آموزشگاه ها برای چی علاقه ای ندارن برای گواهینامه موتور ثبت نام بکنن؟ من از چندتاشون پرسیدم هی مینداختن عقب. آخرش با پیگیری توی یکیشون ثبت نام کردم.
Printable View
آموزشگاه ها برای چی علاقه ای ندارن برای گواهینامه موتور ثبت نام بکنن؟ من از چندتاشون پرسیدم هی مینداختن عقب. آخرش با پیگیری توی یکیشون ثبت نام کردم.
شاید تعداد کارآموز کم باشه ظاهراً سوددهی لازم رو براشون نداره الان برای گواهینامه ماشین هر جلسه حداقل بیست و چندهزار میگیرن اما موتور براشون به صرفه نیست هم آموزشگر تو سرما و گرما کم میاره هم موتور آموزش خاصی هم نمیخواد البته توی ایران اینطوریه هرکسی موتور داشته باشه یاد میگیره ولی به نظرم موتور هم آموزشگاه لازم دارهنقل قول:
آزمون موتورسیکلت قبول شدم. گواهینامه ماشین رو دادم که موتور رو هم روی همون بزنن. چقدر طول میکشه بیاد؟
اموزشگاه رهرو کسی رفته؟
بله دوست عزیزنقل قول:
البته با کتک کاری با مسول انجا ,امدیم بیرون , پارسال بود.
دوستان
اونایی که میخوان آزمون شهری تو شهرک آزمایش بدن
شهرک پنج شنبه ها تعطیل هستش
و آزمون در رزوهای عادی از ساعت 8.30 شروع میشه
پارکینگ شهرک هم از 7.30 باز میشه
خسته نباشید
آقا من دو ماهه مدارکمو دادم رسید پستی هم گرفتم ولی گواهی نامه نیومده
تو سایت پست قسمت رهگیری مرسولات هم که میرم اینو میزنه:
مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است
حالا چه کنیم:n13:
سلام
آقا تو رو خدا یه آموزشگاه موتور شرق تهران معرفی کنید و شماره اشو بدید که درست باشه
سرگیجه گرفتم این چند روزه انقدر چرخیدم تو این سایتا و شماره اشتباه دیدم
سلام
آقا تو رو خدا یه آموزشگاه موتور شرق تهران معرفی کنید و شماره اشو بدید که درست باشه
سرگیجه گرفتم این چند روزه انقدر چرخیدم تو این سایتا و شماره اشتباه دیدم
سلام
در محدوده شرق یک آموزشگاه قدیمی به نام فانوس در شمال میدان رسالت خیابان نیروی دریایی است... (آدرسش پیش از این چندخیابان فرق داشت و مخصوص موتور بود)
نمیدانم هنوزهم هست یا نه ...
محتوای مخفی: شماره احتمالی
خودم برای گواهینامه موتور همینجا رفتم...
آقا من 16 خرداد گواهینامه گرفتم امروز که 9مرداد هنوز نیومده میخوام ببینم واسه همه انقدر طول میکشه بیاد یا واسه ما این شکلی شده ؟
سلام من تو خونمون نه قوممون کسی موتور نداره بخواهم گواهینامش رو بگیرم دقیقا باید چه کار بکنم؟
چجوری یاد بگیرم؟
کلاس براش هست؟
راحته یاد گرفتنش؟
کلا از ماشین آسون تره یا سخت تر
در کل چجوری ارزیابیش میکنید مرسی :n12:
الان آموزشگاه موتور سیکلت آموزش موتور میدند ...نقل قول:
اها ممنون مرسی :n12: :n40::n16:نقل قول:
مشکل اینجاست که من تو ی سایت پیدا کردم 10 -12 تا تو تهران آموزشگاه زده بود که آموزش موتور میدن
هر کدوم زنگ زدم یا ور نداشتن یا گفتن ما دیگه آموزش موتور نمیدیم
پس کجا بریم یاد بگیریم؟!:n02:
به نظرم خودت بلد باشیم خوبه تمرین کنی بری امتحان بدی چون فکر کنم براشون نمیصرفه بیان و این کارو بکنن :n16:نقل قول:
سلام
اگر واقعا قصد تمرین دارید، بروید سر اولین چهار راه یا میدان مهم (!) ... بطور معمول چندین موتوری در گوشه و کنار هستند که منتظر مسافر هستند ...نقل قول:
پس کجا بریم یاد بگیریم؟
با یکی شان صحبت کنید وبگویید هزینه اش را ساعتی میدهید ... سپس به محلی خلوت رفته و تمرین کنید ... کاملا عملی است.
سلامنقل قول:
ناظر جان والا پرسیدم از 2-3 نفر ولی قیمت هاشون عجیب غریبه مثلا ساعتی 15-20 تومن!! بعد میگن چون ممکنه موتور زمین بخوره و... 50 تا 100 تومن هم اول میگیرن به عنوان ضمانت:n02:
حالا ما نمیدونیم ما باید به اونا اعتماد کنیم یا اونا به ما
سلام مجدد
قیمت ندارم ولی یعنی الآن آموزشگاه های ماشین خوش انصاف تر هستند؟! آموزشگاه ماشین ساعتی چند است؟
اطلاع دارم درخود محل امتحان هم قبل از آنکه افسر بیاید میگذاشتند افراد تمرین کنند ... یادم نیست ولی گمانم پنج دقیقه دوهزارتومان یا پنج هزارتومان میگرفتند!!! :n21: البته شما به گوش این سرچهارراهی ها نرسانید!
راه حل دوم:
امیدوارم بدآموزی نداشته باشد ... :n02::n13:
شما میخواهید فقط گواهینامه اش را داشته باشید یا میخواهید درعمل استفاده کنید؟
یک موتور دست دوم بخرید، عصر با احتیاط کامل و نزدیک ترین جا به منزل، در محلی خلوط که رفت و آمدی نیست تمرین کنید، بعد هم که گواهینامه گرفتید یک سالی استفاده کنید تا اگر خدایی ناکرده زمین خورد و آسیبی دید تاسف موتور را نخورید، (موتور چیزی نشود، جون که مهم نیست :n02: :n04: !!! مخصوصا برای موتور سواران !!! :3::4:) بعد یک سال عوض کنید و موتوری نو بخرید.
میدانید که به محض گرفتن گواهینامه بازهم نمیتوان گفت کامل بلد هستید، موتور دست دوم بعد گواهینامه هم کمک تان میکند.
یک چیز دیگر را میدانید؟! حقیقتش، یک چندوقتی بود "بدآموزی خونم" از تعادل خارج شده بود، الآن فکر کنم تعدیل شد !!! :n02:
فقط برای تمرین دقت کنید، اشتباه رایجی که صورت میگیرد آن است که افراد یک ردیف آجر میگذارند ولی در امتحان دوک های پهنی وجود دارد که از نزدیکی اش عبور کنید، جایی از موتور گیر میکند و دوک تکان میخورد و مردود میشوید ...
راه صحیح آن است که برای جبران پهنای دوک ها و عبور با فاصله ایمن دو ردیف آجر/سنگ استفاده کنید تا با چرخش فرمان بیشتری تمرین کنید ...
همچین شکلی:
*....................*....................*....................*
*....................*....................*....................*
موفق و سلامت باشید.
علاوه بر اینکه دوک ها نسبت به آجر پهن هستند، باید وقتی از وسط مخروطی ها رد میشید، گاز هم بدید وگرنه توی امتحان عملی مردود میشید. یعنی اینجوری نیست که بخواید دور بگیرید و با همون دور مانع ها رو رد کنید، باید حین عبور از مانع ها گاز هم بدید.
به همین خاطر پیشنهاد میکنم حداقل یک بار امتحان عملی ـش رو بدید تا هم ترس ـتون بریزه و هم با محیط امتحان عملی آشنا بشید. باکی هم نیست چون هر وقت قبول نشید میتونید روز بعد اقدام کنید برای امتحان مجدد، و بنظرم میاد این خودش بهترین تمرین ـه.
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
ممنونم از دوستان
واقعیتش من هم خودم میخواستم با توجه به مشکلات موجود و کمبود وقت!! :n02: بدون گواهینامه، ی موتور دست دو یا سه بگیرم
فقط میگم زیاد کاری دارن به آدم؟ الان 3 سالی میشه هر روز با ماشین میرم این ور اونور ی بارم کسی نگفته آقا گواهینامه داری یا نه؟:n02:
موتور که به مراتب راه دست تره لاییش و پلیسه ایست بده میشه ی حوری پیچوند و در رفت راحت
دوستان لطفا چنانچه در این مورد شیطانی تجربه ای داشته اند در ادامه ارائه دهند تا شیطانی ترش کنیم :n31:
خوب جریمه میشی میره موتورت توقیف میشهنقل قول:
خوب برادر اونو که میدونستم ولی میگم امکانش چقدر هست؟
به موتوری ها زیاد تر از ماشین گیز میدن؟
سلام
گفتم موتور دست دو بخرید برای آنکه گواهینامه بگیرید، زیاد سخت نیست، چرا بدون گواهینامه؟
گواهینامه و کلاه و بیمه دردسر زیادی ندارند و واقعاً به مشکلات جانی و مالی و قانونی اش نمی ارزد.
کلاه سرتان باشد، پلیس کمنر گیرمیدهد...
خودم تجربه بسیار خاصی و منحصربفردی داشتم ...
روزی که رفتم و یک موتور صفر خریدم، یک کلاه ایمنی هم در جعبه رایگان دادند ولی کلاه به سرم کوچک بود (درواقع بعدا مجبور شدم تعداد زیادی مغازه را زیر و رو کنم تا کلاه بزرگ پیدا کنم) زمان هم دیرشده بود، گفتیم برویم فردا می آییم مغازه ای کلاه را عوض میکنم و بزرگ تر میگیریم ...
از شانس بد یا شاید خوب (:n13:) با موتور صفر-خشک راه افتادیم، سر دومین سومین چهار راه دیدیم یک پلیس دارد می آید در شکم ما، با خودم گفتم این پلیس چرا جاده را برعکس می آید؟! هیچی دیگر نه سوالی و نه جوابی، سرمان را چرخاندیم ، دو ثانیه ای موتور صفر را بردند روی کفی! ... رفتیم خانه گفتند پس موتور نو کو؟ گفتیم پلیس گرفت ... ! آنقدر خاطره ای بدی در ذهنم ماند :n38::n14: که دیگر شب تاریک تا سرکوچه هم بخواهم بروم کلاه می گذارم! البته این را هم بگویم چند بار حوادثی برایم رخ داد که اگر کلاه نداشتم نمیدانم شاید الآن اینجا در حال تایپ نبودم...
قبل موتورسواری کلاه گواهینامه بیمه فراموش نشود.
(بدآموزی دیگه تعطیل! :n24:)
شب خوش.
ممنون
ماشالله شانس شما هم بد بوده ها
بیمه عمر هم باید بگیریم پس با این حساب ها:n02:
لطف کردید
ی مقدار فکرامو بکنم ببینم چه کنم بهتره:n16:
سلام
دوستان این گواهینامه ی جدید که صادر میشه واسه موتور زیر 200 هست.
اگه موتور بین 200 تا 250 باشه پلیس گیر میده ؟
سلام بله فکر کنم دقیقشو بخونید دیگه :n16:
الان منتظرم که گواهینامه موتورم بیاد بعد برم موتور بخرم ولی این تجربه هایی که از دهن بچه های اموزشگاه شنیدم بدون گواهینامه براتون اتفاق میفته
اگر گواهینامه نداشته باشید در صورت داشتن بیمه نامه موتور به کسی بزنید باید دیه رو از جیب که بدید هیچ , اگر طرف رضایت نده باید برید حبس(طرف بخاطر یک کم کبودی دستش حدود 200 تومان سه سال پیش دیه داده و سه روز هم بازداشتگاه خوابید با هزار منت هم تونسته رضایت بگیره که 6 ماه حبس نره).اگر طرف خدا نکرده بمیره قتل عمده
کلاه و گواهینامه نداشته باشید تو شهر های بزرگ بی برو برگرد موتور میره پارکینگ(کار با تراول 50 تومانی راه نمیفته) و حدود 200 تومان باید جریمه میشد و تا اموزشگاه ثبت نام نکنید موتور بهتون تحویل نمیدند
روز دومی که اموزشگاه بودم طرف گفت تو بزرگراه تصادف شده موتور سوار کلاه نداشته در جا مرده
واقعا ارزش نداره بدون این دوتا سوار موتور شد
جریمه نداشتن گواهینامه از 200 تا 1 میلیون بسته به کرم قاضی که چه عددی رو بنویس که کمتر از 500 تومن فکر نکنم بنویس .
سلام
دوستان در حال حاضر اگه موتور کسی رو بگیرن که گواهینامه نداره درصورتی موتور رو آزاد میکنن که تو آموزشگاه موتور ثبت نام کنه
حالا اگه یکی گواهینامه موتور تازه گرفته باشه که فقط مجاز به سوار شدن موتور زیر 200 باشه.اگه موتور بیشتر 200 مثلا 220 یا 250 سوار بشه تکلیف چیه؟
جریمه میشه؟موتور میره پارکینگ ؟ چطور از پارکینگ میشه آزادش کرد وقتی گواهینامه شو نداره و باید 3 سال صبر کنه؟
دوستان من الان بخوام موتور دست دو بخرم به چه چیزهاش باید توجه کنم حالا غیر از فنی؟؟؟؟ مثلا مدارکش چی حتما داشته باشه؟ یا مدلش چند به بالا باشه؟؟؟ مثلا موتور مدل ۸۲ میشه خرید پلیس گیر نده؟؟؟
مدل 82 که پلاک ملی نیست
من 1 ماه یش قبول شدم و آموزشگاه گواهینامه ماشین را هم از من گرفت که با موتور تجمیع شود.الان که استعلام می گیرم میزنه گواهینامه شما آماده چاپ می باشد کسی می داند حدود چند روز دیگر به دستم میرسد.
برای من دقیقا بعد 35 روز اومد.معمولا تا 2 ماه هم طول می کشهنقل قول:
امروز بعد از 29 روز رسیذ و خدا شکر هنور پایه دوم هم برام تیک زدن الان فقط باید پایه یک هم بگیرم که گواهینامه کامل تیک بخوره.خخخخخخخخنقل قول:
درود
دوستان من تازه گواهینامه ماشینم رو گرفتم.
قصد دارم برم از موتور رو هم بگیرم ولی خبر ندارم آزمون عملی چجوریه !!!
آخه زیاد با قوانین عملی آشنا نیستم ( ما فقط میریم دیگه به علائم کاری نداریم:n31: )
سلام دوستان
اگه اماکن گیره بده به موتور حتما باید گواهی نامه نشون بدی یا کارت مشخصات کافیه
کله قندی می گذارند باید از بینشون بری همیننقل قول:
سلام
دوستان من چشم چپم رو لنز میذارم ؛ گواهینامه قبلیم که 10 ساله بود و سال 84 گرفته بودم رو تمدید کردم
تو قسمت محدودیت رانندگی برای عینک میزنه 31 و برای لنز میزنه 32
پشت گواهینامه من که امروز اومد تو قسمت محدودیت رانندگی زده 32 و 32 (دو بار نوشته 32) ، درست هست؟ یا باید یکبار بنویسه 32؟
اگر مشکلی داره ببرم پلیس+10
شما از کجا استعلام میگیری؟نقل قول:
من 1 ماه یش قبول شدم و آموزشگاه گواهینامه ماشین را هم از من گرفت که با موتور تجمیع شود.الان که استعلام می گیرم میزنه گواهینامه شما آماده چاپ می باشد کسی می داند حدود چند روز دیگر به دستم میرسد.
من حدود 25 روز پیش قبول شدم و آموزشگاه گواهینامه ماشین رو هم گرفت
الان توی این سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کد ملیم رو وارد میکنم ، میگه :
"مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است"
نکنه مشکلی پیش اومده ، فک کنم تا دو ماه دیگه هم خبری ازش نشه:n34:
الان میشه بیزحمت شما توی این سایت کد ملیتو وارد کنی ببینی چی مینویسه؟