دوستان سقف برداشت پول از عابر بانک در روز چند هزار تومان هست ؟
Printable View
فکر کنم 300-200 توماننقل قول:
دقیقشو یادم نیست:18:
بسته به بانک و نوع خود پرداز !نقل قول:
داره
به قول دوستمون بین 200 الی 300 هست
یه سئوال تو دادن سود روز های تعطیل را کم میکنند؟ و آیا مالیات هم به سود تلعق میگیره؟
چه سوال جالبی !نقل قول:
یه سئوال تو دادن سود روز های تعطیل را کم میکنند؟ و آیا مالیات هم به سود تلعق میگیره؟
فکر نکنم حذف بشن روزهای تعطیل !
چون روز اداری نگفتن
معمولا معاف از مالیات هستند
مطمئناً کم نمی کنند و تمام روزها محاسبه میشهنقل قول:
سلام به همه من می خواستم بدونم آیا کسی اینجا سابقه گرفتن ویزا کارت از بانک های ایرانی رو داره.من شدیدا نیاز به یکی از این کارت ها دارم.اگه در این مورد کمکم کنید ممنون میشم
آیا میشه شخص حقیقی حساب ارزی باز کنه و ریال بده و خود بانک با نرخ روز ارز به همان میزان ارز به حساب واریز کنه ؟
قرار شده از این به بعد کمتر پول خرج کنم و پول هام رو نگه دارم !!!
حالا 400 تومن دارم میخوام بذارم توی بانک !!!
سوالم اینه که کدوم بانک سوذ د بیشتری داره ؟؟
و با 400 تومن حدودا ماهی چند سود داره ؟؟
ممنون از همگی !!!:11:
ماهی 4600 تومان (اگر سپرده سرمایه گذاری 1 ساله با بهره 14 درصد بازکنی). (تازه امسال بهره 12.5 درصد شده:13:)نقل قول:
عجب !!!نقل قول:
پس خرجش میکنم !!
دوست عزیز شما اگر 5 ساله بگذارید در طرح های ویژه ماهیانه نزدیک 10 هزار تومان سود تعلق میگیره
دوستان من کارت بانک مسکن دارم الان.
به حساب یکی از دوستام پول واریز کرده بودخ(کارت به کارت) بعدش الان میخوام دوباره پول بریزیم ولی شماره کارتش یادم رفته!
غیر از مراجعه به بانک راهی از طریق تلفن و ... نیست که من 3 گردش آخر حساب رو بگیرم که رمز کارت رو بدست بیارم؟(از طریق خود پرداز هم رفتم نشد!)
اگه حساب اینترنتیتون هم فعال بود، میتونستید تو حسابتون گردشها رو ببینید ...نقل قول:
حالا واسه تلفن هم باید رمز تلفنبانک رو از خود بانک گرفته باشید ...
دارید؟!
سلام دوستان
اگه شماره کارت یه نفر رو بدونیم می تونیم آدرس خونش رو بفهمیم
با اون شماره کارت میتونید مشخصات رو فهمیده و از طریق قانونی اقدام کنید
با سلامنقل قول:
بله ميشه متوجه شد به نام كي هست و ازش مشخصاتش و در بياريد
اما بايد يه شكواييه از دادگستري يا نيروي انتظامي داشته باشيد تا بدونن براي چه به اون اطلاعات احتياج داريد
يا اينكه توي بانك كسي رو شناس داشته باشيد تا بهتون اطلاعات رو بده
موفق باشيد.
یعنی نمی شه بدون شکواییه فهمید؟؟؟؟نقل قول:
خودتون چی فکر میکنید؟! :20:نقل قول:
انقدرهام هر کی هر کی نیست که همین جوری بشه با یه شماره 16 رقمی اسم و آدرس آدما رو پیدا کرد ...
دوستان الان بانکی هست که بدون سپرده وام 10 میلیونی یا 5 میلیونی بده ؟
بله ولی سود بالایی میگیره !
پیشنهاد می کنم به موسسه مالی مهر(همان بانک مهر اقتصاد جدید)مراجعه کنید
سلام
من مي خوام يه حساب داشته باشم كه هر وقت مي خوام بتونم پول ازش بردارم
و سود روز شمار هم بهم بده كدوم بانك يا موسسه مالي بيشترين سود روز شمار رو به حساب پس انداز ميده ؟
ممنون از كمكتون
سود همه بانک ها یکی هست تقریبا و اسمش هم سود پشتیبان هست !نقل قول:
سلام
من مي خوام يه حساب داشته باشم كه هر وقت مي خوام بتونم پول ازش بردارم
و سود روز شمار هم بهم بده كدوم بانك يا موسسه مالي بيشترين سود روز شمار رو به حساب پس انداز ميده ؟
ممنون از كمكتون
مثلا سرمایه گذاری کوتاه مدت پاسارگاد
بعضی موسسات مالی اعتباری با سود بالا شاید بتونی پیدا بکنی . پارتی و پول میخادش .نقل قول:
اگهی نامه ها و نیازمندی ها مراجعه بکنی خوبه :21:
خون مردم رو تو شیشه می کنن !نقل قول:
اگهی نامه ها و نیازمندی ها مراجعه بکنی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علنا رباست !
سلام
رمز حساب اینترنتی بانک اقتصاد نوینمو فراموش کردم ، میشه بدونه اینکه برم بانک از طریق خود پرداز عوضش کنم ؟
از اینی که میگم مطمئن نیستم، ولی فکر می کنم می خواستم رمز اینترنتی پاسارگادم رو از طریق خودپرداز عوض کنم، رمز قبلی رو ازم نخواست! یهو گفت رمز جدید رو وارد کنید ... (منطقی هم هست! کسی که با رمز اول وارد کارتش شده، به احتمال خیلی زیاد صاحب اون حسابه دیگه ! پس خیلی هم مهم نیست اگه رمز قبلی رو نخواد)نقل قول:
حالا باز شما یه تست بکن، شاید من اشتباه کرده باشم ...
احتمال زیاد نخواهد خواست
این دوستمون درست می گه برای رمز اینترنتی از طریق خودپرداز به رمز اینترنتی اولیه نیازی نیست فقط باید رمز اینترنتی جدید رو وارد نمائیدنقل قول:
از همتون ممنون که جواب دادید ولی منظور من رمز اینترنت بانکمه اونی که وقتی می خوای تو اینترنت حسابوتو چک کنی باید بزنی ؟
آها! پس کارتتون رو نمیگید ...نقل قول:
فکر نمیکنم بدون مراجعه به بانک بتونید رمز اینترنتی جدید بگیرید ... :20:
بله همون طور که دوستمون گفتن باید به خود بانک مراجعه کنید از طریق خودپرداز امکان این کار میسر نیستنقل قول:
بانک پاسارگاد واسه رمز اینترنت بانک مجدد فکر نکنم که کارمزد کم کنه در حالی که بانک سامان برای اینترنت بانکش کارمزد کم می کنه حتی اگه مثل من رمزتون را فراموش کرده باشید
برای اینترنت بانک و تلفن بانک 2 تومن از حسابم کم کرد:18:
سلام دوستان
من شنيدم اين شوراي عالي انفورماتيك (يه چيزي تو همين مايه ها) به اينايي كه طرح دارن (تو فضاي سايبر)
وام مي دن
حالا مي خواستم بدونم كسي در مورد اين اطلاعي داره؟
ممنون توضيح كامل بدين
چقدر وام مي دن پرداختش به چه صورت هست؟؟
براي دريافت وام بايد كجا بريم و از اين قبيل
ممنون مي شم راهنماييم كنيد
با سپاس :10:
سلام
دوستان این کارت خرید اینترنتی بانک پارسیان قضیه ش چیه؟؟
حتما باید تو بانکش حساب داشته باشی تا بهت کارت بدن؟؟
قیمتش چجوریاس؟؟فقط یه قیمت داره یا قیمتاش مختلفه؟؟
طرز استفاده ش چجوریه؟؟
سلام
يه سوال خدمات سانتا جمعه كار مي كنه؟؟؟
اگه كار نكنه كسي با سانتا يه مبلغ رو به حساب كسي بفرسته تكليف اون پوله چيه؟؟
نخیر.نقل قول:
سلام
يه سوال خدمات سانتا جمعه كار مي كنه؟؟؟
اگه كار نكنه كسي با سانتا يه مبلغ رو به حساب كسي بفرسته تكليف اون پوله چيه؟؟
هروز کاری در ساعات کاری.
در صورت ارسال در ساعات غیر کاری به ساعت کاری روز بعد منتقل می گردد.
من عابر بانک کارت ملی دارم که 6 سال قبل باز کردم ازش چند بار بیشتر استفاده نکردم حالا هم تاریخ انقضاش رسیده و کار نمیکنه رفتم بانک گفتن چون خیلی وقته استفاده نکرده کارت رو عوض میکنیم ولی پولی که توی حسابت بود رو پس نمیدیم!
همچین چیزی مگه میشه؟ پول زیادی نداشتم تا جایی که یادم میاد 20 تومن اینا ولی مگه میشه پولمو ندن؟
تا اونجایی که من میدونم همه کارتهای عابر بانک یه تاریخ اعتبار دارن که اگه تموم بشه باید برید و عوض کنید کارت رونقل قول:
چه زیاد استفاده کرده باشید چه کم
فقط باید یه پولی بابت کارت جدید بدید که فکر کنم 2 هزار تومان باشه
ولی اینکه پول رو پس نمیدیدم دیگه از اون حرفهاست
شما که نیمخواهید یه حساب جدید باز کنید.همون حساب هست و میخواهید یه کارت جدید بگیرید
یه سوال در مورد بانک من الان حدود 400هزار تومان تو بانک صادرات دارم آیا شانس برنده شذم تو قرعه کشی زیاده حدود دوماه دست به پول نزده ام یا تاثیری نداره؟
نقل قول:
یه سوال در مورد بانک من الان حدود 400هزار تومان تو بانک صادرات دارم آیا شانس برنده شذم تو قرعه کشی زیاده حدود دوماه دست به پول نزده ام یا تاثیری نداره؟
بله این که شما 60 روز 400000 تومان داشتید هر روز امتیاز داره
این که میگن مثلا هر 10 هزار توامن در هر روز یک امیتاز همینه
به طور ساده و عامیانه میگم
شما با فرض بالا هر روز 40 امتیاز گرفتید و الان 2400 امتیاز دارید !(دقیق نیست و مثال هست)