یکی لطفا جواب بدهنقل قول:
Printable View
یکی لطفا جواب بدهنقل قول:
سلام اره يه چند تايي رو انتقال ندادم كه نسخه هاي ديگه بودند مثلا هم ورژن٢ بود هم پايين تر من فقط يكيش رو انتقال دادم لينك هر كدوم رو خواستيد بگيد انتقال بدمنقل قول:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
سلام نصب شدن كه ميشه درايور هاي اصلي رو هم كه ميشه از سايت ها خودشون برا xp گرفت تو سايت hp فقط اخرين نسخه رو براي ويندوز كه روي لپتاپ هست گذاشتهنقل قول:
به هر حال فكر نكنم ديگه نرم افزاري وجود داشته باشه كه روي سون نصب نشه
متاسفانه اکثر نرم افزار های مهندسی الکترونیک هنوز روی سون نصب نمیشننقل قول:
سلام نصب شدن كه ميشه درايور هاي اصلي رو هم كه ميشه از سايت ها خودشون برا xp گرفت تو سايت hp فقط اخرين نسخه رو براي ويندوز كه روي لپتاپ هست گذاشته
به هر حال فكر نكنم ديگه نرم افزاري وجود داشته باشه كه روي سون نصب نشه]
به طور مثال کدام نرم افزار؟؟
protel 99seنقل قول:
protel dxp
orcad
altium designer9
هنوز بگم؟
بجز پروتل مابقی سازگار هستند
روی hp envy 15 اصلا xp نصب نمیشه . ارور بلو اسکرین میده . و فقط 7 نصب میشه . البته شاید vista هم نصب بشه .نقل قول:
بچه هایی که این مدل رو دارن ، من به یه چیزی رسیدم تو این لپتاپ که اگه یه هدفون معمولی بزنید بهش، برای گوش دادن به موسیقی کیفیت آهنگ پخش شده بسیار بده و صداهای ناهنجار و عوض شدن تن های آهنگ و افت کیفیت موزیک مواجه میشید .
ولی اگه یه هدفون با کیفیت داشته باشید کیفیت پخشش عالیه و باور نکردنی . شاید به خاطر سیستم beats هستش !
کسی به ای مورد توجه کرده؟
نقل قول:
من نسخه ی 2010 همشون رو دارم ولی فقط proetus نصب میشه
کیبوردش تمام حروف انگلیسی وسط هستش و من الان رفتم لیبل فارسی گرفتم حالا که اومدم بچسبونم
میبینم حروف میفتن رو هم . لیبلی هست که حروف فارسی ریز باشه و گوشه باشه که روی حروف انگلیسی نیفته و قشنگ هم باشه؟
این لیبلی که من گرفتم خیلی بی خوده! مدل دیگه ای هم ندیدم:13:
این مدلی که توایران عرضه میشه پکیجش یکم فرق داره
تو ایران درایو external تو بستش هست
اما تو videoهایی که من دیدم باتری دوم تو بستش گذاشتن!
تو اون videoها یه کاور با یه رم فکر کنم دو گیگ هم تو بستش بود تو بسته هایی که ایجا عرضه میشه هم هست؟؟؟؟
راستی کسی وزنشو با drive external اندازه نگرفت؟
من لپ تاپی رو که میگیرم خیلی با خودم اینور اونور می برم واسم مهمه که سنگین نباشه!
ممنون
سلام
الان سرزمین رایانه بودم
یه مدل انوی 14 اورده بود که میگفت کاستومایز هست
میشه گفت بهتر از انوی 14 معمولیه؟
کش 6
رم 8
گرافیک 5650
راستی اگر بخوایم این مدلهارو آپدیت کنید باید از کدوم سری انوی 14 استفاده کنیم؟
نقل قول:
قيمت رو چند مي گفت؟؟؟؟
نقل قول:
1600000 تومن
من حداکثر تا 1 هفه دیگه این مدل رو میگیرم.
فقط نمیدونم از کجا بگیرم که تک چسب باشه باشه ,اگه کسی سراغ داره تو تهران ,سر تا پا چشمم.
اسم فروشگاه و شماره ثابت بدین لطفا ,نه شماره ایرانسل.
مرسی
کسی که این مدل رو داره لطفا بگه که باطریش چقدر دوام میاره.
مرسی
نقل قول:
....................
کجا هست این سرزمین رایانه؟
نقل قول:
کسی نیست جواب من رو بده؟؟
باید بری اهواز ، یک مقدار سختهنقل قول:
....................
کجا هست این سرزمین رایانه؟
من ایمیل زدم ساپورت سایتشون گفتن تموم شده
روز 3 شنبه اومده،4 شنبه تموم شده
من دیشب اونجا بودمنقل قول:
2 مدل انوی 14 داشت
یکی رم 8 و دیگری رم 6
من امروز صبح ایمیل زدم گفت تموم شده ،نمی دونم
دوستان من امتحان هام تمام شد:31:
و خوشحال و خندان رفتیم برای خرید عزیز دلمان یعنی Envy 15 ...!!!
اما شد آنچه که نباید میشد... راستش رو بخواین اندازه بزرگش و طول عمر کوتاه باتریش کاملا به چشم اومد و شدید من رو دچار تردید کرد... تا جایی که تصمیم گرفتم از خریدش منصرف بشم....:13:
چون متناسب با کارم احتیاج به یک سایز کوچکتر و طول عمر باطری حداقل3 تا 4 ساعته دارم....
خلاصه باز روز از نو روزی از نو...شروع کردم به تحقیق در مورد یک انتخاب خوب که باز هم با 2*2 تا کردن رسیدم دوباره به سری Envy البته از نوع 14 اینچی... ولی طبق معمول تو ایران خبری نبود(کل بازار رو گشتم!)
تا اینکه دیروز تو سایت سرزمین دیدم دو مدل Envy 14 آورده که چشمام شد اینجوری>>>:18:
خلاصه بازهم برگشتیم به همین سری Envy
فقط یک سوال از دوستان و اون اینکه مشخصاتی که تو این سایت نوشته چقدر قابل اطمینانه؟؟؟!
بخصوص در مورد صفحش که زده 1600*900 و در مورد USB 3 ...
اگر با این مشخصات باشه که حتما تا دو روز آینده میرم میگیرم ولی بدبختانه تو تهران گیرم نیومد!!! حالا به نظرتون چه جوری بخرم؟!
بدون رفتن به اهواز!!!
نقل قول:
وحید جان مگه باطریش چقر کار میکنه؟
از باطریهای فابریک خودش هست که بخریم؟
راستی قیمتش با گارانتی چقدر بود ؟
مرسی
توی مدل Envy 15 تا ماکزیمم نزدیک 2 ساعت و کمتر میتونی روش حساب باز کنی ولی در مدل Envy 14 که با کانفیگ Core i5 هست و گرافیک دو بخشی و قابل سوییچ هست مینونی تا 4 ساعت و بیشتر روش حساب باز کنی (البته در انجام کار های معمولی...)
ولی این مدل های Envy 14 که مد نظر شماست جفتش Core i7 هست و گرافیک قابل سوییچ نداره ولی با این حال تا 3.5 و کمتر میتونی روش حساب باز کنی...
تو سایتش با گارانتی خودش و رم 6 GB قیمت 1.5 میلیون زده و با رم 8 GB قیمت 1600......
باطری های فابریک خودش فکر نکنم وارد کننده داشته باشه ولی شرکت هایی رو میشناسم که با 50 تومن قیمت بیشتر میتونن از سایت خود HP در آمریکا خرید کنند و برات بفرستن...
به نظر من 15 خیلی خیلی سرتره
هم از لحاظ مانیتور ، سی پی یو ، رم و مهمتر از همه گرافیک
کسی تا به حال از USB3 این دستگاه استفاده کرده؟
اگه انجام داده سرعت ترنسفر رو لطف کنه بگه
نقل قول:
حرفت کاملا درسته و واقعا همین طوریه که میگی ولی بعضی اوقات برای راحت انجام دادن کارهای اصلیت باید یه چیزایی رو نادیده بگیری...
مثل حالتی که چند روزیه برای من پیش اومده
شما سرعت ترنسفر رو چک کردید
البته این گرافیک سوییچ کردن فکر کنم همه اینا دیگه داشته باشند چون خود cpu های اینا انگار یه چیزی شبیه گرافیک دارند
درست میگم؟
سویچ کردن در cpu من تا به حای نشنیدم شاید حالات مختلف مصرف داشته باشهه ولی مصرف گرافیک خیلی زیاد است
انوی 14 قابلیت حمل بهتری داره و یکی از ویژه گیهاش نسبت به 15 نداشتن درایو اکسترنالهنقل قول:
همچنین مدت شارژ بیشتر:5:
مقایسه این دو خیلی کار درستی نیست :3:
هر کسی باتوجه به نیازش و قابلیت هایی که از یک لپ تاپ انتظار داره انتخاب میکنه:10:
به نظرم سری انوی شاهکار اچ پیه:21:
سرزمین اول زده بود گرافیک 5870 بعد زد 5850 حالا زده 5830 . جالبه . یعنی با سه مدل گرافیک عرضه شده ؟
شاید میخواستن کمتر داغ کنه اومدن هی ضعیفترش کردن .
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
راستی کسی وزنشو با drive external اندازه نگرفت؟
من لپ تاپی رو که میگیرم خیلی با خودم اینور اونور می برم واسم مهمه که سنگین نباشه!
ممنون
آره مقایسه کردن envy 14 با envy 15 کار سختیه!
مهمترین برتری envy 14 باتریشه و بعدش درایو داخلیش
اما در مقابل قدرت سخت افزاری envy 15 خیله آدمو جذب می کنه علاوه بر اون من تو review ها خوندم که تاچ پد envy 15 gen2 بهتر از envy 14 جواب میده
نقل قول:
نه این سیستم تا حالا فقط با 5830 عرضه شده ,فقط CPU 720 این مدل رو به 820 ارتقا دادن همین.
این سرزمین شما هم یه چیزیش هستا:hmm:
نماندگی سرزمین تو پاساژ پایتخت هست دیگه نیاز به اهواز رفتن نداره که.نقل قول:
فروشگاه پاسارگاد
یه هفته یا دو هفته دیگه دوباره میاره
:46:
امروزرفتم موجود داشت
نقل قول:
قیمت هم لطف کن بذار بچه ها در جریان باشن.
قیمت 14 اونو بدید بی زحمت
نقل قول:من خودم ديدم hp dv6 3140 قابليت سوييچ گرافيكو دارهنقل قول: