اين Tac Gun كه تو مرحله آخر بازي هي ميگه بايد باهاش رو جونوره قفل كني كجاست؟!
من همچين چيزي ندارم. ظاهرا تو Armory بوده ولي من برنداشتم. حالا همينطوري رفتم جلو الان آخرش گير كرده و بدون اون هم نميشه تمومش كرد. واقعا مسخره است.
Printable View
اين Tac Gun كه تو مرحله آخر بازي هي ميگه بايد باهاش رو جونوره قفل كني كجاست؟!
من همچين چيزي ندارم. ظاهرا تو Armory بوده ولي من برنداشتم. حالا همينطوري رفتم جلو الان آخرش گير كرده و بدون اون هم نميشه تمومش كرد. واقعا مسخره است.
كمي تا قسمتي باهات موافقم.نقل قول:
بازيش خيلي كوتاه بود.
گرافيكش عالي بود ولي در حد تبليغاتي كه كرده بودن نبود.
داستانش زياد خوب نبود.
در كل با اون همه حجم تبليغات وحشتناكي كه در طول 2 سال براي اين بازي شده بود انتظار ميرفت خيلي خيلي بهتر از اين باشه.
نمره اي كه من به اين بازي ميدم 8 هست.
دوستان من این جونور چطور بکشم؟؟؟؟
با چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جونور رو باید همینطوری بکشی. بعدش یه جونور بزرگتر میاد که اون رو با Tac Gun می کشی !نقل قول:
عجب بازی بود!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی حال کردم
الان 1 دقیقه است تمومش کردم
پایان قشنگی هم داشت
در کل خیلی توپ بود !
شما اول باید ضدهوایی ها رو منفجر کنی و بعدش به کشتی که رسیدی با دوربینت بهش نیگاه کنی و دکمه ماوستو فشار بدی تا هواپیماهاتون اونو بمبارون کنن:27:نقل قول:
گیر دادیها ....نقل قول:
آخه خوشتیپ جون اگه شما با تنظیمات پایین بازی کردی دلیل نمیشه که ... از نظر کیفیت آب و درختها و لباسها و ... و ... هنوز رو دست این بازی نیومده ... من با رزولوشن 1680 و تنظیمات بالا این بازیو تا آخر رفتم و حال کردم ... شما رو نمیدونم !!!
من این جونور رو کشته بودم. روی اون آخریه (رئیس بزرگ) گیر کرده بودم، چون TAC Gun رو بر نداشته بودم و در هم بسته شده بود بنابراین مجبور شدم از سیو قبلی که هنوز تو ساختمون بودم شروع کنم و برم تو Armory و TAC Gun رو بردارم و نهایتا تونستم بازی رو تموم کنم!نقل قول:
این یک باگ وحشتناکه! یعنی بازی بدون این چک کنه اون اسلحه رو برداشتی یا نه در رو پشت سرت میبنده و بدون اون اسلحه هم نمیتونی بازی رو تموم کنی و راه برگشت هم نداری که بری اسلحه رو برداری. مجبوری از سیو قبلیت شروع کنی.
بدبختیش این بود که زنه هی میگفت با TAC Gun هدف بگیر ولی من اصلا نمیدونستم TAC Gun چیه و فقط حدود 1 ساعت داشتم بیرون ساختمون دنبالش میگشتم!! در حالی که توی ساختمون بود و هیچ راهی هم به داخل ساختمون نبود!
من سیوهای قبلیمو ندارم ....
کسی تونسته که ضد هوایی برونه یا فقط مثل من نشستین توش و شلیک کردین ؟!!!!
منظورم همونجاییه که یه هواپیما میفته و شما با یکی دیگه سوار ماشین میشین و نجاتش میدین و میریم به یه کمپ ... قبل از اینکه از توی جزیره فرارکنین با هواپیما ...
اگه میشه یکی امتحان کنه و بگه ... من زورم میادش واسه یه ضد هوایی از اول بازیو برم
سلام
کسی لینک دانلود آخرین ورژن دایرکت ایکس 10 رو نداره؟
تا حالا پچی برا این بازی نیومده؟
شب جمعه اي حالمون گرفته شد
كرايسس كرايسس ميگفتن اين بود واقعا كه
نفهميديم ﭽي شد كي به كي بود متاسفم
زود و بي نتيجه تموم شد:41:
بچه ها سلام یه سوال دارم
توی مرحله asoult فکرکنم که یه کشتی هست بعد از اینکه توی کشتی میپری و چندتا ادم میکشی بعد بعد از یه کامپوتر استفاده میکنی بعد از اون باید چی کار کرد
باید از کشتی خارج بشی و هدفت رو روی کشتی بزاری و دکمه ی B بزنی و وقتی که هدف روی کشتی Lock شد کلیک چپ کنی تا هواپیما بیاد و نابودش کنه .نقل قول:
بچه ها سلام یه سوال دارم
توی مرحله asoult فکرکنم که یه کشتی هست بعد از اینکه توی کشتی میپری و چندتا ادم میکشی بعد بعد از یه کامپوتر استفاده میکنی بعد از اون باید چی کار کرد
)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()( )()()()()()()(
ببخشید من خودم یه جای بازی گیر کردم .
اون قسمتی که با یه دختره آشنا میشی و دختره میره و آسانسور میوفته پایین .
من یکمی رفتم جلو و معلق شدم روی هوا !
یک سری هم از این جک و جونور ها رو هم کشتم و اون دستگاهایی که داخلشون زرد هست و نابود کردم ولی هیچ راه دیگه ای نمونده . یعنی هیچ جایی نیست که برم .
میشه راهنمایی کنید .
خوب اونجا چند تا تونلی هستند که تقریبا به نظر میرسه راه ورودیشون بسته شده ولی با نزدیک شدن بهشون شما رو به درون خودشون میکشن و شما رو به یه نقطه دیگه منتقل میکنند.
اونا رو هم رد کردم .نقل قول:
خوب اونجا چند تا تونلی هستند که تقریبا به نظر میرسه راه ورودیشون بسته شده ولی با نزدیک شدن بهشون شما رو به درون خودشون میکشن و شما رو به یه نقطه دیگه منتقل میکنند.
بعد یه تونل خیلی کوچیکی بود که رفتم توش اومد یکمی عقب تر از اونجایی که بودم .
بعد اون راهی که قبلا ازش عبور کرده بودم بسته شده و من گیر افتادم !
كلا اونجا خيلي عجيب غريبه. اصلا مرحله بيخوديه. آدم بد جوري گيج ميشه. هيچ هيجاني هم نداره!نقل قول:
فقط بايد تو اين مرحله هر سوراخي كه فكر ميكني قبلا واردش نشدي وارد بشي تا بتوني راه خروج رو پيدا كني.
هميشه يه راهي براي خروج هست فقط بايد اينقدر بگردي تا پيدا كني. بعضي وقتا هم ديگه حوصله آدمو سر ميبره.
نقل قول:
hamon doro vara ye dare ke bayad ba tofang daghonesh koni ke betoni azash rad shi:21:
سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی بازی اجرا نمیشه و یه ارور میده که میگه فایل crysis رو که تو پوشه نصب بازی هست رو نمی تونه بخونه و میگه باید بازی رو دوباره نصب کنم درایوی هم که بازی رو نصب می کنم 45gig
هستش
cpu 4000 amd
vga 256 8400 gs
ram 1 gig
hdd 300
دوستان عزیز سلام من تو بازی crysis تو یه مرحله گیر کردم اونجا که تو یه بندر هستش و باید بری تو یه کشتی بزرگ و یه لب تاپ رو حک میکنی بلافاصله این پیغام رو میده و فلش سبز میره سمت جلوی کشتی و من نمیدونم چیکار کنم پیغامش هم اینه air strike avalible و ادامش هم یه چیزی می نویسه هر کی میدونه دارم کجا رو میگم کمک کنه لطفا.
bayad az keshti biai biron baed ba dorbinet behehs negah koni, onvaght nirohaye khodi miano keshtio bombaran mikonan:20:نقل قول:
دوست عزیز مشکل اینجاست که من هیچ تیری ندارم که بخوام بزنم !!!!!نقل قول:
هرچی داشتم زدم به این جک و جونور ها ! این آخری ها رو هم با مشت میزدم !!!!
ببین الآن اونجا هستم که حالت یه راهروی پهنیه که بالای سرم آبیه و نمیشه برم .
باید از کشتی بیایی بیرون و دوربینتو انتخاب کنی (B) و کشتی رو نشونه بگیری تا بیان کشتی رو بمباران کنندنقل قول:
دوستان عزیز سلام من تو بازی crysis تو یه مرحله گیر کردم اونجا که تو یه بندر هستش و باید بری تو یه کشتی بزرگ و یه لب تاپ رو حک میکنی بلافاصله این پیغام رو میده و فلش سبز میره سمت جلوی کشتی و من نمیدونم چیکار کنم پیغامش هم اینه air strike avalible و ادامش هم یه چیزی می نویسه هر کی میدونه دارم کجا رو میگم کمک کنه لطفا.
نقل قول:hamun dorovara ye dare inshekli bayad basheکد:http://www.picoodle.com/getcode.php?url=img40.picoodle.com/img/img40/5/12/2/f_crysisdoorm_5ccbdde.jpg&pwidget=&callback=&mode=
manam 1 sa at to on marhale gir oftade bodam
age tiret tamon shode fekonam ba moshto lagad ham mitoni azash rad shi
sharmande on axe onjorie :D balad nistam adrese axe upload shode ro bezaram inja ke ax to post bashe:D
دوستان اگه میشه یه راهنماییم بکنید.توی مرحله ای که سوار جت میشه و یه نقطه زرد رنگ تو نقشه است میام جت رو مینشونم ولی هیچ طوری نمیشه.
در ضمن از شما دوست عزیز Carlمی خوام که اگه ممکنه فارسی بنوس. ممنون
شما به دايره هاي زرد كاري نداشته باش. اينا ماموريتهاي فرعي هستن كه ممكنه شما رو از ماموريت اصلي منحرف كنن. شما بايد دنبال دايره هاي سبز بگردي.نقل قول:
دوست عزیز مشکل اینجاست که هیچ نقطه سبزی وجود نداره.
با این سیستم میشه تو 1024*1280 با تمام گزینه های گرافیکی روشن های -وری های-الترا بازی بدون هیچ گونه افت فریم اجرا کنم
1-2گیگ رمddr2 800
3-گرافیک 8800gt
3- cpu core 2 due e4500
البته تو ویندوز ویستا
اگه نه چه کارت گرافیکی می تونه
سلام آخر سر سخه ی کامل این بازی 12gig جا میگیره یا 6gig ؟
من که این بازی رو همین الان بالاخره بعد از کلی تلاش تموم کردم.ولی خداوکیلی آخر بازی بود.مخصوصا از نظر گرافیک.حالا نمی دونم چی بازی کنم.
خسته نباشینقل قول:
ولی راستشو بگو مثل من حالت گرفته شد یا نه
پس چی که میشه ! اگه با این نشه با چی میخواد بشه ؟!!!نقل قول:
با این سیستم میشه تو 1024*1280 با تمام گزینه های گرافیکی روشن های -وری های-الترا بازی بدون هیچ گونه افت فریم اجرا کنم
1-2گیگ رمddr2 800
3-گرافیک 8800gt
3- cpu core 2 due e4500
البته تو ویندوز ویستا
اگه نه چه کارت گرافیکی می تونه
مگه Ultra High داره؟نقل قول:
فكر ميكنم آخرش Very High هست كه اونم روي DX10 فعال ميشه.
چطور مگه؟نقل قول:
بازیش که به من یکی خیلی چسبید.حال می کنم با همچین بازیهایی.
بچه ها سلام
من اون جایی هستم که سوار سفینه می شم و هدایتش رو به دست میگیرم بعد تو نقش جاهای زردی رو نشون میده اونا رو باید چی کار کنم بعد دو تا گردباد وجود دارن من از اونجا چه طور بگذرم
همون گردبادو رو رد کن البته سعی کن برای رد شدن از اونا بیشتر طرف کهها رو بگری به جاهای زردم کاری نداشته باش باید اینقدر بری تا به یک نقطه سبز برسی.بعدشم بلو بالا همونجا.تمام.(آخراشه.چیزی نمونده تمومش کنی.:46:)نقل قول:
خوب به این دلیل میگم که بازی خیلی زود تموم شد
من فکر میکردم که بعد از این مدت که بازی به این بزرگی رو ساخته اند باید بازی طولانی باشه.
ما هم بالاخره بازیشو گرفتیم .
بازیه جالبیه ولی همه ی کاراش بیشتر شبیه به Farcry .
یه چیزه باحالی که من خیلی خوشم اومد این بود که یه دفعه با سرعت می ریم تو کله یارو !:31:
آره ! مخصوصا ShorGun داشته باشی و بری تو کله طرف !نقل قول:
ما هم بالاخره بازیشو گرفتیم .
بازیه جالبیه ولی همه ی کاراش بیشتر شبیه به Farcry .
یه چیزه باحالی که من خیلی خوشم اومد این بود که یه دفعه با سرعت می ریم تو کله یارو !
اونی هم که بلند میپره خیلی باهاله . یا قدرت زیادی داره .
اینو امتحان کن :
لباست رو بزار روی قدرت زیاد ، بعد برو نزدیک یه دشمن با E یا F گردنش رو میگیره . بعد یه کلیک بکن ببین چی میشه !
بازیه خیلی جالبیه و گرافیک فوق العاده ای داره .
تنها ایرادی که از این بازی میشه گرفت اینه که بازی بعد از مدتی تمامی امکاناتش تکراری می شوند و بازی به حالت یکنواخت در میآید......
من که بازی کردم واقعا لذت بردم