من x8 خریدم
روتش هم کردم
ولی بازم نرم افزار نمی تونم نصب کنم
کسی میتونه کمکم کنه؟
Printable View
من x8 خریدم
روتش هم کردم
ولی بازم نرم افزار نمی تونم نصب کنم
کسی میتونه کمکم کنه؟
آیا در آپدیتر جدید سونی اریکسون آپدیتی برای X8 هست یا نه!!!
Update_Service_Setup-2.11.1.9
[HTML]http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax8?cc=gb&lc=en[/HTML]
یک گام دیگر به این گوشی نزدیک شدم. شمارش معکوس برای خرید ایکس 8 شروع شده.
میگن سونی اریکسون قول داده رد آپدیت جدید مالتی تاچ به این گوشی اضافه بشه آیا راست هست یا اینکه شایعه هست؟
باید توی جعبش کاور اضافه داشته باشه؟
یه سوالی که یادم رفت. استحکامش چطوره؟لقی که نداره؟من گوشی که لقی داشته باشه سریعا میفروشمش
گوشی رو آپدیت کردم
زبان فراسی اضافه شده و یه سری تغییرات ریز دیگه
حسین گوشی رو آپدیت کردی؟
اون فایلی که تونستی باهاش xRecovery رو نصب کنی بزار
من هرکاری کردم نتونستم!!
حسین دستت درد نکنه :دی
خودم نصب کردم :دی
با سلام...نقل قول:
بله گفتن که میاد حتی ولی ما که تا حالا چیزی ندیدیم ... در کل مولتی تاچ چیزی زیاد شاخی نیست که بخوای روش زیاد حساسیت نشون بده.
بله داره مال من یکی نقره ای داشت
از دست کم یکی دوبار افتاد بار دوم اساسی افتاد ولی چیزیش نشد. در کل گوشی وسیله ای حساس هست باید مواظب باشیم... و در ضمن فراموش نشه سونی اریکسون یک شرکت کاملا معتبر هست مثل این گوشی های اسباب بازی و کاردستی که تو بازار هست نیست...
در کل خرابی گوشی واسه من کم پیش امده.... فقط n78 من 2بار صفحه کلیدش خراب شد درستش کردم . بعد از اون دیگه خرابی نداشتیم ..(ماشاالله)
در ضمن شیشه ال سی دی ضد خش هست...
سلام به تمامی دوستان و بزرگواران
من مدتی است که قصد دارم گوشی خودم رو عوض کنم .الان خودم W980 دارم که بسیار ازش راضی هستم و قبلا هم W810 داشتم که از اونم بسیار راضی بودم.
حالا دارم میگردم دنبال بک گوشی خوب .خودم کلا نظرم روی سونی ریکسون چون تاحالا که بسیار ازش بودم.قیمتش هم نمیخوام به خیلی بالا باشه حداکثر 300.
بدین منظور 2 تا مدل رو در نظر گرفتم یکی ویواز یکی هم X8 تاپیکش اینجاست.
این 2 رو که مقایسه کردم تقریبا خیلی شبیه هم هستند یعنی تا 70 درصد شبیه هم هستن.
من خودم بیشتر مایل به X8 هستم.اما یک کم راهنمایی میخوام برای خرید.
انتظار من از گوشی هم بسیار ساده است .نه دنبال برنامه ها و نرم افزارهای آنچنانی نه بازی هستم.
بیشتر پشتیبانی از زبان فارسی و بعدم اینترنت برام بسیار مهمه وگرنه مسائلی مثل دوربین فوکوس کیفیتش اصلا برام مهم نیست.
تا جایی که دیدیم این گوشی به راحتی نمیشه توش برنامه نصب کرد و باید مرتب اون رو به روز کردخواستم بینم این آپدیت به راحتی انجام میشه یا خیر.آیا از پسش بر میام یا نه؟
کلا توصیتون چیه برای خرید این گوشی میتونم باهاش راحت کار کنم یا نه.چون من یک کاربر معمولی هستم نه مثل برخی دوستان حرفه ای؟
یک توصیه برای خریداران این گوشی دارم زیر 500-450 تمن گوشی آندروید نخرید
من خودم ترجبه ی کار با 17 گوشی که خودم داشتم رو و هفته ی قبل یدونه ایکس 8 گرفتم و میتونم گم یکی از بدترین تجربه ها بود
شما بهتره بری سراغ برند و سیتم عامل های دیگه (چون شما بیشتر میخوای بری اینترنت پس صفحه ی نمایش بزرگ بهدردتون میخوره نه صفحه ی 3 اینچی)
تصمیم با خودته ....
من خودم هفته ی قبل گوشی رو گرفتم الان دارم میفروشمش ...
با سلام...نقل قول:
ساپورت نرم افزاری در ورژن سیستم عامل تفاوتی نداره....
نصب برنامه خیلی اسونه مثل بقیه گوشی هاست.
همانطور که قبلا هم گفتم دوربینش فوکوس و فلش نداره ولی عکساش خوب و شفاف هست.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
با سلام...نقل قول:
دوست عزیز میشه بگین چرا بدترین تجربه شما بود؟ میشه یکم توضیح بدین؟
توی این رنج واقعا عالی هست. 3 اینچ درست یه کم اذیت میکنه اما بازم خوبه.
شما اگه نگاه بکنید اپتیموس 1 با کمی اختلاف نسبت به این گوشی داره اما قیمتش 120 تومان بالاتره
یا وایدفایر که حدود 80 تومان گرانتره
به نظرم تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه.
به درد کسایی میخورن که پول لازم رو برای خرید گوشیهای آندروئید گرون ندارند. به شخصه خودم 400 تومان ندارم خب چیکار کنم؟
من خودم انشالله یا این گوشی ویا بادا پرو رو قصد دارم بخرم
سلام دوستان این گوشی مولتی تاچ داره؟
با اپدیت بهش اضافه میشه؟
مشکلی اصلا با دوربین ندارم و معایب دوربینم اصلا مشکلی نداره .نقل قول:
دلیل اینکه گفتن از نظر نرم افزاری چون تا حالا گوشی های که داشتم سیستمش جاوا بوده و هیچ مشکلی نداشته. و بسیار ساده بوده.اما آندروید یک سیتم عامل جدید و چون شما از اصطلاحاتی مثل روت و از این قبیل استفاده میکنید من یک کم احساس نگرانی کردم .و ضمنا بگم من به طور کلی اهل نصب برنامه خاصی رو گوشی نیستم حتی برنامه های خود گوشی رو هم فرصت نمیکنم نصب کنم.
مساله بعدی در مورد پشتیبانی از زبان فارسی است.خواستم بگم از اینم خیالم راحت باشه؟
فقط شرمنده که این همه سوال میکنم
دقیقا...نقل قول:
دوستان 3 اینج اونقدر که فکر میکنید کوچیک نیست!!!! من touch2 داشتم 2.8 اینج بود خوب بود.... کلا گوشی بزرگ یک جوریه....
به نظر من این گوشی مشکلی نداره...
قبلا گفتم چیز خاصی کم نداره..
از لحاظ ارتباطی که gps.wi-fi blu داره..
کیفیت ال سی دی که عالیه و وضوح استنداردی داره hvga
صداش که حرف نداره بلند و با کیفیت حتی bass هم تو صداش احساس میشه..
از لحاظ سخت افزاری cpu :600mhz و ram:168mb و چیپ گرافیکی هم داره
دوربین هم که عرض کردم 3 هست فاقد فلش و فوکوس ولی کیفیتش واقعا خوبه و شفاف هست....
باطریشم که خوبه
تا فریمور 2.1 هم براش امده و راحت میتونید نرم افزار رو اجرا کنید.
خیلی هم خوشگل و جم چور هست
در ضمن wave pro رو هم تایید میکنم خیلی گوشی خوبه... من قبل x8 قصد خرید همینو داشتم . از نزدیک هم باهاش کار کردم خیلی گوشی خوبه... به راحتی هم جاوا پشتیبانی میکنه و سیستم عامل بادا هم جدید هست....
سلام.نقل قول:
همانطور که گفتم در ساپورت در ورژن تفاوتی نداره فقد چند موارد خاص مثلا هست که یک برنامه مثلا فریمور 2.1 به بالا جواب میده...
بعد از اپئیت میتونید فارسی کنید.
نه سخت نیست... اسونه سیستم عامل هست یک گوشی سیمبین هست یکی ویندوز موبایل هست اینم اندروید هست هر کدوم هم مزیا و معایب خودشون رو دارن
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
با سلام.گفته شده که اضاف میشه..نقل قول:
چه عجب یکی بدش اومده از این گوشی:31:نقل قول:
ماجز تعریف چیز دیگه نشنیدیم اینجا:5:
نقل قول:
پس با این حساب با یک آپدیت ساده به فارسی تبدیل میشه و خیالم راحت باشه.چون برای من فقط همین فارسی بودن مهم و اصلا دنبال برنامه یا بازی خاص نیستم.
نکته بعدی وصل شدنش به اینترنت چطوره راحت وصل میشه سرعتش خوبه. ارتباط اینترنتی از طریق گوشی چطوره چون من بسیار برام این بخش مهمه.
و نکته اخر این بخش ایا مثل سونی W980 کاملا انتی پیلتره یا خیر
نقل قول:
بله با یه آپدیت بسیار ساده و عادی فارسی میشه زبون مادریش چه read& write چه منوها
خیالات راحت
وصل شدنشم عادیه من یه گم با کانکت وایرلسش مشکل دارم حالا ایراد کجاست وقت کنم بررسی میکنم
آنتی پیلتر!!!
خلاصه خوبه برا گسیگه میخواد آندرویدو با تمام امکانات مزه کنه!
سلام دوستان من کل تاپیک رو خوندم چند تا سوال داشتم اول اینکه قیمت این گوشی چنده
2-آیا خودم میتونم آندروید 2.1 رو رو گوشی بریزم اگه نه هزینهش چقدر میشه وآیا 2.2 واسش میاد یا نه
3-به نظر شما قیمت lg optimus one تا 300 میاد چقدر طول میکشه قیمتش بیاد پایین
4-آیا بازیهای حرفه ای رو راحت میاره یکی از دوستان میگفت با بازی angry bird مشکل هنگ داره
5-و آیا این گوشی رو تایید میکنید ؟
فعلا همین
با تشکر
ایکس 8 از لحاظ قیمت واقعا عالی هست اپیتموس 1 الان حدود 330 تا 340 تومان هست و متاسفانه بدونگارانتیش پیدا نمیشه یا خیلی کم پیدا میشه.نقل قول:
به نظر من تا یک ماهه دیگه به 300 تومان نخواد رسید.
اگه الان گوشی بگیرید به 2.1 آپدیت شده هست مگر اینکه خرید قدیم توی مغازه باشه.
از لحاظ بازی هم در جریان نیستم اما قاعدتنا باید در بازیهای خیلی سنگین کم بیاره
به شدت تایید میشه.گوشیهای دیگه 100 تومان گرونترن ا ما تقریبا در همین سطح هستش یا اگر هم تفاوت داشته باشه تفاوتشون در حد 30-40 تومان باید باشه نه انقدر زیاد
ممنون دوست عزیز از پاسختنقل قول:
قیمت بدون گارانتیش چنده از تهران میخوام بخرم
به آندروید 2.2 میشه ارتقا داد نه اینکه رسمی غیر رسمیشو میگم
نظرت در مورد اپتیموس چی هست
سلام دوستان من شايد از اين گوشي گرفتم به نظرتون براي وبگردي مناسبه؟مثلا همين پي سي ورلد بيشتر ميام. بعد سايز صفحه نمايش از ويواز كوچيكتره؟اگه ميشه يكي از صفحه نمايش عكسي برام بذاره . ممنون ;)
اپتیموس وان چیزی حدود 340 هزار تومانه و ایکس 8 حدود 220 تا 200 هزار تومان که بعضی ها 195 در طبقه 6 علاالدین قیمت داشتند. اما نرمال همون 210 تومان هست.نقل قول:
2.1 رو میشه ارتقا داد . گفتم که گوشیهای جدید خودشون به 2.1 آپدیت هستند.2.1 با 2.2 فرق زیادی نداره مثل ویندوز ویستا و سون اما نه تا اون حد.
نصب برنامه ها هم تا حدود زیادی به ورژن آندروئید ربطی نداره.
اپتیموس وان خوبه به شرطیکه قیمتش حدود 260-تومان باشه. چون تفاوت زیادی با ایکس 8 ندارن و اون تفاوتهایی هم که دارند ارزش 120 تومان اختلاف قیمت رو ندارن
برای وبگردی مناسبه. صفحه اش 3 اینچ هست.تقریبا سایز صفحه ی استار و کوکی. تو مغازه ها هم خیلی زیاده میتونید از نزدیک نگاه کنید.ویواز فقط 2 دهم اینچ بزرگتره.نقل قول:
برای وبگردی ویواز هم مناسبه هر کدوم که دوست داری بخر.تفاوت عمده ی آنها در سیستم عاملشون هست که اآندروئید زیباتر برنامه های بهتر و متنوع تر . دردسر ساین کردن نداره و ...
سلام.نقل قول:
بله خودتون میتونید اسونه فقط سرعت میخواد ورژن های بالاتر امده ولی غیر رسمی و کمی باگ دارن پیشنهاد میکنم نصب نکنید از لحاظ ساپورت تفاوتی ندارند....
3: نمیدونم....
4: من خودم angry bird رو بازی میکنم مشکلی ندارم تازه همین فریمور اولی که امد نصب کردم.
سخت افزارش که ضعیف نیست ولی عالی هم نیست سی پی یو 600MHZ رمش هم 168MB چیپ گرافیکی هم داره. مثلا بازی Need For Speed Shift روش اجرا میشه
سلامنقل قول:
من کوکی داشتم یک سایز هستند ولی ال سی دی X8 کمی پهنتر هست!
هر اطلاعاتی در مورد این گوشی میخواین اینجا هست همیچی واضح و معلومه:
در مورد سیستم عامل همه سیستم عامل ها خوبن و همشون از لحاظ نرم افزاری کاربر رو راضی میکنندکد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php
من خودم هم ویندوز موبایل داشتم و الانم هم سیمبین و هم اندروید دارم هر 3 عالی بودن...
دوست عزیز شما که x8 داری بازی shift رو نصب و بازی کردی راستی مشکلی که با خوندن divx ,xvid,mkv که نداره البته با برنامه میگمنقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
بنده نصب نکردم سعی میکنم نصب کنم ولی سرعت اینترنت به دلیل..... پایین هست
ولی دوستان ظاهرا دانلود کردن در ضمن در لیست گوشی هاس ساپورت کننده هم هست
برای اون نگران نباشید برنامه های مولتی مدیا برای هر سیستم عاملی فراون هست
سلام دوستان يه سوالي داشتم . ميخواستم بپرسم گوشي x8 اگه به طور مداوم ازش استفاده كني چند ساعت شارژ نگه ميداره؟ممنون
سلام همه
خبر خیلی خوب
یوزر jerpelea تو فروم XDA که رام CM7 که آندرویید 2.3 هست و یکی از بهترین رام هاست گفته که واسه X8 هم آندرویید 2.3.2 کوک میکنه
گفته که 1 الی 2 هفته طول میکشه
چون باید گوشی رو بخره :دی
همین الانم این رام هست:31:نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=AFGJ9PwxitY&feature=related
با سلامنقل قول:
به طور دقیق نمیدونم
ولی از لحاظ باطری خیالتون راحت باشه باطریش خوبه... زود به زود خالی نمیکنه در ضمن شما با بعضی از تنظیمات میتونید مصرف باطری رو بهینه کنید ولی از لحاظ باطری خیالتون راحت باشه خوبه.
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
با سلام..نقل قول:
این رام چه باگ هایی داره؟ اصلا ارزش داره نصب کنم؟
نه دیگه نگرفتی مطلبو :دینقل قول:
رام 2.3 همون اول که اولین بار با نکسوس اس معرفی شد ، واسه X10 هم اومد!!
ولی کلهم باگ بود و تقریبا هیچی کار نمیکرد
این رامی هم که شما ویدئوش رو فرستادین اگه تو کامنت های زیرش بخونین نوشته
broken: Video, 3D,Sensors,GPS,Headphones jack
یعنی اینا کار نمیکنه
ولی رام های CM چنین مشکلی ندارن و پایدارترین رام ها برای سری Xperia هستند. البته نه اینکه هیچ باگی نداشته باشند . رام های آفیشال هم بعضی مواقع باگ دارند
این رام پایداره و بهترین رام برای استفاده روزمره هست ...
باگ های این رام ها معمولا همونایی هست که گفتمنقل قول:
با سلام..
این رام چه باگ هایی داره؟ اصلا ارزش داره نصب کنم؟
ولی امتحانش بد نیست
سرعت گوشی فوق العاده میشه و کار کردن با گوشی لذت بخش
ضمن اینکه آخرین ورژن آندرویید هم هست
البته لازمه که دوباره بگم رام CM از این دست نیست و میشه به صورت روزمره ازش استفاده کرد :دی
یعنی همان باگ هارو داره؟؟؟؟نقل قول:
میشه بگین چطور میتونم به 2.3 اپدیت کنم یک تستی کنیم:31:
سلام دوستان می خوام انشا الله برای هفته دیگه این گوشی بگیرم.دیدم که تمام مشکی x8 اومده.خیلی خوشگل بود.چنتا سوال از استید شنیدم داخل جعبه 4 قاب اضافه موجوده درسته؟این گوشی بدرد اس ام اس دادن زیاد می خوره؟من تا حالا گوشی نداشتم که سیستم عامل داشته باشه می خواستم بدونم با این گوشی به مشکل بر نمی خورم؟هنگام خرید باید به چیا دقت کنم؟خیلی سوال پرسیدم ببخشید
رام های 2.3 ای که الان هستند اون باگ ها رو دارندنقل قول:
رام 2.3 و CM که قراره بیاد از این باگ ها نداره
طریقه نصبش هم با Xrecovery هستش ...
سلام
میشه بگید موقع خرید این گوشی را چگونه تست کنم
گوشی های قدیمی با استفاده از کلیدهای راست و چپ و ستاره وارد منوی سرویس میشدیم
آیا برای گوشی هم راهی برای ورود به سرویس هست
کلا برای تست سلامتی این گوشی و یا گوشی های آندروید چکار باید کرد؟
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام،به سلامتینقل قول:
مشکیش!
1 درب اضافی کلا 2 تا درب موجوده
در مورد اس ام اس عالیه ،به قول معروف فیته فیته
من به مشکلی بر نخوردم ندیدم کسیرم بخوره فقط آپدیتش کن ابتدا
خواهش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست درد نکنه داداش.چنتا از سوال هام بی پاسخ موندش.راجب رنگ مشکیش بله من خودم دیدم البته پاساژ بوستان توی پونک بود که قیمتش 145 تومن بود ولی اونجا گرون می دادنقل قول:
به نظرتون رنگ مشكي زياد لك نميشه؟اخه با توجه به لمسي بودنش هر دقيقه بايد تميزش كني.نقل قول:
در مورد قيمتش مگه 200 تومن نيست؟:18:
البته در جاهاي مرزي قيمت كمتره من به فاميلمون گفتم از چابهار برام بگيره قيمتش فكر كنم اونجا 130 140 بيشتر نباشه
غیر ممکنه که ایکس 8 در هیچ جای دنیا 130-40 تومان باشه. الان مغازه ها چیزی حدود 200 تا 210 تومان هستش شاید کمترین قیمت چیزی حدود 190 بشه پیدا کرد.
البته من خودم زياد اطلاع ندارم ولي ميگن مناطق مرزي مثل چابهار چون جنس مستقيم از خارج مياد قيمتها كلي با اينجا تفاوت داره .مثلا گوشيها 40 50 تومن كمتر از اينجاست .:20:نقل قول:
بيخيال بحث از موضوع اصلي خارج شد :31: