نقل قول:
نوشته شده توسط H.VIKE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام گوگولی مگولی , نفــس خودم خوبـــی ؟:31:
من گوگولیم یا تو با اون موهات ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگــم که یکیش من بودم پیچوندمــت خودت حال کردی نــه !
هیچـــ *** نمیکنــــی میفهمــــی :31:
تو ؟ نه بابا تو عددی نیستی :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو جلو بوق بزن :دی
------------------------
1.من راجع به تو چه جور فکر می کنم ؟ :21:
میدونم کلا فکر ناجور تو سرت میاد ! ولی اونی که فکر میکنی نیستم خودتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.به نظرت من چه جور آدمی هستم . :5:
بچه خوب و باحالی هستی :دی کلا بسیار آدم جلبی هستی :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. فرض کن تو دنیا قانونی اومده که فقط من میتونـــم حرف بزنم چکار میکنی ؟ :20:
ترجیح میدم بمیرم تا تورو تحمل کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. چرا همش فکر می کنم که داری میسوزی ؟ :31:
اشتباه میکنی دیگه توهم زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. چرا كله بعضی ها فقط بوی قورمه سبزی میده چرا بوی غذای های دیگه نمیده ؟ :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورو خدا اینم شد سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون قرمه سبزی غذای قدیمی هست از قدیم این بوده اینطور میگن
6. میدونستی تپلـــ مپلــی مثل شغلــــم :.. :31:
اره تپلم ولی شلغم و گلابی اینا خودتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. چند نفر تو قلبتن؟ چند نفر ديگه ظرفيت داره :46:
سوال میکنیا !
خب مامان و بابا و خواهر و ... اینا :دی
ظرفیت داره دیگه ما جنبمون بالاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از اون لحاظی که تو تو زهنته فقط یه نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. چرا تو اتوبوس های خط واحـد آقایون جلو میشینن خانم هـا عقــب :31:
اگه آقایون برن عقب از پس مسخره بازی در میارن نمیشه !
آخه دیدی یه دفعه عقب بزنن زیر بندری آواز اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی جلو باشن چون تو دیدن میخوان شخصیتشون حفظ شه
9. صبح ها که از خواب پا میشی صبحانه میخوری یا مثل من نهار ؟ :31:
نه بابا صبحونه میخورم ساعت 7 بیدارم
10. به نظرت اگه دخترا ريش پرفسوری بذارن جالب نميشه :31:
نخیر شما نظر نده در این موارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی هادی :دی
بازم بیا کچل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]