دوست من عنوان تاپیک را خوندی:18::18::18:نقل قول:
این سوال ربطی به بدن سازی داره:19::19::19::19:
Printable View
دوست من عنوان تاپیک را خوندی:18::18::18:نقل قول:
این سوال ربطی به بدن سازی داره:19::19::19::19:
بابا اذیت نکن اتفاقا اصل بدنسازی تراشیدن موهای بدنه:31: تا هم عضله خوب رشد کنه هم اینکه بهتر عرق کنی و فضا برای منافذ پوستی باز بشه!!!!نقل قول:
البته اگر کسی از دیگر فواید از بین بردن مو بدن در بدنسازی می دونه بگه!:46:
بچه ها من از امشب میخوام برم کلاس شنا............و میخوام این رشته رو تا اونجایی که بتونم ادامه بدم.........حالا میخوام بدونم بدن سازی در این امر کمکم میکنه ؟ اگه میکنه چه حرکاتی ؟
اگه میشه این رو سر در تاپیک بزنید:
گرم نکردن = آسیب (زیر 15 دقیقه گرم نکردن برابر با آسیب)
دوستان لطفا کمتر اسپم بدین...آخه موهای زائد و...چیه دیگه...کی گفته هرکی بدنسازی میره موهای زائدشو میتراشه..
دوستان کاری نکنین تایپکو ببندن...جای این بحثها اینجا نیست..........:13:
سلام
اينم تاپيك خوبي هست
ميتونيد استفاده كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر:11:
من 173 قد دارم . 75 کیلو هم هستم . چیکار میتونم کنم که فقط لاغر بشم و شکمم آب بشه ؟
من 2 بار رفتم بدنسازی و عین دو بار بدتر شدم (چاق شدم و شکم آوردم ! ) اصلا بدنسازی برای من خوب هست ؟
شما که باتوجه به قد ووزن کاملا مناسب هستید...نقل قول:
من 173 قد دارم . 75 کیلو هم هستم . چیکار میتونم کنم که فقط لاغر بشم و شکمم آب بشه ؟
من 2 بار رفتم بدنسازی و عین دو بار بدتر شدم (چاق شدم و شکم آوردم ! ) اصلا بدنسازی برای من خوب هست ؟
اگه فقط شکم ناراحتتون میکنه وتو بقیه نقاط بدن مشکلی ندارید با ورزشهائی مثل پیاده روی ودوثابت یا دوچرخه ویا حرکتای شکمی به مرور زمان مشکلتون حل میشه...
فقط این تصور غلط رو نداشته باشین که برای وزن کم کردن غزا رو باید گزاشت کنار...نمیدونم شما تو وعده نهار چقدر غذا میل میکنین ولی اگه بتونین وعده های غذائیتون رو زیاد وحجمشو کم کنین هم خیلی به نفعتونه...مقدار غذائی که نهار میل میکردین رو نصف کنین وبه عصرانه تغییرش بدین تا معدتون بهتر غذاهارو هضم کنه...واز زدن چربی های زائد هم جلو گیری بشه...
صبحانه رو نباید فراموش کنین...
موفق باشید...
دوستان بدن سازی رو از چند سالگی شروع کنم که توسوله نشم؟(کوتوله:31:)
الان 17.5 سالمه بسه؟
اگه تو سنین رشد بعضی از حرکت های بدنسازی رو انجام بدین مثل اسکات رو قد تاثیر میزاره...ولی اگه این حرکتا رو انجام ندید تو سنین رشد هم میتونین به این رشته بپردازین...چه بهتر هم از این سنین که بدن درحال شکل گیری وکامل شدنه شروع بکنین...هرچند هنو.ز رابطه بین سن شروع این ورزش ومیزان موفقیتش ثابت نشده...خیلی ها هستن که از 30یا35سالگی شروع میکنن وموفق هم هستن...(البته نه در حد قهرمانی...:31:)نقل قول:
سن شما هم کاملا مناسبه...
جدا من با این که یک ساله کار میکنم این رو نمیدونستم ولی خوب کلا علاقهای هم به این کار ندارم:13::13:نقل قول:
البته قسمت عرق رو میدونستم ولی رشد عضله را نه
سلام
يه چند وقته يكي از دوستام با من مياد بدن سازي و حركاتي رو كه من انجام ميدم اونم انجام ميده
اما اندام اين دوست من با من فرق داره يعني دوستم چاق هست و سينه هاي نسبتا بزرگي داره
واسه آب كردن شكم و سينه هم داره با من مياد بدن سازي
من هر چي بهش ميگم برو يه برنامه بگير و مثل من نزن ميگه خجالت ميكشم مشكلمو بگم
من الان نگرانشم چون داره با برنامه من پيش ميره ميترسم وضعش بدتر شه خواهشا شما يه برنامه بديد به من تا بهش بگم اونطوري كار كنه
مثلا پرس سينه چطور بايد بزنه و ...؟
ممنون
با سلام
فکر نمیکردم این تاپیک تا اینجا پیشرفت کنه
من فقط هدفم داخل رفتن شکم(کوچک شدن)
و جلو اومدن سینه و حجیم شدن بازو هست
بیشتر باید کدام تمرین ها را انجام بدم؟
با پرس سینه میتونم؟
با تشکر
خوب مننم ا ومدم ...اگه سوالی هست بپرسین ..من خودم یه چند سالیه بدن سازی کار میکنم و هیکل خوبی(تعریف نباشه)
ردیف کردم..در خدمتتونم فقط از دوشنابه 4شنبه دانشگام نیستم
اولین چیز اینکه بهتره 3روز در هفته رو به باشگاه اختصاص بدین بیشترم شد که خوبه کمتر نشه
بطور کلی عرض کنم
یک روز رو به بالا تنه مثل سینه بازو پشت بازو ساعد
روز دوم زیر بغل و کول
روز سوم پایین تنه اختصاص بدین
سعی کنیید اگه تازه کاریید از مصرف مکمل بشدت پرهیز کنید
اول چند ماهی برید ببینید اصلا حوصلشو دارید یا نه
بعد سعی کنید از تغییرات بدنتون عکس بگیرید یا با متر خیاطی دور سینه بازو و .. رو اندازه بگیرید و یاداشت کنید تا پیش رفت کار رو ببینید
این کتابارم بریزید دور ..روش بدن سازی ارنولد...اگه ارنولد قرار بود با اون کتاب بدن ساز شه دیگه این همه روشو تمرین کشک بود...او
ن کتاب بدرد تندرستی و سلامت میخوره همینو بس
سعی کنید حتما تاکیید میکنم حتما تمیرانت هوازی مثل دو شنا دوچرخه سواری و ... رو بگنجونید
اصلا شما این کتابو دیدی؟:27:نقل قول:
این کتابارم بریزید دور ..روش بدن سازی ارنولد...اگه ارنولد قرار بود با اون کتاب بدن ساز شه دیگه این همه روشو تمرین کشک بود...او
ن کتاب بدرد تندرستی و سلامت میخوره همینو بس
شما در مورد کتابی که اصلا ندیدی صحبت نکن!
من مدتی باشگاه میرفتم دقیقا همون برنامه تمریناتی که تو باشگاه بهم میدادن(یکی از باشگاه های معروف شیراز)دیدم دقیقا همونا هم تو این کتابا بود!
ببین دقیقا دقیق عین برنامه هفتگی تمریناتی که مربیه به من داده بود!
نه فقط تو کتایشو دیدینقل قول:
تمرینات که تو فصلاهای اول دوم سوم داده شده تماما تمرینات مبتدی و بر پایه یه میز و هالتر و دمبله...
میتونی اخر کتابو نگاه کنی و عکسهای تمریناته ارنولدو ببینی کجای اموزشش حرفی ازین تمرینات زده شده؟؟؟
ارنولد یه زمانی برای خودش غولی بوده اما ایا اون شکل تمرینات و دستگاها تو 2010 همشون استفاده میشه؟؟؟
تمرینات ارنولد مال اون زمان بوده
پس چون حتما تو کتاب ارنولد اومده پرس سینه...ما وپس اینو از ارنولد شنیدیم و هر جا نامی از پرس سینه شنیدیم باید بگیم مبتکرش ارنولده اره؟؟؟:27:
چه ربطی داره تمریناتی که بشما داده میشه تو اون کتاب بوده یا نه حتما میخوای تمرینات از فضا بین که بگی مال ارنولد نیست
شما بری یه دمبلو دستت بگیری دوماه باش بازو بزنی.و...بازوت بزرگ میشه این که هنر نیست
دوست من میخوای کل کل کنی یا هدفت کمک به دیگرانه....
نظرت راجب تمرینا که روی درو دیوار باشگاه ها مینویسن چیه؟؟ حتما کاملا حرفه ای ما خبر نداریم
سلام.نقل قول:
سلام
يه چند وقته يكي از دوستام با من مياد بدن سازي و حركاتي رو كه من انجام ميدم اونم انجام ميده
اما اندام اين دوست من با من فرق داره يعني دوستم چاق هست و سينه هاي نسبتا بزرگي داره
واسه آب كردن شكم و سينه هم داره با من مياد بدن سازي
من هر چي بهش ميگم برو يه برنامه بگير و مثل من نزن ميگه خجالت ميكشم مشكلمو بگم
من الان نگرانشم چون داره با برنامه من پيش ميره ميترسم وضعش بدتر شه خواهشا شما يه برنامه بديد به من تا بهش بگم اونطوري كار كنه
مثلا پرس سينه چطور بايد بزنه و ...؟
ممنون
اول اینکه هر برنامه ای مختص یه فیزیک وبدنه...اگه مربی به یه شخص برنامه ای داده با درنظر گرفتن فیزیک بدن طرف اون برنامه رو میده...اگه دوستتون به اصطلاح درشت اندامه ومیخواد مثل برنامه شما کار کنه بگم که کار اشتباهیه...اگر هم نمیتونه برنامه دیگه ای بگیره باید برنامه شما رو با تغییراتی انجام بده ...مثلا اگه شما حرکتی رو سنگین کار میکنین وتعداد هر ست هم مثلا 10تاست ...دوستتون باید همون حرکت رو سبک وبا تعداد زیاد کار کنه مثلا 20تا...در ضمن اگه میخواد کمی هم لاغر بشه باید حتما حداقل روزی 15یا20دقیقه (حداقل )ورزشای هوازی رو تو برنامش بگنجونه...
ولی بهترین کار همون گرفتن برنامه سوا هستش...
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
درمورد آرنولد هم بگم که آرنولد در زمان خودش جزو بهترین ها بوده وحتی مستر المپیا هم شده...
البته کمی شیوه هاش قدیمیه ...ولی بازم جزو پیشکسوتها وباتجربه هاست...چیزائی که اون درمورد بدن وتمرین کرده میدونه خیلی از قهرمانای الان ما نمیدونن...چون خودش همه رو رو خودش امتحان کرده...البته عوارضش هم الان گریبان گیرشه...
(من اون کتابو البته ندیدم...فقط نظرمو درباره آرنولد گفتم...)
یه سوال ، کمربند های لاغری تاثیر داره ؟ ایا فقط با استفاده از کمر بند های لاغری میشه شکم رو اب کرد ؟ ضرر داره ؟ انواعش کدوم بهتره و ضرر هر کدوم چیه ؟
لطفا هم بدون دلیل درست ، جواب ندید و از رو اینکه باید با ورزش مثلا شکم رو اب کرد و اینا همش تبلیغات هست نتیجه نگیرید که بد هست
ممنون
نقل قول:
چه جور کمربندای لاغری؟؟؟
ازاین ویبره حرارتی ها منظورتونه؟؟؟!!!
اگه آره که بگم من از کسی که متخصصه این رشته ومربیمه پرسیدم تایید نکرد!!!بیشتر کار حرارتی ها از بین بردن آب ناحیه با استفاده از گرماست...ضربه ای ها هم باعث به اصطلاح خرد شدن چربیها ومقاومت بیشترشون میشه...این که نشون میدن یارو بعد از یه ربع باز میکنه شکمش 6تا ماهیچه داره دیگه تابلو دروغه...
دوست عزیز چرا ازشنیدن اینکه ورزش بهترین راهه حله وحقیقت بدتون میاد؟؟؟!!!نمیخوام مثل بابا بزرگا حرف بزنم ول نابرده رنج گنج میسر نمیشه...من بعد از سه سال وخورده ای که به طور مداوم 4بار در هفته انواع واقسام شکمهارو میرم تازه علایمی از ماهیچه ظاهر شده...اونی هم که میبینید بازیگرا و...بعد از یه مدت کوتاه شکمشون ماهیچه ای میشه با استفاده از هورمون هستش...جلوی چشم خودم یکی از بچه ها درست تو شکمش آمپول تزریق کرد!!!
موفق باشی...
من که خیلی نمی دونم چند مدل هست می خواستم راهنمایی بگیرم اما حرارتی و ضربه ای و .. می دونم هست که حرارتی شو همونجور که شما می گید شنیدم فقط اب بدن رو از بین میبرهنقل قول:
اینم که یارو نشون میده شیش تیکه شده شکمش میدونم فیلمه و من اصلا توقع همچین چیزی ندارم
من نگفتم از اینکه بگید ورزش یکی از روش هاست بدم میاد !!! اشتباه نکنید من گفتم این دستگاه رو نقد کنید و نگید که چون ورزش مفیده و حتما باید سختی کشید این وسیله مخرب هست !!!!
نکته اینه که من اصلا نمی خوام شکمم ماهیچه ای یا تیکه تیکه بشه فقط من مشکلم اینه که دوز شکمم زیاد هست و کلا بدن نسبتا معمولی (حتی لاغری ) دارم ! رژیم هم نمیتونم بگیرم (به صورت ممتد) چون از غذا خوردن خوشم میاد :دی همچنین باعث میشه لاغر تر بشم !
مشکلم فقط شکم هست که می خوام کمی اب بشه !!! اینم مخالفم که واسه هر کاری حتما باید عرق ریخت ! چون علم پیشرفت می کنه واسه اینکه راحت تر بشه کارا !!! مثلا میشه رفت عمل زیبایی کرد ! چربی هارو ور داشت یا کلی کار !!!
البته من واسم مهمه ساده ترین راه و بدون ضرر ترین راه رو انتخاب کنم و به هیچ وجه دوست ندارم دارو و امپول و این چیزا استفاده کنم
:31:...نقل قول:
مشکلم فقط شکم هست که می خوام کمی اب بشه !!! اینم مخالفم که واسه هر کاری حتما باید عرق ریخت ! چون علم پیشرفت می کنه واسه اینکه راحت تر بشه کارا !!! مثلا میشه رفت عمل زیبایی کرد ! چربی هارو ور داشت یا کلی کار !!!
البته من واسم مهمه ساده ترین راه و بدون ضرر ترین راه رو انتخاب کنم و به هیچ وجه دوست ندارم دارو و امپول و این چیزا استفاده کنم
میخوای بدون اینکه عرق بریزی شکمتو آب کنی...پس فقط یه راه داری اون خارج کردن چربیا باعمله...
اگه کس دیگه ای میتونه دستگاهی یا ورزشی معرفی کنه که بدون عرق ریختن ورژیم نگرفتن دور شکم رو کاهش داد منم کنجکاوم بدونم!!!>>>:31:
این جور که شنیدم با این کمر بندا میشه !! اما خوب هنوز مطمئن نیستم واسه همینم اینجا مطرح کردمنقل قول:
هیچ کاری نشد نداره !!! این همه دانشمند جون نکندن که ما تو زحمت بیوفتیم و عرق بریزیم که:27:
برای تقویت بازو و سائد چه حرکتهایی مناسب هستند؟
همون دانشمندا جون کندن و به این نتیجه رسیدن که سوزوندن چربی به صورت موضعی اصلا غیر ممکنه ! :46:نقل قول:
این دستگاهها هم جز یه ماساژور خوب چیز دیگه ای نیستن !:5:
با D,Freeman موافقم ! :20:
چربی برای شکم و پهلو ها اولین جاییه که ذخیره میشه و آخرین جایی هم که سوزونده میشه .
به نظرم تنها روشش همون کالری دریافتی < کالری مصرفی باشه .
راستی ... تاپیک جدید مبارکه ! ! ! :40::11:
حرکتای جلو بازوپشت بازو و ساعد...:31:نقل قول:
برای تقویت بازو و سائد چه حرکتهایی مناسب هستند؟
ساعد نشسته (مچ)...ساعد از پشت(سرپا) وساعد چکشی...جلو بازو هالتر ...جلو بازو دمیل...جلو بازی لاری...جلو بازو سیم...پشت بازو پرسی...پشت بازو سیم...پشت بازو سوئینگ...وبرای سفت شدن پشت بازو هم پشت بازو دمبل تک دست پشت گردن...البته حرکتای عمومی وپایه مثل شنا(اگه سوئدی باشه چه بهتر)...و بارفیکس هم خیلی موثره...
بهترین باشگاه های پرورش اندا تهران(شرق) کجا هستند؟
یه باشگاهی هست رشید خ 154 غربینقل قول:
جدید باز شده از بقیه فعلا مجهزتر و تمیزتره
شهریه اش ماهی 60 تومن
باسلامنقل قول:
کدام باشگاهه شیراز را میگی؟آدرس بده
با تشکر
آقایون برنامه ای که به مبتدیا داده میشه تقریبا همه جا یکیه!!!!یارو مثلا 20سال پیش جلو بازو نمیزده؟؟!!یا پرس سینه نمیزده؟؟؟!!!
برنامه های تمرینی به مرور زمان تغییرات اون چنانی نکرده....
خوب برای افراد مبتدی چه جور برنامه ای باید نوشت؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!جلو بازو اور کراس؟؟؟؟؟!!!!یا زیر بغل هالتر بعلاوه زیر بغل پلاور بعلاوه زیر بغل تک خم؟؟؟!!!!یه مبتدی میتونه تری ست بزنه؟؟؟!!اونم این حرکتارو؟؟؟!!!خب باید بره پرس سینه وبالا سینه وچند تا حرکت ساده دیگه شروع کنه دیگه!!!!
درود ! موافقم با صحبت های دوستم . و در تکمیل صحبت هاش :نقل قول:
راستش من اگه باشم بخوام راهنمایی کنم حداقل 4 تا 6 هفته رو سعی میکنم برنامه پایه ای پیشنهاد کنم . یعنی استفاده از حرکات ترکیبی و ... که هم روی کل بدن فشار یکسان و تحریک به رشد بیاره هم بتونه شکل صحیح اجرای حرکات و استایل مناسب حرکتی رو برای مبتدی رو به پیشرفت مشخص کنه .
این اشتباه نیست که همه جا یکیه ولی خب به نظرم درست هم نیست .
اما اینکه 20 سال پیش جلوبازو و پرس نمیزده یکم زیادی عامیانه س دادا !
حرکت پرس سینه جزو حرکات پایه ای و عضله ساز بدنه و نمیشه براش محدودیتی قائل شد ( که اگر اینطور بود ما پاورلیفتر ها با حداقل 2 بار پرس سینه در طول هفته و گاهی بیشتر دچار افت میشدیم .)
:8:
دوست من منظورم این نبود که 20سال پیش پرس حالا انواع مختلفش رو نمیزدن...منظورم این بود از وقتی که واژه بدنسازی وپرورش اندام شنیده شد اسم این حرکات هم شنیده شد...اینا حرکاتی هستن که پای ان وهمیشه در زمان های مختلف استفاده شدن...:46:
دوستان من وقتی حرکت های سنگین میزنم کمرم درد میگیره ممکنه تو دراز مدت مشکل بشه برام؟
من یه مشکل عجیبی دارم !! تو حرکات سنگین و کلا ورزش های سنگین فکم درد میگیره (البته گردن دندون لثه و سر و هم میتونید اضافه کنید)
حتی وقتی خیلی می دوم هم بعضی وقتها فکم درد میگیره که جای سواله برام !! که چه ربطی داره !!!
کسی همچین موردی داشته تا حالا ؟ به نظرتون چه دکتری باید برم واسه این مساله ؟؟
مسخره نکنید ها :دی واقعا اینجوری شدم !!!
همه حرکتا اگه سنگین باشه به کمر فشار نمیاره...بعضی حرکتای جلو بازو وزیر بغل وچندتا حرکت دیگه که سرپا انجام میشه بله...به کمر فشار میاره...به مرور زمان بین مهره های کمر فاصله انداخته وچند سال دیگه مشکلات عدیده ای براتون به وجود میاره...تو اون حرکتا حتما باید از کمر بند مناسب استفاده کنین...نقل قول:
دوستان من وقتی حرکت های سنگین میزنم کمرم درد میگیره ممکنه تو دراز مدت مشکل بشه برام؟
نه دوست عزیز مسخره چرا؟؟؟نقل قول:
من یه مشکل عجیبی دارم !! تو حرکات سنگین و کلا ورزش های سنگین فکم درد میگیره (البته گردن دندون لثه و سر و هم میتونید اضافه کنید)
حتی وقتی خیلی می دوم هم بعضی وقتها فکم درد میگیره که جای سواله برام !! که چه ربطی داره !!!
کسی همچین موردی داشته تا حالا ؟ به نظرتون چه دکتری باید برم واسه این مساله ؟؟
مسخره نکنید ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا اینجوری شدم !!!
والا تا به حال همچین موردی رو ندیده بودم یا حتی نشنیده بودم!!!برای گردن وشانه اگه قبل تمیرین یا ورزش مقداری حرکات کششی گردن وگرم کردن عضله های گردن رو انجام بدین فکر کنم جواب بگیرین...ولی در مورد فک ولثه ودندون نمیدونم چی بگم!!!شما زیر وزنه دنودوناتون رو به هم فشار میدین مگه یا فکتون رو ؟؟؟؟
نهنقل قول:
من تفریبا تو حرکات نسبتا سنگین فک و لثه و گردن و کمی از سرم درد میگیره ! حتی اگه وزنه هم نباشه مثل دویدن زیاد یا بالارفتن از کوه با سرعت زیاد
کلا نمی فهمم این حرکات چه ربطی به فک و سرم داره !!! به نظرتون چه متخصصی باید برم ؟
والا همونطور که گفتم خودم هم اولین باره چنین چیزی میشنوم...باید برم بپرسم ببینم قضیش چیه...نقل قول:
ولی شما از پزشک عمومی شروع کن ...تا بهت بگه بعدش باید پیش چه متخصصی بری...ایشالله که مهم نیست...
با سلام
من پرس سینه که میزنم خیلی کمرم درد میگیره
وزن هالترم هم خیلی کمه ها!10 کیلو بیشتر نمیزنم ولی وقتی از نیمکت پا میشم کمرم درد میگیره
من 3 تا 12 تا میزنم!
دلیل چیه؟
یه سوال دیگه:برای گرم کردن قبل از تمرین باید چه حرکاتی انجام بدم؟
با تشکر
اول اینکه احتمالاً کمر ضعیفی داری، حرکت فیله کمر رو جتماً بعنوان گرم کردن انجام بده.نقل قول:
اگه میخوای موقع پرس سینه از کمر استفاده نشه، وزن رو سبک تر کن، در ضمن میتونی از کمریند استفاده کنی و پاهات رو هم رو خود میز پرس سینه بذاری.
برای گرم کردن هم، علاوه بر حرکات کششی و هوازی، شنا (مخصوصاً برای سینه)، بارفیکس (برای زیر بغل و بازو)، فیله کمر پیشنهاد میشه. همینطور برای حرکات هالتری، اول با هالتر خالی و با سرعت بیشتر چند بار حرکت رو انجام بده...
سلام دوستان من میخوام برم بدنسازی ولی خیلی لاغر هستم از خیلی هم کمی اونورتر بنظرتون بعد از چند وقت میتونم بدنمو رو فرم بیارم ؟مثلا بعد از چند ماه؟