نه در یک فرکانسن!نقل قول:
Printable View
نه در یک فرکانسن!نقل قول:
با هردو برنامه این مشکل هستنقل قول:
فقط اینم بگم که از کنتزلش استفاده نمیکنم ،علت میتونه این باشه؟!
نه به اون ربطی نداره.نقل قول:
بیا این وبلاگ بنده هست ببین با این آموزش میتونی انجام بدی یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسها کامل نیفتاده اونجا لینکهاش رو بگیر تو یه صفحه جداگانه عکسها رو خودت کامل ببین.
سلام دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه وبلاگ شما ارور 404 میده!
سلام. ببخشید بعضی از لینکها تو فروم اینجوری میشه من هواسم نبود ندیدم. الان درست شدش شما هم اگه میخواین تو پست بالا درستش کنید.نقل قول:
من یدونه xvision pcdvb 4100 خریدم.
همراه محصول هم نرم افزار TotalMedia 3.5 بود که نصب کردم.
گفتن نرم افزار blaze tv بهتره اونو نصب کردم ببینم چطوره کلا تصاویرو نشون نمیداد انگار سیگنال نداشت در حالیکه برنامه خود محصول نشون میداد. چه برنامه ای بهتر از این هست.
در ضمن وقتی ضبط میکنم صدا ضبط نمیشه . مشکل از چیه با نرم افزار های دیگه حل میشه؟
راستی این کنترلش اصلا به چه دردی میخوره چون اصلا کار نمیکنه . به هرجای دستگاه زدم عکس العملی نشون نداد.
ممنون میشم کمک کنید.
دوستان میخوام یه کارت تی وی دیجیتال برای کامپیوتر بگیرم چه مدلی پیشنهاد میکنید که گیرندگی با کیفیت و انتن دهی قوی داشته باشه بودجه تا 100 تومن مانیتورم فول اچدی هست..ایا تو این رنج کارت تی وی با قابلیت فول اچدی گیر میاد ؟ من شنیدم کارتهای گیگابایت این قابلیتو دارن اما کمیاب هستن..ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.نقل قول:
شما از Dvbviewer استفاده کنید.
اگه صداش بازم مشکل داشتین تو ضبطش فک کنم تو وبلاگم یه قسمت زدم براش. اگه پخش نشد صداش بگین لینکشو بدم.
کنترلش هم فک کنم اونجا که چراغ داره باید بگیری. تو 3100 که چراغش روشن نمیشد!! تو 2100 مشکلی نداشت.
تو نرم افزارDvbviewer چطور میشه قدرت سیگنال رو دید؟
موقع پخش کانال زیر برنامه درصد میزنه به رنگ سبز. اگه ندیدینش از منوی view یا اگه منوها فعال نبود از راست کلیک گزینه view رو زده و گزینه های show... رو بزنید.نقل قول:
دوست عزیز منظور شما را متوجه نمیشم،اینکه میگین:"شما هم اگه میخواین تو پست بالا درستش کنید"یعنی چی؟نقل قول:
من پستمو ویرایش کردم و لینک وبلاگمو درست کردم. حالا پست شما که بعد اون زده شد با نقل قول تو پست شما لینک آدرس وبلاگ من اشتباه هستش که گفتم پستتون رو ویرایش کنید و تو پستتون لینک آدرس وبلاگ منو تصحیح کنید. :n01:نقل قول:
اقا کسی کسی یه راهنمایی کنه ؟!!!!نقل قول:
یکی از دوستام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشت از کیفیتش خیلی تعریف میکرد یه نیگا به مشخصاتش بندازنقل قول:
به نظر من که گزینه خوبیه واسه خرید
دوست من ایشون گفتن دیجیتال این که انگار انالوگه!نقل قول:
اون بهتره ایکس ویژن 4100 رو بگیره. هم گارانتی معتبر هم کیفیت خوبی داره. :n06:
منم 4100 رو تایید میکنم. کلا توی گیرنده ها ایکس ویژن معتبرتره چون خدمات معتبرتری داره و در صورت بروز مشکل آپدیت ارائه میده و جوابگو هستن . مدل 4100 اش هم گیرندگی قوی تری نسبت به مدل قبلی داره.
سلامنقل قول:
توی وبلاگ شما ،درباره توتال مدیا چیزی ندیدم !
سلام.نقل قول:
درباره چیش میخوای؟
سوال من این بود: چجوری در برنامه total media میشه یک کانالو ضبط کرد وکانال هم فرکانس دیگه رو تماشا کرد؟نقل قول:
تو همون فرکانس میتونی کانالهای دیگه رو تماشا کنی ولی فرکانس دیگه نه!نقل قول:
خب مشکل من همین جاس دیگه ،وقتی کانالیو ضبط میکنم و میخوام به کانال دیگه ای برم ( هم فرکانس ) پیام میده ضبط متوقف خواهد شد!نقل قول:
عجیبه. من اگه یادم نرفت میرم مال یکیو که توتال نصب داشته باشه چک کنم. من که خودم هم توتال کار نمیکنم هم کلا درایور هم نصب نیست هم کابل انتن رو هم بردیم از این اتاق:n02:نقل قول:
ولی dvbviewer مشکلی نداشت اینو یادمه.
ویرایش:
سلامی دوباره.
شما راست میگفتین توتال مدیا موقع ضبط وقتی میخواین برید کانال دیگه خطای توقف ضبط رو میده! ولی با dvbviewer مشکلی نخواهد بود.
این برنامه توتال مدیا فقط کارایی و کاربر پسند داره وگرنه برنامه خوبی نیست مشکلات زیادی داره که dvbviewer همه اینارو حل کرده. منم به همین خاطر از Dvbviewer استفاده میکنم.
سلام دو ستان من اول مهر یه pc --- 4100خریدم ...وقت نشد تستش کنم...
الان دارم کار میکنم میبینم هیچ شبکه ای رو باز نمیکنه.
برنامه ی توتال رو نصب و ارک سافت رو هم نصبیدم ولی هیچ کانالی رو نشون میده...
no tv cannel found
سیگنالم هیچی نداره یعنی صفره!!!
راه حل چیه،؟چیکار کنم؟
سیبلام.نقل قول:
شما اول باید ببینید فرکانس تو شهرتون دریاف میشه یا نه؟ اگه میشه انتن هوایی وصل کنید و در جهات مختلف اسکن کنید ببینید چی میشه؟
موفق باشید/
دوستان ببخشید الان بهترین گیرنده دیجیتال از لحاظ قدرت انتن چی هستش ؟ تا اینجا که من دیدیم ایکس ویژن با 30db بالاتر بود . اگه شما بالاتر سراغ دارین بفرمایید ممنون میشم.
سلام
بچه ها من چند روزه که گیرنده مدل 4100 رو خریداری کردم. مشکلی که باهاش دارم کیفیت پایین تصویر دریافتی با وجود دریافت سیگنال عالی هستش. در مشخصات محصول بیان شده که گیرنده توانایی دریافت تصویر به صورت HD رو دار، شبکه های ایران هم که 576i پخش میشن اما این تصویری که من دریافت میکنم حتی معادل با کیفیت 240p هم نیست ! تصویر ماته و لرزش های کوچیک داره و اصلاً کیفیت خوبی نداره ! :n03: من شیرازم و با آنتن خودش توی اتاق قدرت سیگنالی که نرم افزار Total Media نشون میده اغلب اوقات فول هست اما نمیدونم این کیفیت تصویر واقعاً طبیعیه و همه همین کیفیت رو دریافت میکنن ؟! چندتا اسکرین شات واسه اینکه ببینید کیفیت تصویر چطوره براتون میزارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. شما با dvbviewer هم تست کنید ببینید کیفیت تغییر میکنه نرم افزار k-lite codec رو هم نصب کنید ببینید تغییری تو کیفیت میشه؟
هر دو رو امتحان کردم اما تغییری نکرد. DVBViewer رزولوشن 720x576 (که همون 576p هستش) با نرخ 25 فریم بر ثانیه و نرخ انتقال داده 1.5 تا 3.5 مگابیت نشون میده. اما نمیدنم چرا پس اینقدر کیفیت پایینه ؟! یعنی واقعاً صدا و سیما شبکه های دیجیتال رو با این کیفیت ارسال میکنه ؟! رو هاتبرد HD پخش میکنه بعد روی شبکه ی دیجیتال با این کیفیت ؟!
آقا کیفیت تصویر دریافتی شما از اون اسکرین شات هایی که من گذاشتم بهتره ؟
من الان نصب ندارم ببینمش. اگه رفتم پیش یکی که داشت یه نگاه میندازم.:n06:
ولی تا جایی که یادم میاد فک کنم شبیه به این بود کیفیتش. :n13:
دوستان این x vision 4100 روی ویندوز 8.1 نصب میشه درایورا و برنامه هاش؟؟
کسی امتحان کرده؟
داداش منم مثل شمام..نقل قول:
هرکاری کردم نشد درایور آخرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 8,1عزیزممم:n12:نصب کنم الان باید بریم عصر حجر ویندوز7:n21:
همون درایوری که 12 و خورده ای مگ هست سایزش؟راحت نصب شد که!!
ویرایش:
رفتم خریدم...خیلی خوب و راحت دارم استفاده میکنم...ویندوز 8.1
مرسی بااین درایور درست و عالی روی 8/1جواب داددددد:n12:نقل قول:
جایگزینی برای این totalMedia نیست...چندروزیه همش هنگ میکنه
سلام.نقل قول:
زیاده. مثلا dvbviewer. این خوبه همین رو استفاده کنید.
سلام من هم دیروز گرفتم همین مشکلو دارم ... از صحت آنتن هوایی و کابل و قدرت سیگنال منطقه هم مطمئن هستم چون قبلش pin avid داشتم چند سال و این آخریا چون جای فیشش خراب شده بود اومدم سیم آنتنو لحیم کنم ولی نشد و مجبور شدم اینو بگیرم به پشتیبانی هم زنگ زدم و گفت درایور قبلی رو پاک کنید و total media رو روی درایوی غیر از c نصب کنید که همه این کارا رو قبلش هم انجام داده بودم ولی به هیچ وجه نه با آنتن هوایی و نه با آنتن رومیزی خود دستگاه سیگنال ندارم با ----dream هم سیگنال رو صفر نشون میده ... شما مشکلتون حل شد؟ چه جوری؟نقل قول:
آنتن هوایی زدید؟نقل قول:
آنتن رو در جهات مختلف تست کردین؟
اگه سیگنال نداره ببر گارانتی یا خدماتش برات تست کنه.
شرمنده دوستان .. بردم گارانتی تست کرد درست بود .. اومدم خونه رفتم بالای پشت بوم دیدم یک از خدا بیخبری فیش آنتنو از جاش خیلی شیک در آورده سیمو خیلی مرتب جمع کرده گذاشته یه گوشه .. !! جالبه با این آنتن رومیزی خودش هم سیگنال میداد و از همه جالب تر دستگاه قبلیم هم (pin avid) سالمه!!نقل قول:
گیرنده مارشال گرفتم اما شبکه های جام جم رو پوشش نمیده چرا؟(سرچ میکنم همه میاد جز اینا)
فقط بعضی جاها شکه جام جام رو به جای یه کانال دیگه میزارن. احتمالا اونجا اینکارو نکردن.نقل قول: