با سلامنقل قول:
معمولا اینطور مواقع یه گزینه ای بالای ایمیل هست به نام show image in email که اون رو بزنید تصاویر رو هم نمایش داده میشه
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
معمولا اینطور مواقع یه گزینه ای بالای ایمیل هست به نام show image in email که اون رو بزنید تصاویر رو هم نمایش داده میشه
موفق باشید.
باسلام
دوستا چه جوری می شه رمز عبور جی میل روعوض کرد!!!
با سلامنقل قول:
موفق باشید.کد:https://www.google.com/accounts/b/0/EditPasswd
نقل قول:
سلام
وقتی وارد اکانتتون شدید. از قسمت بالا سمت راست صفحه وارد account settings بشید. یه صفحه جدید باز میشه از اونجا جلوی عنوان security یک گزینه با عنوان changing your password هست از اونجا میتونید پسوردتون رو تغییر بدید.
موفق باشید.
خیلی ممنون دنبالش بودم!
چطور باید یه فیلتر بذارم که همه ی ایمیل های به عنوان مثال aol رو اتوماتیک حذف کنه؟ مشکل اینجاست که یه ایمیل خاص نیست
*@aol.com
یعنی هیچ کس نیست که بتونه من رو راهنمایی کنه که مشکل جیمیلم حل بشه؟!! :((
سلام
وقتی بخوام یه gmail درست کنم پیغام The page you requested is invalidمیده.راهنمایی بفرمایید.
با سلامنقل قول:
در چه مرحله ای این پیغام رو میده؟
از یه مرورگر دیگه استفاده کنید.
این به خاطری هست که نمیتونه با با سرور ارتباط برقرار کنه و بسازه.
حالا به هر دلیلی - یا ارتباط قطع میشه، یا تحریم و هر چیزی دیگه.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
مرحله آخر که تمام اطلاعات رو وارد میکنم،راهی برای دور زدن تحریم هست،(مرحله تایید شماره تلفن ایران رو قبول نمی کنه)
سلام
دوستان من چندتا فولدر ساختم میخوام ایمیل هایی که با آدرس خاصی می یان مستقیم برن تو اون فولدر و تو inbox نباشن .
فیلتر درست کردم ولی با فیلتر ایمیل ها وارد فولدرخودشون نمیرن . باید چیکار کنم ؟
نقل قول:
من به تازگی یه آدرس جیمیل دیگه ساختم اما مشکلی پیش نیومد. برای شماره هم شماره ایرانسل وارد کردم. که بعد باهاتون تماس میگیره و یه کد تایید میده که باید اون رو وارد کنید تا جیمیلتون ساخته بشه.
با سلامنقل قول:
خوب با همین عمل فیلتــر باید واستون درست جواب بده.
اما اگه جواب نمیده احتمالا تنظیمات رو درست انجام ندادید.
یه دور دیگه امتحان کنید - حتما به دامنه و آدرسی که میخواید از اون همه برن داخل پوشه دقت کنید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
من فیلتر رو بر اساس ایمیل ساختم . و labels مورد نظرمو انتخاب کردم وapply to labels رو زدم .گزینه ای ندیدم که move کنه به فولدر مورد نظرم .
تو یک آموزشی دیدم که این گزینه هم بود . ولی من چنین گزینه ای نمی بینم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
با سلامنقل قول:
خوب همونجا که apply to labels داره روبروش باید folder رو انتخاب کنید و بعد create filter رو بزنید.
شما این کارا رو هم کردید و بازم نشده؟؟
موفق باشید.
سلام
بله من اینکار رو کردم ولی انتقال پیدا نمیکنه فقط روی ایمیل های دریافتی با اون ایمیل خاص label خورده میشه ولی move نمیکنه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
وقتی بخوام ایمیل درست کنم پیغام The page you requested is invalid میده.راهنمایی بفرمایید.
سلامنقل قول:
نمی دونم چرا این مشکل براتون پیش میاد اما از طریق ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*نرو باز کنید (شاید از آدرس دیگه ای میخواید وارد بشید و به خاطر همین این پیغام رو میده!)و سعی کنید ایمیل بسازید. امیدوارم دیگه مشکلی براتون پیش نیاد. میتونید از لینک زیر دانلود کنید.کد:www.gmail.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از طریق فیلترشکن(vpn) باز پیغام The page you requested is invalid میده.
متاسفم راه حل دیگه ای به ذهنم نمی رسه جز اینکه اگر دوستی دارید که مشکلی با ساخت ایمیل نداره ایمیل رو براتون بسازه و خودتون بعدا پسوردش رو تغییر بدید تا دیگه دسترسی به جیمیلتون نداشته باشن. (کاری که خودم برای دوستم که برای ساختن جیمیل مشکل داشت انجام دادم)نقل قول:
موفق باشید.
البته اگر اون شخص قابل اعتماد نیست اصلا کار عاقلانه ای نیست. چون می تونن جیمیلتون رو طوری تنظیم کنند که ایمیل هایی که برای شما میاد برای ایشون هم برن!!
با سلام
من توی جی میل نمی تونم فایل آپلود کنم لطفا راهنمایی کنید.
flash player 10 plugin 10.3.183.5 نسب است.
با سلامنقل قول:
نام و پسوند فایلهاتون چیه؟
موفق باشید.
من چند روزیه میخوام برم جی میل میگه شماره تلفن وارد کنید برای مواقعی که مشکلی پیش بیاد این قضیه اش چیه؟ باید چی وارد کنم؟
با سلامنقل قول:
یه شماره تلفن میتونید انتخاب کنید.
مثله ایرانسل، ثابت، همراه اول.
به این شکل که فرمتش رو رعایت کنید.
98912345678+
موفق باشید.
من اگه نخوام شماره تلفنم رو به گوگل بدم چی؟ میشه یه شماره جعلی بدم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
ضرری نداره که شمارتون رو داشته باشه.
خیر شماره ی جعلی بدید به مشکل میخورید.
چون بعدا شاید بخواد باهاتون تماس برقرار کنه و کد فعالسازی اکانتتون رو بده
موفق باشید.
با سلام
ايا راهي وجود دارد كه بتوان فايل هاي با پسوند exe را از طريق gmail ارسال كرد؟ پيغام خطاي امنيتي مي دهد. حتي فشرده كردم نشد
با سلامنقل قول:
چه فایلی هست؟ شاید کــرکی چیزی هست و به عنوان ویروس میشناسه و نمیشه ارسال کرد.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
این روش رو امتحان کنید امیدورام جواب بده:: پسوند فایل رو از exe به چیز دیگه ای تغییر بدید(مثلا doc) و اون رو ارسال کنید.(به گیرنده بگید که بعد از دانلود فایل، پسوند رو مجددا به exe تغییر بدن).
موفق باشید.
درود
چطور میشه اکانت جمیل رو از گوشی گالکسی اس 2، لاگ اوت (خروج) کرد؟
سلام دوستان
يه مورد عجيب واسم پيش اومد مي خاستم بپرسم همچين چيزي امكان پذبره؟
كه 2 نفر همزمان وارد يك حساب كاربري بشن ؟
دقيق تر بگم : مثلا اين اكانت رو داريم :
پسورد: 666666666666666
امكان داره 2 نفر با 2 اي اپي ادرس مختلف از 2 جاي مختلف همزمان وارد اين اكانت بشن ؟ (تاكيد مي كنم فقط يك حساب كاربري)
اگه امكان همزمان وارد شدن به يك حساب كاربري وجود داره چقد مي تونن با هم تو حساب كاربري باشن ؟ 1 دقيقه ؟ 2 دقيقه؟ يا اصلا زمان معنا نداره........ يا اصلا جيميل بلافاصله به صورت اتوماتيك يكي رو بيرون ميندازه؟
منتظر جواب استادان فن هستم.
برای من وقتی وارد گوگل میشم رنگ https سبز هست ولی وقتی بعضی از ایمیل ها رو باز میکنم یه علامت زرد رنگ کنارش میاد (مرورگر کروم)
مشکلی هست ؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون
کد:http://img4up.com/up2/30350118067904877289.jpg
سلام دوست گرامینقل قول:
بله این امکان وجود داره و من خودم امتحان کردم این کار رو. زمان رو نمی دونم اما مطمئن هستم که خیلی بیش از زمانی که فرمودید دو نفر می تونن با هم تو یه حساب کاربری بمونن. البته تو جیمیل امکانی وجود داره که شما می تونید متوجه بشید آیا کس دیگه هم وارد حساب کاربری شما شده یا نه. وقتی وارد جیمیل شدید از پایین سمت راست صفحه وارد قسمت Detail بشید می تونید ببینید چه آی پی هایی وارد جیمیل شما شدند. فکر کنم بالای خود detail هم نوشته میشه که شخص دیگری هم همزمان وارد اکانت شما شده .
موفق باشید.
دوستان یه سایت تبلیغاتی هر روز 4 بار برای من میل میفرسته
چطوری مینونم از فرستادن میل هایش جلوگیری کنم؟
با سلامنقل قول:
برای این هست که سایت امضاهای الکترونیک رو از سایت گرفته و مجوزه این که سایت اصلی هست و معتبره رو صادر میکنه برای سیستم شما تا از یوزر و ایمیلتون به صورت ایمن استفاده بشه.
موفق باشید.
سلام.
آیا راهی جز داشتن یه گوشی با سیستم عامل iOs یا آندرویید هست که بشه توی ایران ورود رو 2 مرحله ای کرد؟
میگم نظرتون چیه یه میل به گوگل بنویسیم، و ازش تقاضا کنیم ورود 2 مرحله ای تلفنی رو واسه ایران هم فعال کنه؟
با این اوضاع من خیلی نگران امنیت اکانتهامون هستم...
سلام
من نمیتونم به اکانت جیمیلم دسترسی داشته باشم ، از پسورد ایراد میگیره .
تقریبا 4 ساله دارم ازش استفاده میکنم .
با کیلاگر ها و روش های دزدیدن پسورد هم آشنایی 100% دارم و تقریبا مطمئنم که پسوردم دزدیده نشده
شماره تلفن رو هر طور که وارد میکنم ، گوگل قبول نمیکنه که از طریق اس ام اس یا تلفن پیگیری کنه ، نگید ایرانو ساپورت نیمکنه ، که بارها شده با ایرانسل با گوگل در تماس بودم
عقلم به جایی قد نمیده ، آیا ممکنه اکانتم بلوک شده باشه ؟
با سلامنقل قول:
جدیدا گوگل یه اخطار و هشدار به کاربران ایرانی داده مبنی بر یه مشکل امنیتی
حتما دقت کنید که از آخرین نسخه مرورگرهایی مثه موزیلا یا اوپرا و کروم استفاده میکنید.
موفق باشید.
تونستم از طریق فرم اطلاعات ریکاوری ، پسوردمو عوض کنم ، به جرات میشه گفت که گوگل تنها سایتیه که حتی اگر پسوردتو عوض کنن میتونی دوباره تغییر بدی
پسورد قبلی و ایمیل ریکاوری قبلی رو دادم ، ازم پذیرفت و اکانتم رو بازگردانی کرد ...