اقا خواهشا بطور مفصل از همه جاش بگو ببینیم چطوریه اول از همه از باطری و دوربینش بگو مممممممنووووون:11:نقل قول:
Printable View
اقا خواهشا بطور مفصل از همه جاش بگو ببینیم چطوریه اول از همه از باطری و دوربینش بگو مممممممنووووون:11:نقل قول:
مبارک باشه دوست من جدآ خریدی خوب افت قیمت پیدا کرده و صداش چطوره از نظر بلندی و کیفیت با ایکس 6 و 5800 قابل مقایصه هست و تاچش چطوره ؟نقل قول:
مبارک باشه:40:
نقل قول:
مبارکه میشه در مورد گالریش بگی مثل 5800 یا ان 97 میشه عکس وفیلمارو تو همون گالری اصلی پوشه بندی کرد یانه؟
بابا چرا یهو ریختین سرم ؟ :31: باتریش که خیلی عمر داره ... کلی باهاش کار کنین یه دو روزی رو جواب میده . دوربینش واقعا خوبه . صداشم قابل قبوله . گالریشم میشه آلبوم درست کرد! چنتا عکسو بزاری تو یه آلبوم ...
گروه خبری GSM: عرضه رسمی گوشی N8 با گارانتی اصلی در بازار توسط فروشگاه نوکیا مرکزی آغاز شده است.قیمت گوشی N8 با گارانتی اصلی در این فروشگاه 1/050/000 تومان می باشد.قبل از این هم این فروشگاه اقدام به پیش فروش این گوشی کرده بود ، کسانی که آنرا پیش خرید کرده بودند این گوشی را با قیمت 970 هزار تومان دریافت می کنند.
آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟
گوشی تو خارج 500 تومن قیمتشه بعد تو ایران میدن 1 میلیون؟؟؟؟
خدایی خجالت نمیکشن؟؟
مموري كارت چند گيگ داره اين گوشي؟
حافظه خودش چقدره؟
مموری روش نداره .
حافظه داخلی ( mass memory ) هم 16 گیگ هست .
مموری رو تا 32 گیگ ساپورت میکنه .
صداش مانند x6 یا 5800 هست یا نه و مانند کدام گوشیه بلند هست یا نه و بدنش خش بر می داره یا نه ؟:10:نقل قول:
چه رنگش رو خریدی آیا رنگ هاش یک قیمته یا اختلاف داره قیمت و آیا دوستان 8 گیگش هم بازار میاد ؟
نقل قول:
8 گيگ كه نداره بعد چقدر از اين دوسامون انتظار بيجا داري بابا 1 روز كه بيشتر نيست گوشي را خريده از كجا بدونه بدنش خش بر ميداره يا نه يا صداش شبيه كدوم گوشيه شايد با ايكس 6 و 5800 كار نكرده باشه
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
از دوستاني كه خريدن ايا كسي اين قابليت كه تلوزيون را لمسي ميكنه را امتحان كرده ؟ خوبه يا نه ؟
در مورد صداش چون من با گوشی دیگه ای کار نکردم نمیدونم . بدنش هم فک نمیکنم خش برداره . مشکیشو خریدم اوایل مشکیش گرونتر بود ولی حالا همش یه قیمته ولی اگه بخوای بفروشی مشکیشو بهتر میخرن مثلا تا سبزشو! در مورد تلویزیون لمسی هم برنامش نیست که ؟!
سلامنقل قول:
یکی از دوستان که با گوشی کار کرده صداش را با گوشی های دیگه مقایسه کرده.صدای داخل هندزفری معادل صدای گوشی های ان 86 و آی 8910 و 5800هست :
امروز بیشتر از 1ساعت با گوشی کار کردم
باهاش حال کردم سرعتش عالی بود تاچش هم خوب بود-اگه بخوام به تاچ امتیاز بدم:
خازنی اپل:100
خازنی ان8:90
خازنی بقیه گوشیها:80
مقاومتی بقیه گوشیها:40
ولی تاچش تقریبا در حد تاچ اپل بود
البته 1مشکل کوچیک:lcd زیری با lcd رویی یکم فاصله داشت---که کمی تو چشم میزد
صدای هندزفیری هم مثل 86و5800- یا 3درجه از اپل و 96کمتر---برای خیلی ها این مقدار کمه-ولی برای من که کافیه
صدای اسپیکرش عالی بود-دو سوم 5800ولی اسپیکرش 1عیب خیلی خفن داره:
وقتی روی 1سطح صاف،مثل میز یا ....... میذاری صدا خفه میکنه
عکسش خوب بود-فیلمبرداری هم خوب بود
(البته در حد این همه تعریف نبود-ولی واقعا بهترین در موبایل همینه دیگه)
انواع فرمت را هم باهاش پخش کردم:divx,avi را راحت پخش کرد--جلو و عقب هم راحت میرفت
ولی فرمت mkv را در حین جلو و عقب زدن 1ثانیه عقب میافتاد تا پخش کنه
(البته فیلمها خیلی سنگین بود)
چند بازی سنگین و گالری و....... را باز گذاشتم تا سرعت را ببینم:
واقعا خوب بود--افت سرعت داشت--ولی خیلی کم--که این هم طبیعیه
با تشکر زیاد از جابر دوست خوبم در سایت موبایلستان
مقایسه صفحه نمایش htc desire و nokia n8 توسط دوست خوبم در سایت موبایلستان mehrdad-ati که با گوشی خودش این مقایسه را انجام داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از Bitrate فیلمبرداری این گوشی خبر نداره!؟نقل قول:
دوست من امکان نداره تلویزیون رو لمسی کنه .:31:نقل قول:
دوستان قیمت این گوشی در سایت آمازون و گرون ترین رنگش سبز هست نه مشکی :8:
کد:http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354317362_4?ie=UTF8&hidden-keywords=B003ZX7RL4|B003ZX7RNC|B003ZX7RPA&rh=n%3A283273011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=00RASNWF2SXGHA5FYV8V&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1278317542&pf_rd_i=B0036DDT74
چرا عزیز امکان چیه!مگه کلیپشو ندیدی؟ این یه نرم افزار می خواد که نوکیا داره روش کار میکنه البته با همکاریه یه شرکت دیگه.نقل قول:
Plug and Touch اسم این ویژگیه که خوشبختانه ان8 اونو داره.
تو این روش دوریبن حرکت دست شما رو دنبال میکنه و به وسیله ی کابل hdmi اطلاعاتو به صفحه منتقل میکنه
سلام.
کسي خبري از C6-01 نداره؟
کي قراره بياد و قيمتش رو چند پيش بيني ميکنيد؟
مقایسه عکس های نوکیا ان 8 و نوکیا ان 86:عکسها در شب و بدون فلاش گرفته شده است:
با تشکر از دوست خوبم mehrdad-ati در سایت موبایلستان :
n8
n86
n8
n86
لینک عکس ها با سایز اصلی:
[PHP]http://www.img4up.com/viewer.php?file=6505518999303711.jpg [/PHP]
[PHP]http://www.img4up.com/viewer.php?file=9129544144476.jpg [/PHP]
[PHP] http://www.img4up.com/viewer.php?file=2542740641798.jpg [/PHP]
[PHP] http://www.img4up.com/viewer.php?file=1815058135148425.jpg [/PHP]
بعضی ها چقدر برا خرید گوشی عجله دارنا:19: خب بذار یه هفته از اومدنش بگذره بعدا
تا وارد مغازه شد 800000 تومان پولشو داد خرید
:27:
یکی از بچه ها که گوشی رو تازه گرفته تو موبایلستان گفته که گوشیش روشن میشه ولی تصویر نمی ده .:18::41::18::41:
هارد ریست هم کرده، فلش هم جواب نداده من یکمی از این خبر شاکی شدم .:19:
گوشی با این همه سر و صدا بااین قیمت اومده بعد آدم نگرفته یه همچین مشکلی براش پیش بیاد تاسف آوره.حالا اگه یه کم کند باشه یا عکسش مشکل داشته باشه یا .... خوب نرم افزاریه و با ابدیت درست شدنیه ولی این مشکل برای یه گوشی نو ...:19:
یعنی کسی خبر نداره؟نقل قول:
دوست عزیز بیت ریت ارائه شده در یک سمپل N8 بصورت زیر نمایش داده شده، نمیدونم منظورتون همینه یا نه!نقل قول:
Bit rate : 21.9 Mbps
مشخصات ویدئو: 720*1280
مدت زمان: 1MIN
حجم: 168MB
عزیز جان من یه جا خوندم که این حرکت عملی نیست و تو فیلمی که گرفته شده یه نفر داره با گوشی کار میکنه و یه نفر دستش رو به طرف تلوزیون میبره ، هماهنگ با هم یه حرکت رو انجام میدن ما احساس میکنیم داره صفحه نمایش رو لمس میکنه ، اگه این از ویژگی هاش بود یه ویژگیه خیلی بزرگ بود و همه جا بهش اشاره میشد ولی میبینیم که نه سایت اصلی نوکیا و نه هیچ سایت دیگه ای به همچین چیزی اشاره نکردن .نقل قول:
عزیز من کلیپ کامل اینو دارم اگه قانع نشدی برات اپ میکنم.نقل قول:
اولش من شک داشتم چون تو کلیپی که یکی از بروبکس گذاشته بود گوشی دیده نمی شد
ولی بعد از اینکه از انجمن نتونستم اطلاعات بیشتری بگیرم خودم رفتم دنبالش.
شک نکن که واقعیت داره.اینکه ازش حرفی نمیزنن به خاطره اینه که اصلا این فناوری واسه ان8 به طور خاص نی
ولی البته ان8 این قابلیت داره.
قیمت دبی 600 تومان بدون گارانتی
به نظر شما بگیرم
مشکل انلاک نداره؟؟؟
سلام
اینکه فقط بعضی پسوندهای فیلم رو نمایش میده دست آدمو نمیبنده؟
یه جا خوندم فقط divx و یکی دوتا پسوند دیگه رو میخونه
آیا احتمال داره تو آپدیتهای بعدی پسوندهای دیگه ای رو هم اضافه کنند؟
یا مثلاً باید قید mpegو dat و اینها رو بزنیم؟
یه خبر خوب برای ان8 داران و کلیه گوشی های مبتنی بر سیمبین^3
همون طوری که شایع شده بود qt فقط برای برنامه های ساده و متنی کاربرد داشت
نه اپلیکیشن های مهم و عمده
در مورد کیو تی تو نوکیا بلاگ خوندم که اکثر سورس های اپلیکشن های سیمبین رو باهاش
نوشتن:20:
و از از لحاظ کارایی تو سطح بالاییه
ضمن این که تاریخ معرفی تا ریلیز محصولات میی گو هم خیلی کمه(تاکید مدیریت جدیده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N8 آپدیت شد.
هر چند این آپدیت برای فرم ویر نیست ولی تو پایداری نرم افزار های گوشی خیلی موثر خواهد بود.
کد:http://dailymobile.se/2010/10/30/nokia-n8-software-updated-brings-stability-of-phone-applications/
دوستان رنگ آبی مشاهده شده؟
بنده یه آبی و یه سبز میخوام:20: رنگ سبز رو که دیدم ولی شخصاً آبی ندیدم.
نقل قول:دوستان چند وقت پیش یه طرحی ارائه شد که به عنوان حس ششم نامگذاری شد، بطوری که حرکات دست توسط دوربین حس میشد و با کمی تغییرات توسط یه پروژکتور به صفحه روبرو منتقل میشد... تقریباً کلیپی که در مورد N8 دیدیم از همین طرح پیروی میکنه و اگه عملی باشه جای تعجب نیست.نقل قول:
لینک زیر کاملاً بیانگر همان طرح با نام حس ششم میباشد، ملاحظه فرمایید:
حالا اخرش گوشي اين قابليت را داره و از كسايي كه گوشي را دارن كشي تونسته باهاش كار كنه ؟
بچه های عزیز به نظر من بهتره از دوست عزیزمون که در صفحات قبل اعلام کرده بود گوشی رو خریده خواهش کنیم که این تکنولوژی رو تست کنه و به بقیه هم بگه یا اگه ایشون قبول نکرد از مسئولان بخش فنی همین سایت یا GSM خواهش کنیم که یه گزارش بدن ، نظر شما چیه ؟ :11:
نقل قول:
دوست عزیز البته این کلیپ یکم حالت تخیلی بود . کسی از بچه ها چنین دستگاهی دیده که قابلیت شناسایی همه چیز و همه کس رو داشته باشه و آنلاین همه نوع اطلاعاتی رو نمایش بده ؟ و آیا تا بحال معرفی شده ؟
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
نقل قول:
خوب اگه قرار باشه با لمس LCD یا مانیتور تغییرات در گوشی هم مشاهده بشه باید اونا هم لمسی باشن ، و اگه به قول شما یه دوربین حرکت دست رو دنبال میکنه این دوربین کجاست ؟
همون دوربینه N8 هستش یا به صورت وب کم روی LCD نصب میشه و از اونجا به گوشی ؟؟؟؟
ضمنن همه ی بچه ها یه خبر خوب اگه کسی 700 تا 800 کنار گذاشته واسه N8 یه سر به این آگهی ها بزنه
اینم N8 تقلبی ، هنوز نیومده نامردا زودی کوپ زدن !!!!
نقل قول:
نه عزیز این چیزایی که میبینی تخیلات نیست.اینا میشه گفت اخرین دستاوردایی هستند که اجازه ی عرضه به عموم دارند پیدا میکنند.اون دوربین هم همون دوربین اصلیه خودشه به نظرت تشخیص لبخند از تشخیص حرکت دست اسونتره؟
این چیزیی که دوستمون معرفی کردن با اونی که من توضیح دادم کاملا فرق دارند.البته این خیلی تخصصی تر بود،واسه نوکیا 4تا حرکت بییشتر تشخیص نمیده!:20:
این که همچین کاری نیست.
فقط به بحث نرم افزاری مربوط میشه.که از پردازش تصویر استفاده میکنه.
ولی فکر نکنم با سی پی یو n8 بشه از این کارا کرد.
و تقلیدی از کینکت xbox 360 هست.که قراره به همین زودیا بیاد.کینکت یک دوربین هست که می زارن کنار xbox تا بتونن بازی های خاص خودش رو بدون هیچ دسته ای و فقط با حرکت بدن انجام بدن.البته میگن حتی حرف هم میتونی با هاش بزنی.در کل که چیز خوفیه.
دیروز من جمهوری فنلاندیشو قیمت گرفتم 870
دیروز فنلاندیشو قیمت گرفتم 870
سلام
این نوشته خطاب به ادمین عزیز هست
میشه لطفاً توضیح بدید پست قبلی من چرا نمایش عمومی نشد؟
پیغامهای خصوصیم رو هم چک میکنم
کلیپشو مگه ندیدی ؟نقل قول:
ولی فکر نکنم با سی پی یو n8 بشه از این کارا کرد.
لینک زیر مربوط به مشکل dead شدن در n8 هست که چند نفری گزارش کردن.
بنظر من تمام پستهای dead شدن و شکایت داشتن در این لینک احتمالا از طرف یکی دو نفر فرستاده شده چون تعداد پستهاشون 2-3 یا در همین حدود هست البته مسلما این دلیل موجهی نیست ولی میشه گفت کمی مشکوکه
یک نفر هم بود که میگفت در طی 3 روز چند بار به این مشکل خورده ولی چند ساعت گوشیو گذاشته کنار و بعد با ریست 8 ثانیه و یا فشردن چند دکمه همزمان تونسته گوشیو روشن کنه و بلافاصله اپدیتش کرده و از اون موقع هیچ مشکلی نداره
به هر حال برای جلوگیری از مشکلات احتمالی حتما قبل از نصب هرگونه برنامه و...گوشیو اپدیت کنید و مهم هم نیست که اپدیت جدید امده یا نه فقط کافیه reinstal کنید تا خیالتون راحت بشه.
البته ظاهرا یک اپدیت هم امده
حتی اگه قصد ریختن برنامه هم ندارید اپدیت کنید
کد:http://discussions.europe.nokia.com/...ng/td-p/780318
ولی به نظر من چون خودم دارمش . زیاد رو صدای این گوشی حساب نکنین . اسپیکرش هم خیلی بد جائیه ! ولی در کل عالبه ! نمره 9 از 10 بهش میدم من