا دیفای گوشی رو ضعیف دیدم در مقایسه با گوشیهای دیگه احتمالا سر تر باشه و اینکه دیفای الان 380 قیمتشه و من گوشی رو 450 خریدم
دوستان عزیز
شخصا زیاد راضی نیستم از گوشی به چند دلیل
اولا گوشی به نظرم اصلا خوش دست نیست بدین صورت که کف دست جا بگیره و راحت بتونی باهاش کار کنی
پشتش خیلی سریع خط میافته
چندین بار توی دو هفته مشکل هنگ کردن داشتم البته موقع تایپ کردن حروف قاطی میشن و باید گوشی ریستارت بشه
شاید هم موتورولا منو بد عادت کرده چون گوشیه قبلیم موتورولا دیفای بود که دزدیده شد و تاچ اون و سرعتش با اینکه 800 بود قابل مقایسه با این نبود همچنین سنسور گوشی در قبال افقی و عمودی بودن خیلی کند عمل میکنه در قیاس با دیفای
کیفیت صدای مکالمه هم که یه چیزی تو مایه های افتضاحست ! یادت بخیر موتورولا ...
ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم
برنامه sygic رو برای مکانیابی روش نصب کردم اکثر وقتا نمیتونه مکان رو شناسایی کنه و اگرم شناسایی کنه حدود پنج دقیقه باید تحمل بفرماییم !
باید ببینیم با آپدیت گوشی چه تغییراتی حاصل میشه
البته بنده در قیاس با موتورولا دیفای گوشی رو ضعیف دیدم در مقایسه با گوشیهای دیگه احتمالا سر تر باشه و اینکه دیفای الان 380 قیمتشه و من گوشی رو 450 خریدم
به حق چیزای ندیده و نشنیده : دینقل قول:
من اون مشکلاتی که دوستمون گفت رو باگوشیم ندارم.
البته گوشی بی مشکلی نیست ولی نه به این حادی که ایشون فرمودن البته گوشی من این مشکلاتو بغیر از یکی دو مورد نداره
در مورد جی پی اس کاملا به محل شما وابسته است بعضی جاها خوبه بعضی جاها بد گوشی های دیگه هم همینطورن شما باید دو تا گوشی مختلف رو همزمان با یک نرم افزار واحد در یک جا تست کنید که من میخواستم با گالگسی دوستم این کارو انجام بدم که هنوز نشده.مطمن باشید این تست رو انجام میدم و اینجا خبرشو میزارم.
در مورد خط افتادن,من گوشیم همچنان بی خط و خش مونده.... باید گوشی رو مراقبت کرد همه گوشی ها این حالتو دارن تازه این گوشی به نظر من از لحاظ جنس بدنه از خیلی ها بهتره. (این مورد رو با دیفای مقایسه نکنید)
در مورد حساسیت تاچ با حرف دوستمون موافق نیستم خیلی عالی عمل میکنه ( حساسیت تاچ بیشتر از این من نمی دونم یعنی چی واقعا ) در مورد تغییر وضعیت به لند اسکیپ و بالعکس موافقم ولی چندان حاد هم نیست ( اینو قبل از خرید اینجا هم گفتم چون تو سایت تچ رادار به این مسئله اشاره شده بود ).در مورد مشکلی که موقع تایپ پیش میاد بله یک بار تو این یک ماه برای من پیش اومد که فکر کنم مربوط به کانفلیکت نرم افزاری باشه,در مورد هنگ وریست اصلا تو این یک ماه من همچین موردی رو نداشتم دوست من گالگسی داره تازه مثل منم خوره نرم افزار نیست همش از هنگ و ... میناله ولی من واقعا همچین مشکلی رو ندارم.... کیفیت مکالمه خوبه من تا به حال چه او بیرون و درون ساختمون باهاش مشکلی نداشتم ولی قدرت پخش صدا تعریفی نیست و میشه گفت ضغیفه البته موقعی که میرم کانال efilm و فیلم میبینم کیفیت صدا اونجت خوبه :31: و اینکه بر خلاف نطر دوستمون به نظر من گوشی خوش دست و باحالیه با کیفیت صفحه نمایش عالی.
البته بهرحال همه گوشیها محاسن و معایبی دارن.
یه نکته مثبت این گوشی که من متوجه شدم مدیریت خیلی خوب انرژی موقعی است که به وایفای وصله من همزمان با 7 ال 8 ( جی میل و چی تالک و جی پلاس و سی ان ان و یاهو مسنجر و یاهو میل و وایبر و ...... ) نرم افزار به اینترنت ارتباط دارم و باید بگم تو مصرف باتری در اینجا خوب غمل میکنه
مشکل اساسی این گوشی به نظر من بر میگرده به ساپورت ال جی که خیلی شله دوستانی که دنبال رام و .... هستند زیاد به این گوشی دل نبندن.
قیمت دیفای هم بدون گارانتی اون قیمته .... اپتیموس بلک هم بی گارانتی دوستان 390 قیمت دادن با گارانتی 2 ساله من 430 خریدم . ( پس قیمتشون حدودا تو یه رنجه )
میگ جان :) :دی میتونی تمام ایرادای این گوشی رو بگی؟؟؟ من توی هفته گذشته دقیقا به 4 نفر بلک توصیه کردم که بخرن : ))
پارسا جان ایرادهای این گوشی بستگی به نیاز یه نفر از یک گوشی داره که بعضی از مشکلات بزرگ به نظر میاد و بعضی ها کوچیک .....نقل قول:
به نظر من صدای اسپیکرش تعریفی نیست البته تو هدست کیفیت خوبی داره یعنی تفکیک صداش خوبه لااقل از نوت بوک سونی وایو من بهتره :31:
مورد جی پی اس رو واقعا نمیشه نظر داد همونطور که گفتم بعضی اوقات واقعا جالب نیست ولی اونائی که گوشی های متفاوتی داشتن می دونن نمیشه دقیق نظر داد مگر اینکه همونجور که گفتم تست بگیرن.
باتریشم قبلا گفتم بدک نیست ولی خیلی خوبم نیست .
ولی نکته ای که منم متوجه اون شدم همون سرعت کم شدن تایپ اس ام اس و ... که ناچار میشید گوشی رو ریستارت کنید البته برای من یک بار ( تو این یک ماه ) پیش اومد ولی اون دوستمون میگن برای ایشون بیشتر بوده من فکر کنم نصب برنامه ای یا یه همچین چیزی باعث این مشکل میشه الان نمیتونم نظر بدم تا ببینم بازم برام این مشکل پیش میاد یا نه ( دوستان دیگری که این گوشی رو دارن بیان بگن این مسذله رو داشتن یا نه ).
در مورد هنگ و ریست خود به خود شدیدا این موضوع رو تکذیب میکنم :31: تو این یک ماه به هیچ عنوان گوشی من نه هنگ کرده نه ریست ( حدود 85 تا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم که باهاشون کار هم میکنم ) از یه گوشی با این قدرت سی پی یو و رم واقعا چقدر باید انتطار داشت ؟
حساسیت تاچشم واقعا خوبه و هیچ مشکلی نداره .
دیزاین و طراحی این گوشی و صفحه نمایش این گوشی به نظر من خیلی عالی است و جای بحثی نیست من موقعی که این گوشی رو گرفتم اصلا فکر نمیکردم ال جی یه روز بگیرم ولی به جرات میگم تمامی همکاران من که گوشی رو دیدن از طراحی گوشی واقعا لذت بردن .( چه خانوم چه آقا ) :31:
من بواسطه شغلم زندگی آنلاینی دارم تقریبا :46: این گوشی من بیشتر مواقع به اینترنت وصله با نرم افزار های متقاوت و من در این خصوص ازش واقعا راضی هستم.
من از رابط کاربری گوشی واقعا خوشم اومد باهاش کار کنید متوجه میشید که واقعا جالبه....گوشی خیلی بی دردسری هست موقعی که میخری فارسیش ردیفه و .... شروع کن برنامه هاتو نصب کن و حالشو ببر.
من مورد جدی دیگه ای ندیدم دوستان دیگه بیان تجربیاتشونو بگن.
البته اینم بگم ال جی خیلی دیر آپدیت ها رو میده بیرون ولی به نظر من رو شون خوب کار میکنه که تا حد ممکن استیبل باشه ... در کل بازم میگم در قبال پولی که میدید در مجموع گوشی خوبی میگیرید با تمام خوبی ها و بدیها. پارسا جان این گوشی در مجموع رضایت کاربرشو جلب میکنه .
واقعا تو این رنج قیمت چی باید گرفت ؟شما به من بگید ....
دوست عزیز همه گوشیها معایبی دارن, ولی نگران نباش این گوشی معایبش خیلی کمه و طوریه که اگه فردیم بخره ناراحت نمیشه, بعضی گوشیهارو میخری حالت گرفته میشه احساسه بدی پیدا میکنی از معایبس ولی این اینطوری نمیشه,
من این مشکل تایپ اس ام اسو ندارم اصلا
من حرفه دوستمونو تایید میکنم باید ببینی چقدر پول دادی واسه گوشی نباید با گوشیهای گرون مقایسه شه,
الان هم قیمت این یکم بالا پایین
سامسونگ اس ال, نکسوس اس, ace, اچ تی سی سالسا دیزایر ,سونی نیو , مینی پرو. و ری هستن
چه مزیتی دارن نسبت به این؟,
از نظر طراحی واقعا خوبه همکارا و دوستان منم که دیدن واقعا خوششون اومد,
در ضمن مثلا گالاکسی اس و دیزایر اس که گرونتر از اینن درسته تو gpu یکم قویترن ولی اینم برتریهای خوبی نسبت به اونا داره,
در مقایسه با ارک دوستم درسته یه مقدار دوربین بهتری داره ارک ولی کیفیت ال سی دی و سرعت اینترنته این بیشتره..., این دو موردو تست کردیم
نقل قول:
با احترام فکر کنم نظر شما کاملا شخصی هست :31: . من خودم با این گوشی کار کردم . اصلا اینجوری به نظرم نبودا
[/COLOR]نقل قول:
حالا به زور نمی خاد رو گوشیت عیب بزاری . :31: فقط مبارک باشه گوشیت :40:
کاملا تایید میشه . این گوشی کاملا با این سه تای دیگه رقابت میکنه و درسته که شاید از نظر دوربین از آرک عقب تره اما این خیلی روون تر بود . در ضمن بین گلکسی اس و دیزایر اس و بلک من خودم شخصا با این بلک بیشتر حال کردم . اما گلکسی اس هم cool هست . این سامسونگ جدیدا واقعا توی بازار حرف برای گفتن داره اما اگر توی دوربین یه کم بهتر بود می تونست شاخ بازار باشه.نقل قول:
------------------------------------------------------------------
در ضمن به این این گوشی lg نازکترین اندروید این کمپانی هست . واقعا توی دست با حاله
با گارانتی رو هم توی توی علائذین ندیدم البته من فقط طبقات بالا رفتم
راستی چرا گارانتی دارش توی بازارت اصلا نبود ؟
این بلک نازکترینه توی این رنج قیمت
LG Optimus Black = 9.2
Samsung Galaxy S II = 8.5
Xperia Arc = 8.7
به چی داشتین فکر میکردین که گفتین بلک نازکترینه؟؟؟!!!
گارانتی کامتل هم آب هویج بستنی در نظر میگیریم :46: :دینقل قول:
بامزی : گارنتی اصلی توی بازار نیست اصلا
بابا واقعا نازکترینه اونای دیگه اندازه نازکترین قسمتشون رو می نویسن اما بلک کلا کفش صافه
پس گارانتی ما دیگه نایاب شده ;(
دوستان از این قابهای محافظ که مشبک هست و فقط پشت گوشی سوار میشه برای این مدل نیومده?
احتمالا تا 10 روز دیگه این گوشی رو میخرم...به نظرتون طی این 10 روز ارزون تر نمیشه؟؟؟:20:
توصیه ی خاصی موقع خرید ندارید؟؟؟:19:
بهتره از کجا بخرم؟؟؟؟؟به نظرتون بازار موبایل بهتر از علاءالدین نیست؟؟؟ علاءالدین تو اون شلوغی با اون فروشنده های کذا و کذاش به دل آدم نمیشینه زیاد......:2:
یا از طبقات بالای علاالدین بگیرین یا بازار موبایل :)
این اعدادی که برای GS II و Arc دادی تو نازک ترین قسمت گوشی هستش ! ...نقل قول:
LG Optimus Black = 9.2
Samsung Galaxy S II = 8.5
Xperia Arc = 8.7
به چی داشتین فکر میکردین که گفتین بلک نازکترینه؟؟؟!!!
اگه بخوایم کلفت ترین قسمت رو در نظر بگیریم هم Arc و هم G S II حتی از iPhone 4 هم کلفت ترن !
به دو طرف Arc و قسمت پایین GS II بنگر !
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
حالا Black
هیچ جاش برآمدگی نداره !
.
بله ضخامت گفته شده برای ال جی مربوط به کلفتترین جای گوشی هست در صورتی که برای دو گوشی دیگه نازکترین قسمت رو بیان کرده ضمن اینکه لبه های این گوشی فقط 6 میلیمتر ضخامت دارند ولی در کل این مورد زیاد مهم نیست هکه چیز گوشی روی هم باید سنجیده بشه در کل هم به نظر من برای یک استفاده متوسط به بالا و بدون دردسر با توجه به قیمتش بهترین انتخاب است ولی هر کس استفاده و سلیقه خاص خودش رو داره و باید گوشی رو بر اساس انتظارات و سلیقه خودش انتخاب کنه من این گوشی رو انتخاب کردم و دنبال یک جای مطمئن برای خرید هستم اگر جایی رو سراغ دارید حتماً بهم بگید
سلام
از دوستانی که این گوشی رو خریدن خدا نکرده ناراضی هستن
من یه optimus one خریدم چند روزه اگه مایل بودن تعویض میکنم مابقی قیمتش رو هم تقدیم میکنم
نه این مدل HDMI و TV Out نداره