یکی از دوستان در ییغام خصوصی در مورد خرید من پرسیده بودمن :
CPU: core i7 740QM
RAM: 8 gig
Graphic: geforce 435m
Keyboard: Bacllite
DVD RW
من با گارانتی یکسال تعویض اپراتکنولوژی خریده بودم 1,600,000 تومان. از یکی از دوستام تو کرج خریدم.
Printable View
یکی از دوستان در ییغام خصوصی در مورد خرید من پرسیده بودمن :
CPU: core i7 740QM
RAM: 8 gig
Graphic: geforce 435m
Keyboard: Bacllite
DVD RW
من با گارانتی یکسال تعویض اپراتکنولوژی خریده بودم 1,600,000 تومان. از یکی از دوستام تو کرج خریدم.
این بهتره یا 3172 hp dv6 ؟
سلام
من یه L501خریدم.یه بار هایبرنتش کردم.وقتی دوباره روشنش کردم ویندوز خیلی خیلی خیلی کند شده بود
ریستارت کردم.دیگه ویندوزم بالا نیومد.
یه ویندور سون هوم پرمیم تازه نصب کردم.سریال پشت دستگاه رو هم وارد کردم
الان ویندوزم اکتیو نیست و کارت گرافیک رو هم نمیتونم نصب کنم.به دادم برسید خواهش میکنم
ببخشید درسته میگن vostro1558 زیاد گرم می کنه؟
خواهش میکنمنقل قول:
همه کارت ها اشغال میزنه؟؟؟/ابنها جند سری داره 2 تا جراغ روش روشن میشه وقتی دیال رو میزنی؟؟
به مدل لابتاب کاری نداره به مدل مودم کار داره 2 تا 3 تا مدل بیشتر از این نیست
اگه موقع وصل شدن 2 تا جراغ روشن بشه مال مودم نیست . به خط دیگه رو امتجا ن کن
تو پاچش کردننقل قول:
این سر تر اگه کانفیگ ها و طرح شو دیده باشینقل قول:
سلام به همه دوستان. من تو بازار رضا و پایتخت سرکی کشیدم. قیمت این دستگاه 1.3.30 بدون گارانتی. این دستگاه گارانتش هر مدلی که باشه مطمئن باشید یک جوره! کانفیگ corei7. باطری 9 cell هارد 640. vostro زیاد در مقایسه با xps تعریفی نداره! فروشندگان پاساژ رضا هم زیاد دوست دارن این مدل رو بفروشن. نمی دونم دلیلش چیه! در مورد سوال ik223344 من هم دچار این مشکل شدم. کسی می تونه بگه چطور نصب شم به اینترنت با دیال آپ؟؟ من هم درایو هارو از سایت دل نصب نکردم اما مودممو می خونه و صدای اتصال رو هم دارم اما نصب نمی شم؟!! دلیلش چیه؟
مثل بالا توضیح دادم همین شکل هست مال تو؟؟؟نقل قول:
اقا این مودم اکسترنال من از مارک دل است 15000 توامن خریدم. یک چراغ قرمز داره همش روشنه. روی صفحه دسکتاپ اون پایین مربع کوچیک هست که مربوط به کانکت اینترنت و وایرلس است. وایرلس های همسایه هارو هم نشون میده:) منتها یک علامت زرد روی اون هست. حالا من که هم مودمم وصله هم صدای کانکتو می شنوم و خطمم عوض کردم بازم تغییری نکرد و لی اخرش اشغال می زنه مشکلش کجاس؟؟ بیرونم که بردم از من کمتر حالیشون بود
مشکل از تنظیمات منه. دستگاه و مودم درسته. اختاری که به من میده اینه The Remote compuyrt did not Respond برای تنظیم کردن ریموت باید چی کار کنم آقا؟
اگر نسبت به بقیه لپ تاپ های core i7 بگیم بله درسته داغ میکنهنقل قول:
تو این مدل استفاده از کول پد از ضروریاته
تو انتخاب تاپیک برای بحث دقت کنید
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
اکتیویتور یا همون فعال ساز ویندوز 7 رو از سایت های متفرقه دانلود کننقل قول:
تو سایت زیر هست
راستی تو که ویندوز رو عوض کردی بهتر نبود به جای هوم پرمیوم ultimate نصب کنیکد:www.-------------.com
دوستان من از موقعی که این دستگاهو خریدم هیچ درایوی از سایتش دانلود نکردم. میشه اسم سایتشو بدید و بگید چیو باید دانلود کنم؟ ذر ضمن موقع اتصال به اینترنت دیال آپ به من هم این اخطار شماره 678 مبنی بر تنظیمات ریموت کامپیوتر را می دهد. یک کمک کنید ممنون.
این دستگاه پورت vga نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یک پورت mini display داره یعنی نمیشه به ویدئو پروژکتور وصلش کرد و چیزی ارائه داد!
من تو اینترنت جستجو کردم تبدیل پورت mini display به vga بود ولی فقط برای اپل
تبدیلی که مال دل باشه پیدا نکردم!
من شنیدم تو پایتخت پیدا میشه. عزیزان اگه زحمتی نیست خواهشا برید ببینید برای این مدل تبدیل mini dp to vga هست یا نه؟
اگه هست دقیقا کدوم فروشگاه داره و قیمتش چنده؟
آدرس و تلفن فروشگاه هم فراموش نشه
فقط تو رو خدا سریعتر جواب بدید. من قم هستم نمیدونم چه خبره میخام تا قبل از خرید دستگاه مطمئن بشم. آخه دانشجو هستم و خیلی موقع ها باید با ویدئو پروژکتور ارائه بدم.
منتظر جواب هستم
چراغ قرمز؟؟؟؟؟باید سبز باشه و وقتی روی حالت عادی وصل میکنی 1 جراغ سبز روشنه روی حالت وصل شدن 2 تاجراغ سبز دارینقل قول:
کجا هستی ؟؟/پم کن برام
این شماره دوستم هست تو نمایندگی دل هست تو پاساژ رضا تماس بگیر شاید داشته باشننقل قول:
(((()))
اسمش امین هست-- ---01922101253
آقا مختار مش کل ما اینه که این مودم جدیداااا یک چراغ داره و هموشون با این جور سیستم مشکل دارن. از همونی که شما داری گرفتم انداختم بهش درست شد. ik223344 هم همین کارو بکنه حلهههههههههه.ممنون
دوستان اینجا تاپیک بحث درباره xps l501 هستش یا رفع مشکل مودم؟؟
توی یک تاپیک دیگه مشکلات را حل کنید خواهشا...
نمیدونستم این جدید ها 1 جراغ داره> من 2 مدل از دل ها دارم 2جراغ داره اونم سبز میشه پس مشکل از مودم هست که داریور درست نیست یا خرابهنقل قول:
به نظر من هر کی می خواد xps بخره قبلش یک سری به asus n53SV هم بزنه. اگه می خواین بیاین توی این تاپیک بحث کنیم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=468755
شرمنده اگر سوالانم مریوط به این تاپیک نیس اما مریوط به همین سیستمه.من از زمانی که این مدل سیستمو گرفتم باطریش یهش وصله و از برق دارم استفاده می کنم. باطریشم 100% است.برای قطع اتصال باطری باید تنظیماتی انجام بدم؟ در ضمن باطریو اگر در بیارم بهتر نیست؟ در کل من از باطری استفاده نمی کنم و همش یه برق وصلم! چه تنظیماتی شماها انجام دادید که منم باید انجام بدم؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
دوستان این لپ تاپ خوبه؟ نسبت به n5010
salam
man mikhastam bebinam ke in laptop dagh mikone ya na
yani hararat ziad tolid mikone ba ziad kar kardan bahash.masalan 7ya 8 saat dar rooz
badesh inke mesle seri e ghabli e xps in modelam ba oon moshakhasat khoobesh kharab az ab darnayad?
سلام اول که تا شارژ را بکشی میره رو باطری و اگر هر 3-5 روز یک بار باطری تا 30 درصد خالی و شارژ نشه کمتر از 6 ماه از بین میره توصیه من اینه که حد اقل هر هفته 1 بار تا 20 درصد خالی کنی باطری رو بعد بزاری شارژ اما اگر میخوای بیش از 2 هفته از باطری استفاده نکنی این کارو بکننقل قول:
باطری بین 45 تا 60% شارژ باشه نه کمتر نه بیشتر بعد درش بیار بزار جای خنک دما باید بین -1 تا 6 درجه باشه نه کمتر نه بیشتر اینجوری هر 3 ماه 1 بار نیاز به شارژ داره تا خراب نشه و با این روش تا 2 سال باطری دووم میاره!
دوست عزیز یه چند تا صحفه قبل رو بخونی متوجه میشینقل قول:
داغیش خوبه متوسط هستنقل قول:
مشخصاتش هم فعلان این خوبه تا نسل جدید اینتل که روی مادربورد های درست بیاد
آقا مختار من به این شماره ای داده بودید هم تماس گرفتم جواب ندادند.نقل قول:
یکی به دادم برسه!!!
88773094نقل قول:
این توی پایتخت هست
اینم تو ولیعصر
09121327346
وحید هست
اگه خودم وقت کردم میرم یک سر
بذارین من تجربه شخصیم رو بگم شاید افاقه کرد:نقل قول:
برای یکی از دوستان یه لپ تاپ دل با یه مودم اکسترنال دل گرفتیم دو روز بعد بهم زنگ زد و گفت هرکاری میکنیم به اینترنت وصل نمیشه که نمیشه گفتم بیار تا خودم یه امتحانی بکنم . آوردن و قبل از هرچیزی یکبار دیگه درایور مودم رو با سی دی خودش آپدیت کردم تا توی Hard-ware manager و توی قسمت مودم ؛ درایور از حالت Universal به حالت
Cnexant در اومد.... این یکی
-دومیش اومدم وصل بشم به اینترنت از همین اطوارها که شما دوستان میگین در آورد . فهمیدم یه جای کار میلنگه و این لنگش هرچی باشه مربوط میشه به قسمت شماره گیری نرم افزار اتصال مودم
- سوم : شروع کردم به ور رفتن با گزینه های Connection و اگه درست یادم باشه تو قسمت Dialling rules بود که مشکل رو پیداکردم ؛ فکر میکنین چی بود؟ اونجا بطور پسش فرض کشور رو چین و یه پیش شماره دیگه برای منطقه ای که توش هستیم انتخاب کرده بود با تغییر به ایران و وارد کردن پیش شماره شهر محل سکونت و ذخیره اطلاعات جدید و در شماره گیری بعدی مشکل حل شده بود ایشالله مشکل شما هم با همین روش حل بشه
ارادت :
ناصر
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. اما مشکل ما این نبود. همه مسائل که گرد هماومد متوجه شدیم مشکل از مودم بود. عوضش که کردیم حل شد. دوستانی که مدم اکسترنال می خوان بگیرن ازین به بعد مودم با هولوگرام بگیرید. در ضمن جنس ارزون هیچ وقت الکی ارزون نیس
سلام
من از دوستانی که این لپ تاپو دارن میخوام تا راجبه تست هایی که ازش گرفتن یه کم توضیح بدن و عکس العمل این لپ تاپ رو بگن.راجب گرم شدن-صدای فن-هنگ کردن موقع هایبرنت کردن و کند شدن ویندوز-صدای اسپیکر هاش-و.... .
ممنونم میشم اگه بگن که آیا صدای فن موقع کار کردن توی محیط های آروم مثل کتابخونه باعث اذیت بقیه میشه یا نه و این که کلا این صدا تا چه حدی است؟
در آخر هم این که موقع وصل کردن به برق برای شارژشدن لپ تاپ بدنه آلومینیومیش تا چه حدی برق داره ؟یعنی این که محسوسه یا نه عادیه؟خواهشا درست جواب بدید.
ممنون از لطفتون:40:
چند صحفه قبلو بخونی اکثریت تجربشون نوشتننقل قول:
دوست عزیز مختار جان درست می گن اما من این سیتمو دارم. فوق العاده نیست اما تو سطح خودش خوبه. یه باریکه کم می لرزونه اونم با یه تماس از بین میره ! چون دیگه بدن انسان رساناست. صدای فن من زیاد ندارم. کمه. برا کتابخونه مشکی نداری. با صدای تهویه کتابخونه به کل از بین میره\:) صدای دستگاه فوق العادس. می تونی کیفیت صدای موزیکو امتحان کنی و لذت ببری. در آخر سیستم خوبیه. منتها شبیه به این سیستم هم هست تو بازار با قیمت های متفاوت. فقط از معتبر بگیر. دست رو سیستم به راحتی میشه برد.نقل قول:
مرسی.فقط یه چیزی حرارتش هم اگه بگی ممنونت میشم.من کل تاپیک و خوندم و دنبالش می کنم اما بازم میترسم حرارتش زیاد باشه چون یه سری از فروشنده ها میگن حرارتش بالاست و کارت گرافیکشم ممکنه بسوزه.یعنی احتمالش زیاده .نقل قول:
در ضمن تو کدوم کانفیکشو گرفتی ؟دی وی دی رایتر دار یا بلو ری دار.با رم 4یا6.واین که بازم ممنونت میشم اگه بگی که از کجا و چند گرفتی با چند سال گارانتی؟گارانتیش تعویض یا تعمیر؟
بازم ممنون از جوابت:40:
[QUOTE=amir7189;5838818]مرسی.فقط یه چیزی حرارتش هم اگه بگی ممنونت میشم.من کل تاپیک و خوندم و دنبالش می کنم اما بازم میترسم حرارتش زیاد باشه چون یه سری از فروشنده ها میگن حرارتش بالاست و کارت گرافیکشم ممکنه بسوزه.یعنی احتمالش زیاده .
در ضمن تو کدوم کانفیکشو گرفتی ؟دی وی دی رایتر دار یا بلو ری دار.با رم 4یا6.واین که بازم ممنونت میشم اگه بگی که از کجا و چند گرفتی با چند سال گارانتی؟گارانتیش تعویض یا تعمیر؟
بازم ممنون از جوابت:40:[/QUOTE
دوست من حرارتش کمه.یعنی زیاد نیست. طراحی این دستگاه از این نظر که باطریو طوری جایگذاری کردن پشت دستگاه که یک مقدار بالا بیاد و زاویه بگیره و ارتفاع بگیره جالبه.از زمین پشتش بالاس تا حرارتو عبور بده. سیستم از عقب رو زمین ننشسته که حرارت عزینش کنه. من از بازار رضا گرفتم ولی اونجا حواست باشه فروشنده هاش با اهم در تماس اند. یعنی قیمتارو با هم هماهنگ می کنن که همه این قیمتو بزارن.پایتختم همینه. باید قیمت بگیری. الان قیمت خیلی عالی از این سیستم 1345 تومن با گارانتی است. گارانتی تغویضی هر کی بهت گفته دروغ گفته. این سیستم تاالان گارانتی تغویضی هیچ جایی نداشته. هر کی تغویض کرده بیاد بگه. فروشنده میگه تعویض اما... اما اونجا که بری هر قیمتی میزارن.به هرحال 10.20 هزار تومن کمتر بیشتر مهم نیست. اونا هم می خوان سوووود کنن دیگه:13:منcorei7.گرافیک 2G. هارد 640. رم من 4 بود ارتقاع داد کرد 6. با نظارت خودم و در اونجایی که بردم گارانتیش کنن.(من بعد از خرید با فروشنده بردمش محل شرکت گارانتی و گارانتیش کردیم)باطری 9 سل. من بدون بلوری گرفتم اما کیبردم 4 تا کلید تاچ پد داره. البته بلوری یادت باشه خیلی احتمالش زیاده که فروشنده رو سیستمت سوار کرده باشه. اما به هر حال با فروشنده طی کن موقع خرید که همه قطعاتو بغدا از طریق سایت چک می کنی.و اگه مشکل داشته باشه پسش میاری/همین اطلاعاتو داشته باشی برای خرید زیاد هم هست. سوالی بود در خدمتم.:10:
هر کی گفته چرت گفته من روزی چند ساعت بازی میکنم و تاشب هم روشن هست هی دنلود و فیلم hd میبینم مگه الکی هست بسوزه؟:(نقل قول:
بهترین کانفیگش با 6 گیگ رم و هارد 640 هست و بلوری رام اصلان فایده نداره و از نظر گرما متوسط هست
من 1380 گرفتم با 1 سال گارانتی ایران زمین و این جا که من رفتم این لایسنس نمایندگی دل رو هم داشت
حالا چقدر درست هست نمیدنم ولی اونجا من یه اشنا داشتم که بابت گارانتی تظمین کرد
کسی سبم کارت رو تست کرده که زیرش میخوره ؟برنامه خاصی میخواد؟
سلام توی عکسها پورت usb معلوم نیست ! نکنه نداره !
یکم فکر کن :31::31::31::31:نقل قول:
هر دم از این باغ بری میرسدنقل قول:
تازه تر از تازه تری میرسد
متاسفانه تاپیک سیرک یا طنز نداره اینجا
2 تا USB.3نقل قول:
+ یک ESATA/USB.2
تو پست های قبلی اینا گفته شده
جناب تفاوت این دو نوع یو اس بی در چیست؟ 2 تا USB.3
+ یک ESATA/USB.2
من موسمو به هر کدوم می زنم یک عملو انجام می دهندو ...
در ضمن جواب مختارو هم یکی بده چون سوال منم هست.
مختار جان و باقی دوستان من فیلتر شکن از کجا تهیه کنم برا کارهای دانشگاهی می خوام. ضروریه ممنون
سلام بچه ها
تقریبا کل صفحات این تایپیک رو خوندم. و اینو یه وظیفه دونستم که اطلاعاتی درباره ی L501 به دوستان عزیزم بدم .من خودم نماینده زیگورات در شهرستان اندیمشک هستم و خودم هم این لپ تاپ رو هم یک هفته ای هست که گرفتم. البته الان دانشگاه نجف آباد هستم و اینو گرفتم که از تنهایی در بیارم.
1- طراحی
از لحاظ طراحی واقعا یکی از بهترین مدل های دل به حساب میاد. یک کیبورد بدون قسمت ماشین حساب که دو طرفش رو اسپیکرای JBL رو به صورت عمودی گرفتن و بالای کیبورد رو هم دکمه ی پاور و سه چراغ caps lock و wifi و باتری و همچنین سه کلید لمسی که یکیش واسه روشن کردن بلوتوث و وایرلس و ...( تصویر 1) و یکی هم یک کلید میانبر هست که خودتون میتونید تعیین کنید چی باشه و اون یکی هم واسه تنظیمات اسپیکر هاست. (تصویر 2)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LCD تقریبا باریکی داره و جنس بدنش هم طوری هست که اثر انگشت روش نمیمونه.
از لحاظ داشتن پورت هم 2تا پورت USB3 داره که یکیشون در عقب سمت چپ و اون یکی هم در کنارش سمت چپ در بالاترین قسمت هست یعنی به هم نزذیک هستن.
سمت راست هم سه تا فیش داره که یکیش واسه میکروفن و یکی واسه اسپیکر و یکی هم S/P DIF هست و یدونه پورت E-SATA هم داره که USB2 هم هست. پورت شبکه و خروجی تصویر سه بعدی و خوروجی HDMI هم عقب سمت راست هستن.
2- مشخصات فنی
من کانفیگ
cor i7- 6M
6G RAM
VGA 435 2G
HDD 640G
BLU REY
cell 9
رو گرفتم.
تو کار اصلا کم نمیاره مخصوصا تو بازیها که من واقعا ازش راضیم. تا حالا من بازیهای N.F.S. HOT PUR و CALL OF .. BLACK OPS و ASSASSINS CREED 2 رو باهاش تست کردم اصلا کم نمیاره این بشر. اینم چندتا عکس از CPU -Z و GPU-Z
همانطور که بچه ها گفتن صداش بی نظیره و اصلا رو هیچ لپ تاپی چنین صدایی با این کیفیت و به این بلندی نشنیدید. تنظیمات صدا رو هم طبق عکسی که در بالا گذاشتم میتونید دست کاری کنید.
از نظر گرما هم عادی هست و اینکه میگن گرما زیاد تولید میکنه و صدای فنش زیاده ، نه اینطور نیست. فنش به صورت اتوماتیک دورش کم و زیاد میشه.
راستی یادم رفت بگم . قیمت زیگوراتش 1,560,000 هست . البته من خودم کمتر گرفتمش. ( خوب نماینده ام دیگه)
پیشنهاد و توصیه من به شما دوستان گرامی
اگه توان مالی خرید چنین لپ تاپی در این حد قیمت رو دارید فقط DELL L501X رو بگیرید و مارک های دیگه رو از سرتون بیرون کنید. با این قیمت هیچ لپ تاپی بهتر از این رو نمیتونید پیدا کنید که این همه امکانات داشته باشه.
از نظر گارانتی هم ( نه اینکه من خودم نماینده زیگوراتم) اینو بگم شما هر چی که میخواید بخرید بزارید با گارنتی رسمیش باشه. گارانتی متفرقه نگیرید. گارانتی فقط یه لیبل نیست . یکی از دوستام با گارانتی متفرقا گرفته و باتریش مثل باتری من نیست. باتری من از پشت یه ارتفاعی به لپ تاپ میده. زیگورات محصولاتش رو با کانفیگ اصلی میده بیرون و اصلا توش دست کاری نمیکنه . شما اگه سرویس تگ لپ تاپ رو وارد سایت دل کنید همون مشخصات رو بهت میه . ولی بعضی از گارانتیا اینطور نیستن. اینم لینک وارد کردن سرویس تگ
اطلاعات دیگه ای هم اگه خواستید میتونید باهام تماس بگیرید (09355141684)و یا اگر هم توی دانشگاه آزاد نجف آباد هستید میتونیم یه قرار بزاریم و بیشتر دربارش صحبت کنیم.کد:http://support.dell.com/support/DPP/Index.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz
من این کانفیگ رو از سایت دیجی کالا گرفتم .
نظرتون چیه ؟
Dell XPS L501-A
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده:
Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT435M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
وضعیت : موجود1399000 تومان
گارانتی بین الملل یکساله | کارت گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی 2GB | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
1450000 تومان
گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | کارت گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی 2GB | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی