اینم لیست ماشینایی که تو Auto vista میشه دید زد
محتوای مخفی: Auto vista
به علاوه ماشین هیلو و یه بنتلی زمان تیرکمون شاه
Printable View
اینم لیست ماشینایی که تو Auto vista میشه دید زد
محتوای مخفی: Auto vista
به علاوه ماشین هیلو و یه بنتلی زمان تیرکمون شاه
این کجا بود که من ندیده بودم ؟ : دینقل قول:
من روی 110% بازی میکنم آسونه برام این AI که میگی از کجا قابل تغییره ؟
AI رو در بخش World Tour نمیشه تغییر داد ! توی Event List میشه تغییر داد
دیشب بالاخره 150 شدم تعداد گیمراسکورهای بازی هم 850 شد و مونده 100% کردن بازی تا اون 2 اچیو دیگه هم گرفته بشه !
چرا اینجوریه من خیلی بازی کردم فقط 17 درصد یعنی چی؟:18:
نزدیک دوازده ساعت:18:
ماشاالله.خدا قوت دادانقل قول:
بچه ها دیشب ماهواره یه تبلیغ داد گفت که شرکت پوتنزا یه مسابقه ریس و تیون ماشین گذاشته
که یکی از مراحلش مسابقه دادن راننده های شرکت کننده توی محیط مجازی با فورزا 4 هست
پوتنزا هم کم شرکتی نیست تو بحث تیون و ریسینگ
یه افتخار دیگه واسه بازی بزرگ و محترم فورزا:46:
یعنی اینقدر رو حسابه؟نقل قول:
اینقدر حرفه ایه؟
Viva Forza
Viva Turn 10:11:
بچه ها
یکی یاد ما میده 2 نفره چطور بازی کنیم...؟
دو نفری یعنی چی اگه منظورت split screen هست خب شما باید دومین دسته رو بشناسونی به کنسول بعدش دیگه خداییش معلومهنقل قول:
همونی نیستی که چندتا صفحه قبل همین سوال رو کرده بود:21:
همونطور که دوستمون گفت :10:شما وقتی وارد قسمت منوی بازی میشی برو به قسمت free play و split screen اونجا میتونی دو نفره بازی کنینقل قول:
بدترین خبری که تو این چند سال در مورد گیم شنیدم انحصاری بودن این بازی برای Xbox بوده !!! شیطونه میگه برم یه ارکید بخرم ! :31:
همینه دیگه بهترین ها انحصاریننقل قول:
من که میخوام آنچارتد بازی کنم PS3 دوستم رو قرض میگیرم:27:
البته الان نه واس خودش تمومش کنه بعدا:21:
امروز 40% شدیم 16 میلیون CR هم در Auction House ماشین فروختیم بد حال داد : دی
مثل FM3 پیست های بازی اکثرا تکراریه ؟
یا پیست های زیاد و متنوعی داره؟
نه پیستاش عالین + یه گرافیک فوق العادهنقل قول:
دفعه بعد اسم پنج تا پیست که باهاشون حال کردم و میزارم
:21:
چه جوری میشه ماشین فروخت؟؟؟؟
میشه دو نفره بازی کرد این بازی رو؟
اگر لایو داری که میتونی Auction Car بزنی که ملت بیان بخرن اگر نداری باید Sell کار بزنینقل قول:
بله میشهنقل قول:
Season Pass را گرفتیم ! این Aventador لعنتی خیلی خوبه !
یه سوال؟
من می دونم که توپولوژی بازی طوریه دیسک ارور اینا زیاد میده پرس و جو کردم گفتم اگه به شیوه ماکس بورنر رایت میشد این اتفاق نمی افتاد... حالا دو تا سوال دارم همه کسانی که دارن این رو بازی می کنن دیسک بازیشون به شیوه ماکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن و پیش برن؟ اگه مشکل 97 درصد رایت شدن هست خوب بازی های CoD Battle Geow سه (همه شون 3 داشتن فاکتور گرفتم :31:) هم 97 درصدی هستن اونها این مشکل رو نداشتن من خیلی سعی کردم جواب بگیرم ولی خوب نشد 2 بار از جاهای مختلف بازی رو خریدم ولی دیسک یک هر جفتشون ایمیج هم حجم داشتن و حجمشون هم شیوه 97 درصدی رو نشون می دن الان مه LT3 ریختم مشکلم 2 تا شده دیگه از روی فلش هم بازی رو نمی خونه و مجبورم از رو دیسک بازی کنم به هر حال سوالی که برام پیش اومده اینه همه کسانی که اینجا بازی رو می ترکونن بازیشون مکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن؟ کلا دارم از حسودی می ترکم...
درسته اونام 97 درصدی هستن و مشکلی در حالت آفلاین ندارننقل قول:
ولی این هم آفلاین هم آنلاینش مشکل داره
برادر نوید (رزیدنت اویل) تا اونجایی که میدونم اوریجینال داره
بقیه هم یه خاکی به سرشون ریختن:41:
منم یه دونه برنر مکس شده خریدم فقط دیسک یکشو هفت تومن:18:
مشکل اینجاست که دیسک های Forza 4 حاوی یه لایه امنیتی به اسم CIV هستن که این مشکل رو بوجود میاره.بقیه بازی ها این CIV رو ندارن و بری همین اجرا میشن و مشکلی ندارن..........نقل قول:
اگه مشکل 97 درصد رایت شدن هست خوب بازی های CoD Battle Geow سه (همه شون 3 داشتن فاکتور گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم 97 درصدی هستن اونها این مشکل رو نداشتن من خیلی سعی کردم جواب بگیرم ولی خوب نشد 2 بار از جاهای مختلف بازی رو خریدم ولی دیسک یک هر جفتشون ایمیج هم حجم داشتن و حجمشون هم شیوه 97 درصدی رو نشون می دن الان مه LT3 ریختم مشکلم 2 تا شده دیگه از روی فلش هم بازی رو نمی خونه و مجبورم از رو دیسک بازی کنم به هر حال سوالی که برام پیش اومده اینه همه کسانی که اینجا بازی رو می ترکونن بازیشون مکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن؟ کلا دارم از حسودی می ترکم...
یه فکر عجیب به ذهنم می رسه اما نمی دونم عملی هست یا نهاینکه اون دیسک 1 رو ایمیج برداری تورنت کنی بعد بهم اطلاع بدی هماهنگ بشیم من اون 3 درصد رو دانلد کنم یعنی از دیسک خودم ایمیج کنم اگه از طریق تورنت 97 درصد رو چک کنه بقیه هرچند مگ باشه اون 3 درصد در عرض یکی دو ساعت می تونم از طریق تورنت بگیرم فکر می کنم عملی باشه چه اگه تو ایمیج بگیری از دیسکت از ایمیج من یه مقدار حجمش بیشتره من اون مقدار رو از تورنت شاید بتونم بگیرم ازت و روی ایمیج خودم اضافه کنم به نظر نمیاد عملی باشه ولی به امتحانش می ارزهنقل قول:
البته اگه برات مقدور باشه نباشه که هیچ ولش منتظر پچ می مونم یا یه جوری با این وضع ادامه میدم
کاریست بس دشوار:41:نقل قول:
شاید هم یه درصد عملی باشه:31:
ولی بهترین راه دانلود ایمیج 100 درصد و رایتش از طریق برنر مکس هست:13:
این روش بهترینه:11:
خوب روشی که گفتم عملی هست و دقیقا به همین روش دانلود کردم ایمیج رو الان چیزی که برام نیازه گیر آوردن یک عدد دیسک خام ورباتیم با رایتر لایت آن با فریمورش هست... راستی دیسک بازی فورزات مارکش چیه؟ وربایتیم؟ اگه میشه یه جوری پیدا کن ببین رو چه دیسکی برات رایت کردهنقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم.میشه این بازی رو با برنامه هایی مثل xbox emulator روی کامپیوتر اجرا کرد؟
احتمالا همون ورباتیم هستش که داده هفت تومن بهمنقل قول:
دیسک خام هم تقریبا بین 3 هزار تومن تا پنج تومنه
یه چیزی حالا بعدا بت میگم
ملت تو اجرای بازی های پلی استیشن 2 رو کامپیوتر موندن اونوقت میگینقل قول:
xbox emulator نشنیدم ولی شایدم باشه چنین چیزی ولی اونچه که مطمئن هستم چیزی به نام xbox360 emulator نداریم... و این بازی فقط برای ایکس باکس 360 هست... به طور ساده برای کنسول های X360 و PS3 هیچ شبیه سازی وجود خارجی نداره پیشرفته ترین حرکت شبیه سازها ارائه PC SX2 هست که به زحمت و با در اختیار داشتن سیستم های تقریبا قوی می تونه اکثر بازی های پلی استیشن 2 رو اجرا کنهنقل قول:
تو قیمت خام دیسک ورباتیم رو از کجا می دونی؟ من در حال حاضر همین رو می خوام همین ایمیج 100 درصد بازی رو الان در اختیار دارم و هم رایتر لایت آن و هم فریمور مخصوص در واقع همه چیز برای مکس بورنر آماده اس فقط ورباتیم شده کیمیا...:41:نقل قول:
خداییش نیست :41:نقل قول:
شهرمون اینگار ملت نمیدونن چیه؟
همه رو تی گیت رایت میکنن
اینجام فقط دوتا مغازه داره:27::8:
الان قیمت کردم گفت شیش تومن گفتم ممنون میرم فکرامو میکنم:27::18::18::18::19::19::19::19:
من هر کاری میکنم این بازی رو بخرم قسمت نمیشه!
دوستان ظاهرآ این بازی بیشتر از بازیهای دیگه دردسر داره واسه ما کپی بازه!درسته؟
فقط دارم عکسهاشو هر روز یه بار مرور میکنم!:دی
خیلی هم دردسر نداره:27:نقل قول:
10 دقیقه یه بار کرش کردن دردسر نیست؟نقل قول:
خیلی مصیبته اگه مکس بورنر شده گیر نیاری مصیبته من هنوز نتونستم درست حسابی بازی کنم هی هنگ می کنه می ترسم بزنه دستگاه رو ناکار کنه این کرش ها
دیگه هر ده دقیقه هم نیستنقل قول:
من اون موقع که دیسک معمولی داشتم
شاید یه بار ارور میداد:46:
میامد بیرون
دستگاه رو یه بار خاموش روشن میکردم
خدا شاهده تا 3 ساعت که بازی میکردم ارور نمیدیدم
بعدش هم خودم میامدم بیرون
دیگه دیسک تو خیلی داغونه:2:
آقا بالاخره حل شد مکس بورنر کردیم رفت بابای مربوطه در اومد بالاخره ما هم شاید بتونیم استریک بریم بازی رو ایول
خب خدارو شکر شما هم از خماری این بازی درومدی:11:نقل قول:
انصافا دیگه تو گرافیک و گیم پلی و صدا و همه چی بی نظیره:20::5::8:
سلام .
این ماشینهایی که بعد از Level Drive بهمون میدن ، قیمتش 100CR هست . چه کار کنم که قیمتش به واقعی بر گرده ؟؟
چون من یه عالمه ماشین گرون ورداشتم و نمیدونم چه کار کنم که به قیمت واقعیش بر گرده !
لطفا اگه میشه بگید
خود بازی هدیه میده میخوای با همون قیمت برشداره نمیشه نگهشون داری بهتره
نمیشه دیگه نپرس
اگه لایو داری ببر اونجا بفروششون
سلام دوستان
من بازیو دانلود کردم
دوتا DVD بود
حالا خود بازی تو کدوم DVDــه ؟
DVD بعدی واسه چیه ؟ فک کنم یه سری ماشین اضافه داره درسته ؟
باید حتما رو هارد نصب بشه ؟
راستی این برنر مکس چیه هی میگید ؟:31:
ممنون :40:
آره دیگه ماشینه اضافه باید نصب بشه
اگه بخوای کامل حال کنی باید نصب کنی
برنر مکس حالتی از رایت روی دیسکهای ورباتیم هست که یه سری مشکلات این بازیرو یعنی همشو برطرف میکنه
شیوه رایت هست فورزا بین تمام بازی های XGD3 بدترینشون هست چون دم به دقیقه کرش می کنه برای من که اینطور بود اگه با شیوه مکس بورنر رایت نکنی بی فایده اس حتی چیزی که دانلود کردی معلوم نیست 100 ریپ شده یا نه ایمیج های زیادی هست ولی بیشترشون عادی ریپ شدن نه بر اساس الگوریتم خاص مکس بورنرنقل قول:
یه توضیح در مورد مکس بورنر بگم تا کامل متوجه بشید
بازی های جنجالی 3 ماهه اخیر با قفل امنیتی XGD3 عرضه شدن این بازی ها غیر از فورزا 4 هیچ مشکلی با فریمور LT 2 نداشتن هم روی هارد نصب می شدن هم راحت اجرا می شدن اما مشکل اینجا بود که قبل از اومدنشون یه آپدیت مخفی توی لایو گذاشته شد و باعث شد کسانی که لایو رفته بودن نتونن به شیوه عادی بازی ها رو اجرا کنن فورزا 4 هم که دیگه واقعا شرایط بدی داشت... مشکل لایو و امن نبودن LT 2 باعث شد که LT 3 عرضه بشه در حال حاضر چنانچه شما از آخرین داشبورد استفاده می کنید و LT 3 ریختید بی بروربرگرد باید مکس بورنر کنید دیسک های دارای قفل XGD3 تون رو چون در غیر اینصورت نمی تونید بازی ها رو از روی هارد اجرا کنید و احتمال وسط بازی کرش هم بکنید... شیوه مکس بورنر هم یک سری الگوریتم داره مثلا باید یک دی وی دی رایتر خاص داشته باشید و فرمور اون رو به فریمور سفارشی که توسط C4EVA ساخته شده فلش کنید بعد ایمیج فایل هایی که مطمئن هستید 100 درصد ریپ شدن رو با این رایتر رایت کنید این فقط بخشی از الگوریتم کار بود برای اطلاعات بیشتر به تالار ایکس باکس مراجعه کنید چون اینجا من نمی تونم توضیح بیش از این بدم چون به موضوع تاپیک مربوط نیست
ممنون .
میشه Disc2 را نصب کرد اما دیسک یک را نصب نکرد ، و وقتی میریم توی بازی با دیسک یک ، دیسک دو هم کار بده ؟
چون من هارد ندارم و چون گفته بودید که دیسک دو ، 3GB هست ، میخواستم بریزم رو خود هار slim 4GB ، و با دیسک یک بازی کنم و ماشینهای دیسک دو هم باشه.
نگیفتید کدوم دیسک بازیه ؟
DVD اول یا دوم ؟
من هم 4گیگ دارمنقل قول:
چون من هارد ندارم و چون گفته بودید که دیسک دو ، 3GB هست ، میخواستم بریزم رو خود هار slim 4GB ، و با دیسک یک بازی کنم و ماشینهای دیسک دو هم باشه.
ولی همش 2.9 گیگ جا بهم داده
که اصلا اجازه نصب بازی هم نمیده
برای همون سیو گیمها هست.
آره میشه رو یه فلش حداقل هشت گیگ نصب کننقل قول:
اویل دیسک یک رو بزار بعد گزینه آخر یعنی نصب دیسک دو رو بزن و پیغام میده میگه دیسک دو رو بزار تا نصب شه همین