فکر کنم بدرد جا های پر نور نمی خوره چون اگه دقت کنید مارک tv پیدا نیست یعنی از پشت یا بالا هیچ نوری نیست.نقل قول:
Printable View
فکر کنم بدرد جا های پر نور نمی خوره چون اگه دقت کنید مارک tv پیدا نیست یعنی از پشت یا بالا هیچ نوری نیست.نقل قول:
ولی چرا اشاره ای به PAL یا NTSC نکرده در صورتی که سایتی که معرفی شد اشاره کرده بود مستقیم به PAL . در صورتی که همینطور سایت سونی هم مستقیم اشاره کرده به PAL و NTSC .نقل قول:
ملاحظه بفرمایید:
کد:http://www.sony.co.ir/product/kdl-55hx925
تو دفترچش PAL رو نوشته.نقل قول:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
مشکلی با جاهای پر نور نداره. تو منو Picture مد Dynamic داره که برای اتاق های پرنوره.نقل قول:
البته پلاسما نسبت به LED تو جاهای تاریک خودشو بهتر نشون میده و بالا بودن کنتراست و دقت نوردهیش مشخص تره.
جناب پونل میتونید در تکمیل فرمایشتون به نمایش چند عکس در مکان پرنور (در حالتیکه نور زیاد به پنل تابیده باشه = محیط پرنور) استناد کنید؟نقل قول:
در بهتر نشون دادن توانایی های پلاسما در محیط کم نور شکی نیست ولی همونطور که دوستمون گفتند اکثرا برای نمایش کیفیت و قدرت پنلهای پلاسما ، عکسهایی از محیط تاریک یا کم نور به نمایش در میاد که گویای توانایی این پنلها در تمامی اوقات شبانه روز نیست.
بستگی داره به چی بگیم پرنور. نور زیاد در حد معمول داخل اتاق رو می تونه جواب بده ولی اگه محیط خیلی خیلی پرنور باشه، مثلا نور آفتاب خیلی تو اتاق باشه پلاسما اونقدرها خوب نیست.نقل قول:
دوستانی که پلاسما دارن اگه من در این مورد اشتباه فهمیده ام لطفا تذکر بدن:
وقتی اتاق پرنوره سرعت شاتر دوربین سریعتره و تو عکس کیفیت اصلی تصویر پلاسما نمی افته و مشکی به خاکستری می مونه. یعنی با چشم کیفیت و کنتراست بالاتره. من تصویر بعضی پلاسماها مثل V20 رو تو جاهای روشن دیدم که خیلی خوب بود ولی تو عکسها همیشه بد در میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای plasma x30 u30 st30 وارد بازار شده کسی دفترچه این مدلها رو داره + vt30
دوستان عزیز
بنظر من اصلا نمیشه روی این عکسها یا فیلمهایی که در اینترنت از پنلهای روشن گذاشته میشه حساب کرد بخصوص که توسط افراد آماتور گرفته شده باشه. چرا؟
چون اگر کمی با عکاسی و تصویربرداری دیجیتال آشنا باشید متوجه می شوید که در ساختن یک تصویر دیجیتال (یعنی نتیجه نهایی به عنوان یک تصویر) عوامل زیادی وجود داره که حتی خیلی از اونها قابل تغییر نیستند. مثلا شما میدونید که یکی از خصوصیات یک پنل اینه که چقدر تصاویر را واقعی نشان دهد. حال در مورد دوربینی که از پنل عکس یا فیلم هم گرفته این خصیصه وجود دارد. و اگر به سایتهای رویو دوربینهای دیجیتال مراجعه شود، می بینید که یکی از مشخصات مورد بررسی همین است.
بنابراین در عکسی که یک نفر در اینترنت قرار می دهد، یکی از عوامل مهم مربوط به شرایط نور محیط، تنظیمات دوربین، خصوصیات ذاتی دوربین و در نهایت پراسس تصویر نهایی با نرم افزارهای مربوطه می باشد.
تنظیمات خود تلویزوین هم که جای خود دارد.
100% درسته.نقل قول:
البته به نظرم اون عکسهای اولی که از VT30 گذاشتم تمام مواردی که فرمودید رعایت شده و به قول معروف مو لا درزش نمیره.
سلام تو بانه اومده یا بانیان اورده قیمت st30 سایز 42 و 46 رو اگر میدونید لطفا بگیدنقل قول:
ST30نقل قول:
کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-ST30-TX-P46ST30B-42ST30-46ST30-50ST30-3D-Plasma-TV-Review.htm
VT30
st30 زیاد جالب نست صبر کنید vt30 بگیریدکد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P50VT30-42VT30-50VT30-55VT30-65VT30-3D-Plasma-Review.html
سلام.
امروز از بانه پرسیدم Vt30 هنوز نیومده .... Vt20 هم توو بازار بانه موجود نیست .
تو ایران با نیان آورده فعلا فقط 42 با گارانتی 1900000نقل قول:
دوبی مالزی سنگاپور و بعضی کشورهای دیگه همه مدلها وارد بازار شده و همه سایزها.
در ضمن هنوز با 50 هرتز مشکل وجود دارد. برای کسانی که تو ژاپن یا آمریکا زندگی می کنند خوبه این مورد وجود ندارد.
یعنی کل مدلها این مشکل وجود داره حتی vt30 .
ST30 مدل خیلی زشتیه.نقل قول:
من نمی دونم پاناسونیک خجالت نمیکشه این رنگهای مسخره رو تو دیزاین TV بکار میبره .
اگه مشکی بود خوب بود ولی رنگ الآنش که نمی دونم اسمش رنگش چیه فوق العاده رو اعصابه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پولتون رو حروم ST30 نکنید. یه خرده بیشترهزینه کنید، VT30 بخرید که دیزاینش خیلی بهتره.
تصویره تلویزیونهای قدیمی هم بهتره اینه لااقل تو این عکس اگه اینطور باشه مدلهای u و x افتضا تره.
حالا این تصویر این چنینی ما حصل ناتوانی دوربین عکاسی بوده (آخه دوستان معتقدند که به دلیل ساختار تشکیل تصویر تو پلاسما نمیشه ازش عکسی انداخت که گویای واقعیت باشه) یا نور موجود در محیط یا ناتوانی خود پنل؟ کدومش؟نقل قول:
اینی که اینجاست فرسنگها با پنلهای ال ای دی و تعاریفی که از های اند پلاسما شنیدیم فاصله داره.
راستی تو چنین شرایطی عکسی از VT30یا VT20 نداری ؟
جناب پونل! یادمه شما خیلی منتظر ورود این پنل به خاک پاک میهن بودی. همیشه واسم این سوال مطرح بود که فرد مطلعی مثل شما چرا از سریهای Gو V گذر کرده و به این چسبیده؟
سلام دوستان من tv42st30 مدنظرمه اونطور که گفتید تصاویر دو بعدی ازv20 بهتره3d هم که هست یعنی فقط برای دیزاینش توصیه نمیشه یکی منو توجیه کنه با دلیل مرسی
شما مطمئنی بانیان اوردهنقل قول:
---------- Post added at 08:53 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
اتفاقا st30 یک از بهترین پنل های سال هست و فرق زیادی با vt30 نداره طراحی هم که یک مسئله سلیقه ای هستنقل قول:
چه ربطی داره معلومه که این عکس بد افتاده میخوای 100 تا عکس واست از led بزارم حالت بد بشه؟نقل قول:
vt20 نيومده ؟؟
نقل قول:
داره تموم هم ميشه ................ ميگي نيومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیفیت بد عکسهای پلاسما از پنل و دروبینه. چون پنلهای پلاسما نورشون مثل LED خیلی زیاد نیست و رنگ صفحشون مشکی نیست با سرعت بالای شاتر دوربین عکاسی و فلاش عکسشون خوب در نمیاد.نقل قول:
تصویر پلاسماها واقعا خوبه. اگه از نزدیک ببینید خیلی با این عکسهای رنگ و رو رفته متفاوته.
من عکس (و فیلم) از انواع Tvها تو کامپیوترم زیاد هست. عکسی نیست که تو اینترنت باشه و من دانلودش نکرده باشم. تو چه شرایطی عکس میخواد؟ بگید تا بزارم.
ST30 مدل خیلی خوبی تو مشخصاته ولی وقتی چند تا فیلم ازش دانلود کردم بخصوص فیلم سایت Cnet خیلی ازش بدم اومد.
بخصوص اینکه تو اتاقهای روشن زشتی رنگ بدنش بیشتر مشخصه و منم اتاقم روشنه.
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
منظور از این عکس چیه؟نقل قول:
در جواب اونی که از روی اون عکس میگه کیفیت st30 بده این عکسو گذاشتم که بگم ربطی به کیفیت تی وی نداره اگه از le4d بد عکس بندازن همین میشه
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
در جواب اونی که از روی اون عکس میگه کیفیت st30 بده این عکسو گذاشتم که بگم ربطی به کیفیت تی وی نداره اگه از led بد عکس بندازن همین میشه
جناب پونل! من به دنبال عکسهایی هستم که نور با شدتهای مختلف (از بسیار پرنور گرفته تا نور معمولی) به خود پنل تابیده باشه. نه اینکه در مجاورتش قرار داشته باشه. من بدنبال تصویری هستم که اگه پنل خاموش باشه انعکاس نور محیطی(در روز نور آفتاب و پنجره نورانی و در شب تصویر چراغهای اتاق یا لوستر پذیرایی) به خوبی روی اون قابل رویت باشه. و موی دماغ بیننده.نقل قول:
اگه لینکی از این عکسها یا فیلمها هم ارائه کنی ، خیلی خوبه.(برای بررسی با کیفیت و دقت بیشتر)
ربطش این می شه که چون مدلهای u x پایینتر محسوب میشون احتمال اینکه کیفیتشون همینطور باشه یا پایینتر باشد وجود دارد. ولی باز تو عکس نمی شه انتخواب نهایی رو انجام داد فقط می شه مطلع شد.نقل قول:
st30 اومده پلاسماهای u و x هم اومده برای کسانی که سه بعدی نمی خواهند . بورو از نزدیک ببین تصویرشون چطوره.نقل قول:
شما مطمئنی بانیان اورده
دوست خوبم نمیشه زیاد رو این عکسها تکیه کرد. همونطور که Die My Darling فرمودند نحوه عکس انداختن خیلی مهمه که خیلی وقتها رعایت نمیشه.نقل قول:
با این حال شما می تونید عبارتهای VT30 و 50VT30 و Plasma Panasonic و عبارتهایی از این دست رو در سایت HiFi-Forum.de بوسیله google image سرچ کنید.
مثلا با این عبارت : plasma panasonic site:hifi-forum.de
این سایت پر از انواع عکسهای تلویزیونها در حالات و نورهای محیطی مختلفه که کاربراش آپلود کرده اند.
برای دانلود عکسهای با کیفت اندازه عکس در سمت چپ جستوگر گوگل را روی 2 مگاپیکسل بزارید. Larger than : 2
در صفحه سایت HiFi-Forum.de که عکس گذاشته شده اگه بر روی نوشته سمت راست زیر کلمه Bild verlinkt in کلیک کنید وارد صفحه اصلی میشید که در بیشتر موارد عکسهای دیگری هم اونجا هست که تو گوگل نیومده.
بعضی عکسها تو گوگل نمیان. توصیه میکنم از چیز پی ان استفاده کنید.
جناب پونل عزیزنقل قول:
از راهنماییت سپاسگذارم . اگه تو سیستمت چند تا دست به نقد داری اینجا بذار تا همه استفاده کنن. من هم این راهنمایی شما رو پیگیری میکنم.
نظرتون در مورد p50u20 چی هست؟
این پسوندr-s یا حروف دیگه اخر مدل چی هست؟
عزیز من حدود 200 مگ عکس از VT30 تو کامپیوترم هست.نقل قول:
اولا نمی دونم کدوم رو بزارم که شما راضی بشین.
دوما بیشترشون حجمشون بالاست و چند مگابایتی هستن. اگه بزارم اینجا این صفحه دیگه بالا نمیاد.
شما با Google Image خیلی راحت میتونی تو اون سایته که گفتم سرچ کنی و اونقدر عکس TV ببینی که سیر بشی!
با این حال اگه عکس جالبی بود سعی می کنم اینجا بزارم.
نسبت به قیمتش مدل خوبیه. ولی نورش مثل پلاسماهای Neo PDP نیست. پلاسمای Neo PDP مثل مدل V20نقل قول:
S یعنی سفارش سنگاپور
R یعنی سفارش ایران
مدلهای R معمولا نسبت به مدلهای S امکانات کمتری دارن.
x10 plasma دیدم کیفیت خوبی داشت می گفت ساخت ژاپنه ولی با 60 هرتز بود فلیکر مشخص نبود x20 و x30 ارتقا یافته x10 هستند؟
بهترین 2 بعدیهای جهان در سال 2011 مشخص نشده تو پلاسماها یا تولید نشده؟
مرسی.دیگه ما خریدیم.البته یه vt20 هم خریدم واقعا عالی هست کیفیتش.نقل قول:
نسبت به قیمتش مدل خوبیه. ولی نورش مثل پلاسماهای Neo PDP نیست. پلاسمای Neo PDP مثل مدل V20
S یعنی سفارش سنگاپور
R یعنی سفارش ایران
مدلهای R معمولا نسبت به مدلهای S امکانات کمتری دارن.
فقط پلاسما تنظیمات خاصی نداره برای کارایی بهتر؟
مبارک باشه.نقل قول:
تو بعضی سایتها یه تنظیماتی براش نوشتن. مثلا سایت FlatpanelsHD اینطوری کالیبره کرده:
Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
شاید این تنظیمات مناسب نور محیط شما نباشه. بهتره با سلیقه خودتون تنظیماتش رو انجام بدید.
vt20 رو خوب تنظیم کردم.اما u20 رو نمیتونم.یعنی تصویرش زیاد جالب نیست.البته تنظیمش نکردم.تصویر با کیفیت هم نداشتم.ولی یه جوریه؟به دل نمیشینه.البته تا حالا پلاسما نداشتم
VT20 چون پنلش NEO PDP است نور و کنتراستش خیلی بهتره ولی U20 پلاسمای معمولیه .نقل قول:
بخاطر همین نمیشه مثل VT20 ازش توقع داشت.
سلام دوستانی که استفاده SD در تلویزیون دارند پلاسمای سری x panasonic طبق نظریه یک سایت جهانی که من توش بودم کیفیت SD از V20 VT20 VT30 ST30 GT20 30 بالا تر بود تو همون تاریخ امتیازات زیادی گرفته.
چون وضوحش پایینه برای شبکه های SD نسبت به مدلهای فول اچ دی مناسب تره .نقل قول:
سلام به همه و پونل عزيز
بنظر من كه همه تايپيك رو خوندم
اگه لطف كنيد تلويزيونهاي سال 2010 و 2011 پاناسونيك رو در يك اينچ مشخص مثلا 50 بترتيب كيفيت و قيمت بنويسيسد
پس از خوندن همه صفحات و در اخر ديدن همه مدلها در يك جا بسيار راحت و عالي ميتوان در محدوده بودجه مورد نظر انتخاب داشت
خيلي خيلي سپاسگذارم
این ترتیب و مقایسه مدلهای 2011نقل قول:
اینم ترتیب و مقایسه مدلهای 2010کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/comparison_plasma.html
از قیمت دقیق بی اطلاعم.کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2010/product/comparison_plasma.html