لجند که قشنکتره / هیرو دیگه خیلی قدیمی شدهنقل قول:
Printable View
لجند که قشنکتره / هیرو دیگه خیلی قدیمی شدهنقل قول:
به نظر من،هیرو رو به عنوان یه انتخاب فقط در شرایطی در نظر بگیرین که پولتون به واید فایر و اینا نمیرسه!!!! چون واقعا قدیمیه و انتظار سپورت هم ازش نباید داشت...
به نظر من motorola xt3 یا xt5 بگیر .
دوستان به نظرتون گلکسی اس می تونه چند ماه استفاده اینترنت منو ساپورت کنه؟
گوشی دیگه تا این قیمت بهتر ازین که نیست؟
راستی تا 400 - 450 مایلستون چطوره ؟
خوب این داداشمون که فقط دو تا انتخاب گذاشته دیگه!
آقا بحث دیزاین گوشی یه بحث سلیقه ایه.
مثلا من برعکس شما فکر میکنم که لجند زیباتره.
ولی گذشته از اون این دو تا گوشی اصلا با هم قابل مقایسه نیستند.
و طبعا لجند گوشی فوق العاده تری نسبت به هیرو هستش.
خوب آندروید 2.1 نسبت به 1.5 و پردازشگر 600 مگاهرتز در برابر 528 برتری لجنده.
در برابر ساپورت ضعیف نرم افزاری، مشکل در انتقال اطلاعات از طریق بلوتوث، نداشتن فلش دوربین، فیلمبرداری ضعیف 15fps و نداشتن رادیو رو هم میشه به مشکلات هیرو اضافه کرد.
حالا انتخاب با شماست.
کسی میتونه مزیت های سیستم عامل آندروید را نسبت به این سیستم عامل جدید سیمبیان که روی N8 هست بگه ؟
من قصد دارم ان هشت بگیرم ولی این آندروید این قدر سرو صدا کرده آدم وسوسه میشه گوشی با سیستم عامل آندروید بگیره .
آقا یه سوال اساسی دارم
خواهش می کنم زود جواب بدید
گوشی موتورولا charm به نظرتون چجور گوشی هست؟
در ضمن اگه با گارانتی خدمات پارسه بگیرم فارسی رو نمایش میده؟
خیلی برام مهمه خواهش می کنم جواب بدید:42:
داداش، اندو مال گوگله!!! سیستم عامل متن بازه و کلی نسخه داره درست مثل لینوکس!!!نقل قول:
کسی میتونه مزیت های سیستم عامل آندروید را نسبت به این سیستم عامل جدید سیمبیان که روی N8 هست بگه ؟
کلی براش برنامه و بازی هست و امکانات....
سیستم عامل قدرتمندیه و به همین زودی ها به خط ایفون میرسه!!! و شک نکن که ازش جلو هم میزنه....
آقا یکی بگه خواهش می کنمنقل قول:
فارسی رو نمایش میده با گارانتی پارسه بگیرم؟
دوست عزیز موتورولا چارم سیک گوشی مخصوص اینترنت و چت کردن و اس ام اس دادن هست . وبا توجه به سی پی یو نسبتا" قویی که داره برنامه هاو گیم ها رو به راحتی اجرا میکنه .نقل قول:
این طور که من در موردش تو سایتها خوندم سرعت بالایی داره بخصوص در باز کردن صفحات وب .
برای فارسی هم باید بدونی هیچ کدوم از آندرویدها تا جایی که من میدونم فارسی ندارن . اما با روت کردن گوشی و فارسی سازی میتونی سایتهای فارسی رو هم ببینی .
کاری که روی اکثر آندرویها اجرا میشه
میدونم ماله گوگله ولی میخام بدونم دقیقا امکاناتش چیه و چرا این قدر طرفدارهاش دارن روز به روز زیاد میشن .نقل قول:
حقیقا با این که ان هشت خیلی شاخه ولی اصلا از سیستم عاملش که سیمبیان باشه خوشم نمیاد .
سیستم عامل متن باز خوبیش به همینه.
قابلیت برنامه نویسی بالایی هم داره آندروئید.
گوگل هم که پشتش هست.
سرعت پیشرفت و ارتقاء بالایی هم داره.
بازم علت هست:دی..
نمی دونمن چجوری باید برات توضیح بدم!!!نقل قول:
میدونم ماله گوگله ولی میخام بدونم دقیقا امکاناتش چیه و چرا این قدر طرفدارهاش دارن روز به روز زیاد میشن .
برنامه ها و بازی هاش خفن تره!!فیلم ها رو اچ دی پخش میکنه و گوشی هاش کلا قدرتمند ترن!!(مثلا با خودش یه فوتوشاپ داره!!! که واقعا میشه مثل یه فوتوشاپ ازش استفاده کرد و عکس ها رو ادیت کرد!!)
با ساتفاده از دوربینش،میشه کلی کار کرد!!فقط باید برنامش رو نصب کنی!!!!
مثلا با برنامه ی x-ray من یه ارتش از رفقا رو بردم سر کار!!!!البته بعضی ها هنوزم سر کارن..
سلام دوستان. من میخواستم htc hd mini بخرم ولی انگار میگن خیلس هنگ میکنه ترسیدم بخرم. حالا ویخواستم بدونم نظرتون در مورده HTC Wildfire چیه ؟ خوبه ؟؟ ممنون میشم کمک کنید
بد نیست نسبت به قیمتش . ال سی دی و دوربینش ضعیفه .نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون راجب گالاکسی اس چیه ؟
من فقط با سامسونگ بودنش مشکل دارم خوبه بگیرم ؟
سلامنقل قول:
من امروز گالكسي رو خريدم از لحاظ كيفيت صفحه عاليه
من بين اينو مايلستون ايكس تي 720 مونده بودم
اما ديگه دل به دريا زدم و اينو خريدم
نميدونم شايد بايد همون موتورلا رو ميخريدم
اما كلا ازش راضيم
يه سوال دارم آندرويد اصلا بازي با كيفيت داره؟
آخه واسه من 10-12 صفحه برنامه و بازي روز ريختن اكثرا بازيهاش فكريه مثل شطرنج
بازي فيفا 2010 هم آنلاينه بازي آنلايم كه باكيفيت نيست پس اين چيپست 540 چيه گذاشتنرو گالكسي:19:
من آيفون 2g دارم واز كيفيت بازيهاش خيلي راضيم اميدوارم بتونم با گالكسي هم بازي كنم
شک نداشته باش که هیچ گوشی اندرویدی و ویندوز موبایلیی فعلا در دنیا وجود نداره که از گلکسی بهتر باشه!!!!نقل قول:
من فقط با سامسونگ بودنش مشکل دارم خوبه بگیرم ؟
این گوشی،بعد از ایفون چهار، دومین گجت برتر سال 2010 شد!!!
منظورت بازی های با کیفیت تصویری اچ دی هستش یا بازی های حرفه ای گیم لافت؟!!نقل قول:
يه سوال دارم آندرويد اصلا بازي با كيفيت داره؟
شما همین الان گفتی من یه ماشین کنترل از راه دور دارم و ازش راضیم و امیدوارم که بوگاتی ویرونم بتونه به سرعت ماشین کنترل از راه دورم حرکت کنه!!!نقل قول:
من آيفون 2g دارم واز كيفيت بازيهاش خيلي راضيم اميدوارم بتونم با گالكسي هم بازي كنم
بازی هاش رو باید بگردی...اونی که واست نصب کرده،بویی از اندو نبرده بوده!!!
به نظر شما hd7 بهتره يا گالكسي؟
البته جمله ی معروف بسته به نیازت هستش رو فراموش نکنم،باید بگم که گلکسی بهترین دیوایس حال حاظر هستش!!!نقل قول:
به نظر شما hd7 بهتره يا گالكسي؟
شک نکن که از گلکسی بهتر پیدا نمیکنی!!!!
مگر اینکه حالا اچ دی 7 چیزایی داشته باشه که بیشتر به درد شما بخوره!!!
این که گلکسی بهترین گوشی ساله رو من نمیگم و مجله ی معتبر تایم این انتخاب رو کرده
ممنون از راهنمایی هانون
دکمه تشکر نداشتم گفتم پست بدم اسپم نیستا دور از ادب بود تشکر نمیکردم از دوستان عزیزی که راهنماییم کردن
من امروز بازی های آندروید را دیدم و واقعا بازی های خوفی داره .
نظرم داره عوض میشه به جای N8 یه گوشی آندرویدی بگیرم .
فقط یه سوال :
این بازی های آندروید هم مثل سیمبیان نصب میشه . ؟
آخه تو تاپیک بازی ها یه لینک برای دانلود بازی بود و یه لینک هم به اسمه Game data . طریقه نصبه بازی هاش فرق میکنه ؟
سلام من تا امروز تصمیم خرید HTC DESIRE Z کردم نظرتون چیه !!؟
کلا تا امروز گوشیام همشون Windows Mobile o UIQ3 بودن !
راهنمایی کامل میخوام
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــی
گوشی خوبیهنقل قول:
اما اگر کیبورد کامل بخوای صبر کن برای میلستون 2 یا دروید 2 گلوبال بهترین گوشی های کیبورد کامل جهان
دوست عزیز بازی ها ی اندروید دو نوعن , اون هایی که گرافیک بالایی دارن و به مراتب اون حجم زیادی هم دارن (مثل NFS Shift , Brothers In Arms 2 : Global Front و غیره) و اونایی که گرافیک بالایی ندارن و بیشتر دو بعدی هستن (مثل Angry Birds , Friut Ninja و غیره) دسته ی اول اکثرا یک فایل apk دارن و یک فولدر از فایل های مورد نیاز برا اجرای بازی , که شما فایل APK رو موقعی که نصب کردید (حجم چندانی هم ندارن در حد دو سه مگابایت) بعدش میتونید اون فولدر دیتا رو از طریق گوشی و وصل شدن به Wi-Fi دانلود کنید و یا مثل خیلی ها اون فولدر رو از طریق PC دانلود کنید و سپس انتقالش بدید به گوشی و از بازی لذت ببرید . و اما دسته ی دوم , این دسته از بازی ها بر خلاف بازی های با گرافیک که حجم کلیشون به 400 مگ هم میرسه حجمشون , حداکثر با حجم 20 25 مگ بیرون میان (اغلب دور و ور 10 مگ) برا همین کل فایل های مورد نیاز بازی توو همون فایل apk گنجانده شده و شما فقط با نصب یک فایل apk میتونید اون بازی رو اجرا کنید .نقل قول:
بازیهای گرافیک بالا مثل شیفت روی گوشیهایی مثل x8 نصب میشه؟ یا x8 واسه این بازیها ضعیفه؟نقل قول:
نظر من اینه که شما با این پول I9000 Galaxy S رو بردارید ، (یه 10-15 تومن هم میمونه ته جیبتون :31: )نقل قول:
البته اگه کیبرد فیزیکی خیلی براتون مهمه کاریش نمیشه کرد ولی حالا مزایای این galaxy رو میگم :
صفحه نمایش بهتر ( super amoled ) ، صفحه نمایش بزرگتر (4 اینچ) ، کیفیت فیلم برداری بهتر ( 30 فریم بر ثانیه در برابر 25 فریم بر ثانیه )، فرکانس سی پی یو بیشتر و ...
اینا فقط یه سری از برتری هایی هستن که galaxy روی کاغذ داره ، حین کار با هر دو گوشی تفاوت های بیشتری رو احساس خواهید کرد ...
ولی اگر اصرار بر کیبرد فیزیکی دارید همین desire z بهترین گزینه هست :46:
سلام.آقا از راهنمایی همه تشکر.نقل قول:
من تصمیمم عوض شد میخوام یه دونه desire بگیرم.نظرتون چیه در موردش.
یکی اینکه میشه به 2.2 ارتقا داد؟ و اینکه مالتی تاچ هست؟
راستی wildfire که 300 چوق بیش نیست؟؟؟!!
کیبرد فیزیکی رو واسه این میگم که تا الان همه گوشی هام QWERTY بودن و M600 هم گوشی مخصوص تکست و این کاراستنقل قول:
ظاهر Galaxy رو زیاد خوشم نمیاد و یه جورایی سامسونگ هم قبول ندارم !
صفحه نمایش 0.3 اینچ فرق داره ! کیفیت فیلم برداری هم 720 و 30 فریم هست و فرکانس سی پی یو برام مهم نیست ! موبایل دیگه ! دیگه نکته اصلی واسم اندروید هست و HTC Sence ! کلا خیلی در مورد Desire Z گشتم و خوندم و کلا چیز بدی ندیدم و با گوشی های قبلیم که مقایسه میکنم بهتره و زیاد کار خاصی ندارم !
بازم مرسی از راهنمایی و وقتی که برای جواب دادن گذاشتید !:11:
سلام.نقل قول:
قربان اون 0.03 اینچ ناقابل تقریبا" میشه 0.8 سانت تو قطر !!! در مورد سی پی یو هم , اتفاقا" تو اینجور موبایل ها (سیستم عامل دار) خیلی مهمه.در کل همون چیزی رو که میپسندید بخرید انشاا...مبارکه.:11:
دیزایر بله!! چون خواهر کوچیکه ی نکسوس 1 هستش،همه ی اپدیت ها براش هستن!!!نقل قول:
سلام.آقا از راهنمایی همه تشکر.
من تصمیمم عوض شد میخوام یه دونه desire بگیرم.نظرتون چیه در موردش.
یکی اینکه میشه به 2.2 ارتقا داد؟ و اینکه مالتی تاچ هست؟
راستی wildfire که 300 چوق بیش نیست؟؟؟!!
دوریبن خوب،صفحه ی خوب،گرافیک و پردازنده ی خوب و اپدیت خوب و قشنگ...تیپش هم که خوب خوشتیپه!!!
فک کنم با توجه به سخت افزارش، به 2.3 هم اپ میشه....اطلاع دقیق ندارم ولی احتمالا الان دیگه رام های 2.3 براشون اومده باشه!!
خوب در این حالت دیگه بهترین انتخاب شما همون دیزایر هستش!!!نقل قول:
صفحه نمایش 0.3 اینچ فرق داره ! کیفیت فیلم برداری هم 720 و 30 فریم هست و فرکانس سی پی یو برام مهم نیست ! موبایل دیگه ! دیگه نکته اصلی واسم اندروید هست و HTC Sence ! کلا خیلی در مورد Desire Z گشتم و خوندم و کلا چیز بدی ندیدم و با گوشی های قبلیم که مقایسه میکنم بهتره و زیاد کار خاصی ندارم !
بازم مرسی از راهنمایی و وقتی که برای جواب دادن گذاشتید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این که میگن گلکسی بگیری بهتره،به این معنی نیست که این دیزایر زد بده!!
اینم واسه خودش غولیه بیچاره...!!!فقط گلکسی خیلی غوله!! که همه پیشنهادش میدن برا این رنج قیمت....
به قول اریا،سیستم عامل برا این گوشی ها خیلی مهمه...در هر صورت،از انتخابتون به احتمال بسیار زیادی راضی خواهید بود!
کسی از دوستان اطلاعی در مورد گلکسی 551 داره؟ همون I5510
اصلا تو بازار هست یا نه؟ اگه هست نسبت به قیمتش چجوریاس؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی جواب نمیده؟
فکر نمیکنم...این گوشی ها زیاد قوی نیستن برای اجرای شیفت!!!نقل قول:
کسی جواب نمیده؟
گوشی معظم لجند هم فقط در مواردی که یه خر رام! روش نصب باشه و خیلی باحال باشه ممکنه شیفت رو اجرا کنه....
کلا برای بازی های خیلی خفن،دیزایر،نکسوس،ایکس پریا،دیزایر اچ دی و زد!! و شوالیه ی سامسونگ رو باید خرید!!
cpu لجند و ایکس 8 یکیه. Qualcomm MSM7227 600 MHz processorنقل قول:
فقط رم لجند بیشتره. 384 مگ در مقابل 168 مگ
wildfire چطور. مشخصاتش تقریباً مثل لجند میمونه. پردازنده Qualcomm MSM 7225 با سرعت 528 مگاهرتز،384 مگابايت RAM و 512 مگابايت ROM
فقط مثل اینکه صفحه نمایش افتضاحه. qvga
سلام
صفحه وایلدفایر خیلی تو ذوق میزنه ؟ 280 ارزش خرید داره ؟
در ضمن این رزولوشن برای وایلدفایر روی برنامه ها که تاثیری نداره فقط روی گیم هست دیگه ؟!
ممنون
به نظر من تو این رنج قیمت moto xt5 بگیر . خیلی عالیه :8:نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
من می خام یه گوشی اندروید بین چهارصد تا پونصد و پنجاه بخرم . اگه می شه راهنمایی کنید . چندتا انتطار دارم . یکی این که گوشی تکی باشه ، یعنی دسته همه نباشه ، یکی این که زیبا باشه از لحاظ ظاهری و سیستم عامل ، به نسبت پولی که می دم بهم امکانات بده ، دوربین برام مهم نیست ، ساپورت نرم افزاری خیلی بارام مهمه . همچنین قابلیت ابدیت .در کل می خام به پولی که می دم بی ارزه و یکی دوسال نخاد عوضش کنم . :27:
در ضمن نظرتون چیه چند ماه صبر کنم تا مدل های دوهزار و یازده بیان ؟؟؟؟
اینم بگم که خودم یه ذره ای نظرم سمته مایلستون و گالکسی بود . ولی خوب گفتم نظر اساتید رو هم بپرسم بهتره . خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنیید :exclamati