زمان جام جهانی فکر نمیکنم ما افت کردیمنقل قول:
تیم ملی نتایجی رو گرفت که باید میگرفت
این ملت بود که تحت تاثیر جوی که رسانه ها درست کرده بودن توقع داشت ایران بره قهرمان جام جهانی بشه
ولی افت فنی تیم ملی از زمان قلعه نوعی شروع شد
Printable View
زمان جام جهانی فکر نمیکنم ما افت کردیمنقل قول:
تیم ملی نتایجی رو گرفت که باید میگرفت
این ملت بود که تحت تاثیر جوی که رسانه ها درست کرده بودن توقع داشت ایران بره قهرمان جام جهانی بشه
ولی افت فنی تیم ملی از زمان قلعه نوعی شروع شد
من هم منظورم بعد از جام جهانی بود که دادکان عوض شد.که مصادف می شه با مربی گری قلعه نوعی...نقل قول:
موندم قلعه نویی چی فکر کرده بود که گیر داده بود که حتما عنایتی رو باید تو بازی بگذاره.نقل قول:
انصافا عنایتی تو جام ملتهای 2007 افتضاحححححححححح بود.
واقعا قلعه نویی فقط به درد تیمهای باشگاهی میخوره. کاش پارسال رفته بود پاختاکور از شرش راحت میشدیم.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
شما هم درست میگین.نقل قول:
همونطور که بعضی بازیکنا فقط تو باشگاه ها خوب بازی میکنن مربی ها هم همینطور هستن!
با حرفای بردیا کاملا موافقم!
من کلا یادم نیست قلعه نوعی راجع به مسائل فنی جایی حرف زده باشه!
همش میگفت با کمک آقامون میبریم:دی
اونم از ارنجش....عنایتی خطیبی .....
ممنون/:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده در موضوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ۱۷ شهریور ۱۳۸۹
سالها قبل فوتبال ایران جزء بهترینهای آسیا بود و در غرب آسیا حریفی نداشت. بعدها عربستانی پیدا شد که رشد کرد و توانایی رقابت با فوتبال ایران را به دست آورد. آن سالها تیمهای عربی که روبروی ایران بازی میکردند تنها یک هدف داشتند و آن هدف این بود که کمتر گل بخورند. به همین خاطر از انواع روشهای ناجوانمردانه استفاده میکردند. شاید اوج این موارد به مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ و بازی ایران و بحرین برگردد. در آن بازی ایران نیاز به یک مساوی داشت که به جام جهانی صعود کند ولی بازی را سه بر یک به بحرین باخت و در مرحله بعد از ایرلند شکست خورد و در حسرت جام ماند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بازی با بحرین بعد از گلزنیهای بحرینیها ایران یکپارچه حمله بود ولی با کوچکترین تماسی یا حتی بدون تماس بازیکنان دو تیم، فوتبالیستهای بحرینی چند دقیقه روی زمین میافتادند. بعد از آن هر تیمی که با این روش منسوخ به اتلاف وقت میپرداخت را بحرین مینامیدند. اما این شیوه واقعاً سالهاست منسوخ شده است. ولی از آنجا که ما همیشه از قافله عقب هستیم تازه به ما رسیده است. در فوتبال امروز دنیا مساله وقتکشی بازیکنان با استفاده از زمین انداختن خود مساله بسیار غریبی است. مثلاً در همین جام جهانی ۲۰۱۰ کدام تیم را میتوان پیدا کرد که از این شیوه ناجوانمردانه استفاده کرده باشد؟ هیچ کدام. حتی تیمهای عربی هم دیگر این شیوه را کنار گذاشتهاند. اما در فوتبال ما چند سالیست که این مسائل بیشتر از پیش نمود مییابد. نمونهاش هم مسابقه دوستانه دیروز ایران و کرهجنوبی. تقریباً همه بازیکنان ایران یک نوبت و برخی بازیکنان بیشتر از یک نوبت خود را به زمین انداختند تا وقت بازی را هدر دهند. هر بار که یکی از بازیکنان تیم ملی خود را روی زمین میانداخت من احساس میکردم که در ورزشگاه جام جهانی سئول هستم و در میان نگاههای عصبانی و پرسشگر تماشاگران کرهای مجبور به پاسخگویی. هر بار که بازیکنان ایرانی خودشان را زمین میانداختند زیر لب غرولندی میکردم (شاید دشنامی هم میدادم) و از ایرانی بودنم خجالت میکشیدم. شاید برخی از این زمین افتادنها به عمد نبوده و واقعاً مصدومیتی ایجاد شده بود ولی حکایت بازیکنان ما حکایت چوپان دروغگو است. از بس دروغ گفتهاند حرف راستشان هم مورد شک است. این مخصوص تیم ملی نیست. در باشگاههای ما هم این مشکل به وفور دیده میشود و بیش از هم در دو تیم پر طرفدار پایتخت. کافیست استقلال یا پرسپولیس یک گل از هر تیمی (حتی هنر و تربیت گنبد کاووس) جلو بیفتند تا بازیکنانشان یکی یکی و برنامهریزی شده روی زمین بغلطند. تو گویی آن بازیکن تا دو دقیقه دیگر جانش را از دست خواهد داد ولی از من بیننده هم سالمتر و سرحالتر بلند میشود تا دقایقی بعد خود را در گوشه دیگری به زمین بکوبد. از دیروز به این فکر میکنم که بازی دیروز دوستانه بود و ایرانیها حدود ده دقیقه وقت تلف کردند. اگر بازی رسمی بود چقدر وقت تلف میکردند؟
ورزش > فوتبال داخلی - سایت گل ادعا کرد حسین کعبی مصاحبه قبلی خود علیه افشین قطبی را تکذیب کرده است.
بخش فارسی سایت گل که یکی از سایت های حامی سرمربی تیم ملی است و تا به حال چند بار مصاحبه های حسین کعبی علیه قطبی را تکذیب کرده ، این بار هم در مقام تکذیب یکی دیگر از مصاحبه ها بر آمد و از قول کعبی نوشت:«حاضرم برای تماشای تیم ملی درجام ملتهای آسیا و در شرایطی که تمرینات استیل آذین تعطیل باشد برای حمایت از تیم کشورم به قطر بروم. متأسفانه از حرفهای من برداشتهای مختلفی صورت گرفت ولی من قصد بیاحترامی نداشتم. بعضی از روزنامهها هم هر چی دلشان خواست نوشتند در حالی که خودشان مدام علیه تیم ملی و بازیکنانش مطلب مینویسند.»
کعبی در خصوص مصاحبه اخیر برانکو که سراغ حسین کعبی را در تیم ملی ایران گرفته بود میگوید:«برانکو نسبت به من لطف دارد و باید از او تشکر کنم. من قبلا از طریق رضا چلنگر با ایوانکویچ حرف میزدم ولی الان مدتی است که با او در ارتباط نیستم. اگر برانکو نبود من 94 بازی ملی نداشتم. من در زمان برانکو و همچنین دایی روزهای خوبی داشتم ولی همانطور که گفتم فوتبال بالا و پایین دارد.»
منبع:خبرانلاین
يادداشتي ويژه از حميدرضا صدر:
سيزده درسي كه از پيروزي تيم ملي برابر چين و كره جنوبي آموختيم
يك
ناگهان از مردماني كينه جو به مردماني مهربان بدل شدهايم. ناگهان به ستايش اغراق آميز از تيم ملي و افشين قطبي پرداختهايم. ناگهان جاي سياه و سپيد را عوض كردهايم. ناگهان تندرويهاي ديروزيمان جايش را به تندروي امروزي داده. احتمالا خاكستري، رنگ معتدل تري است.
دو
خوشبختانه كره جنوبي نمي تواند ما را شكست دهد. آنها در دو ديدار مرحله مقدماتي هم برابر ما متوقف شده و به تسلوي قناعت كرده بودند. آنها پنج سال است ما را شكست ندادهاند. در حالي كه در جام جهاني، يونان را مغلوب كردند. كسب پيروزي پس از 39 سال، پس از تابستان 1350، در آن ميدان شيرين بود. خوشبختانه برخي ركوردها براي شكستن هستند، نه حفظ شدن.
سه
چه كسي مي گفت پول همه چيز به ارمغان مي آورد؟ چين برغم توفيق حيرت انگيز اقتصادياش كماكان در خانهاش مغلوب ما فوتبال مي شود. اين سنت ديرپا هنوز به قوت خود باقي مانده و در عين حال نشان مي دهد چرا نمي توان در فوتبال هميشه بر مبناي منطق و استدلال جلو رفت.
چهار
افشين قطبي به عنوان سر مربي تيم ملي ايران به سئول بازگشت. افشین قطبی روزگاري دستیار مربي تیم ملی کره محسوب ميشد. افشين قطبي از ته دل خنديد و احتمالا حق داشت. پيروزي برابر كره هر چه نبود پيروزي شخصي بسيار دلپذيري براي او كه بود. او مي تواند بعدها با سري برافراشته به سئول باز گردد.
پنج
خوش اقبال بوديم كه كره ايها در اوايل و اواخر ديدار عجولانه به توپ ضربه زدند. آنها در اواخر ديدار بسان دو بازي قبليشان ما را تحت تاثير حركات سريعشان قرار دادند و مدافعان را به واكنشهاي عجولانه وادار ساختند. آن چه كه هشدار دهنده بود.
شش
بازيكنان ما در مقايسه با ديدارهاي باشگاهي خونسرد بودند (آن چه كه نمايانگر تنش و عصبيت مفرط مسابقات داخلي ما هم هست) .آنها از نظر روحي قوي بودند و بدون بيم از درخشش كره در جام جهاني مبارزه كردند. مي خواهيم باور كنيم بازيكنان ما مبارزه جوتر شدهاند. مي خواهيم باور كنيم در رقابتهاي آسيايي هم چنين نمايشي از آنها خواهيم ديد.
هفت
اگر تيم ملي علي دايي را با يك مهاجم بياد مي آوريم اكنون با روش 3ـ3ـ4 زهردارتر شدهايم. رضايي، غلامي، انصاري فرد و اولادي گزينههاي اصلي هستند. به اينها شجاعي جلو آمده تا خط حمله را هم بيفزاييد. آيا تيم ملي ايران سرانجام مهاجمينش را يافته؟ شايد آري، ولي حقيقت اين است نمي توان با گلهاي زده شده به كره و چين اين خط حمله را قوي قلمداد كرد. تك گل به ثمر رسيده برابر كره ناشي از سهل انگاري محض بازيكن كرهاي بود.
هشت
تیم ملی برابر تایلند، ارمنستان، چین و کره جنوبی فقط یک گل دریافت کرد. آن چه كه دلگرم كننده است. مهدي رحمتي برغم گلهايي كه در تيم باشگاهياش در اين فصل دريافت كرده، پس از مدتها سنگرباني باصلابت به نظر رسيد. تركيب دفاعي با حضور حسيني و عقيلي در قلب دفاع، حاجصفي در جناح چپ و نصرتي در راست بهتر به نظر مي رسيد. نصرتي در دفاع راست اجازه نداد كسي يادي از كعبي كند. ولي همين مدافعان در اواخر بازي برابر كره آسيمه سر و كند شدند.
نه
پژمان نوري سرانجام سرانجام سرانجام بازي بياد ماندني براي تيم ملي انجام داد.
ده
آندرانيك تيموريان در ميانه ميدان سرگردان است. به اوج نرسيده و نبردهاي تن به تن را با نوعي بهت دنبال ميكند. او نياز بيشتري به حضور در ميدان دارد تا حداقل شوتهايش دقيقتر شوند. شايد بهترين گزينه براي آبديده شدنش، حضور در يك تيم متوسط باشگاهي باشد تا يك تيم بزرگ.
يازده
جواد نكونام و مسعود شجاعي بارقههاي حضور در اروپا را به رخ كشيدند. خونسردي آنها به ساير بازيكنان هم انتقال يافته بود. نكونام قامت يك كاپيتان را گرفته بود و شجاعي فرصت بدست آمده را براي گشودن دروازه از دست نداد. ولي بياييد براي خواندن آنها به عنوان يك زوج آرماني عجله نكنيم.
دوازده
جانمايه فوتبال ما در قوارهاي هست كه با حريفان بزرگي در آن سوي آسيا بجنگيم. همه سهميههاي آسيا در جام جهاني از شرق بودند، نه فوتبال نزول كرده غرب. ولي خب بايد همسايههاي بد شگون خود مثل عربستان را هم شكست دهيم.
سيزده
كيفيت زمين بازي در سئول هم به بدي بسياري از زمينهاي ما بود. بنابراين مرغ همسايه هميشه هم غاز نيست.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/ایران/2010/09/08/2109244/يادداشتي-ويژه-از-حميدرضا-صدرسيزده-درسي-كه-از-پيروزي-تيم-ملي
نقل قول:
نه
پژمان نوري سرانجام سرانجام سرانجام بازي بياد ماندني براي تيم ملي انجام داد.
آی گفتی!
سرانجام!
1- من فكر نميكنم اينجوري باشه 70 درصد نگاه رسانه ها هنوز در مورد قطبي نگرانن من كه تغيير زيادي در فضاي جامعه بهد از اين دو برد نديدمنقل قول:
2- ولي حقيقت تلخ اينه كه كره بازيهاي مهم رو بهتر از ايران برده اگه قراره بعد از 5 سال يه بازي مهم رو مثلا توي جام ملتها ببازيم اين 5 سال هيچ ارزشي نداره
كلا يه بازي دوستانه اينقد سر و صدا نداره
از نظر فسفي حرف شماره يك آقاي صدر با حرف شماره دو كم تناقض داره
3- به راستي چه كسي گفت پول همه چيز رو به ارمغان ميآورد؟
من كه همچين جمله اي رو حتي از احمقترين آدمها هم نشنيدم نميدونم جناب صدر از كي شنيدن
مشكل چين در فوتبال نبود علاقه ذاتي به اين رشته ورزشيه كه كاريشم نميشه كرد
4- من هم موافقم البته كشف مهمي هم نيست
5- باز هم واژه گنگ و مبهم شانس يا اقبال بحثش خيلي دراز ميشه من روي اين واژه ها خيلي حرف دارم
تنها چيزي كه ميدونم اينه كه همه تيما از اين امكان استفاده ميكنن
6- ولي من باز هم استرس رو در چهره بازيكنا به وضوح اونهم توي يه ديدار دوستانه ميديدم اعتماد به نفس جمعي توي تمام تيمهاي ورزشي ايران به شدت كاهش پيدا كرده
7- :18: من كه فكر نميكنم ايران توي اين دو بازي با روش 3 3 4 بازي كرده باشه
گل ما به كره هم فقط روي سهل انگاري كره ايها به وجود نيومد پرس ايران هم خيلي موثر بود
كما اينكه در نيمه دوم هم نزديك بود با همين روش به گل برسيم
8- من هم موافقم تيم قطبي ساختار دفاعي مناسبتري پيدا كرده اما به شخصه هنوز با نفرات مشكل دارم
9- نه پژمان مثل هميشه بود دادن يه پاس گل اينقدر سر و صدا نداره
بازي پژمان يك نواخته كه البته با توجه به پستش من اينو يه نكته مثبت ميدونم
10- عجيبه چه قدر با آقاي صدر اختلاف دارم
آندرانيك بعد از مدتها يه بازي تقريبا خوب انجام داد شايد من يه بازي ديگرو ديدم
11- قرار هم نيست اينها زوج بشن
در مورد نكونام احساس ميكنم كمي كند تر از گذشته بود كاملا حس ميشد كه تحت تاثير شروع لاليگا بود
شجاعي هم بازي مثل گذشته يه بازي معمولي انجام داد
12- كلا تيمهاي آسيايي در برخورد با هم خيلي جان سختن كره و ژاپن حتي اگه با بهترين تركيب هم به جام ملتها بيان مطمئنن حتي نميتونن با خيال راحت امارات رو هم ببرن
13- زمين هم به خاطر هواي اين موقع سال در شرق آسيا تقريبا طبيعي بود
همه اينا رو نوشتم كه بگم با نگاه از بالاي آقاي صدر مخالفم
بهتر بود به جاي گفتن 13 درسي كه آموختيم ميگفت 13 درسي كه آموختم
هر كس از نگاه خودش قضاوت ميكنه و طبيعتا درس ميگيره
برنامه کامل ششمین دوره جام غرب آسیا
سایت گل- ششمن دوره مسابقات غرب آسیا از فردا در اردن آغاز می شود و تیمهای ملی 6 کشور حاضر در این تورنمنت برای دستیابی به جام قهرمانی تلاش می کنند.برنامه ششمین دوره مسابقات فوتبال غرب آسیا به شرح زیر است:
گروه A : ایران، بحرین و عمان
گروه B : اردن، سوریه و کویت
گروه C :عراق، یمن و فلسطین
مرحله مقدماتی
جمعه - 2/7/89
* ایران - بحرین، ساعت 17:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
* اردن - سوریه، ساعت 20:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
شنبه - 3/7/89
* عراق - یمن، ساعت 19:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
یکشنبه - 4/7/89
* بحرین - عمان، ساعت 17:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
* سوریه - کویت، ساعت 20:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
دوشنبه - 5/7/89
* یمن - فلسطین، ساعت 19:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
سه شنبه - 6/7/89
* عمان - ایران، ساعت 17:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
* کویت - اردن، ساعت 20:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
چهارشنبه - 7/7/89
* فلسطین - عراق: ساعت 19:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
مرحله نیمه نهاییجمعه - 9/7/89
* تیم اول گروه A - تیم اول گروه C، ساعت 17:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
* تیم اول گروه B - بهترین تیم دوم گروههای سهگانه، ساعت 20:30، ورزشگاه ملک عبدالله امان
فینال
یکشنبه - 11/7/89برندگان دیدارهای نیمه نهایی، ساعت 19:30، ورزشگاه ملک عبدالله شهر امان
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/09/23/2132455/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%B4%D8%B4%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7
ایران 3- بحرین صفر؛ زهر چشم از آسیایی ها، انتقام از بحرین
جمعه 2 مهر 1389- استادیوم ملک عبدالله امان- ششمین دوره جام غرب آسیا
تماشاگر: 5 هزار نفر
کارت زرد: نصرتی، تیموریان
ترکیب ایران: سيد مهدي رحمتي، محمد نصرتي(کاپیتان)(75- حنیف عمران زاده)، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، احسان حاج صفي، خسرو حيدري، آندرانيك تيموريان( 65- محمد نوری)، پژمان نوري(75- میلاد میداودی)، ايمان مبعلي، مهرداد اولادي، ميلاد زنيدپور
شرح گل ها:
دقیقه 36(1- صفر) : سانتر ایمان مبعلی از روی یک ضربه ایستگاهی با ضربه سر هادی عقیلی وارد دروازه بحرین شد.
دقیقه 38(2- صفر) : یک سانتر دیگر از مبعلی و این بار از روی نقطه کرنر با ضربه سر عقیلی گلی مشابه گل اول برای ایران به ارمغان آورد.
دقیقه 47(3- صفر) : مهرداد اولادی در محوطه جریمه صاحب توپ شد و از زاویه بسته با یک ضربه خوب دروازه بحرین را برای بار سوم گشود و اولین گل ملی اش را به ثمر رساند.
بهترین بازیکن: هادی عقیلی مدافع میانی تیم ملی دو گل ایران را به ثمر رساند و در دفاع نیز عملکرد بدی نداشت. مهرداد اولادی نیز بازی خوبی ارائه داد.
اتفاق ویژه: این بهترین برد ایران مقابل بحرین در چند سال اخیر بود که در دو بازی دوستانه اخیر تیم ملی ما را شکست داده بود. اما باید توجه داشت که بحرین تیم به شدت تضعیف شده است که در سال 2010 هیچ بردی نداشته است و همین چند روز قبل 2- صفر به اردن باخت.
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
هادی عقیلی بهترین بازیکن ایران- بحرین شد
هادی عقیلی مدافع تیم ملی ایران به عنوان بهترین بازیکن اولین دیدار جام غرب آسیا انتخاب شد. عقیلی در این بازی 2 گل به ثمر رساند و نقش مهمی در پیروزی ایران داشت.
در دومین بازی که بین سوریه و اردن برگزار شد و به تساوی 1-1 انجامید، عامر شفیع دروازه بان تیم ملی اردن به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
قطبی: به بازیکنانم افتخار می کنم
ما درحال ساختن تیمی هستیم که هدف آن قهرمانی در جام ملتهای آسیا است و این بازیکنان نشان دادند که تا چه اندازه استعداد و قدرت یادگیری دارند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران جمعه شب پس از پیروزی قاطع برابر تیم ملی بحرین در نخستین دیدار از ششمین دوره رقابتهای غرب آسیا گفت به بازیکنانم افتخار می کنم.
افشین قطبی که در کنفرانس مطبوعاتی پس از مسابقه شرکت کرده بود، در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره این دیدار گفت: ابتدا بسیار خوشحالم که این مسابقات را با قدرت و با کسب یک نتیجه خوب آغاز کردیم و به بازیکنانم افتخار می کنم که اینگونه با قدرت و شهامت برابر حریف بازی کردند و به هفتمین برد پیاپی خود در دیدارهای بین المللی دست یافتند.
وی افزود: ما درحال ساختن تیمی هستیم که هدف آن قهرمانی در جام ملتهای آسیا است و این بازیکنان نشان دادند که تا چه اندازه استعداد و قدرت یادگیری دارند.
قطبی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینده تیم ایران در جام ملتهای اسیا و تاثیر این مسابقات بر تیم کشورمان اظهار داشت: از انجا که جام ملتهای اسیا در یک کشور عربی برگزار می شود، حضور تیم ما در مسابقات غرب اسیا در اردن و اینکه تمام حریفان ما در این مسابقات از کشورهای عربی هستند، می تواند کمک زیادی به ما کند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به سوالی درباره غیبت تنی چند از بازیکنان تیم بحرین گفت: این یک دوره مسابقات بین المللی است و همه ما مسوولیت داریم که با تمام قوا در ان شرکت کنیم و این اصلا مهم نیست که چند بازیکن انها نبودند. اگر اینگونه باشد تیم ما هم درغیاب چند بازیکن خود از تیم های پرسپولیس و ذوب اهن و همچنین چند بازیکن اسیب دیده گام به این مسابقات گذاشته اما ما هیچگاه این مساله را بهانه نمی کنیم زیرا مسوولیت داریم. ازسوی دیگر تیم ایران نشان داد که درغیاب چند بازیکن خود نیز خوب و زیبا بازی می کند و این مساله نشان دهنده ساختار تیم و حضور بازیکنانی است که همه در یک سطح هستند.
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
هفتمین برد پیاپی تیم ملی با قطبی
تیم ملی ایران با پیروزی مقابل بحرین هفتمین برد متوالی خود در دوران مربیگری افشین قطبی را ثبت کرد. تیم ملی ایران در 7 بازی اخیر خود به ترتیب مقابل کره شمالی، سنگاپور، تایلند، ارمنستان، چین، کره جنوبی و بحرین پیروز از میدان خارج شده است و نکته جالب اینکه 6 بازی ایران خارج از خانه بوده و فقط بازی با تایلند در تهران برگزار شده است.
قطبی برای رسیدن به رکورد 8 برد متوالی تیم ملی با دایی به برد مقابل عمان نیاز دارد. تیم ملی در دوران مربیگری علی دایی 8 برد متوالی بدست آورد که 4 برد آن در جریان مسابقات غرب آسیا بود که به قهرمانی ایران منجر شد.
بچه ها من نمیدونم چرا میخوایم این برد ها رو به حساب شانس بگذاریم، ایران داره خیلی خوب نتیجه میگیره.
دعا کنیم که این نتایج تا پایان جام ملتها ادامه دار باشه.
دیگه بحرین برد این حرف ها رو داره توی tv دو ساعت بحث می کنند به به چه چه می کنند :41:
كره رو هم زديم....بهتر نيست جاي اين همه اعتراض كاري كنيم جو عمومي نسبت به ايران بهتر بشه؟؟؟يه ذره طرفداري كنيد چي ميشه؟؟؟
مثلا ايران كشورمونه ها....حالا هر چقدر بد باشه...
ببینید فوتبال ایران بعد از سال 2006 کاملا زیر و رو شد. الان بازیکنای خوبی داریم ولی چند سال زمان میبره تا تیم کاملا هماهنگ بشه.
شرایط الان ما مثل 4 سال پیش کره جنوبیه که با یه تیم جوون رفت به جام ملتهای آسیا و گفتن که هدف ما جام جهانیه و تو مقدماتی جام جهانی تیمشون با اقتدار رفت بالا.
من نظرم اینه که تا مقدماتی جام جهانی یه تیم خیلی خوب و یکدست داریم.
البته به شرطی که امثال علی آبادی دیگه وارد ورزش کشورمون نشن و امثال کفاشیان هم کنترل بشن.
تحليل ديرهنگام از انتخاب برانكو به عنوان بهترين مربي 20 سال اخير؛
اين جماعت زندهكش مردهپرست
سايت گل ـ شامگاه دوشنبه گذشته زماني كه نام برانكو ايوانكوويچ سرمربي سابق تيم ملي ايران از قوطي نظرسنجي نود بيرون آمده بود همه به ياد صعود بيدردسر به جام جهاني با وي افتاده بودند. اما مهمتر چيزي بود كه از ياد رفته بود؛ روزي كه تيم ملي در غياب سرمربياش از جام جهاني 2006 به ايران بازميگشت سرمربياي كه جرأت نكرده بود به كشوري برگردد كه 6 سال در آنجا اولين دوره سرمربيگرياش را پشت سر گذاشت. اين واكنش البته نتيجه طبيعياي چيزهايي بود كه در ايران گذشته بود ... بهتر است داستان را از كمي قبلتر آغاز كنيم زماني كه برانكو هدايت تيم ملي ايران را در دست گرفت.
پروفسور مليپوش .
اولين سفر برانكو ايوانكوويچ به ايران به زماني برميگردد كه در معيت ميروسلاوا بلاژويچ سرمربي سابق تيم ملي به ايران آمد. او بخشي از كادرفني تيمي بود كه قرار بود ايران را به جام جهاني 2002 ببرند. آنها البته از نظر فوتبالي در كار خود موفق بودند اما در نهايت زمستان شكست از راه رسيد. بلاژويچ بزرگ ايران را ترك كرد و برانكو با تصميم عجيب محسن صفايي فراهاني هدايت تيم ملي را در دست گرفت، صفايي مذاكرات خود را براي استخدام مربي از روي هاجسون بزرگ شروع كرد و به برانكو رسيد كه به عقيده بسياري شايستگي لازم را براي هدايت تيم ملي ايران نداشت. بخشي از اين جمع شامل ناصر ابراهيمي، ناصر حجازي، خداداد عزيزي و ... بودند كه هميشه تكليفشان با آدمها تازه وارد روشن است. بخش ديگر هم افرادي بودند كه در ناصيه برانكو چهره يك سرمربي را نميديدند.
دوبارهسازي ، هدف بزرگ
برانكو اما كار خود را آغاز كرد به هر شكلي كه بود او تيم شكست خورده جام جهاني 2002 را با شيبي بسيار ملايم جوان كرد و در شرايطي كه هيچ كس به موفقيت او و تيمش اميدي نداشت نسلي بزرگ از بازيكنان را به فوتبال ايران تحويل داد و دوران طلايي را آغاز كرد دوراني كه با كسب مقام سومي جام ملتهاي آسيا و صعود به جام جهاني ادامه يافت.
در اين مدت اما برانكو هرگز مربي محبوبي نبود. حقيقت اين بود كه تريبون و تيترهاي اول همچنان دست كساني بود كه حمايت روزنامهنگاران تنبل و كممسئوليت را به همراه دارند. كساني كه انتقاد از همه چيز و همه كس حق مسلم آنهاست. در اين مدت آنچه برانكو براي تيم ملي كرد به سادگي ناديده گرفته شد، آنچه ما ميديديم توقعات بيش از حد از تيم ملي ايران و سرمربياش بود. ملت ميخواستند ايران يك تيم غيرقابل شكست باشد و همه عناوين را كسب كند و صد البته برانكوبا سابقه دستياري مردي نبود كه بتواند اين آرزوها را به سرانجام برساند.
آن وقتها همه مي خواستند سرمربي ايران يك چهره بزرك جهاني باشد ، از اسكولاري تا هيتسفلد و از مورينيو تا كاپلو...
جام جهاني
جام جهاني كه رسيد انتظارات در اوج بود، اوج يعني ارتفاعي كه فوتبال ايران حتي به حوالي آن هم نزديك نشده اما مردم و البته مخالفخوانها اين را ميخواستند.
ايران بايد در جام جهاني از گروه دشوار خود به مرحله بعد صعود ميكرد و البته همان وقت هم گفته ميشد با برانكو نميشود كه بشود.
تيم ملي با شرايط غيرطبيعي و با مصدوميت 7 بازيكن كليدي قبل از آغاز جام(مهدي مهدويكيا، علي كريمي، وحيد هاشميان، فريدون زندي، ستار زارع، نيكبخت واحدي، مجتبي جباري، يحيي گلمحمدي دچار مصدوميتهاي جدي و جزيي بودند و علي دايي، يحيي گلمحمدي و سهراب بختياريزاده تا آخرين اردو با صبا درگير مسابقات آسيايي) ... اما جام جهاني با نمايش درخشان يك نيمهاي ايران مقابل مكزيك آغاز شد و اگر اشتباه فردي رحمان رضايي نبود بازي ميتوانست با تساوي به پايان برسد.
روزهاي جهنمي برانكو
درست از لحظه گل دوم مكزيك مقابل ايران بود كه همه چيز تغيير كرد. اولين واكنش اس ام اسهاي بسيار تندي بود كه عليه برانكو، ميرزاپور و علي دايي بين مردم رد و بدل ميشد در اين شرايط و در حالي كه هيجان عمومي به دنبال قرباني ميگشت، مسئولان تلويزيون نيز روي مقصر قلمداد كردن مربي تيم ملي به جمعبندي رسيدند.
زماني كه داور سوت پايان بازي ايران مقابل پرتغال را ميكشيد عادل فردوسيپور فرياد ميزد خداحافظ برانكو تا ملت خشمگين و عصبي دلي خنك كنند!
اعاده حيثيث
زمان مُسكن بزرگي است. حالا هيجانات روزهاي جام جهاني از ياد رفته و بسياري از مردم به اين نتيجه رسيدهاند كه كاش در جامجهاني حضور داشتيم حتي اگر آنجا به تيمهاي بزرگتر از خودمان ميباختيم.
مردم همچنين نمايش تيم ملي با امير قلعهنويي را ديدهاند و بازيهاي درخشان تيم ايران با برانكو در جام ملتهاي 2004 نوستالژي شده است. همه اينها دست به دست همه داده تا وقتي نود نظرسنجياش را ميگذارد، گزينه برانكو سكوي اول را مال خود كند.
اين واكنش طبيعي عوام به شكستهايي است كه بعد از اخراج يك مربي نسبتاً موفق رخ ميدهد. البته به اين جمع قهرمانپرور و حماسهساز هرگز گفته نشده كه سرمربي منتخبشان با دلشكستگي به دوران ملي خود پايان داد. او همواره از خود پرسيده است كه چرا مردم ايران بعد از آن موفقيتها با او چنين كردند.
يك سوال مهم
سالها گذشته و كارشناسها همان كارشناسها هستند. از امير حاجرضايي تا دكتر بيژن. اجراي رقابتهاي مهم فوتبال با رضا جاوداني است و عادل فردوسيپور برنامه پرطرفدارش را روي آنتن ميبرد.
اگر اين نظرسنجي پيامي داشته باشد بايد متوجه كساني باشد كه برانكو را با چوب حذف، شماتت كردهاند . كساني مثل همان كارشناسان محترم، مثل رضا جاوداني(كه صحنهگردان محاكمات يك طرفه جام جهاني بود) و البته همان كسي كه فرياد زد خداحافظ برانكو....
راستي اين درست كه ميگويند تاريخ از شايستگان اعاده حيثيت ميكند اما اين اعاده حيثيت بعد از آن همه آزار و بيانصافي به چه دردي ميخورد؟
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/09/26/2137635/%D8%AA%D8%AD%D9%84%D9%8A%D9%84-%D8%AF%D9%8A%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%83%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%8A-20-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%AE%D9%8A%D8%B1-
این مقاله یه اشکالی داشت، اونم این بود که خیلی یکطرفه بود.نقل قول:
نصف اعتراضاتی که به برانکو شد به خاطر این بود که سعی نکرد بازیکنی رو جایگزین علی دایی کنه، فقط تو یه برهه زمانی واسه یه تورنومنت مجیدی که تازه به امارات رفته بود و داشت اونجا میدرخشید رو به تیم ملی دعوت کرد و مجیدی نتونست خودشو نشون بده و دیگه دعوت نشد.
کسی که 3-4 سال سرمربی یک تیم باشه، باید فکری به حال خط حمله پیر خودش بکنه.
ولی برانکو تحت تاثیر دایی بود. همه دیدیم به خاطر دایی جوونی به نام مبعلی تو امارات حروم شد و حالا با 28 سال تازه داره به فیکس شدن تو تیم ملی امیدوار میشه. بهترین سالهای مبعلی به خاطر اشتباه بچه گانه ای که کرد حروم شد.
تازه باید دید که واسه چی به حضور علی دایی اعتراض میشد؟ واسه اینکه علی دایی یه مهاجم 37 ساله بود که خیلی وقت بود که نتونسته بود تو بازی مهم گل بزنه.
همه یادمون هست که خطیبی تو دوره اوجش چطور به خاطر کم تجربگی تو صحنه بین المللی نتونست تو بازی با پرتغال تک به تک رو گل کنه.
اگه بخوایم بیطرفانه به قضیه نگاه کنیم باید به این مطالب هم توجه کنیم.
قرار بود با برزیل در آلمان یا هلند بازی كنیم
رئیس فدراسیون فوتبال اطلاعات جالببی در مورد مسابقه ایران و برزیل میدهد.
علی کفاشیان در مورد برگزاری مسابقه ایران و برزیل در امارات میگوید: «ترجیح برزیلیها بازی با یک تیم آسیایی و تیمی اروپایی بود. البته آنها می خواستند این بازی در اروپا برگزار شود. قرار انجام این مسابقه را در ابتدا برای برگزاری در هلند گذاشتیم اما دولت هلند گفت نمی گذارد ما در این کشور بازی کنیم. بعد نوبت به آلمانی ها رسید. آنها اول موافقت کردند اما بعد پشیمان شدند. بازی داشت کنسل می شد که برای برگزاری مسابقه درابوظبی توافق کردیم.»
کفاشیان البته در دیدارش از روزنامه خبر یک وعده بزرگ دیگر هم برای فوتبال دوستان دارد. اینکه دو کشور بزرگ مسلمان به زودی برای بازی با تیم ملی ایران به تهران می آیند. مذاکرات جدی با ترکیه انجام شده و این تیم در آستانه سفر به تهران قرار دارد: «با رئیس فدراسیون ترکیه در این باره مذاکرات خوبی داشتیم. قرار است بازی دوستانه ای با آنها در آزادی داشته باشیم. این مسابقه قرار است برای کمک به سیل زدگان پاکستانی برگزار شود. البته انجامش نیاز به تائید مسابقه از سوی گاس هیدینک، سرمربی تیم ملی ترکیه دارد.البته ما در این زمینه با مصر هم مکاتبه داشتیم تا مسابقه ای به همین منظور در ورزشگاه آزادی داشته باشیم.»
کد:http://www.khabaronline.ir/news-95886.aspx
وای به حال برزیلی ها
(طنز)
براي نخستين بار در طول تاريخ قرار است با تيم ملي برزيل بازي كنيم. البته قبلا دو بار با تيمهاي المپيك و آماتور برزيل روبهرو شدهايم كه حاصل آن يك پيروزي يك – صفر در المپيك مونيخ با گل مجيد حلوايي و يك تساوي 2-2 در شيراز بوده است.
ولي حالا كه هفت پله در رنكينگ فيفا صعود كردهايم، برزيليها قرار است در ابوظبي با ما يك ديدار دوستانه برگزار كنند. هر چند در فهرست نفراتشان اثري از جوليو سزار، مايكون، لوسيو، ميشل باستوس، فيليپه ملو و لوئيز فابيانو ديده نميشود ولي به هر حال مانو منهزس سرمربي تيم ملي اين كشور 23 بازيكن را براي اين مسابقه دعوت كرده كه چهرههاي سرشناسي چون دنيآلوز، راميرز، آلكس، روبينيو، نيلمار، پاتو و... در بين آنها ديده ميشوند.
افشين قطبي كه خيلي از تيمها را مثل كف دستش ميشناسد اعلام كرده كه با توجه به تغييرات اعمال شده در برزيل بعد از جامجهاني، شناختش از اين تيم زياد نيست ولي به هر حال او با قلب شير و تيم پرانگيزهاش كه قصد دارد قهرمان جام ملتهاي 2011 آسيا شود، از رويارويي با برزيل هم استقبال ميكند.
از همين حالا تصور كنيد وقتي اين برزيليهاي پرمدعا با ستارههاي تيمملي ما روبهرو شوند، چه بلايي سرشان ميآيد.
با توجه به شناخت نسبي كه از وضعيت برزيليهاي دعوت شده به تيم ملي كشورشان داريم و همچنين به خاطر اسم و رسم نفرات آنها به نظر ميرسد ويكتور دروازهبان اين تيم باشد. دني آلوز (راست)، آلكس و تياگوسيلوا (وسط) و آدريانو (چپ) خط دفاعي زردپوشان را شكل ميدهند كه آلكس و تياگو بايد با مهرداد اولادي انرژيك ما بجنگند، دني آلوز با زنيدپور روبهرو ميشود و آدريانو هم بايد جلوي فرارهاي سريع و سانترهاي خسرو حيدري را بگيرد.
لوكاس ليوا بازيكن ليورپول هافبك دفاعي برزيل است كه مجبور خواهد بود با مهندس ما يعني ايمان مبعلي مصاف دهد، راميرز در سمت چپ خط مياني با هافبك دفاعي سمت راست ما يعني آندرانيك تيموريان روبهرو خواهد شد واگر جواد نكونام بتواند مجوز باشگاه اوساسونا را بگيرد بد به حال وسليلوپز كه مجبور خواهد شد با كاپيتان ما دوئل كند، البته اگر نكونام نيايد هم پژمان نوري مثل شير آماده است تا حساب هافبك راست وردربرمن آلمان را كف دستش بگذارد.
لطفا روي پاتو حساب نكنيد چون يحتمل سيدجلال حسيني و هادي عقيلي به او اجازه نفس كشيدن را نخواهند داد، روبينيو هم اگر تمام تكنيك خود را به كار گيرد و در فرم ايدهآلش باشد شايد بتواند از محمد نصرتي يكي – دو بار رد شود چون به هر حال دفاع راست پست تخصصي كاپيتان تراكتورسازي نيست. در واقع تنها نگراني ما به سمت چپ دفاعمان برميگردد چون احسان حاجصفي خيلي تهاجمي و رو به جلو بازي ميكند و ممكن است برزيليها از فضاي پشت سر او با نيلمار دردسرساز شوند.
البته فراموش نكنيم كه ما سيدمهدي رحمتي را درون دروازه داريم كه از تمام سنگربانان دعوت شده به تيم ملي برزيل گران قيمتتر است و اگر مردان سرزمين قهوه هوس نكنند كه دوباره پاي سامبا و ژوگو بونيتو را وسط بكشند و شروع به كارهاي محيرالعقول نكنند خود رحمتي يك تنه همه برزيليها را حريف است. مردي كه يك تنه تمام منافذ و معابر دفاعي تيم ملي را با هنرنماييهاي خود طي دو سال اخير پوشش داده، ميتواند مقابل برزيليها ثابت كند براي اين همه پول كه در فوتبال ما ميگيرد، لياقت دارد!
از همين حالا نگران اين برزيليهاي بيچاره هستيم. منهزس كلي زحمت كشيده كه تيم مضمحل بعد از جام جهاني را بازسازي كند به خيال خودش حريف آساني انتخاب كرده كه سر و شكلي به تيمش بدهد ولي نميداند كه 11 شير و كلي قلب شير در ابوظبي چه بلايي ميخواهند سرش بياورند.
:27: :27: :27:
کد:http://perspolisnews.com/havashi/15865-%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%A7.html
اگه برزیل با همین ترکیب هم بیاد...
بازم این 11 شیرده ...
شکست می خورن
همین لوکاس...
با اون سن کمش بازیکنیه در حد المپیک
بردن برزیل کار ایران نیست
برزیل با تیم جوانانش هم با تیم بزرگسال ایران بازی کنه می بره
هرچند که من خودم طرفدار اسپانیا هستم(بودم و خواهم ماند) ولی از برزیل هم خوشم میاد.
تیم ملی دیگه مثل قدیما نیست...
خیلی افت کرده.
دیگه تمام فوتبال ایران شده دعوا بین سرمربی و بازیکن ها و ...
من خودم فوتبال ایران رو نگاه نمی کنم ولی هر چند هفته که گذری 90 رو می بینم واقعا به حال فوتبال ایران تاسف می خورم...
خدا با دادمون برسه
چه دفاع توپی حیف نیست
یه سوال چرا قطبی طالبو محمدی یا حیقیقی دعوت نکرد
میرزاپور خیلی خوب به هیچ توپی نه نمی گه :31:
به نظر من برزیل با تیم جوانان که هیچ با تیم خردسالان هم با ایران بازی کنه میبره:39::39::31:
آخه برزیل کجا و ما کجا ما که با عمان مساوی کردیم میخوایم مقابل برزیل بایستیم:27:
نه دیگه هم چین هم نیست
اگه نوری اخراج نشده بود می بردیم
به نظر من اگه به جای میرزاپور یه بچه که تا الان دستش به توپ نخرده درون دروازه می ایستاد ایران عمان را میبرد
میرزاپور چند سالشه؟ 9 سال پیش بود که بلاژویچ دعوتش کرد تیم ملی.اون وقت فکر کنم یکی دو سال بود که تو فولاد میدرخشید، یعنی حدود 10 ساله که تو لیگ بازی میکنه.نقل قول:
الان باید سنش هم زیاد باشه.
زمون بلاژویچ و تا چند سال بعدش خیلی خوب دروازه بانی میکرد(البته اگه از ضعف بازی با پاش بگذریم)، البته اونوقتا هنوز دروازه بان مطمئنی مثل رحمتی نداشتیم، به نظر من الان حقیقی و گردان میتونن با رحمتی رقابت کنن.
میرزاپور خیلی وقته که تموم شده، چه گلهای زشتی هم تو لیگ میخوره. با این وجود نمیدونم چرا قطبی دعوتش میکنه.
در مورد طالبلو باهات موافق نیستم، طالبلو وقتی تو استقلال عالی بازی میکرد، تو تیم ملی خوب دروازه بانی نکرد، الان هم که تو استقلال خیلی مطمئن نیست، یه وقتا عالیه یه وقتا هم گلهای بدی میخوره.
منظورت از محمدی، محمد محمدیه دیگه؟؟؟؟ چون عباس محمدی دیگه مثل سابق خوب نیست...
محمد محمدی هم اگه سنش پایینتر بود میتونست به تیم ملی امید داشته باشه، ولی سنش بالاست. فکر کنم الان 13-12 سال باشه که تو لیگ بازی میکنه.
یادمه راهنمایی که بودم اون تو سایپا بود(حدود 12-13 سال پیش).
حقیقی هم فکر کنم تا 2-3 سال دیگه خیلی دروازه بان خوبی بشه، الان احتیاج به بازی تو تیم ملی داره تا تجربه کسب کنه، یادتونه 2 سال پیش وقتی میثاق و واعظی مصدوم شدن، پرسپولیس مجبور بود حقیقی رو بازی بده چه گلهای بدی میخورد و الان چه پیشرفتی کرده؟؟؟ فقط چون تونست مرتب بازی کنه و تجربه پیدا کرد.
یه فاکتور مثبت حقیقی روحیه خیلی خوبشه، با سن کمش اعتماد به نفس خیلی خوبی داره، همین که تو اولین بازی که برای بزرگسالان پرسپولیس کرد (بازی پرسپولیس-سایپا 4 سال پیش که به خاطر اخراج فرشید کریمی که رو بازیکن سایپا خطای پنالتی انجام داده بود به بازی اومد ) با 18-19 سال سن تونست پنالتی علی دایی رو تو اون بازی جنجالی بگیره نشون میده خیلی روحیه خوبی داره.
خیلی ازش خوشم میاد.
امیدوارم که مشکلی براش پیش نیاد و خودشو خیلی خوب نشون بده.
رحمتی یه شانسی که داشت این بود که تو سالهایی که ایران دروازه بان مطمئنی نداشت به تیم ملی دعوت شد و تونست خودشو نشون بده، اون موقع طالبلو و میرزاپور عملکرد جالبی تو دروازه نداشتن.
ولی حالا با دروازه بانی مثل رحمتی کار برای کسایی مثل گردان و حقیقی سخت شده.
رئیس فدراسیون فوتبال می گوید پس از قطبی به دنبال استخدام مربی خارجی خواهد رفت.
« خیلی وقت ها مجبوریم طوری رفتار کنیم که کسی متوجه مشکلات مان نشود. » این جمله را می گوید و بعد به ماجرای پنهان کاری شان برای ازی های دوستانه اشاره می کند:« ما دو ماه پیگیری کردیم تا بازی برزیل ردیف شد اما می ترسیدیم حتی کلامی درباره اش بگوییم. برای اینکه نمی خواستیم دوباره مشکلی باعث لغو بازی شود و همه چیز به هم بریزد. بازی با اوکراین را که یادتان هست؟ اصلا ما قرارداد با تیم ملی کامرون هم قطعی کرده بودیم که یکباره همه چیز خراب شد. ماجرا این بود که یک تلفن دولتی به فدراسیون کامرون داشتند و بازی را از آن طرف کنسل کردند. از این موارد کم اتفاق نمی افتد پس ما مجبوریم رعایت کنیم و خیلی وقت ها از دست ما برای پنهان کاری های مان ناراحت می شوید.»
او علی کفاشیان ، رئیس فدراسیون فوتبال است که این جملات را می گوید. کفاشیان در دیدارش از روزنامه خبر غیر از گفته هایش درباره بازی با برزیل به چشم انداز یکسال آینده فوتبال ایران هم اشاره داشت. اینکه بعد از جام ملت ها چه رخ می دهد.
فوتبال مدت هاست که نتوانسته موفقیت بزرگی داشته باشد. این روند آیا قرار است تداوم داشته باشد؟ کفاشیان در پاسخ به این پرسش ما می گوید:« امسال سال ارزیابی فوتبال است.ما در همه رده ها تا اسفند ماه رقابت های فشرده ای داریم. در سطح تیم های پایه که شرایط مناسبی داریم . تیم امید مان اگرچه بازی های دوستانه مناسبی نداشته اما همه کارشناسان به توانایی هایش ایمان دارند. تیم بزرگسالان هم که پتانسیل قهرانی آسیا را دارد. با قطعیت به شما می گویم تیم بزرگسالان ما اگر اسیر حادثه ها نشود ، شانس بالایی برای قهرمانی در آسیا دارد.این را تقریبا همه قبول داریم که فوتبال ویژگی های خاصی دارد. یعنی ممکن است یک توپ اتفاقی سرنوشتش را عوض کند. حالا شاید خیلی ها بگویند گروه مان گروه سختی است اما من می گویم ما تیم مان را برای قهرمانی بسته ایم و نباید از هیچ حریفی بترسیم. این همان طرز فکری است که افشین قطبی هم دارد. ما معتقدیم این تیم توان قهرمانی در آسیا را دارد اما آنچه از یک قهرمانی مقطعی برای ما اهمیت بیشتری دارد این است که بتوانیم مثل کره و ژاپن بی دغدغه برویم جام جهانی.»
قرارداد قطبی تا پایان جام ملتهاست . آیا این که او سرنوشتش را نامعلوم می بیند ، باعث نمی شود انگیزه بالایی برای موفقیت هم نداشته باشد؟ این پرسشی است که کفاشیان درباره اش می گوید:« من بارها با قطبی در این باره حرف زدم .قطبی همین حالا برنامه هایش را تا خرداد ماه آینده به ما ارائه کرده. هر دوی ما به نتایج جام ملتها با دقت نگاه می کنیم و آن وقت درباره آینده تصمیم می گیریم اما به این جمع بندی رسیده ایم که باید تا روزی که در راس کار هستیم با قدرت کار کنیم. او هم این حرف را قبول دارد و می خواهد برای قهرمانی تلاش کند. »
اما اگر به هر دلیلی قرار نباشد قطبی ایران بماند چه رخ خواهد داد؟ در این باره رئیس فوتبال می گوید:« ما این بار دیگر دور از چشم قطبی با کسی مشورت نمی کنیم. همان طور که گفتم ایده آلم این است که دو مربی بزرگ دنیا را دعوت کنیم تا ماهی یکبار بیایند و برنامه های فنی ما را آنالیز کنند. من معتقدم کمیته فنی باید از مربیان زیادی برنامه بخواهد. از دل کمیته فنی و حتی خارج از آن . با این وجود معتقدم اگر بعد از قطبی دنبال گزینه جدید قرار باشد بگردیم باید به دنبال مربی خارجی بزرگ و توانمندی باشیم. اصلا این بار از ایرانی ها برنامه می گیریم و مربی خارجی می آوریم!»
کد:http://www.khabaronline.ir/news-96684.aspx
پيروزي بر عراق رو به بچه هاي فروم تبريك ميگم
بازی خوبی بود.
آلمان پول داد و به ایران آمد، برزیل پول گرفت و به ایران نیامد!اهالى و دوستداران فوتبال اين روزها در تب و تاب ديدار دوستانه ايران و برزيل هستند. بدون شك بازى با پر افتخارترين تيم جهان اتفاق كوچكى نيست و افتخار بزرگى محسوب مى شود اما چگونگى انجام اين بازى هم خيلى مهم است و بايد به آن توجه كنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ملى ايران در بزرگ ترين ديدار دوستانه خود بعد از انقلاب، در دوره رياست محمد دادكان در فدراسيون فوتبال با تيم ملى آلمان بازى كرد اما شرايط آن بازى با آنچه كه امروز در فوتبال ما اتفاق مى افتد، كاملاً متفاوت بود.
در آن ديدار دادكان مبلغ ۴۰۰ هزار دلار يعنى ۴۰۰ ميليون تومان از فدراسيون فوتبال آلمان گرفت و شرط كرد كه كاروان تيم ملى آلمان بايد شب قبل از بازى در ايران باشند.
مديران فدراسيون فوتبال آلمان اعلام كرده بودند كه شب قبل از بازى را در امارات مى گذرانند و صبح بازى به تهران مى آيند و در استاديوم حاضر مى شوند و بعد از بازى هم سريع به امارات بر مى گردند اما دادكان شرط انجام آن ديدار را حضور تيم ملى آلمان در شب قبل از بازى در ايران اعلام كرد و در نهايت حرف او به كرسى نشست و كاروان آلمان شب قبل از بازى به ايران سفر كرد.
آن روزها يكى از نزديكان دادكان از او پرسيده بود كه چرا شرط كرده بازيكنان تيم ملى آلمان بايد شب قبل از بازى را در ايران بگذرانند كه رئيس وقت فدراسيون فوتبال در جواب او گفته بود: «اين شرط را گذاشتم تا دنيا بفهمد در مملكت من امنيت كامل وجود دارد.»
على كفاشيان امروز مى تواند خوشحال باشد كه ديدار تداركاتى بزرگى در دوران رياست او براى تيم ملى فراهم شده اما تفاوت بازى با برزيل با ديدارى كه مقابل آلمان برگزار كرديم اين است كه برزیل از اسپانسر بازی یعنی شبکه ابوظبی اسپرت مبلغ ۶ ميليون دلار دریافت كرده و بازى هم در ابوظبى برگزار مى شود و نتوانستيم پاى ستارگان برزيل را به ايران بكشانيم.
نكته مهم اينجاست كه براى پخش مستقيم اين بازى براى هموطنان مان هم بايد چند ميليارد تومان بپردازيم. فاصله توان مديريت دادكان و كفاشيان در اين ۲ بازى كاملاً مشخص است و به خوبى تفاوت آنها را نشان مى دهد.
کد:http://perspolisnews.com/havashi/15956-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D8%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D9%88%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%AF!.html#comments
کفاشیان جز گند زنی بلد نیست
نصف مدیرای فدراسیون فوتبالمون غیر فوتبالین.
البته فدراسیونی که رییسش کفاشیان باشه بهتر از اینم نمیشه.
بازی با نیجریه قطعی شده؟هم خوبه هم بد اگه قطعی بشه
دوباره لیگ تعطیل میشه
خبر ويژه: برزيل ميخواست بازي با ايران در اروپا انجام شود
كشورهاي اروپايي از ميزباني اين بازي به دلايل سياسي خودداري كردهاند
سايت گل ـ خبرنگار سايت گل در برزيل از خبري كه در رسانههاي اين كشور منتشر شده است خبر ميدهد. به گزارش گل تيم برزيل براي بازي با ايران قصد داشت اين مسابقه را به دلايل مختلفی در اروپا برگزار كند چرا كه ستارگان اين تيم اروپا شاغلاند و ترجيح آنها بازي در كشوري است كه نزديك به محل زندگي آنها باشد، با اين حال طبق آنچه كه گفته شده كشورهاي اروپايي از ميزباني اين بازي به دلايل سياسي خودداري كردهاند.
اين خبر تأييد نشده حكايت از اين دارد شهر ابوظبي پس از مذاكرات طرفين، در اوج مشكلات دو كشور ايران و امارات براي ميزباني در نظر گرفته شده و اين مسأله يك پيروزي بزرگ ديپلماتيك براي طرف ايراني به حساب ميآيد.
چرا كه آنها پس از تنشهاي مالي ميان تهران و دبي اميدوار به بهبود سريع روابط هستند و اين مسابقه كه ايرانيان زيادي را به ابوظبي خواهد كشاند كمكي در اين زمينه محسوب مي شود.
ايرانيها به طور عموم علاقهاي به اقامت در شهر ابوظبي ندارند و دبي را با جاذبههايش ترجيح ميدهند. با اين حال اين مسابقه آنها را با پايتخت سنتي دولت امارات نيز آشنا خواهد كرد. بنا به گزارشات رسيده بين 5 تا 8هزار ايراني براي تماشاي اين بازي به امارات ميروند.
خبر خیلی ویژه :دی ایران 0 کویت 2 پایان نیمه اول اینطوری بخوان جلو برزیل بازی کنن ....:دی
ماشالا بچه ها !
همینجوری بازی کنیم برزیلو میخوریم ! :31:
پایان نیمه اول....2 هیچ کویت !!!
خب قهرمان جام ماکارونی که نشدیم!:دی
امیدوارم تو جام ملتها موفق باشیم...
جام ماکارونی رو خوب اومدی داداش
ايران به جايي رسيده كه يه سري كشور هايي كه معلوم نيس قصدشون از زندگي كردن چيه اينجوري تحقير ميشه...داور عراقي...بازيكن عرب و اشراف عرب همه دور هم براي تحقير ايران...بدون هيچ خوش غيرتي....بدون هيچ مردي...
اون از بازي عراق كه تماشاگرهاي عراقي 90 دقيقه با عكس صدام حسين ايران رو هو كردن اينم از امروز كه شاهد تحقير ايران بوديم....
مسئولين مملكت....ايران داره به كجا ميره؟
داریم پیشرفت می کنیم با زرماکارون :31:نقل قول:
خب قهرمان جام ماکارونی که نشدیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تو جام ملتها موفق باشیم...
بهتره که روی زمین بنویسن "آمریکا هیچ غلتی نمی تواند بکند" که :31:
حالا من وقت نذاشتم این بازیو ببینم ولی حدس میزنم بازکنا مغرور شده بودن که باختن!
یه گل مسخره هم رحمتی از راه دور خورد صحنه برقیش رو دیدم
در هر صورت ما باید پشت تیم کشورمان مانند دیوار چین بایستیم....!!! :31: