چه حیوونی؟
گربه یا سگ؟
شرایط منزلتون به چه شکله
خانواده راضی هستنن؟
Printable View
چه حیوونی؟
گربه یا سگ؟
شرایط منزلتون به چه شکله
خانواده راضی هستنن؟
یا گربه پرشین یا سگ کوچیک فرقی نداره گربه معمولی هم چون اینجا چنتا هست نمیخوام دیگه. شرایط خونه هم من هم حیاط بزرگ دارم هم 3تا اتاق که هر کدومو میتونم اختصاص بدم به اون حیوون
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
این پرشین خوشگل نر هست و تقریبا 2سال داره...اسمش رو گذاشتیم پشمک ...خیلی آروم و حرف گوش کنه. .خیلی هم مهربون و خوش اخلاقه....اما میونه اش با گربه های دیگه خوب نیست و قلمرو رو متعلق به خودش میدونه.... این پیشی رو تو خیابون در حالی پیدا کردم ...که عفونت شدید و سوءتغذیه داشت و مبتلا به بیماری پوستی قارچ بود...متاسفانه صاحبش رو پیدا نکردیم...الان بعد از گذشت 17-18 روز درمان، اوضاع جسمانی خوبی داره و خیلی خوب وزن اضافه کرده ...عفونتش کاملا خوب شده و قارچش هم تا 80% درمان شده....
خیلی دوست داشتم تا آخر درمانش پیش خودم بمونه که متاسفانه شرایطش نیست ...
حالا پشمک ما میخواد بره خونه جدیدش ...اما فقط به فردی که صلاحیت نگهداریش رو داشته باشه و در ضمن هزینه های درمانش رو بپردازه و درمانش رو هم تا آخر ادامه بده واگذار میشه.(ادامه درمان :هر سه روز یکبار باید با صابون گوگرد و شامپوی ضد قارچ شسته بشه و روزی یه قرص هم میخوره)
در ضمن هزینه های درمان شامل دوبار آزمایش خون - آزمایش کشت قارچ - درمان ضد انگل -شستشوی دهان - شامپو ، قرصها ، پمادهای چشمی ، تزریقات روزانه و مولتی ویتامین هست
تلفن تماس : 09371808032
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .......
یک توله ی میکس ژرمن 4 چشم هست که نیاز به مراقبت داره
که جرب گرفته و اگر 1-2 هفته رسیدگی بشه خوب میشه
دوستان خوبم یک توله ی 3 ماه میکس ژرمن به کسی نیاز داره که تو تهران یا کرج و یا اطرافش 2هفته خوب بهش برسه و بعد که جون گرفت میفرستیمش شمال تا بیشتر بهش برسن چون الان واقعا ضغیفه و نمیشه فرستادش
و کسی که مسولیتش رو برای این مدت کوتاه داره باید بهش خوب توجه کنه
چون هم ضعف داره و هم جرب دموکسی داره و باید هر 2روز یکبار شسته بشه
اگر کسی پیدا نشه کمکش کنه حتما میمیره
بچه ها من سه تا بچه گربه دارم در حقیقت دستی نیستن خیلی وقته دارم ازشون مراقبت میکنم مادرشون هم نمیدونم چه بلایی سرش اومده پیداش نیست الان یکی از بچه گربه ها خیلی ضعیف شده غذا نمیخوره حالت سرگیجه هم داره فکر کنم از گرمای زیاد طفلی اینجوری شده میخواستم ببینم الان چه کمکی میتونم بهش بکنم چند روزه اعصابمو داغون کرده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
غذا چی میدید؟نقل قول:
بچه گربه فکر کنم شیر میخوره...
اینا سه ماهه هستن اوایل خوب شیر میخوردن بعد شیر رو دیگه رغبتی نشون نمیدادن..مادرشونم که بود واسشون کبوتر می اورد فکر کنم صاحاب اونا دخلشو اورد :n03:بعد که دیگه پیداش نشد کم کم گوشت پخته نرم بهشون میدادم اون دوتا خیلی سره حالن فقط این طفلی این شکلی شده ..امروزم یه کم شیر واسش بردم یکمشو خورد ولی قشنگ معلومه نمیتونه چیزی بخوره...:n03:نقل قول:
اولا شیر بدون لاکتوز باید بهشون بدید
بعد هم فکر کنم باید پیش دامپزشک ببرید
تا اتفاقی نیافتاده ببرید دامپزشکی .شاید مشکل ساده ای باشه که اگر رسیدگی نشه به قیمت جونش تموم بشهنقل قول:
گوشت مرغ پخته کاملا له شده به همراه اب مرغ بهش بدین.اما دامپزشک فراموش نشه
سلام دایی من یه گربه داره خیلی ملوس نازه اما چون داییم استاد دانشگاه هست نمیتونه دیگه نگهش داره از هفتهی سوم پیش داییم بوده تا الان که 5 یا6 ماهشه . واکسینه شدست بدنش سفیده اما دو و گوشاش رنگیه بازیگوشه از هر نظرم سالمه به نظر شما میشه یه خانواده ی خوب براش پیدا کرد؟؟؟؟؟؟
بلهمیشه براش یک خانواده پیدا کرد
شما یه زحمت بکش ازش یه عکس بگیر و توی چند تا از سایت های حمایت از حیوانات بذار...
امیدوارم عاقبت بخیر بشه
من سگ میخوام میشه بگید از کجا میتونم بگیرم :)
شما برای داشتن سگ اول باید شرایطش رو داشته باشید
محل نگهداری سگ کجا قراره باشه
ایا پدر و مادرتون کاملا موافقند...میدونید که حیوانات اسباب بازی نیستند 2 روز نگهشون دارید روز سوم بندازیدشون بیرون
ایا هزینه ی نگهداری اعم از خوراک و هزینه ی پزشکی دارید؟
سگ نژاد اصیل میخواهید یا نه
اصفهانیهای عزیز و مهربان لطفا کمک کنیدتا این بچه کشته نشه .این سگ رو یکی از دوستان در اصفهان پیدا کرده
من امشب یه توله ی سگ پیدا کردم که مادرش رو از بهداشت برده بودن.
تنها توی یه خرابه بود که اوردمش خونه و آب و غذا دادم به زبون بسته. از سگ های بی نژاد ایرانیه و مشکی رنگ.
خواستم ببینم توی اصفهان جایی هست که بتونم بدمش به کسی که دست بهداشتیا بهش نرسه؟ چون من دانشجو هستم اینجا و نگهداریش توی خونه دانشجویی آپارتمانی سخته. فقط در حد همین چند شب میتونم.بعدش دیگه نمیتونم نگهش دارم
اسمش رو گذاشتم پاسپی (پا سفید)
09374011081: شماره تماس
فقط خواهشا زودتر کمک کنید این زیون بسته بدجوری داره بهش سخت میگذره.کسانیکه در اصفهان هستند کمک کنند
گربه برای واگذاری
سلام دوستان یه گربه نر شش ماهه زیبا وشیطون برای واگذاری هست که شناسنامه داره و تا الان همه واکسن هاشو زده اگه مایلید میتونید به من ایمیل بزنیدnnaderi64@gmail.com
این فرشته های دوست داشتنی رو یک هفته ای میشه که تو باغهای فاتح جهانشهر کرج شناسایی کردیم و درطول این مدت فقط تونستیم براشون غذا ببریم .. هفت تا بودن که خدارو شکر دوتاشون رو بردن برای نگهداری تو خونه .. این کوچولوها به همراه مادرشون تو یه سایت احداث پارک توسط شهرداری هستند و تو دست و پای کارگران شهردای و کلی خرت و پرت ساختمون سازی که اونجاست زندگی میکنن .. نه سرپناهی که از بادو بارون حفظشون کنه و نه حمایتی جدی .. دوستان اگه کسی شرایط نگهداری، سرپرستی ، اسکان و یا رسیدگی موقت تا زمان انتقال اونها رو داره خبر بده .. لازم به توضیح میبینم که گذشته از شرایط نامساعد آب و هوا و نزدیکی به بارندگی های زمستانی خطر جدی تری که این فرشته هارو تهدید می کنه کشتارشون به دست ماموران شهرداریه ..
این سگها وقتی بزرگتر بشن بسیار قوی جثه و باهوش خواهند بود و برای نگهبانی در باغ یا منزل بسیار مناسبند ..
به جای لایک کردن مطلب رو شیر کنید و به اطرافیانتون هم بسپارین که به امید خدا هر چه زودتر سرپناه دائمی پیدا کنند ..
شماره تماس09191622529
دوستان ما در پیج" پناهگاه حیوانات بی سرپرست مازندران" امروز سگی رو در لواسان پیدا کردن که در برف افتاده بوده قلاده به گردن داشته و کسی پتو روش کشیده بوده ! معلوم نیست صاحبش ولش کرده یا کسی دیده این بدبخت افتاده روش پتو انداخته این سگ هر دو پاش رو نمیتونه حرکتی بده و دندوناش شکسته و فکش اسیب دیده .
این سگ رو به کلینیک بردن و همین الان توی کلینیک موندن و جایی ندارن ببرنش و وضعیت سگ طوری نیست که بشه پانسیون بره باید یه کسی کمک کنه از این بچه لااقل مدتی کوتاه نگهداری کنه . لطفا هر کسی امکانشو داره دریغ نکنه . این بچه به اندازه کافی زجر دیدست . اگر امکانشو دارین تماس بگیرین
09352277482
دوستانم این سگ رو پیدا کردند
من این توله کوچولو رو دیروز توی درکه پیدا کردم.از سرما و گرسنگی در حالت بدی بود با قلاده قرمز بسته بودنش و رهاش کرده بودن..اوردمش خونه اما توانایی نگه داریشو ندارم..اگه کسی هست ک تواناییشو داره با من تماس بگیره..ممنون میشم
09121190265
واگذاری فوریییییییییییییی
این کوچولو دیشب پیدا شده ولی متاسفانه کسی که پیدا کرده به من اطلاع داده نهایتا تا امروز نگه می داره و اگه کسی پیدا نشه که قبولش کنه می ذارتش تو خیابون .لطفا کمک کنید 09125455001
دوستان خواهشا بیایید این طرز فکر سگ و گربه خالص بهتره رو از خودمون دور کنیم
باور کنید همون حس خوب و محبتی رو که سگ و گربه های اصیل و نژاد خالص به ما میدهند همین سگ و گربه های نیازمند کمک هم به ما میدهند
بعلاوه اینکه همیشه یه حس خوبی دارید که به یک موجود زنده کمک کردید
خواهشا اگر توان نگهداری و امکاناتش رو دارید توی این سرمای زمستان بهشون کمک کنید
با درود
واقعا انسانیت به این کارها می گن؛ واقعا با تمام وجود برای دوستانی که این کارها رو می کنن آرزوی بهترین هار رو دارم.
بنده هم چهار ، پنج باری گربه های تصادف کرده یا بی سرپرست رو نگه داری کردم و می دونم که چه کار سختی هست؛ ولی به نظرم آن معرفت و بینشی که انسان پس از انجام اینگونه کار ها به دست میاره، یک دنیا می ارزه.
پاینده باشد.
1 گربه نژاد پرشین خیلی ناز سمت خونه یکی از دوستام ول شده.این طوری که شنیدم صاحبش رفته خارج و اینم چون کلا خونگی بوده الان خودش نمی تونه غذا پیدا کنه.خیلی خیلی خوشگله.کسی علاقه داره یا می تونه ازش نگه داری کنه؟؟؟
شاید بتونم عکس هم ازش گیر بیارم.
شاید گم شده
توی محل و خیابان های اطراف اگهی گم شده نزدند؟
اگر تونستید حتما ازش عکس بذارید
شاید صاحبش یا یه پدر و مادر خوب براش پیدا بشه
سلام دوستان .من خیلی وقته دنبال یه سگ توله یا بالغ آپارتمانی واسه واگذاری میگردم قبلا دوتا داشتم .خیلی جاها سر زدم چند ماهه که دنبالشم.اگه خودتون یا اشناتون چنین موردیو داشتن حتما به من خبر بدید .هر شرایطیم قبول میکنم.خیلی بهم لطف میکنید. :-( دوستان اگه میبینید گفتم اپارتمانی فقط چون تو اپارتمان زندگی میکنیم.وگرنه تمام سگای بی سرپرستو پیش خودم میوردم
سلام مجدد.متاسفانه نمیتوانم پیغام ارسال کنم.من ساکن غرب تهران هستم وشرایطشو دارم.نژادی مث تریر یا نژادی که مناسب نگهداری اپارتمان باشه.اگه توله باشه خیلی بهتره و رنگش روشن مثل سفید یا کرم یا...جنسیتش مهم نیست.یک دنیا سپاسگذارم.
ايميل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم
در اینده ی نزدیک در همین تاپیک و به ایمیل شما چند مورد ارسال میشود
سگ نر تریر عقیم نشده .سن 3 سال.کرم رنگ.بیرون از خونه دستشوییش میکنه. در تهران واگذار میشود
شرایط واگذاری
1.بتونیم بهش سر بزنیم تا مطمئن باشیم ازش خوب نگهداری میشه
2.اگر ساکن آپارتمان هستن همسایه با سگ مشکلی نداشته باشن
یه بار این سگ واگذار شده صاحب خونه اون شخص با سگ مشکل داشتن .گناه داره هی بخواد جاش عوض بشه
شماره تماس : 09360640368
این گربه شیرین و ملوس یک ساله که با منه و از 2 ماهگی داشتمش اما حالا خانوادم به هیچ وجه اجازه نمیدن که ازش نگهداری کنم باور کنید تمام دنیا برام تیره و تاره و هنوز نتونستم کسی و براش بیدا کنم و الان توی خونه نیمه کاره یکی از دوستامه اما این گربه خونگیه و به یه خانواده احتیاج داره که ازش نگه داری کنن و برای من سختی کشیدن اون مثل عذابه دارم دیوونه می شم واگذاری توی کرج می خوام باشه و هر کاری که از دستم بر بیاد برای کسی که سربرستیشو قبول کنه انجام می دم لطفا کمکم کنید این عکسشه یک سالشه ماده هستش و اسمش هم نانا ، شناسنامه و وسایل داره و واکسناشم زده و خیلیم ملوسو مهربونه و اینم تلفن من لطفا تماس بگیرید حتی برای نگهداری موقت 09123484048
این خانوم 92.08.19 حوالی تهرانسر پیدا شده. متاسفانه من شرایط نگهداریشو ندارم ، لطفا به اشتراک بزارید صاحبش پیدا بشه و لطفا اگر کسی میتونه موقت یا در صورت پیدا نشدن صاحبش دائم نگهش داره با این شماره تماس بگیره 09127504005
سلام اگه کسی خرگوش همستر یا بچه گربه واسه واگذاری در اصفهان داره پیام بده من با کمال میل ازش مراقبت می کنم. ضمنا من پرنده و لاک پشت هم نگهداری می کنم. شهر اصفهان مرسی
لطفا تو پستهاتون شهر واگذاری رو هم بنویسید.
آخی این کوچولو کجاست؟ من اصفهانم میتونم قبولش کنم. پیام بدیدنقل قول:
بچه ها کسی خرگوش واگذار می کنه تو اصفهان؟
همستر هم می پذیرم. عاشق این نی نی کوچولوهام خودمم خرگوش دارم.
سلام من خرگوش میخوام عاشقشونم. پیام بدید لطفا. اصفهان دلم میسوزه واسه این طفلیا. تورو خدا تو این تهران درندشت تو این پارکها تو کوچه و خیابونها این بیچاره ها رو ول نکنین.. اینا قدرت دفاعی ندارن. تو سرما دو از جون خدا نکنه میمیرن. شما یه لحظه فکر کنین. ا گه شما که یه ادم بالغید و کاملید و انسانید و هوش و شعور دارید و لباس تنتونه یه شب پناه و جای خواب نداشته باشید حالا غذا هیچی. تا صبح تو خیابون چیکار میکنید؟ اگه کسی به دادتون نرسه و نجاتتون نده؟ تورو خدا. این طفلیا گرسنه و خسته و ترسون و لرزون تو سرما بی پناه ... اینا خیلی مظلومن ادم دلش میسوزه تورو خدا انسان باشید .شمایی که واسه بچه چند ساله ت میخوای اسباب بازی بگیری خرگوش نگیر . این نوزاد خرگوش باید شیر بخوره از مامانش نباید جدا شه. به خدا گناه میکنین. خوبه بچه شیرخوره تونو زا شما جدا کنن؟ باهاش ور برن و مثل عروسک باش بازی کنن و بوسش کنن و بعد که ازش خسته شدن پرتش کنن بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه؟ تورو خدا انسان باشید. شما چون زور دارید ظلم میکنین؟ خرگوش تمیزه حتی جای ادرار و مدفوعشو اگه مشخص کنین همیشه میره همونجا دستشویی میکنه. صداش در نمیاد. به خدا فررشته س. با زبونش خودشو تیمار میکنه اینقدر خزش براق و تمیزه که ادم فکر میکنه هر روز خدشومیشوره بوی گل میده بوی نوزاد میده پاکه مثل فرشته. چطور دلتون میاد ازارش بدید؟ شما ادمها که اینقدر ادعاتون میشه یه روز حموم نرید بوی.... یه روز اگه نظافت نکنین... این خرگوش رو نباید شست دور از جون اگه بشورید میمیره. خدایا چی بگم از دست بعضی انسان نماها. شمایی که میگین اه کثیفه اه مکروهه .. جیشش نجسه.. به اسم دین این فرشته ها رو محکوم میکنین.. فکرکردین خودتون چی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟/// تاحالا در مورد خودتون فکر کردین؟ شما ها از حیوون هم کمترین
البته اشتباه برداشت نشه با همه شما نیستم دارم برای اطلاع به همچین ادمهایی که حیوون ازاری میکنن و من به چشم دیدم تو کوچه و خیابون این حرفهارو میزنم. بچه ها.. اونهایی که مدافع حقوق حیواناتید. تورو خدا این مطلبو شیر کینن. من دیدم چطوری خرگوشو ول کردن تو پارکها. غذا بهشون نمیدن. بابا جون یه کم عقل داشته باشید وجدان داشته باشید فکر داشته باشید. به خدا یه روز تاوان میدید. و تاوانشم سخته و به بهای با ارزشترین چیز زندگیتونه
من خودم خرگوش دارم اینقدر عاطفیه.. یه روز که حالم بده میاد بالا سرم میشینه و هیچی نمیگه با چشمای معصومش نگاه میکنه غمگین... به خدا ادم دلش کباب میشه.... او ن صاحبشو میشناسه وقتی لیستون میزنه یعنی عاشقتونه چطور دلتون میاد به فکر خرید و فرو شباشید یا به سود این فروشنده های بی وجدان که جلوی بچه خرگوشی که هنوز دندون نداره باید شیر بخوره نون خشک کپک زده میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه شما رو با شکم گرسنه نون خشک سالم هم بدن نمی خورید. خوبه با بچه شما اینکارو بکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ (حذف شد)
امکان سرپرستی این فرشته ها و بقیه کوچولوهای بی دفاع تو تهرانو ندارم ولی تو اصفهان حاضرم با کمال میل قبولشون کنم. لطفا خواهشا مطالب منو شیر کنین. اطلاع رسانی کنید. لطفا وجئان درد بگیرید نه یک شب همیشه تا بقیه هم تو روز مبادا به دادتون برسن. کساییکه ازار میرسونن به حیوونها غضب خدا رو واسه خودشون خریدن. بابا یه پر سبزی مگه چقدر پولشه که این بیگناه ها رو گشنه میزارید؟ خدا لعنت کنه به کسی که این فرشهت ها رو به خاطر زیباییشون وقتی هنوز شیر میخورن از مادرشون جدا میکنه تا کاسبی کنه و اونهایی که میخرن تا مدتی که کوچیکه اسباب بازی خودشون یا بچه شون باشه و بعد بی سرپناه البته اگه زنده بمونه ولش میکنن. تورو خدا نکنید. تورو خدا التماس میکنم اینکارو نکنید. اگه نمیتونین نگهدار ی کنین و بهش عشق بدین و باهاش خوب رفتار کنین ازشون فاصله بگیرید انسان باشید. پول تو جیب دست فروشها یی که به هیچی بجز پول فکر نمیکنن نکنید تا مجبور شن این شغلو عوض کنن. قاچاق نوزاد حیوونها. باباجان این غیر قانونی همه جای دنیا ولی خب از اونجاییکه اینجا ایرانه این یه چیزشم ضد حقوق حیواناته
تورو خدا شیر کنید و اطلاع رسانی کنید
یه همچین گربه ای به سختی بتونه بیرون زنده بمونه اونم تو هوای سرد . کاش میبردین خونه .نقل قول:
اعلامیه گمشده میزدید اگر صاحب نداشت واگذار میکردید . خبر جدیدی ازش دارین ؟ امیدوارم اتفاقی نیافتاده باشه براش
کجا هست این پیشی ناز؟ آخی:n28:نقل قول:
دوستان تمام پست هایی که من در مورد حیوانات خانگی میذارم رو مستقیما ازسایت ها و انجمن های حمایت از حیوانات میگیرم
تمام تلفن ها برای دوستان هست
بجز اطلاعاتی که گذاشتم و میذارم اطلاعات دیگری ندارم
هر کسی امکانات و توانایی نگهداری شان را دارد با تلفن ها تماس بگیرد
ّا سلام
اگر کسی تو اصفهان خرگوش یا همستر می خواد واگذارکنه با کمال میل می پذیرم. تورو خدا این طفلیارو تنها نزاریدو تو خیابون خدا نکرده ولشون نکنید. ازتون خواهش می کنم:n03:
دوست خوبم که انقدر علاقه مند هستید مشکلی ندارین که دوستان حامی در اصفهان قبل از واگذاری حیونی به شما ، بیان و خونه و شرایط شما رو بررسی کنن و همینطور بعد از واگذاری هم معمولا هر چند هفته یک بار بیان برای بازدید . مشکلی با این موضوع ندارید؟نقل قول:
دنیا در پانسیون و در قفس
من از نگاهش شرم دارم توی این تهران یک نفر پیدا نمیشه
به این بچه پناه بده دنیا غمگینه کمکش کنید
09352277482 خانم صانعی
این سگ در جاده رشت 100متر به گلسرک نرسیده به گلسرک اولین مغازه که عکسشو گذاشتم در کنار دستشوی بسته شده با زنجیر و قفل بزرگ در جایی نمناک و کثیف بدون غذا در شرایطی سخت اگر میتونید ازتون خواهش میکنم نجاتش بدین سگ انقد افسرده شده که حتی نمیتونه پلک بزنه زنجیرش انقد کوتاس که نمیتونه راحت بشینه باید برید سمت سرویس بهداشتی یه جای تاریک کنار دیوار بسته شده
سلام
امروز 2 تا پیشی خوشگل و ملوس دارم
کسی نمیخواد مامان یا بابای این پیشی ها بشه؟
اولی
واگذاری در تبریز ........
این گربه نر زیبا بعد از باز شدن گچ پاش در همین هفته واگذار میشه ......بسیار آروم و بغلی و مهربونه ....شماره تماس 09148983595
دومی
این پیشی کوچولو ها که امروز پستشون رو گذاشتم توسط یه دوست مهربون از پارک نجات داده شدن متاسفانه تا شب مادرشون برنگشته بود ظاهرا به خاطر جا به جا شدن فراری شده یا گم شده. به هر حال این کوچولوها امشب نجات پیدا کردن ولی نمی تونن توی این خونه زیاد بمونن چون دوستمون کلی گربه بیمار خونه دارن .... اگه می تونین یکی یا چند تا از اینها رو دائم یا موقتی نگه دارین تا سرما تموم بشه باهامون تماس بگیرین این کوچولوها برای اینکه تنها زندگی کنن و بیرون باشن خیلی کوچیک هستن. فرزانه فرشباف 09124225779