دوست من گفت كه در تمام مسابقات در طول سه سال شركت كرده و برنده شده و از هيچگونه كدي هم استفاده نكرده
و درصد مزرعه اش هم 96% بوده ولي به جاي سه سال چهار سال بازي كرده تا اينكه تونسته به شهر بره.
Printable View
دوست من گفت كه در تمام مسابقات در طول سه سال شركت كرده و برنده شده و از هيچگونه كدي هم استفاده نكرده
و درصد مزرعه اش هم 96% بوده ولي به جاي سه سال چهار سال بازي كرده تا اينكه تونسته به شهر بره.
نقل قول:
نوشته شده توسط A-H Entertainment
ممنونم وليان رو خودم بلدم با اين فقط 4 تا برگ رو ميده
نقل قول:
ممنونم من خودم اين رو بلدم ولي با اين فقط 4 تا برگ رو ميده من هر 7 تا رو ميخوام
4 تاست فقط
6 تاست و بعد از گرفتن 6 تا greg ماهيگر به مزرعه شما آمده و به شما لقب سلطان ماهيگير را مي دهد.نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
6 تاست و بعد از گرفتن 6 تا greg ماهيگر به مزرعه شما آمده و به شما لقب سلطان ماهيگير را مي دهد.نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
ميشه توضيح بدي همه رو چه جوري بگيرم من اوني رو كه بايد 200 تا ماهي بفروشي تا بگيري نميتونم بگيرم تا حالا 400-500 تا ماهي فروختم ولي هنوز نگرفتمش بايد از كجا و با چه وسيله اي و در چه فصلي ماهيگيري كنمنقل قول:
سلام
کسی کتابچه راهنمای این بازی را برای دانلود داره .
این کتابچه برای Prima می باشد .
با تشکر.
3ddream شما بگو پریما که گفتی چیه شاید گیر اوردم برات
سلام
با تشكر از دوست عزيز P30Gamer
اين لينك دانلود اين ebook راهنما مي باشدولي بايد اين ebook را بخريد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در سايتي ان را به صورت free پيدا نكردم
sea bream:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad007
بيشتر از200 ماهي بفروشيد. بعد با تير كمان ماهيگيري كنيد، بجز زمستان.
این که انگیلیسی هست اگه انگیلیسی میخوای من کلی سایت بلدم که به صورت کامل تضیح داده اگه خواستی بگو برات بزارمنقل قول:
نوشته شده توسط 3ddream
دوست عزيز mohammad007
اين كتاب كاملترين مرجع براي اين بازي مي باشد
براي همين دنبال اين كتاب مي گردم.
با تشكر
اين هم يك سايت كه راجع به تمام هاروست مون ها اعم از ژلي استيشن 1 يا يا نينتندو 64 توضيح كامل داده
ببخشید اسم سایت رو یادم رفت بنویسم
سايت جالبي بود.
سلام به همگي ببينم كسي هم اين بازي رو ديگه ادامه مي ده و اگه ادامه مي ده سال چندمه؟
من كه ديگه بازيش نمي كنم چون شهري در كار نيست.
منم بیخیال شدم
اي بابا يكي از شهر عكس بذاره تا دل ما خوش بشه و ادامه بديم.
ببخشيد من اين بازي رو گرفتم ولي سياه سفيده
سيستم تلويزيون هم multi system است
لطفا كمكم كنيد
این بازی خیلی قدیمی شده ولش کنید بره
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Alireza007
یه مدت نبودی...
منم 100 تا فروم خارجی رفتم همه گفتم از شهر خبری نیست به اصطلاح خودشون شایعه و جعلیه
منم بی خیال شدم ...
من يه دفترچه دارم كه به صورت فارسي در مورد بازي توضيح داده ولي الان دم دستم نيست اومد دم دستم اسكنش مي كنم مي ذارم اينجا تا استفاده ببريد !
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط javid_blogsky
اگه برای لوحه خانه هستش دوستان تو صفحات قبل قرار دادن
با تشکر
سلام
با تشكر از دوست عزيز
ممنون مي شم اگه اونو اسكن كني و تو سايت بزاري.
سلام ..
من این بازی رو خیلی کم بازی کردم
فقط یه چیزی برام سوال شده
اون هم اینه که توی این بازی با هر کدوم از اون دختر های که میخوای میتونی ازدواج کنی یا نه ؟
بعد یه چیز دیگه این بازی اصلا آخر هم داره ؟؟؟؟
بای
با فقط یکی از پنج تا دختر که وقتی باهاشون صحبت می کنی یه قلب اون گوشه ظاهر میشه ازدواج میشه کردنقل قول:
نوشته شده توسط sonixax
بعدش پایان که داره ولی ارزش سه سال رفتن بازی رو نداره...
دوست عزيز javid_blogsky
ممنون ميشم اگه لطف كني راهنما رو اسكن كرده ودر سايت قرار دهيد.
با تشكر
3ddream
كسي ميتونه برخورد با فرشته ها وگرفتن كاغذ پيرينت انارو با جزعيات كامل بگه
در ضمن من از فرشته اي كه بايد بهش خيار بدي توت فرنگي گرفتم ولي توي استارت نشون نمي ده
دليل خاصي داره
ول اين بازي
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
فرشته ازاد کنی تو استارت نشون نمی ده فقط پرینت ماهی ها رو نشون می دهنقل قول:
نوشته شده توسط aa_160
یه راهنما هم تو صفحات قبل دوستان گزاشتن یه نگاه کن ببین به دردت می خوره
سلام به تمام دوستان.
از اونجا كه معلومه من تازه واردم.
به طور اتفاقي ديدم كه شما اينجا نوشتيد ميشه Harvest Moon رو روي كامپيوتر بازي كرد بوسيله برنامه ي ePSXe.
من الان اين برنامه رو دانلود كردم ولي توي طريقه نصبش به كلي مشكل خوردم.
اگه كسي تونسته با اين برنامه Harvest Moon رو بازي كنه آموزش نصب اونو بنويسه و اگه فايلي احتياج داره آدرس فايلهاي اونم بده.
پيشا پيش ممنونم.
لطفآ به اين ادرس بريد:
سعيد جان خيلي ممنون
شما تونستيد harvest moon رو با اين برنامه اجرا كنيد؟
Yakuza جان
بیشتر بچه های اینجا این بازی رو روی شبیه ساز بازی میکنن و کاملا اجرا میشه
آقا من دیگه مطمئن شدم هاروست مون شهر برو نیست چون که اصلا شهری وجود نداره من بازی رو از روی سی دی رو هاردم ریختم حجمش 200 خورده ای مگابایت بود شما بگین مگه میشه با این حجم یک شهر دیگه هم موجود باشه؟
بلاخره تونستم اين بازي رو اجرا كنم و از همتون ممنونم.
yaha جان اولا بازي harvest moon بازي كم حجمي هست از يه سري بك گراندهاي ثابت و همونطور كه ملومه گرافيك ساده اي داره.
من نمي دونم كه به شهر ميره يا نه راستش اون موقعها كه تازه اومده بود اولش گفتيم چه بازي مسخره اي ولي بعدش اطلاعاتي به دستون رسيد ;) كه اين بازي به اين صورت كه الهه فلان و .. و حتي شهر رفتن و حتي مي توني بعد 3سال يه بازي 15 ساله داشتي باشي كه به انتخاب خودت توي شهر يا مزرعه كه بايد 100% و 10توت فرنگي هم داشته باشي.
راستش بعضي از چيزا رو ما انجام داديم و درست بود مثل جشن چايي و چندتا از الهه ها ولي وقت بقيه اش رو نداشتيم.
ولي 200 مگابايت كم نيست پيشنهاد مي كنم به اين سايت حتما يه سر بزني ، اينجا بازي هست به اسم Dofus كه يه بازي آنلاين هست حجم اين بازي 70مگابايته ولي گرافيك كارتوني اون 100برابر harvest moon زيبا تره و اگه كل زمين بازي رو بگردي كه بسيار منظره هاي زيبا داره به جرات مي تونم بگم يك روز بايد وقت بزاري.
ولي بازي آنقدر گسترده است زياد نميشه چيزي ازش فهميد.
اگر در طول 3سال ازدواج نكنيد در سال 4 همان دختري كه اول بازي در خاطرات بچه گي پيش شما ميايد و ميگه هنوز سر قولت هستي و شما مي تونيد 2فرزند داشته باشيد.
لطفا" به من توضيح بديد چطور ميتونم سيوهاتون رو نگاه كنم؟ ممنون
Yakuza جان ممنون از راهنماییت من تا حالا این چیزا رو نمیدونستم
ولی خوب تا حالا تو هیچ کجا ندیدم کسی این بازی رو برده باشه شهر