بهترین روش Sync کردن کانتکت ها چی هست؟
سلام به همگی :)
نمیدونم شما هم به این مشکل بر میخورید که وقتی کانتکت های گوشی به ایمیلهایی که دارید Sync میشه ، از هر اسم چندین مخاطب ایجاد میشه.اگه چند تا ایمیل هم داشته باشید دیگه این مشکل بدتر میشه.
کسی راهی برای برطرف کردن این مشکل سراغ داره؟
HTC sense not responding!!!
سلام
من چدیدا htc desire s خریدم ولی خیلی زود این ارورو"htc sense not responding" داد بعدشم هنگ می کنه و restart میشه!هرچی گشتم هر کس این مشکلو داشته ندیدم رفع شده باشه من فعلا فقط چندتا برنامه روش نصب کردم ولی فکر نمی کنم مشکل از اونا باشه
نمی دونم لازمه برم پیشه گارانتی؟؟؟
ممنون
خود به خود پر شدن حافظه تلفن!!
سلام.من هر چی نصب میکنم درسته که تو مموری نصب میشه ولی بعد اینکه زیاد برنامه و بازی نصب میکنم حافظه تلفن هم خود به خود پر میشه.گوشی رو هم روت و هم پارتیشن بندی کردم و هم از برنامه های install manager & SetInstallLocation هم استفاده کردم ولی همین طور که گفتم همشون تو مموری نصب میشن ولی باز حافظه تلفن پر میشه.راهی هست که اینجوریی نشه؟؟؟(گوشی گلکسی gio)
قفل پترن گوشیhtc widefire
سلام
من گوشی htc widefire دارم و براش قفل پترن گذاشتم(قفل های 9 نقطه ای)
الانم یادم رفته و باز نمیشه
لطفا اگه کسی میدونه به من هم بگه
ممنون میشم:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41:
(راه هایی که به فلش کردن ختم نمیشه لطفا)
ممنون
اتصال Xperia X10 mini pro به اینترنت
سلام دوستان
چه میشه این گوشی رو به اینترنت وصل کرد؟
ممنون میشم از راهنماییتون
مشکل در بخش Accounts & Sync گوشی آندرویدم.
سلام.
من یه مشکل دارم.
من Account جیمیل خودم در بخش Accounts & Sync که در Settings هست، ADD کردم. چند وقت پیش پسورد جیمیلم رو از طریق کامیوترم تغییر دادم. و حالا Account داخل گوشیم دیگه Sync نمیشه. گزینه هم واسه Edit این Account نیست. چیکارش کنم؟
نرم افزارهای بی ارزش آندرویدی .... .
نقل قول:
بفرمایید.حتی از settings گوشی هم بک آپ میگیره:دی
فقط من خودم بک آپ گرفتم باهاش ولی لازم نشده ریستور کنم.
محض احتیاط کانتکتها که مهم هستن رو با خود گوشی بک آپ بگیرید.
کد:
http://www.mediafire.com/?5agltlsv5d3tz7c
نرم افزاری که گفتید دانلود کردم با استفاده از اون بکاپ گرفتم. تیک توی setting هم زدم تا بکاپ بگیره ولی باید بکاپ به اینترنت منتقل میشد که بخیالش شدم. یک بکاپ هم با نرم افزار MyPhoneExplorer گرفتم. خلاصه برای محکم کاری هر کاری کردم. ولی در آخر بعد از reset factory همه اطلاعات دفترچه تلفن و اس ام اس هام رو از دست دادم!
اولا نرم افزاری که شما معرفی کردید در هنگام برگردانندن اطلاعات بکاپ مشکل داشت.
فایل بکاپ گرفته شده با MyPhoneExplorer هم دچار مشکل شد و فقط بخشی از دفتر تلفن و اس ام اسهام برگشت.
ولی یک بکاپ قدیمی داشتم که با MyPhoneExplorer گرفته بودم که خوب بود و تقریبا کمی آرومم کرد!
مشکل در مرور صفحات وب در اندروید ۲.۳.۴ در HTC amaze
سلام دوستان، من گوشی HTC amaze دارم با سیستم عامل اندروید ۲.۳.۴. یک مشکلی که دارم این است که صفحات وب فارسی را خیلی به هم ریخته نشان میدهد. آیا راه حلی برای این مشکل هست ؟
با سپاس