ادکلن جدید بنتون رو بهتون پیشنهاد می کنم بوی باحالی داره
:46:
از چی چی هم صورتی و آبی خوشم می یاد و تا پارسال می زدم البته باید بگم آبیشو هاا:5:
Printable View
ادکلن جدید بنتون رو بهتون پیشنهاد می کنم بوی باحالی داره
از چی چی هم صورتی و آبی خوشم می یاد و تا پارسال می زدم البته باید بگم آبیشو هاا:5:
درسته ، کارای خوبی هم داره، ولی اصلا با عطرهای فرانسوی که نمیشه مقایسش کرد:31:نقل قول:
من چند تا نمونه می گم که داشتم و ازشومن خوشم اومده.... CK one بوش جالبه و خنک و ملایم (اینو با معرفی بچه های اینجا خریدم)نقل قول:
پک کاملی از ادوکلن های دیویدوف هم داشتم cool water,ice fresh,frozen,Game,cool water fizz که همشون خوبن و همشون خنکن:20::20::20:
دیروز رفتم عطر فروشی خواستم عطر ویژن یا عطرهای سرد با رایحه ی میوه بگیرم یکی از کاربرا معرفی کرده بود.تو هر مغازه ی اسم عطره رو میگم فروشنده کف میکنه میگه اینا رو از کجا پیدا کردی.به غیر از عطر حرم و محمدی و...........هیچی ندارن.واقعا مسخراستتتتتتتتت
اگه عطر فروش عطر فروش باشه از هر مدلی داره !نقل قول:
دیروز رفتم عطر فروشی خواستم عطر ویژن یا عطرهای سرد با رایحه ی میوه بگیرم یکی از کاربرا معرفی کرده بود.تو هر مغازه ی اسم عطره رو میگم فروشنده کف میکنه میگه اینا رو از کجا پیدا کردی.به غیر از عطر حرم و محمدی و...........هیچی ندارن.واقعا مسخراستتتتتتتتت
حالا بعضی ها هم هستند که تلفظشو هم بلد نیستن :دی:27:
شما مطمئنید که از بقال:10:ه سر کوچتون نپرسیدین :دی:46:
ویژن از سری عطرهای اجمله.به نظره من بوی جالبی نداره!نقل قول:
باز تو اون سریها کربن بدک نیست و یه مدل آرت(فکر کنم 3 مدل داره)
من کربن دارم ، بوی خیلی خوبی دارهنقل قول:
باز تو اون سریها کربن بدک نیست و یه مدل آرت(فکر کنم 3 مدل داره)
بچهها قیمت این پکهای Intesa Vitacel (افتر شیو+مام+اسپری بدن+کف اصلاح همگی داخل یک کیف) رو دارید؟!
کسی درباره این عطر چیزی نمیدونه ؟نقل قول:
سلام .
ببخشید اگه جای سوالم این جا نیست . آیا خوش بو کننده دهان مانند عطر ، در ایران هستش؟(توی این فیلم های هالیودی دیدم)
سلام اگه میشه راهنماییم کنید.یه چندتا عطر میخواستم معرفی کنید. با رایحه سرد با ماندگاری بالا و قیمت مناسب.:20:
بچه ها این ادوکلن های wood چطوره؟
می خوام یه ادکلن خوش بو با موندگاری بالا و بوی سرد و با قیمت 20-10 بخرم!!!
بهم معرفی می کنید
مرسی
بسته به تعداد داخل پکش قیمتش متفاوته، از17 تا25 تومنه.رنگ قرمزش خوبه :5:نقل قول:
من که چیزی نمی دونمنقل قول:
قیمت مناسب یعنی چقدر؟نقل قول:
بد نیست ولی قیمتش فک کنم از اون رنجی که گفتی بیشترهنقل قول:
با اون قیمت برای موندگاری بالا ادوکلن های شرکت sapil موندگاریشون خوبه یک نمونشم chichi هست.
اون carbon هم بوی جالبی داره ،بوش مدرن نیست ولی سرده
سلام
من صفحات قبل رو نخوندم اگر میشه یه ادکلن خوشبو با موندگاری زیاد با رایحه سرد هم به من معرفی کنین.ممنون می شم
سلام ! من بولگاری آکوا POUR HOMME رو گرفتم ! 49 تومن میگفت من 44 دادم ! چون آشنا بود ! بوش فوق العادست ! :18:
Aqva واقعا خوش بود هستش....شما 50 میلش رو گرفتی؟
میگم الان سایته معتبر برای خرید اینترنتی کسی سراغ داره؟
آره عزیز ! 50 میل گرفتم !
من امروز یک شیشه encre noire lalique رو از یک دستفروش خریدم 15000 تومن. تازه 100 میل هم بود.
یمتی هم که از مغازه گرفته بودم حدود 40000 تومن بود.
چون هر چی سعی کردم نتونستم هیچ ایرادی از شیشه و مارک و جعبه اش بگیرم به این نتیجه رسیدم که این فرصت رو از دست ندم و بخرمش. الان هم هر چی سعی می کنم نه از بوش و نه از هیچیش هیچ ایرادی پیدا نکردم. حالا باید ببینم موندگاریش چجوریه. نظرتون چیه؟؟؟
اینم عکسی که آمازون ازش گذاشته بود:
کپی این ادکلن جز بهترین کپی هاست.کپیش بوش تندتر و ماندگارتره.حتما باید دوتاشون رو با هم بو کنی که بهنقل قول:
تفاوت ها پی ببری!
اگه از بوی این خوشتون آمده به احتمال زیاد از سیلور سنت هم خوشتون میاد.:20:
با سلام
من به عطرها و ادكلن ها يه نوع حساسيت بدي دارم كه زماني كه استشمامشون ميكنم سردرد بدي ميگيرم
حالا چه تند باشن چه آروم
حالا اين وسط يه ادكلن يا عطري هم هست كه خوشبو باشه و در عين حال سردرد آور نباشه ؟؟
ممنون اگه معرفي كنيد
کسی اطلاعی نداره !؟نقل قول:
----------------------------------------------------
من از lalique encre noire استفاده میکنم
میخواستم ببینم چه ادکلن های دیگه هستن که بوشون مثل این باشه ؟
یعنی بوی تلخ و تند داشته باشن ؟ این تلخ بودن خیلی برام مهمه
این واسه منم سئوال هستش ؟نقل قول:
نمی دونم اینجا درسته بپرسم یا نه ولی کیفت افتر شیو های ARKO چجوره ؟
ممنون بابت راهنمائی...نقل قول:
حالا اینی که من خریدم یا اصله یا از اون کپی هایی که شما می گید کپی تره چون موندگاریش خیلی کمه :31: ... البته بازم می گم بویی که داره شدیدا به بوی اصلیش شبیه هست ولی خوب موندگاریش کم تر از اونیه که بشه گفت اصله.
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
خوش بو کننده دهان من یه بار از داروخانه گرفتم... یه اسپری بود که روش عکس برگ نعنا زده بود خیلی خوب بود اگه پیدا کنم حتما باز هم می خرم. .نقل قول:
افتر شیو arko هم تا حالا استفاده نکردم ولی به نظرم باید جنس خوبی باشه به امتحانش می ارزه.
اینو دیگه باید خودتون کشف کنید.ولی دنباله بوهای خنک و ترش باشید فکر کنم به مرادتون برسید.نقل قول:
شاید هوگو هم براتون مناسب باشه.:13:
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
نسبت به قیمتش بدک نیست.ولی افترشیو نیوآ چیزه خوبیه.البته بستگی به پوست داره!نقل قول:
خوب دوستان زحمت کشیدن جواب سوال منو ندادن!!!!!
آخه ادکلن خشبوی خنک با ماندگاری زیاد میشه 50 60 تایی نام برد! حداقل یه قیمت هم اضافه میکردی!!نقل قول:
خوب دوستان زحمت کشیدن جواب سوال منو ندادن!!!!!
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
به نظر من که افتضاح! تا موقعی که جیلت یا مارکای معتبر دیگه هست چرا Arko؟ افترشیواش پوست رو خراب میکنن (پوست من سرخ و ملتهب شد اون موقعی که استفاده کردم) و بوی جالبی هم نمیدن!نقل قول:
این واسه منم سئوال هستش ؟
نمی دونم اینجا درسته بپرسم یا نه ولی کیفت افتر شیو های ARKO چجوره ؟
احیانا اهل مشهد یا قم نیستی؟! ؟:31:نقل قول:
راستی طریقه شناسایی اصلی از قلابی رو هم بگید، ممنون می شم!
دوستان من هیچ اطلاعاتی راجع به عطر و اتکولن! ندارم...
میشه یه توضیحی راجع به :
بوی گرم،سرد،ترش،تلخ و (... ) بدین...
خرید اینا خیلی سخته چون همین که اولیو میده بو کنیم بقیرو دیگه قاطی میکنیم.قهوه و اینام باز خیلی کارایی ندارن.شما چطوری میخرین؟
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
البته معنیه اونارو کم و بیش میدونما.میخوام تعریف درستشو ببینم...
سلام
ما هم حوص كرديم بالاخره يه ادكلنه توپ بگيريم با دوستم رفتيم مغازه چنتا عطرو من زدم به پوستم چنتا اون از بوي عطري كه رو دسته دوستم بود جفتمون خوشمون اومد بوش خنك بود به مبلغ 50000 تومن خريديم فرداش كه من به مچم زدم بعد از چند دقيقه بوي زباله ميداد :2: موندگاريشم خيلي كم بود ولي دوستم ميزنه همه خوششون مياد تا شبم دستش بوي ادكلونو ميده ولي من به لباسام كه ميزنم تازه ميفهمم چقدر بوش خوبه حالا من چيكار كنم هر ادكلني بزنم به پوستم اينجوري ميشه بوش؟؟ :19:
سلام دوسنان
منم میخوام یه ادکلن بخرم
امروز رفتم یه ورساچ پیدا کردم اسمش این بود versace denso(deinso)
اسم دقیقش یادم نیست
اکوا بولگای هم بد نبود میدادن 58
ورساچه هم 66
نظرتون در مورد ورساچی که گفتم چیه ؟ فروشنده میگفت آخرین کاشونه :دی
قیمت تا حدود 30-40 تومن(کارمندی دیگه):31:نقل قول:
آخه ادکلن خشبوی خنک با ماندگاری زیاد میشه 50 60 تایی نام برد! حداقل یه قیمت هم اضافه میکردی!!
و اینکه ادکلن وری ژاک ساف (شیشش قرمز رنگه) خیلی بوی خوبی داری ولی موندگاری نداره یه چیزی توی همین سبک باشه خوبه
نقل قول:
همه این بوها حسی هست.در واقع حسی که از بو کردن اونها بهت دست میده دقیقا مثله اینکه یه چیزه مثلا ترش رو میخوای بخوری!
این ادکلن به چربی پوسته شما نمیسازه!نقل قول:
شما یا نباید رو پوست بزنید و یا اینکه ادکلن دیگه ای بگیرید که به پوستتون بسازه!
حالا اسمش چی بود؟
ورساچه معمولا ادکلن هاش خوشبویه ولی موندگاریش پایینه . پخش کنندگیش نسبتا خوبه!نقل قول:
بولگاری هم اگه میخوای بگیری حتما دنبال تسترش باش.هم ارزونتره و هم ماندگارتره.
نقل قول:
مردونه یا زنونه میخواید؟
angel schlesser essential for men بوي خنك و ملايمي داره كمي هم بوي چوب ميده به نظره شما بخاطره نوعه بوشه كه رو پوستم اينجوري ميشه يا ماركه ادكلنش خوب نيست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
یعنی موندگاری ورساچه چقدره معمولا و یا یه مقایسه با بولگاری؟
آخه خیلی بوی خوبی داشت
اونوقت تستر دیگه چیه من الان نت گشتم چیزی نیافتماز آکوا هم خوشم اومده ( یا ورساچه میگیرم یا آکوا)
اگه میشه آدرس یا عکس تستر رو بزارید
موندگاری آکوا چطوره؟
از بچه های تی تی هم که میباشی:دی
مرسی
ای آقا برای خودم می خوام.کسی نیست که به ما کادو بده که مجبورم خودم برم بخرم:31:
بیشتر ادکلن ها مثله شما به پوسته خودم نمیسازه!نقل قول:
ادکلن خوبیه.مارکش هم خیلی معروفه.
پیشنهاد میکنم هر وقت میخوای ادکلن بخری اول رو پوستت تست کن و برو یه دوری بزن و بعدش اگه از بوش
خوشت آمد برو بگیرش.معمولا بوهای ملایم به هر پوستی نمیسازه و با چربی بدن ترکیب میشه و بوهایه دیگه
ای تولید میکنه!
بیژن بلک و آرامیس لایف رو یه تست بزن ببین چجوره!
موندگاری ورساچه در بعضی از مواقع در حده 1-2 ساعت:31:ولی آکوآ بولگاری 1-2 روز میمونه!نقل قول:
تستر همونه .فقط اینارو میدن که روی ملت تست کنن که فروشنده ها میفروشن.روش هم زده
برای فروش نیست.و جعبه مقوایی دارند و در هم ندارن.
بله تی تی هم هستیم با همین یوزر.شما اونجا به چه یوزری هستید؟
والا برای ما هم کسی چیزی نمیخره:27:بخره هم با سلیقه من جور در نمیاد.چون ادکلن چیزی نیست کهنقل قول:
همینجوری بخرن!من خودم میخرم میام خونه پشیمون میشم:31:
اسمتون که میگه خانم هستید.من آماریج(Amarige) ماله شرکته گیونچی (ژیوانچی) رو پیشنهاد میدم.ولی به
نظره من خودتون باید برید تست کنید.سلیقه خانم ها معمولا ادکلن های تند هست ولی آقایون ملایم.
thanksنقل قول:
پس من ان شالله میرم تو یه دستم ورساچه رو میزنم تو دست دیکم هم آکوا تا هم بینم واکنششون با چربی پوستم چطوره هم موندگاریشونو تست کنم
حالا فهمیدم تستر چیه
یاد یه چیزی افتادم 3/4 سال پیشا که سرباز بودم یکی از بچه ها نماینگی puma داشت بعد یه بار که از مرخصی اومد یه عطر 15 میلی برام اورد(که تو لوحه نگهبانی کمتر بزارمش:31:) که آرم پوما روش بود خیلی خوش بو بود ولی زنونه بود
الان که نگاش میکنم روش نوشته trendy ظاهرا واسه اشانتیون بوده رفیقمون میزد تو گوششون
تو تی تی همین یوزرم تازگیا عضو شدم
درسته حسیه . اما چون هیچ زمینه ای ندارم نمیفهمم چی میگین:دینقل قول:
همه این بوها حسی هست.در واقع حسی که از بو کردن اونها بهت دست میده دقیقا مثله اینکه یه چیزه مثلا ترش رو میخوای بخوری!
مثل این میمونه که بخوای رنگ سبزو برای یه کور مادرزادی تعریف کنی:دی
مثلن میگیم فلفل تنده...عطرارم باید برم عملی خودم بفهمم چی چیه ؟ چی چی نیست؟!:دی
اصلا بیخیال شور و شیرین بریم خودمون ببینیم چی باحاله!
خودم میدونم سوالم عجیب غریب بود:دی
من از lalique encre noire استفاده میکنم
میخواستم ببینم چه ادکلن های دیگه هستن که بوشون مثل این باشه ؟
یعنی بوی تلخ و تند داشته باشن ؟ این تلخ بودن خیلی برام مهمه
پس بايد بوي تند بگيرم به نظره شما براي انتخابه ادكلن اول درشو بو كنم اگه خوشم اومد بزنم به پوستم؟ چون نميتونم مثلا 10 تا مدلو رو پوستم امتحان كنم.نقل قول:
دقیقا همین کار رو بکن.ولی تا حالا ندیدم آکوآ بولگاری به پوستی نسازه.ولی بازم تست کن.نقل قول:
مخلصیم داداش:8:
همین دیگه.یه چند تا ادکلن بو کنی دستت میاد کدوم به کدومه!از فروشنده هم میتونی کمک بخوای!نقل قول:
تو صفحه قبل گفتم دیگه!سیلور سنت(شرکته بوگارت)بوش همون جوره تقریبا!قیمتش هم 23-24 تومنه کهنقل قول:
معمولا تا 30 تومن هم فروش میره!
آره .ولی اون دوتا رو که گفتم اول تست کن:8:نقل قول: