دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما دیجیتال ندارد از این ستیت سفت ابزارتان را دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما دیجیتال ندارد از این ستیت سفت ابزارتان را دانلود کنید
با سلام تلویزیون من سامسونگ 32L1UF0C سری 6 هست.
تیونر دیجیتالش رو با تغیراتی که گفتید فعال کردم و سه گزینه سرچ آنالوگ ،دیجیتال، و هردو فعال شد اما تو کانال یابی دیجیتال هیچی رو پیدا نمیکنه؟
باید چیکارش کنم؟
باید تو قسمت کد مخفیانه تیونر رو هم دست بزنم؟
چیزی به نام AUTO وجود نداره تو گزینه های تیونرش نبود..
لطفا راهنمایی کنید
شهر ما هم ساری مرکز مازندران هست که دیجیتال کاملا قوی پوشش داره..
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید این که نوشتید TYPE دستگاه است تا ببینیم که دستگاه شما اصلا قابلیت دارد یا نه تا بعد بگوییم چگونه فعالش کنید .
سلام
من تلویزیون سامسونگ LCD مدل LA40C550J1R دارم .... این مدل گیرنده دیجیتال داره؟ اگه آره چه جوری فعالش کنم؟
اگه نداشته باشه و آپدیتش کنم اونوقت چی؟(کلا در صورت آپدیت چه امکاناتی به تلویزیون اضافه میشه) لینک آپدیتشو میدید؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال ندارد برای دین مشخصات به اینجا
و برای دانلود فریمور تان به اینجا
با آبدیت مشگلات سیستم حل و کمی و کیفی سیستم بالا می رود.
اینو دانلود کردم اکسترکت کنم بزنم به تلویزیون؟ یا همین طوری بزنم؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام ال ای دی C7000 3D دیجیتال داخلی داره ؟ (46 اینچ) من از منو مخفی دیجیتال رو اضافه کردم به تی وی ولی ظاهرا این گزینه فقط ظاهری و سخات افزارش رو تی وی نداره ؟!؟!؟!
دوست عزیزنقل قول:
اگر مدل تلویزیون شما این باشد دیجیتال ندارد UA46C7000WR ولی اگر این باشد دارد UA46C7000WF
با سلامنقل قول:
دوستان عزیز UA46C7000WR دیجیتال داره من خودم دارم استفاده می کنم
دوست عزیزنقل قول:
من بر مبنای اطلاعات این سایت سامسونگ میگویم ندارد . حال اگر شما می گویید که دارد بگویید تلویزونتان ساخت کجاست یعنی پلاک پشت تلویزیون مدل کامل و نام سازنده تلویزیون را چی نوشته
مدل تی وی من UA46C7000WR ـه
از توی منو مخفی دیجیتال رو آوردم ولی بخاطر اینکه از بعضی ها شنیدم که اونا هم این گزینه رو اضافه کردن ولی در عمل نتونستن دیجیتال رو بگیرن و بعضی دوستان گفتن که این گزینه فقط نمایشیه! خواستم ببینم اگه نداره الکی 30،40 تومان هزینه آنتن نکنم ؟!؟!
sahar@rasool عزیز پس شما هم دقیقا همین مدل رو دارین و از دیجیتالش دارین استفاده میکنن ؟ (مدل شما هم 46 هست؟) ، شما هم از منو مخفی فعالش کردین ؟!؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
مدل تی وی من هم همین مدل هست ساخت مالزی که حتی یک بار بعلت دست کاری منو مخفی جهت راه اندازی دیجیتال برد دستگاه معیوب شد که مجبور به تعویض برد شدم الکی با منو مخفی ور نرید روش مخصوصی داره که منم نمی دونم پس از کلی سعی و خطا یکی از دوستان بردشو برد تهران اونجا نمی دونم چکار کردن پس از وصل مجدد برد دیجیتالش راه افتاد والان بدون هیچ مشکلی تمام کانالها رو میگیره (برات پیغام خصوصی فرستادم)
دوست عزیز sahar@rasool مدل تلویزیون شما بدون دیجیتال بود و وقتی که شما آن را خراب کردید و مجبور به تعویض مین برد کردید آن ها برایتان برد سفارش ایران که دارای دیجیتال است گذاشتن که معادل مدل UA46C7000WF می باشد که قابلیت دیجیتال دارد.
نه دوست عزیز 6ماه پس از تعویض مین برد دادم دیجیتالشو راه اندازی کردن مین بردش واسه تی وی های داخل ایرانه چون هولو گرام سام سرویس روشه در کل سری 6 به بالا تو سامسونگ دارای دیجیتال می یا شدنقل قول:
دوستان ایا مدل تلویزیون ماهم دیجیتال داره
سامسونگ LED سری 6 مدل UA40C6200UR
دوست عزیزنقل قول:
مدل خارجی دیجیتال ندارد ولی ممکن است در مدل ایرانی آن دیجیتال داشته باشد که فکر نمی کنم برای دیدن مشخصات به این سایت بروید
دوستان ایا میشه تیونر دیجیتال داخلی واسه این مدل سامسونگ نصب کرد
دوست عزیزنقل قول:
نصب دیجیتال لازمش تعویض مین بورد تلویزیونتان است اگر گیر بیاید حدود 400 تا 500 هزار تومان است که به صرفه نیست
ضمن تشکر از دوستان گرامی بابت اموزشنقل قول:
بالاخره موفق شدم کانال های دیجیتال رو فعال کنم
دوست عزیزنقل قول:
الان دیگر تمامی کانالها را نمایش میدهد و دیگر مشگلی نیست
سلام
من یک تلویزیون LA32A650p1r دارم تیونر داخلی داره یا نه؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
معمولا از سری C به بالا و ورژن 6 به بالا دیجیتال دارد
سلام
ممنون از پاسختون .
یعنی حتی اگر lcd مدل 2008 باشه هم بازم ممکنه داشته باشه؟
بله تمامی کانال های دیجیتال رو با کیفیتی عالی پخش میکنه از دوستان گرامی بابت اموزش نحوه ساختن کنترل دست ساز هم تشکر میکنمنقل قول:
سلام دوست عزیز این را میتوانید با قراردادن یه فلش خالی گیرندگی دیجیتال انرا فعال کر دنقل قول:
اگر دوستان خواستند اموزش را در سایت قرار میدهم
اگر اطلاعات لازم را دارید می توانید آموزش آن را برای عموم بگذارید
درمدلهاي
C6200 / C8000
ومدلهاي مشابهات
اول وارد سرویس منومخفی میشوید
INFO=MENU=MUTE=POWER
بعداز ورود به منوي سرويس مخفی وپخش آپشن تنظيمات مربوطه به MODEL و LOCALSET میبینید غير فعاله
برای فعال كردن اونها به اين روش عمل كنيد:
دستگاه را خاموش ودوباره روشن میکنید ودر حالت عادی
يك عدد فلش كه با فايل سيستم فت 32 فرمت شده باشه روبه دستگاه وصل كنيد
وكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيد
از چپ به راست
MUTE=1=1=9=OK
منوي HOTEL MODE ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس تلويزون را خاموش كنيد
باز وارد سرویس مخفی شوید
INFO=MENU=MUTE=POWER
سپس به مسيرزير برويد
CONTOROL=HOTELOPTIONS=CLONETV TO USB وOK را بزنید وفایلی روی فلش شما کپی میشود به ان کاری نداشته باشید.
الآن با این روش بسياري از قابليتهاي ديگرنيز فعال شده مانندPVR
بعد وارد اپشنمیشوم گزینه تیونر را از ATVبهDTVتغییر میدهم
در یعضی از مدلها باید کشور را هم تغییر دهیم دریک سری هم در اپن NAM DTVرا از 0به 1 تغییر میدهید
قبل از خاموش کردن دستگاه به مسیر HOTELMODE رفته وان را خاموش كنيد
توجه اگر اين كار را نكنيد بخشي تیونر دستگاه غير فعال ميشود
درمدلهاي C6200 / C8000 ومدلهاي مشابهات اول وارد سرویس منومخفی میشوید INFO=MENU=MUTE=POWER بعداز ورود به منوي سرويس مخفی وپخش آپشن تنظيمات مربوطه به MODEL و LOCALSET میبینید غير فعاله برای فعال كردن اونها به اين روش عمل كنيد: دستگاه را خاموش ودوباره روشن میکنید ودر حالت عادیيك عدد فلش كه با فايل سيستم فت 32 فرمت شده باشه روبه دستگاه وصل كنيدوكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيداز چپ به راست MUTE=1=1=9=OK منوي HOTEL MODE ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس تلويزون را خاموش كنيد باز وارد سرویس مخفی شوید INFO=MENU=MUTE=POWER سپس به مسيرزير برويد CONTOROL=HOTELOPTIONS=CLONETV TO USB وOK را بزنید وفایلی روی فلش شما کپی میشود به ان کاری نداشته باشید.الآن با این روش بسياري از قابليتهاي ديگرنيز فعال شده مانندPVR بعد وارد اپشنمیشوم گزینه تیونر را از ATVبهDTVتغییر میدهمدر یعضی از مدلها باید کشور را هم تغییر دهیم دریک سری هم در اپن NAM DTVرا از 0به 1 تغییر میدهید قبل از خاموش کردن دستگاه به مسیر HOTELMODE رفته وان را خاموش كنيدتوجه اگر اين كار را نكنيد بخشي تیونر دستگاه غير فعال ميشود
دوست عزیزنقل قول:
این روش فکر می کنم روی مدلهای جدید و از 2012 به بعد جواب نمی دهد و قابلیت باز کردن کامل سیستم را ندارد
چه جوری بنل را در حالت استندبای قرار بدم؟
من وقتی میخوام برم تو حالت منو مخفی با گرفتن همزمان INFO=MENU=MUTE=POWER فقط وارد منو اصلی میشه،مشکل کار کجاست؟آیا برای فعال شدن منومخفی کاری رو باید انجام داد
مدل دستگاه هم 46c8880هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه بطور همزمان این دکمه هارا نگیرید بلکه بترتیب بگیرید یعنی پشت سر هم
دسترسی به منوی سرویساین کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:کد:info > menu > mute > powerدر تلویزیون های قدیمی تر:کد:mute > 1 > 8 > 2 > power
دوست عزیزنقل قول:
وقتی سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیون تان را ذکر کنید تا بتوانیم بدرستی راهنمایی تان کنیم.
خب!من این کارارو روی c8880 انجام دادم ولی تو اون قسمتی کبا قرمز مشخص کردم گزینه dtv نداره،حدود10_15گزینه داره یکیشمautoهست رو اون گزاشتم فقط آنالوگ گرفتنقل قول:
چ کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما طبق سایت امارات قابلیت دیجیتال ندارد پس بی خود خودتان را به درد سر نیاندازید
برای دیدن مشخصات تلویزیون نتان به این سایت بروید
سلام دوست عزیزنقل قول:
روش بالا برای سیستم شما سازگار نیست
از روشی که در فایل زیر قرار دارد استفاده کنید
مدل دستگاه را کامل بنویسید حروف اول و اخر بسیار مهم است
متاسفانه گزینه اپلود برای من فعال نیست تا فایل را برای شما ارسال کنم
سلامآموزش ساخت یک نوع کنترل برای فعال کردن بعضی ازاپشنهای LCDیاLED هائی که منومخفی انها با وارد شدن به ان فعال نیست و نمیتوان مانور داد از جمله فعال کردن تیونر دیجیتال ...مخصوصا آنهائی که هاسپی تال مد دارند به جای هتل مدتا کید میکنم روی بعضی (بعضی )از دستگاهها من انجام دادم2عدد led مادون قرمز که برای کنترل مورد مصرف است را با فیش سوزنی استریو مطابق شکل زیر درست کنید
به وسیله مقداری سیم به صورت نرو ماده به خروجی صدای کامپیوتر وصل کنید
با فایلیهائی که همراه است چشمی را روبروی چشمی lcd قرار دهید وبا زدن دبل کلیک روی بعضی از هر اپشن مورد اجرائی انرا در lcd میبیندفایل صوتی FACTORY+3SPEED در منومخفی به کار میرود به روش زیربا کنترل معمول lcd زمانی که وارد منو مخفی شدید میبینید که خیلی از گزینه ها غیر فعال است چشمی که ساختید روبروی گیرنده قرار میدهید و از کامپیوتر فایل FACTORY+3SPEED را دبل کلید کنید (دبل کلیک) ومیبینید که منو محو وگزینه ای مثل تصویر پایین میاید .یک بار دیگر دبل کلیک میکنید و منو مخفی با کلی اپشنهای دیگر پدیدار میشود وشما باید با کنترل خود دستگاه بقیه اپشنهای را که میخواهید فعال کنید به کار ببندیدودر اخر هم دستگاه را خاموش وروشن کنید تا ثمره فعالیت کردن اپشین ها را ببینیداگر سوال خاصی بود در خدمت هستمشعبانیان 09126029528
سلام دوستان تلویزیون بدون گارانتی سامسونگ مدل ua46f-6400ar تازه گی خریداری کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اول اینکه ورودبه setup کد میخواد که ندارم هرچقدر هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ۰ مشکل اصلیم کانال های دیجیتاله ۰ به جز انالوگ گزینه دیگه ای نداره خیلی تو سایتهای مختلف دنبال راه حلش گشتم اما چیزی پیدا نکردم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره راهنمائیم کنه بیشترین دلیل خرید این تلوزیون گرفتن کانال شبکه ورزش بود الان که نمیتونم کلافه شدم ۰ از استندبای هم نمیتونم استفاده کنم یه چیزایی در مورد ریموت کنترل میگه ۰ روی ریموت کنترلم هم کلید اینفو ندارم که وارد محیط مخفی بشم :(
دوست عزیزنقل قول:
برای ورود به ستاپ برنامه کد چهار صفر رابزنید مثل: 0000
و دوم اینکه شما می توانید از تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ که در بازار است استفاده کنید چون تمامی کنترولها باهم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است
و درضمن در این سایت مخصوصا در مورد سامسونگ برای فعال سازی دیجیتال بسیار زیاد پست داده شده است که شما مطالعه نکردید مثا این جا
و این تایپیک که خیلی مهم است
دوست عزيز روش كار را توضيح بديد چون من هم همين مدل رو دارم هر كاري كردم انجام نشدنقل قول: