چجوری میشه از وبکم ش استفاده کرد؟
Printable View
چجوری میشه از وبکم ش استفاده کرد؟
خواهش می کنم:و اما جواب سوالها:نقل قول:
1-فکر کنم از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر جواب بگیری.ویندوز 7 به cpu عدد 5.6 رو اهدا نمود!!!!!!
2-من زیاد جابجا نمی کنم و اکثر لب تاب هام همین وزن رو داشتن.
3-کیفیتتش نسبت به قبلیها بهتره (Acer داشتم قبلا) و طرح دار بعید می دونم به این زودیها رنگش پاک بشه.!!!
4-ZG با دو کارت عرضه شده Nvidia m540 که فوق العادس و اکثر گیم ها رو اجرا می کنه و دیگری هم با Ati 5470 بود فکر کنم با Hdd320 که 590 قیمت کردم.من هارد بسیار مهمه برام چون همش دنبال دانلود فیلمم و اینکه HDMI با قابلیت انتقال صدا داره و به راحتی همه فیلمها رو با کیفیت بالا رو TV می بینم.
البته یکی از دوستان یه ZG پیدا کرده برام و با اینکه اینو 3 روزه خریدم می خوام بفروشم و ZG رو اگر شد بخرم شاید گیمی هم زدیم.!!!!!!
ولی با این قیمتها چیزی دیگه فکر نکنم پیدا بشه که حداقل یه گارانتی خوب داشته باشه.
آقا خیلی ممنون
ولی ما که توی سایت اینتل چیزی سر در نیاوردیم!
لطفا اگه کسی میدونه جواب سوال زیر رو بده
مرسی
تفاوت پردازنده های زیر چیه؟
یعنی از نظر سرعت به چه ترتیبی قرار میگیرن
ممنون!
dual core
dual core p(6200,l3,3m)cash
core 2 duo
cor i3
لطفا راهنمایی کنین
ممنون:11::40:
اين سايت رتبه بندي و امتياز cpuنقل قول:
cpubenchmark.net/cpu_list.php
دوست من شاید الانه چیزی که انقدرها مهم نیست سرعت سی پی یو هست ....
قدرت مهمه که 6200 یکی از بهترین هاست.و نسبت به بقیه اجزا یه سرو گردن بالاتره تو این لب تاب.
سرعت این 2.13 هست ولی بسیار قدرتمنده......
شاید به Cori3 نرسه اما با این کارت گرافیک و رم این Cpu خیلی خوبه:8:
با تشکر از mehrdad و duke_m96 من بین این دوتا یه مقایسه ای کردم گفتم بذارم اینجا شاید به درد یکی خورد:
1-Acer Aspire 5742G-5464G64Mncc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 420M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 829,000Tامتیاز و رنک سی پی یو:2590 214
امتیاز و رنک کارت گرافیک به ترتیب:584 169
2-Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mncc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 3GB 1333MHz+500GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia geForce GT 540M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 649,000Tامتیاز و رنک سی پی یو به ترتیب:1694 343
امتیاز و رنک کارت گرافیک به ترتیب:پیدا نشد!
فکر میکنم نسبت به قیمت باید گزینه خوبی باشه
مخصوصا اینکه سی پی یوش از کور تو دو بهتره!
-------------------
آقا یه سوال دیگه
5742 مدل 14" سبک نداره؟
راستی 2 تا نکته:
یکی اینکه این مدل 4741 که از نظر کانفینگ مثل 5742 هست(به غیر از مانیتور!)
54741:
سیستم عامل : DOS
پردازنده : Intel Core i5
سرعت پردازنده : 2.53 گیگاهرتز
RAM : چهار گیگابایت
وزن : 2.1 کیلوگرم
هارد دیسک : 640 گیگابایت
درایو نوری : DVD RW
سایز مانیتور : 14 اینچ
کارت گرافیکی : Geforce 410 - 1GB D
امکانات جانبی : دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
نظرتون چیه؟
دوم اینکه یه فروشگاهی داره این رو با تخفیف میده 780 تومن!
یعنی چی! یعنی از سازگار میخره 819 بعد میفروشه 780؟
نظر شما چیه؟!
سیستم قوی و خوبی است و فقط کارت گرافیک شاید 10 تا 15 درصد ضعیفتر از 540 باشه.نقل قول:
تقریبا همیشه همینطوره شما 30 تا 40 تومن زیر قیمت سایت می تونی خرید کنی تو این رنج .لب تاب من تو سایت 520 قیمت خورده و من 480 خریدم
دوستان 5742G چقدر باتری نگه میداره؟ از لحاظ تئوری نمیگم، از لحاظ عملی. (دوستانی که این مدل رو دارن لطف کنن و نظر بدن)
ممنون. :11:
اگه بصورت یکسره با هاش کار کنی مثلا فیلم تماشا کنی 1.5 ساعتنقل قول:
بازی اگه و تنظیمات روی های بذاری 30 دقیقه
واقعاً؟ خیلی خیلی کمه که.نقل قول:
شما مطمئنید باتری تون سالمه؟
نقل قول:
باطریای 6 cell روی ci5 خیلی حال بده تا 2.5 ساعت جواب میده
روی i3 چطور؟نقل قول:
من 5742z دارم WiFi روشن و وب گردی و گاهی موزیک تا 3 ساعت:20:
کارت گرافیک نداره که بتونم بازی کنم و تست کنم.
یکی 2 بار البته یه قسمت 45 دقیقه فیلم دیدم با نور متوسط صفحه 20 درصد شارژ استفاده شد
سلام آقا مهرداد گلنقل قول:
شما که قار بود بفروشی zg بگیری چی شد پس؟
ما هم مرددیم zg بگیریم یا اون 740 تومنی رو!
شما که راضی تا الان!؟
سلام دوستان . قضیه این کیبورد 5741 چیه ؟؟ منم میخوام نوت بوک بخرم ولی وقتی فهمیدم فارسی نداره دو دل شدم .. ایا این مدل بهتر از 5010 دل هست ؟؟ کیبورد 5010 هم همینطوره یا اینکه فارسی داره ؟
5741 کیوبردش عربیه ولی فقط 6-7 تا حرف با فارسی فرق داره.خیلی زود هم عادت میکنی بهش.البته یه نرم افزار هم هست که همون چندتا حرف رو هم حل میکنه..خلاصه بخاطر کیبورد تصمیمتو عوض نکن..به بقیه فاکتورا توجه کننقل قول:
داداش ما دلمون 5742 رو گرفته ولی از بس کم شد و عجله داریم خواستیم بگیم 5741 بگیریم زیاد فرق میکنه ؟
قیمتش چند؟ موجودی زیاده تو بازاز؟ با سپاس
دوستان ورژن جدید بایوس ریلیز شد v1.16
سلام به برو بکس ....
بچه ها من یه 5741g i5 hdd640 دارم که 6 ماه دارم اراش ستفاده می کنم و خدا رو شکر بزنم به تخته خیلی عالی کار کرده
ولی یه مشکلی هست دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن راهنمایی کنن
یادمه که تقریبا 3 ماه پیش بود که یبار وقتی لپتاپ رو روشن کردم که بالا بیا (یا نمی دونم ریستارت کردم که سیستم دوباره بالا بیدا) بعد از اومدن آرم ایسر دقیقا قبل از این که ارم ویندور بیاد که بخواد ویندوز رو لود کنه یه صفحه ی آبی رنگ اومد که یه تایمر زیرش داشت که تایمرش سریع تموم شد و لپ تاپ خودش ریستارت شد و دوباره ویندوز بالا اومد که من نگران بودم که مشکل از هارد باشه که خوشبختانه دیگه هیچ وقتی تکرار نشد ... یک بار هم یادمه وفتی لپ تاپ رو گداشتم روی ستند بای (اگه دقت کرده باشید وقتی لپ تاپ رو می زارید روی ستند بای چراغ پاور لپ تاپ که آبی رنگ هست به رنگ نارنجی در می اد و هر 10 ثانیه یه بار چشمک میزنه) بعد که اومدم روشن کنم وقتی دکمه رو زدم که روشن بشه دیدم چراغ نارنجی رنک به آبی تبدیل شد ولی لپ تاپ خاموش بود!!!! و بالا نمی اومد که مجبور شدم لپ تاپ رو کاملا خاموش کنم و دوباره روشن کنم مه بالا اومد و مشکلی نداشت اینا مال 3 ماه پیش ...
ولی همین دیروز دوباره با صفحه ی آبی رنگ قبل از لود کردن ویندور مواجه شدم و بعد از ریستارت ویندور بالا اومد امروز هم همون مشکل استند بای برام پیش اومد میخواستم ببینم دوستان مشکل از هارد؟؟؟؟ 6-7 ماه از گارانتی دستگاه مودن می خواستم ببینم اگه مشکل از هارد ببرم عوض می کنن؟؟؟ (اگه من براشون همینای که اینجا توضیح دادم براتون براشون بگم؟)
اطلاعات خیلی مهمی داخل هارد دارم دوستانی که در این ضمینه اطلاعات دارن ممنون می شم کمک کنن (درضمن ببخشید که یکم متن بلند شد خواستم دقیق توضیح داده باشم)
به صورت نرم افزار نمی شه درستش کرد ؟؟؟ (اگه بله لطف کنید نرم اقزار و آموزش استفادشو قرار بدید)
سلامنقل قول:
من Z رو فروختم و ZG قهوه ای گرفتم.خیلی خوشکله....
گرافیک 420M و 3GB رم و CPU p6200
گیم Prince of persia the forgoton sand رو ریختم عاشق این سری بازیهام مثل هلو اجرا شد
سلام اساتید محترم
5741 g با کارت گرافیک 320 m و سی پی یو i3 330m پنج ماه میشه که خریدم مداوم ازش شب و روز کار میکشم. تازگیا دمای سی پی یو در حالت عادی از 57 58 درجه پایینتر نمیاد. دستم کنار فنش خیلی داغ میشه میسوزه.دمای هاردشم 40.بنظر شما مشکلی وجود داره؟قبلا دماش رو 35 فیکس بود.
نباید این کانفینگ اینقد داغ بشه....احتمال میدم فن مشکل داره....شما ور.ئی خروجی هوا و فن رو چک کن که بسته نباشهنقل قول:
چک کردم دوست عزیز بسته نیست. کاملا بازه الانم دما روی 68 درجست(Intel Core i3 330M @ 2.13GHz 68 °C
Arrandale 32nm Technology) ببرم گارانتی؟
جالبه من 5742Z داشتم فنش خیلی بیشتر از این 5742ZG با این کانفیگ کار می کرد!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان یه سوال...
من 5741 دارم با گرافیک geforce gt 320 1gig
هرازگاهی(تقریبا هفته ای یه بار)وقتی کار میکنم باهاش حتی وقتی بازی هم نباشه ..یهو صفحه سیاه میشه و 2-3 ثانیه بعد دوباره برمیگرده و یه پیغام میده که کارت گرافیک stopped responding and recovered successfully و...یعنی گرافیک یه سکته زد و دوبباره برگشت
شماهام همچین موردی داشتین؟؟ ...عادیه ؟؟یا ببرمش برا گارانتی
این کارا رو بکن اگه چا برجا بود بده نمایندگی:نقل قول:
1.بایوس رو آپدیت کن.
2.آخرین درایور رو از NVIDIA نصب کن.
می دانید که محدودیتی در کلیه نسخه های 32 بیتی ویندوزهای مایکروسافت از XP گرفته تا 7 وجود دارد و آن عدم شناسایی رمهای 4 گیگابایت و بالاتر از آن به طور کامل است. به طوری که مثلا رم 4 گیگ عددی بین 3.25 تا 3.5 گیگابایت شناسایی می شود.
راه حل کامل این مشکل استفاده از نسخه های 64 بیتی این ویندوزهاست. علت اینکه می بینید در لپ تاپهای جدیدی که دارای رم 4 گیگابایت به بالا هستند ویندوز اورجینال آنها به صورت 64 بیتی نصب و عرضه می شود نیز رفع همین مشکل و برداشتن این محدودیت است.
اما برای کسانی که فعلا نمی توانند به مد 64 بیتی سوئیچ کنند و نرم افزارهای مورد استفاده آنها با 32 بیتی سازگارند و روی 64 بیتی کار نمی کنند و می خواهند از تمام رم سیستم خود استفاده کنند، یک Patch ساخته شده است که با تغییر در فایل Kernel ویندوز این محدودیت را بر می دارد و رم 4 گیگ به طور کامل در این ویندوزها شناخته می شود.
نکات:
البته این کار ظاهرا به طور کامل و عمقی صورت نمی گیرد و بعضی نرم افزارهای پیشرفته می توانند میزان رم واقعی را تشخیص دهند و باز سودی به حال آنها ندارد ولی در بیشتر مواقع درست عمل کرده و مشکلی ایجاد نمی شود.
در ضمن بعد از اعمال Patch یک گزینه در منوی بوت اضافه می شود که می توان بین دو حالت یعنی Kernel اصلی و Kernel تغییر یافته انتخاب کرد و اگر هسته تغییر یافته مشکلی داشت از هسته اصلی استفاده کرد.
بعد از اعمال این Patch هم یک واتر مارک در کنار دسکتاپ ایجاد می شود که برای برداشتن آن نیز دکمه دیگری در پچ قرار داده شده است.
روش استفاده:
فایل را اجرا کنید. بر روی Patch x86 Ramclock کلیک کنید. بعد از اتمام کار سیستم را Restart کنید. دوباره فایل را اجرا کنید. بر روی Remove Watermark کلیک کنید. بعد از اتمام سیستم را Restart کنید.
توجهات:
1- با اعمال این پچ ویندوز 32 بیتی می تواند تا 64 گیابایت رم را شناسایی کند.
2- نسخه Starter ویندوز 7 تحت هیچ شرایطی رم بالاتر از 2 گیگ را استفاده نمی کند.
3- این فایل قابلیت اجرا بر روی تمامی نسخه های ویندوز 7 شامل Home و Professional و Enterprise و Ultimate را داراست.
4- این فایل روی ویندوز بدون سرویس پک و یا یکپارچه شده با سرویس پک قابل اعمال است.
نکات:
1- این فایل توسط راسخون تست شده است و مشکلی ندارد.
2- در صورت آمدن نسخه جدیدتر از این پچ، جایگزین خواهد شد.
3- زبان این پچ همان طور که در تصاویر آمده است انگلیسی است و استاندارترین و بهترین پچ ساخته شده برای این کار است و کمترین مشکلات احتمالی را دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 2.31 مگابایتکد:http://mohsenrkh.persiangig.com/software/Windows_7_x86_Ram_Patch_1.0.3.0.zip
محتوای مخفی: منبع
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
کلا ایسر 5742 جی فنهای ضعیفی دارن و مثلا قابل قیاس با فن دل 5010 نیست.نقل قول:
سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
والا من جوابتون رو دادم اما سرور p30world قاط زد!!!نقل قول:
مال سوییچ کردن بین مانیتور اکسترنال هست در صورتی که با component و یا hdmi وصل باشه
صفحه لپ تاپم اينجوري شده و نه ضربه ديده گرافيكشم 70 بار نصب كردم و پاك كردم درست نشد چي كار كنم؟
دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد مشکل از کارت گرافیکی تون هست و نیم سوز شده.نقل قول:
من Desktopم پارسال این مشکل براش پیش اومد، اوایل اینطوری بود؛ بعدا دیگه به کل هیچ تصویری نشون نمی داد. کارت گرافیکم رو عوض کردم، مشکلم حل شد.
بله این مشکل رو توی یه لپ تاپ سونی دیدم کارت گرافیک مشکل داره.....
میشه بگید تعویض کارت گرافیکتون چقدر خرج برداشت؟نقل قول:
.
من عرض کردم این مشکل برای دسکتاپم پیش اومد نه لپ تاپم.نقل قول:
پارسال یکی از دوستان تازه یه 8600GT گرفته بود و بعدش یکی بهترشو گرفته بود و منم همون 8600GT رو ازش 23 تومن گرفتم!
البته به زودی باید یه کارت گرافیگ خوب واسش بگیرم دیگه 8600GT خیلی قدیمی شده.
با درود بسیار
بنده یه لپتاپ Acer Aspire 5742G با مشخصات : Intel Core i5-480M , 640GB HDD , Nvidia Geforce GT 540M , 4g ram ,
مشکلی که باهاش دارم اینه که در حالت معمولی ال سی دی لپتاپ با گرافیک اینتل کار میکنه و نمیتونم با ال سی دی اون از GT 540 استفاده کنم
میشه توضیح دهید که چطوری میتونم این کارو بکنم ؟البته ویندوزم seven x64 هستش و بایوسم 1.14
یه سوال دیگه داشتم اینه که راست میگنم بایوس لپتاپ رو فقط 3 بار میشه آپدیت کرد و بعد از اون دیگه بایوس خراب میشه ؟
چون دوست بندع 5741 داشت بعد از 4 بار بایوسش پرید و 200 خرج رو دستش گذاشت
اگه اینطوری بود که جلو بایوس تاریخ انقضا میگزاشتن ذوست من.....این حرفا چیه....اونم که خرج گزاشته رو دستش مال این بوده که به ذستور العمل دقت نکرده....نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟