باسلام
كرك بازي رو مي خواستم
از دوستان كسي لطف كنه كرك رو بزاره ممنون مي شم
باتشكر
Printable View
باسلام
كرك بازي رو مي خواستم
از دوستان كسي لطف كنه كرك رو بزاره ممنون مي شم
باتشكر
اینم کرک تست شده اسکیدرو:
اینم کرک ریلودید:کد:www.uploadcity.com/?q=fifa+manager+11+crack+skidrow
جفتشون از گروه های امتحان پس داده هستن فرقی نمیکنه هر کدوم رادستت بود دان کنکد:http://www.studentsharez.com/thread-33903.html
بچه ها کسی به فصل دوم رسیده؟من همش اخراج میشم.البته نتایج مالی هم ضعیفه اما گفتم شاید اینبار هم باگ داره!!هرکی یه به فصل دوم رسیده یه خبری بده!
فکر کنم شما باید اولی که داری مربی می سازی و می خوای بری تو تیم تیک گزینه play with sack را بردارینقل قول:
من با تیم port vale از دسته 4 انگلیس الان فصل 3 هستم البته تیم رو بردم لیگ برتر الانم آخر فصله دارم دوم میشم ولی با چلسی که اوله فقط 2 امتیاز تفاوت دارم و 2تا بازی بیشتر نموندهنقل قول:
چنین گزینه ای ندیدم.تا حالا نشنیده بودم.جدیده؟؟جای دقیقش کجاست؟؟من دوباره مربی ساختم ولی یافت نشد.نقل قول:
ببینید همون قدم اول ساخت مربی چندتا چک باکس است پایین صفحه که یکیش نوشته play with sacking که خوب تیک نزنید اما می تونید گزینه Own a club تیک بزنید که باشگاه برای خودتون بشهنقل قول:
میشه یه جای دیگه آپ کنی؟نقل قول:
تو هم گذاشتی مارو سرکاررفیققق.اونیکه شما میگی اینه :start without staffنقل قول:
که البته کاربردش چیز دیگه ای هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال داشتم.
وقتی که تمرین را دادم به دستیار مربی و برام بازیکن ها را تمرین میده ایا من دوباره لازم هست که مثلا پاس دادن یا افساید گرفتن و.. را خودم کار کنم؟
نه رفیق خدا نکنه بخواهیم شما رو سر کار بذاریم.نقل قول:
شما این عکس رو در مرحله اول گرفتی؟نمی دونم چرا مرحله اول من و شما با هم متفاوته
در عکس زیر اگه شما تیک گزینه own a club را نزنی گزینه play with sack سمت راست روشن میشه
البته در عکس شما هم چنین گزینه ای است اما با کمی تفاوت با عکس من
البته ببخشید من نتونستم مستقیم از بازی عکس بگیرم و با موبایل عکس گرفتم
فهمیدم چرا گزینه های منو شما فرق میکنه
فکر کنم چون شما بالای صفحه گزینه paly a career را تیک زدید و من گزینه club manager یا club and national manager را تیک می زنم اون مورد اشاره فرق می کنه
اینم از یه جای دیگه قابل شما رو نداره مجتبی جان:نقل قول:
کد:free-download4u.com/dl1/fifa+manager+11+skidrow+key.html
حال کنید اون بازیکن پایینی رو فقط استعداد رو ببینید!
خوب چرا نمی ذاریش تو ترکیب اصلی؟
من تا به حال چنین استعدادی ندیدم.چی بشه در آینده
اگه نگهش داری یه سود داره اگه بفروشیش هم سود.دو سر سوده
سلام منم خیلی این بازی را دوست دارم ولی تو نسخه قبلی این اشکالاتا داشت : 1-بعضا دروازبانا به جای مهاجم تعویض میکرد و در خط حمله میذاشت 2-تو لیست بهترین گلزنان به عنوان مثال دروازبان یه تیم تو سطر جدول با 15 گل بود که چنین چیزی محاله3- فقط جام ملتهای اروپا و امریکا را داشت 4-
:10:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
سلام منم خیلی این بازی را دوست دارم ولی تو نسخه قبلی این اشکالاتا داشت : 1-بعضا دروازبانا به جای مهاجم تعویض میکرد و در خط حمله میذاشت 2-تو لیست بهترین گلزنان به عنوان مثال دروازبان یه تیم تو سطر جدول با 15 گل بود که چنین چیزی محاله3- فقط جام ملتهای اروپا و امریکا را داشت
:10:
هاااا!ای که گفتی یعنی چههه!!؟؟نقل قول:
تو چه بازی رو میگی؟آخه اینا که میگی واسه من پیش نیومده.در ضمن آدم عاقل خودش با توجه به نیازش تعویض میکنه!!
در مورد جام ملتها فکرکنم الان هم فقط این دو تا باشه.تا الان که من همینها رو دیدم.
مسعود دادا اینو از تو کمپت پیدا کردی یا خریدیش؟
آقا مسعود اگه این بازیکن را سرچ کنیم می تونیم بخریمش؟
کمپنقل قول:
مسعود دادا اینو از تو کمپت پیدا کردی یا خریدیش؟
فکر نکنمنقل قول:
آقا مسعود اگه این بازیکن را سرچ کنیم می تونیم بخریمش؟
بابا خيلي عقبيد آپديت دوم هم اومد ها
من آپدیت دوم رو هم ریختم ولی نمیتونه save های من رو load کنه...میگه مشکل از ورژن بازیه...ولی من بازی رو بعد از نصب پچ save کردم...قبلش save نداشتم.....نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه:31:
نسخه ریپک (کم حجم) این بازی رو برای دانلود می خواستم.
راستی این قشنگ تره یا فوتبال منیجر ؟
ممنون.
باسلام يه سوال داشتم
تو اواسط بازي مي خوام بازي كن جذب كنم موقع قرار داد نوشته زير مي اد
the board of directors will not approve this deal since you might be exceeding your transfer budget ....... كسي راه حلي براي افزايش بودجه transfer budge داره
با تشكر
بچه ها چند تا پچ برای بازی اومده ؟
میشه لطف کنید لینکشو بزارید
ممنون بسیار :40:
شما کرک آپدیت 2 رو از کجا آوردی ؟نقل قول:
اگه میشه لینکشو بذار
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
تو فصل اول که کلا" بودجه زیادی بهت نمیدن برای نقل و انتقال و اگه بخوای باید بازیکن بفروشی که این تو فصل اول خیلی سخته متاسفانه این یکی از نقصای بازیه به هر حال میتونی از قسمتای دیگه مثل حقوق بازیکنا بودجه بگیری برای خرید بازیکن که اینم خیلی زیاد نمیشه و مشکلات خودشو داره . اگه از من میشنوی فصل اول باید بی خیال بازیکن خریدن بشی :41:نقل قول:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
نقل قول:
دو تا پچ رسمی اومده ولی من تا به حال کرکی برای این 2 تا پچ پیدا نکردم . پس فایده ای نداره تا کرک نداشته باشه
ایشون درست میگن تو فیفا منیجر 11 هم برای من اتفاق افتاد که جو هارت دروازه بان من سیتی (تیم حریفم ) به جای آدبایور اومد تو زمین (وسطای بازی) . این اشتباهات بازی رو از واقعیت دور میکنه و مسخره میکنهنقل قول:
این آپدیت ها اصلا کرک نمیخواد.فکر کنم چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن...من تو آپدیت 1 مشکل سیو نداشتم...احتمالا اینم یک راه برای شناختن بازی های غیراصلی باشه.نقل قول:
ولی آپدیت 2 واقعا عالیه...بازی رو کلا عوض میکنه.
-
اقا نصب نکنیم بازی با سیو هامون پر پر بشه ؟! :31:نقل قول:
این آپدیت ها اصلا کرک نمیخواد.فکر کنم چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن...من تو آپدیت 1 مشکل سیو نداشتم...احتمالا اینم یک راه برای شناختن بازی های غیراصلی باشه.
ولی آپدیت 2 واقعا عالیه...بازی رو کلا عوض میکنه.
-
حالا هی من میگم کرک میخواد شما میگی نمی خواد .نقل قول:
آپدیت 2 رو ریختم و 5 ساعت بازی کردم بعد سیو کردم حالا دیگه لود نمیشه میگه این سیو تو این ورژن لود نمیشه
آپدیت کرک لازم دارهنقل قول:
لینک مستقیم update 2 واسه FIFA MANAGER 11
ولی منم save میکنم ارور همین دوست بالایی رو میدهکد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/Manager_11_Update_2%20824.exe
راه حل چیه؟
کرک جدید می خواد؟
من تو فروم های خارجی هم چیزی درباره ی این مشکل پیدا نکردم.
دوستان عزیز سلام
به عنوان کسی که از FIFA MANAGER 2002 تا الان تمام FIFA MANAGER ها رو بازی کرده باید اقرار کنم امسال Football Manager 2011 (ساخت شرکت Sega ) گوی سبقت رو به شدت ربوده.
حتما این بازی رو یه بار بازی کنید تا تفاوت رو متوجه بشید. متاسفانه Fifa manager از نسخه 2007 تا الان در حال در جا زدنه. به قول یکی از سایتای معتبر بازی (فکر کنم Euro Gamer بود ) داره Theme بازی رو عوض میکنه ولی موتور بازی فقط شاید اندکی بهینه بشه.
مشکلات خیلی زیادی تو این سری وجود داره. مخصوصا در نحوه بازی تیم ، کمبود تاکتیک ها ، کمبود گزینه های مربوط به ارتباط با بازیکنا (محدود به چند دیالوگ بسیار تکراری و مشخص کردن هدف ) یا یه مثال خیلی واضحش اختلاف شدید نتیجه در حالت 3D و حالت Text Mode , ...
این یه توصیه دوستانست فقط برای یکبار هم که شده Football Manager 11 رو بازی کنید تا از لذت مربیگری با خبر بشید.در همین حد به شما بگم منی که سالهای سال دارم Fifa manager بازی میکنم بعد از 10 ساعت بازی هنوز به بازیهای شروع فصل نرسیدم.
خلاصه گفتن از ما بود.اصلا و ابدا قصد تخریب این بازی رو نداشتم به نظر من اگه برای بار اوله میخواید بازی کنید FIFA Manager گزینه بهتریه چون یادگیری و ارتباط باهاش بهتره. راستی کار تو Football Manager بیشتر به عنوان سرمربیه تا درست کردن استادیوم و امکانات و ... و کاملا جنبه آموزشی داره. کل بازیکنا با ایجنتها و تمام سر مربیان و مربیان و مشاوران باشگاهایی که حضور دارند. (مثل کارانکا و زیدان در رئال ) کاملا Licence شدست.
فوتبال فقط FIFA 11 و Manager فقط Football Manager 11
میگن تیم ایران هم کاملا لایسنس هست!نقل قول:
دوستان عزیز سلام
به عنوان کسی که از FIFA MANAGER 2002 تا الان تمام FIFA MANAGER ها رو بازی کرده باید اقرار کنم امسال Football Manager 2011 (ساخت شرکت Sega ) گوی سبقت رو به شدت ربوده.
حتما این بازی رو یه بار بازی کنید تا تفاوت رو متوجه بشید. متاسفانه Fifa manager از نسخه 2007 تا الان در حال در جا زدنه. به قول یکی از سایتای معتبر بازی (فکر کنم Euro Gamer بود ) داره Theme بازی رو عوض میکنه ولی موتور بازی فقط شاید اندکی بهینه بشه.
مشکلات خیلی زیادی تو این سری وجود داره. مخصوصا در نحوه بازی تیم ، کمبود تاکتیک ها ، کمبود گزینه های مربوط به ارتباط با بازیکنا (محدود به چند دیالوگ بسیار تکراری و مشخص کردن هدف ) یا یه مثال خیلی واضحش اختلاف شدید نتیجه در حالت 3D و حالت Text Mode , ...
این یه توصیه دوستانست فقط برای یکبار هم که شده Football Manager 11 رو بازی کنید تا از لذت مربیگری با خبر بشید.در همین حد به شما بگم منی که سالهای سال دارم Fifa manager بازی میکنم بعد از 10 ساعت بازی هنوز به بازیهای شروع فصل نرسیدم.
خلاصه گفتن از ما بود.اصلا و ابدا قصد تخریب این بازی رو نداشتم به نظر من اگه برای بار اوله میخواید بازی کنید FIFA Manager گزینه بهتریه چون یادگیری و ارتباط باهاش بهتره. راستی کار تو Football Manager بیشتر به عنوان سرمربیه تا درست کردن استادیوم و امکانات و ... و کاملا جنبه آموزشی داره. کل بازیکنا با ایجنتها و تمام سر مربیان و مربیان و مشاوران باشگاهایی که حضور دارند. (مثل کارانکا و زیدان در رئال ) کاملا Licence شدست.
فوتبال فقط FIFA 11 و Manager فقط Football Manager 11
چرتو پرت میگن به جز نکونام و شجایی همه الکیننقل قول:
سلام،نقل قول:
بدون اينكه بخوام وارد اين بحث قديمي FIFA Manager/Football Manager بشم، به عنوان كسي كه 8 ساله FIFA Manager بازي مي كنم بايد بگم كه نقطه ي قوتش نسبت به ساير بازي هاي مشابه به نظر من بخش 3D شه كه هر چند باگ هم توش هميشه بوده ولي به خاطر استفاده از موتور شبيه ساز سه بعدي فيفا از اين نظر از بقيه ي بازي ها جلو تره...
به هر حال اين نظر من بود، چون خودم به شخصه با اين قسمت از بازي خيلي حال مي كنم...
(فك كن: دست به سينه نشستي پشت مانيتور و داري حال مي كني وقتي مي بيني تيمت داره مو به مو تاكتيك ها تو اجرا مي كنه...) :3:
آقا سلامی چو بوی خوش فیفا... به فیفا بازان خفن...
(الان اینا پاچه خواری بود!!!)
الان تازه فیفا منیجیر 11 و گرفتم. لینک آپدیت ها و پچهای رسمی و لطف مکنین!!! یا لااقل صفحه اول تاپیک آپدیت کنین آدمی مثل من که کلاً زیاد وقت نداره اینجا باید دو روز بگرده اینارو پیدا کنه.
اینجوری خلاصه.
ایول:20:
من خیلی وقت هست که دیگه بازی نمیکنم.2 ماهی میشه!منم فعلا میخواهم کوچ کنم برم به سمت فوتبال منیجر.
راستی این نظر سنجی را ساتختم بدون عضویت بیایید و رای بدید:
کد:http://www.misterpoll.com/polls/512688
1-ادم عاقل میتونه بره تو گزینه ی staff و مشخص کنه که به عنوان مثال کمک مربی در حین بازی تعویضا را انجام بده که بعضا اشتبا هم میکنهنقل قول:
2- اینم که گفتم دروازبان تو بهترین گلزناس از خودم در نیو وردم
دوستان این بازی مشکل زیاد داره :1-مربی بازنشست نمیشه من تو نسخه قبلی گذاشتم رو simulation اما سن مربی ام تا 130 سال هم رفت و ادامم داشت - 2-وقتی اختیار تعویضا بزاری در اختیار کمک مربی احتمالش هست که پست ها را اشتباه تعویض کنه مثلا دروازبانا میاره تو جاش مهاجم تعویض میکنه -3 -تو لیست های بهترین گلزنای لیگ های مختلفم که بری میبینی یه دروازبان تو صدر جدول گلزنیه
حالا نمیدونم این مشکلات هنوز هست یا نه