دوستان پسر عمم میخواد LED بگیره . یه مدل خوب تا حداکثر 1 تومن 40 اینچ معرفی کنید . بعد تقاوت D5500 و D5000 چیه ؟!! به نظرتون همین D5000 رو بگیرم ؟!:40:
پ.ن : دوستان مدل D5550 که سام سرویس زده همون D5500 ?!
Printable View
دوستان پسر عمم میخواد LED بگیره . یه مدل خوب تا حداکثر 1 تومن 40 اینچ معرفی کنید . بعد تقاوت D5500 و D5000 چیه ؟!! به نظرتون همین D5000 رو بگیرم ؟!:40:
پ.ن : دوستان مدل D5550 که سام سرویس زده همون D5500 ?!
درسته. من خیلی وقت پیش باید عکس میذاشتم اما واقعاً فرصت نکردم تو این مدت. ضمن اینه منزل اینترنت فعلا ندارم و فقط از محل کارم میتونم فعالیت کنم. چشم امروز عکس میگیرم و فردا آپلود میکنم. از همون زوایایی که دوست عزیزمون که رضا شفیعی جم رو دوست دارند، امر کردند!
امیدوارم که حتماً امروز اینکارو انجام بدم چون tv رو به HTPC وصل کردم و توی تاپیک مربوط به HTPC هم باید یه چند عکس بذارم.
سلام دوستان
من بین این دو مدل موندم که کدوم رو بگیرم
سامسونگ سری5 ال.ای.دی 5000
و سامسونگ سری5 ال.سی.دی 550
هر دو سری 2011 هستن
واسه گیم کدوم بهتره؟
ال.سی.دی یا ال.ای.دی
ایا تفاوت خیلی زیاده؟
کلیر موشن ریت ال.ای.دی 100 هست ولی ال.سی.دی 60
با سلام
دوستان کسی از قیمت d8000 تو دبی خبر داره ؟
برای گیم پلاسما. البته اگر نوع تصویرش رو میپسندید.نقل قول:
Led و lcd تفاوت آنچنانی ندارند خصوصاً اگر فقط برای گیم استفاده بشه. یه مقدار کنتراست بهتری داره led ضمن اینکه به نظر من تصویر تمیزتری ارائه میکنه.
در نهایت تفاوت اصلا خیلی زیاد نیست.
مقایسه CRM 60 و 100 فکر میکنم یه بازیه بیشتر. اگر مثلا 400 رو بخواییم با 100 مقایسه کنیم یه چیزی!
تشکر برای پاسخ.نقل قول:
برای گیم پلاسما. البته اگر نوع تصویرش رو میپسندید.
Led و lcd تفاوت آنچنانی ندارند خصوصاً اگر فقط برای گیم استفاده بشه. یه مقدار کنتراست بهتری داره led ضمن اینکه به نظر من تصویر تمیزتری ارائه میکنه.
در نهایت تفاوت اصلا خیلی زیاد نیست.
مقایسه CRM 60 و 100 فکر میکنم یه بازیه بیشتر. اگر مثلا 400 رو بخواییم با 100 مقایسه کنیم یه چیزی!
یه پلاسما جی10 تو خونه داریم ، ولی این رو واسه اتاق خودم میخوام :D
قیمت دی550 تو شهر ما 790تومن هست(بدون گارانتی)
چه تستهای هنگام خرید نیاز هست؟
باتشکر
کسی نیست جواب مارو بده :20::11:نقل قول:
دوستان اگه ممکنه چندتا رویو از lcd سری 5 2011 بزارین
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.irupload.ir/images/tgcy9hizsprsczxbf77.gif
ممنون میشم اگه جواب بدید:40:نقل قول:
در همین راستا ، شماره فروشگاهی یا مرکزی در دبی رو کسی داره تو پیام خصوصی ارایه کنه؟نقل قول:
آخه این جور مواقع باید اینقدر سماق بمکیم تا یکی پیدا شه و جواب بده. واسه وقتی که یهو سفری پیش بینی نشده اتفاق میافته خیلی خوبه .
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=501191[/HTML]
خوشحال میشم نظر شما دوستان هم بدونم....
سلام دوستان .. refresh rate با clear motion rate چه فرقی میکنه؟؟ اصلا تفاوتی دارن؟؟
چون توی سایت اصلی برای مدل d8000سامسونگ CMR رو زده 960 hz اما توی سایت های دیگه refresh rate vرو زده 240hz
بچه ها به نظرتون از بین دو مغازه فروشنده tv های samsung در کنار همدیگه، یکی با گارانتی سام سرویس و دیگری بدون گارانتی، کدوم یک برنده است؟؟
refresh rate یا نرخ تازه سازیه تصاویر تو ی تمام برندها یه معنی رو میده و قابل مقایسه هست اما clear motion rate ( CRM (مخصوص سامسونگ هست که از اون برای روان سازی تصاویر استفاده میکنه که اتفاقاً خیلی هم کارایی مفید و جالبی داره. توی برندهای دیگه هم تکنولوژی مشابهی هست با نامهای دیگه که اعدادشون فقط در برند هم نام قابل مقایسه هست چون هر کدوم روش خاصی برای بیان نتیجه دارند.نقل قول:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
دقیقاً منظور چیه؟ برنده چی؟!!نقل قول:
شما یا گارانتی دار میخوای بگیری یا بدون گارانتی. توی ضمانت دارها برای سامسونگ خب مشخصه که سام سرویس نماینده اصلی هست و مطمئن ترین.
واسه خرید نمیگمنقل قول:
برای فروش میگم کدوم بهتره!؟
چون خواستم نمایندگی سام سرویس رو بگیرم به من گفتن بهت نمایندگی مستقل نمیدیم! (باید برم زیر مجموعه یکی دیگه کار کنم، منم که بهم برخورد!)
حالا اگه من کنار نمایندگی سام سرویس مغازه فروش tv سامسونگ بدون گارانتی باز کنم، موفق میشم؟؟
ایا d9000 درتهران وجود داره؟نقل قول:
اگه هست قیمتش چنده؟
چند اینچه؟
با سلام
یه سری عکس از D6600 "46 براتون آماده کردم. سعی کردم در همه زوایا بگیرم و با تصاویر و فیلمهای مختلف تا بتونه به دوستان برای انتخاب کمک کنه.
احتمالا برای اینکه صفحه سنگین نشه توی 2 تا پست قرار بدم. البته تا جایی که میشده عکسها کم حجم شدن. Date inprint دوربین رو هم یادم رفت خاموش کنم. به بزرگی خودتون ببخشید.
همه تصاویر در مد Dynamic گرفته شدن. رزولیشن 1920*1080. Sd رو بعدا قرار میدم.
اکثرا عکس هستند. اونهایی که فیلم هستند رو مشخص کردم.
مستند LIFE
مستند LIFE
به عمق رنگ سیاه در تصویر بالا مخصوصا در وسط تصویر دقت کنید. به نظرم عالیه...
...در ادامه پست قبلی
Saving Private ryan Bluray Image
سئوالی بود در خدمت هستم
دستت درد نکنه. معلومه خیلی زحمت کشیدی.
برای اینکه صفحه سنگین نشه میتونی عکسها رو بصورت tumbnailes بذاری و لینک اندازه بزرگش رو بذاری تا دانلود کنیم.
یه تایپیک مخصوص هم برای این کار هست:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423089[/HTML]
خواهش میکنم.نقل قول:
چشم در اولین فرصت. البته گفتم تا جایی که میشده عکسها رو کم حجم کردم. متوسط سایز برای هر عکس 40 کیلو بایته. مجموعاً کمتر از یک مگ هست.
thumbnail نمیشه هر کاری میکنم!!
از دکوراسیون بیشتر از تی وی خوشم اومد:31:نقل قول:
وقتی از تو یه سایتی مثل Irupload.ir آپلود میکنی ، تو صفحه بعدش که آدرس عکس رو بهت میده یه عکس tumbnailes هم کنار آدرسها هست.نقل قول:
اون عکسه رو بزار و کنارش آدرس اندازه اصلی.
اگه ممکنه اندازه اصلی کمتر از 2 مگاپیکسل دیگه نباشه. ممنون
قیمت2011 LED سامسونگ (سام سرویس) اعلام شد
با سلام . من میخوام یک تلویزیون سامسونگ بخرم . خودم نظرم رو پلاسماست . اما یکم در مورد مصرف برقش نگرانم . شنیدم تا 600 تا 700 وات مصرف داره . من 50 اینچ میخوام . نمایندگی ال جی رفتم واسه مدل pj350 خودش گفت در بیشترین حالت 650 وات مصرف داره و این واقعا نسبت به مدل های ال ای دی خیلی بالاست . اما نمایندگی سامسونگ یه مدل داشت 51 اینچ . اسم مدلش اینه ... 51D455 .
البته تو خود سایت اصلی سامسونگ همچنین مدلی نبود و مدل 51D450 بود ( چرا اینجوریه ؟ فرقی باهم دارن این 2تا مدل )
اینم لینک صفحش :
جالب بود که وقتی در مورد مصرف برقش گفتم ، فروشنده پشت تلویزیون رو بهم نشون داد که نوشته بود 275 وات .کد:http://www.samsung.com/us/video/tvs/PN51D450A2DXZA
به نظرتون این مصرف میتونه واقعی باشه ؟
این حداکثر مصرفش بوده یا میانگین ؟
کلا به نظرتون مدل خوبیه ؟
ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن و اگر مدلی خودشون مد نظرشون تا حداکثر 1.300.000 پیشنهاد بدن
اگه پلاسما می خی برو تو پاناسونیک و ال جی پلاسما ها شون از مدل های دیگه بهترهنقل قول:
اون حداکثر مصرف برقش هست و به طور میانگین کمتر از این مصرف میکنه چون مصرف برق در پلاسماها بستگی به محتوای مورد نمایش داره در نماهای تاریک و تیره مصرف برق کمتر و در نماهای روشن برعکس هست.نقل قول:
بین سامسونگ 46d6600 و سونی 46nx720 کدام بهتره برای خریدن ؟
جفتشون طراحی زیبایی دارن....ولی من NX720 رو بیشتر میپسندم.....نقل قول:
ظاهرا رنگ های سونی طبیعی تر هست ولی به جاش سامسونگ رنگ و لعاب بیشتری به تصویر داده......
سامسونگ فکر میکنم که ارزونتر باشه.......
سامسونگ توی ساپورت فرمت ها از سونی کمی قویتره.....
هر دو تا گیرنده دیجیتال دارن........
سونی 200 هرتز هست در مقابل سامسونگ 100 هرتز ......شخصا سونی رو بیشتر میپسندم.......:20:
خیلی ممنون آیا سونی هم اینترنت داره؟
نمیدونم جایی ندیدم-ولی این طور که شنیدم اینترنت خوبی هم داره......نقل قول:
خیلی ممنون
ببخشيد دوستان D6600 و C7000 كدوم رو ترجيح ميديد؟از لحاظ كيفيت تصوير كدوم بهتر هست؟و سوال بعد اينكه تفاوت D6600 و D7000 در چيه؟
دوستان سایتهای avforumsوhdtvtest پلاسمایSamsung PS51D8000 3D Plasma را مورد بررسی قرار داده لطف کنید بخونید و بزبان ساده برا ما توضیح دهید
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ps51d8000-201107011257.htm
کد:http://www.avforums.com/review/Samsung-D8000-(PS51D8000)-51-Inch-3D-Plasma-TV-Review.html
بله که دارهنقل قول:
اکثر مدل های جدید سونی اینترنت دارند
خیلی خلاصه توی اون قسمت نتیجه HDTVTest نوشته:نقل قول:
پلاسمای جدید سامسونگ قدم مثبت بزرگی نسبت به پلاسماهای قبلی این شرکت هست و اولین بار هست که اونها (HDTVtest) یکی از این پنلها رو برای خرید توصیه میکنن که قابلیت رقابت با یکی از پلاسماهای پاناسونیک رو داره.
درسته که تصویرش به غنای پلاسماهای کمپانیهای ژاپنی نیست ولی نقاط قوتی داره که اونهارو خوشحال میکنه.
بازتولید سطح مشکیش نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده و به جا موندن اثر تصویر در اونها خیلی کم شده و تصاویر سه بعدی هم در اونها به خوبی تصاویر سه بعدی پاناسونیک خیلی نزدیک شده.
اما سامسونگ با یک رقیب سرسخت به اسم پاناسونیک 50GT30 باید رقابت کنه که تقریبا هم قیمت با هم هستن و بازتولید مشکی قویتری داره و رنگهای دقیقتری بدون تنظیمات اضافی تولید میکنه , صفحه ضد انعکاس بهتری داره و همینطور جزئیات بیشتری حتی بعد از کالیبره شدن نمایش میده اما پلاسماهای سامسونگ خطای کمتری در نماهای متحرک نسبت به پاناسونیک انجام میدن که به این معنی هست که PS51D8000 بهترین کیفیت رو در نماهای متحرک بین همه HDTV ـهایی که اونها تا به تازگی تست کردن داره.
D8000 رزولوشن عمودی بهتری هم موقع پخش تصاویر سه بعدی داره که باعث میشه ناهمواریهای کمتری هم در لبه هایی که تکسچرهای پرجزئیات دارن داشته باشه....
.... کمپانی کره ای هنوز باید کارهای زیادی انجام بده اما سامسونگ D8000 جانشین مستحکمی برای خریدارای پلاسما هست که نمیخوان پاناسونیک بخرن.
ترکیبی از تصاویر متحرک بدون خطا و جزئیات خوب و بازتولید رنگهای بی نقص و سرعت پاسخ گویی سریع برای بازیهای کامپیوتری و رزولوشن سه بعدی Full HD همگی پیش درآمدی برای دریافت این مدال "شدیدا توصیه میشود" هست.
AVForums:
نقاط قوت:
دقت در جزئیات بعد از کالیبره شدن در حد مرجع (یعنی دیگه از این بهتر نمیشه).
دقت رنگ بعد از کالیبره شدن در حد مرجع.
وایت بالانس 10 مرحله ای.
سیستم تنطیم رنگ.
تیونر HD داخلی.
قابلیت های اینترنتی چشمگیر.
طرااحی خیلی خوب برای منوها.
کیفیت بدنه و طراحی عالی.
پردازنده تصویری تحسین برانگیز.
زاویه دید گسترده.
WI FI داخلی.
مصرف برق کم برای یک پلاسما.
نقاط منفی:
پویایی و بازتولید مشکی باید بهتر باشد
مقداری PWM نویز در تصویر
وایت بالانس 10 مرحله میتونه موقع استفاده مشکل زا باشه
بعضی اوقات در تصاویر سه بعدی تصویر دوتایی دیده میشه
تاخیر ورودی برای گیمرها باید بهتر بشه
عینکهای سه بعدی شکننده به نظر میرسن
کنترل دستگاه خیلی ساده هست.
کنترل دستگاه در بعضی مواقع به درستی کار نمیکنه.
آقا واقعا ممنونم ..فقط چند تا سوال داشتم.نقل قول:
1..کیفیت 3d این مدل به چه صورتی هست؟
2..آیا مدل d7000 وارد بازار شده؟و اگه شده قیمتش چنده؟(این سوال خواهشا هر کی اطلاع داره جواب بده)
3..قیمت همین 6600 شما چنده..شما چند گرفتین؟
مرسی
-1بهتر دوستمون aminashtari جواب بدهنقل قول:
2 - یه شایعاتی بود که سایز 46 با قیمت 2،300،000 تو بانه داره به فروش میرسه که بنده تماس گرفتم گفت داشتیم ولی تموم شده پرسیدم کی میارید گفت معلوم نیست بعد 2 هفته هنوز نیاورده
3 - سایز 46 با دو تا عینک همین دیروز 2،000،000 می گفت سایز 40 1،700،000
خواهش میکنم.نقل قول:
1- 3d های 2011 سامسونگ مشکلات 2010ها رو ندارند مثل cross talk یا دوبینی یا سایه دار بودن تصاویر که در مدلهای 2010 بعضی اوقات آزاردهنده بود. زاویه دید بیشتر. ارتباط بلوتوس نسبت به ارتباط اینفرارد در 2010ها که باعث Sync بهتر تلویزیون و عینک میشه. در مجموع خوبه و من مشکلی ندیدم ولی خب نسبت به پلاسماهای3d معروف پاناسونیک در سطح پایینتری از لحاظ Reality توی تصاویر 3d قرار میگیره.
2- تهران رو نمیدونم اما ظاهراً یکی دو جا توی بانه آوردن. بنظرم اگر قصد خرید دارید یه مقدار صبر کنید سری 7 و 8 رو بگیرید. واقعاً طراحی های زیبایی دارند. قیمت دقیقاً اطلاعی ندارم.
3- تهران حدود 2730 با یک عینک. من از بانه با دو تا عینک گرفتم 2200. الان ظاهرا ارزونتر شده.