salam nima jan karet khob bod vali nemishe file pdf ro download kar
Printable View
salam nima jan karet khob bod vali nemishe file pdf ro download kar
سلام دوستان.خسته نباشید
من یه پیج html یا php میخواستم که اینکارو کنه:
یک دکمه داشته باشه که با زدن اون دکمه یه فایل فلش از کامپیوتر خودنده و اون فایل فلش رو توی همون بروزر باز کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
بفرما :
[php]
<?php
if(!isset($_POST['submit'])){
?>
<form method="POST">
<p><input type="submit" value="Submit" name="submit"></p>
</form>
<?php
} else {
echo"
<p>
<object classid='clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000' id='obj1' codebase='http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0' border='0' width='312' height='308'>
<param name='movie' value='addresse flash morede nazaret'>
<param name='quality' value='High'>
<embed src='addresse flash morede nazaret' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' type='application/x-shockwave-flash' name='obj1' width='312' height='308'></object>
</p>
";
}
?>
[/php]
آقا ممنون من یادم رفت یگم با زدن دکمه پنجره Brows باز بشه و آدرس فایل رو از اونجا بگیره.نقل قول:
اگه زحمتش رو بکشید ممنون میشم.
موفق باشید
اینو تست کن احتمالاً کارتو راه میندازه:
فقط ممکنه مجبور شی پرمیشن پوشه آپلود رو 777 کنی تا کار کنه
[php]
<?php
header("Content-Type: text/html; charset=utf-8");
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === "POST") {
function Upload() {
// حداکثر حجم مجاز بر حسب بایت
$max_file_size = (2 * 1024 * 1024); // 2mb
// پوشه ای که فایلهای آپلود شده در آن قرار میگیرند
$upload_dir = 'uploaded_flash';
if($_FILES['file']['error']) {
echo "Error: ".$_FILES['file']['error'];
return false;
}
if($_FILES['file']['size'] > $max_file_size) {
echo 'حجم فایل آپلود شده بیشتر از حجم مجاز است!';
return false;
}
list(, , $type, $attr) = getimagesize($_FILES['file']['tmp_name']);
if($type != 4) {
echo 'فایل انتخاب شده از نوع فلش نیست!';
return false;
}
$original_name = $file_name = basename($_FILES['file']['name'], '.swf');
$i=1;
while (file_exists("$upload_dir/$file_name.swf")) {
$file_name = "{$original_name}_{$i}";
$i++;
}
$path = "$upload_dir/$file_name.swf";
if(move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], $path)) {
echo <<<FLASHFILE
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" $attr>
<param name="movie" value="$path" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="$path" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" $attr></embed>
</object>\n
FLASHFILE;
return true;
}
}
// فراخوانی تابع آپلود فایل
Upload();
}
?>
<hr>
<form enctype="multipart/form-data" action="#upload" method="post">
فایل مورد نظر را انتخاب کنید: <input name="file" id="file" type="file" />
<input type="submit" value="آپلود" />
</form>
[/php]
تو پست قبلی روش آپلود فایل رو گفتم اما الان شک کردم فایلی که قراره تو صفحه نشون داده بشه باید تو سرور آپلود بشه یا اینکه تو همون کامپیوتر کاربر بمونه؟!
همکار جان شرمنده ولی مثل اینکه من منظورم رو بازم خوب نرسوندم.
من در حیقیقت یه Pageمیخوام که به عنوان پلیر فایلهای فلش باشه و مسیر رو از کامپیوتر بگیره.
دلیل اینکارم اینه که روی یک سری گوشی برنامه فلش پلیر وجود نداره ولی مرورگر گوشی پلاگین فلش پلیر رو داره.یعنی برای پخش فایل فلش حتما باید اون فایل توی مرورگر گوشی باز بشه.منم میخوام یه پیج درست کنم که کار برنامه فلش پلیر رو روی اون گوشی کنه.
نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه.
[html]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Flash Player</title>
<script type="text/javascript">
function elem(id) {
return document.getElementById(id);
}
function ShowFlash(source_address) {
elem('monitor').innerHTML = '<embed src="'+source_address+'" type="application/x-shockwave-flash"></embed> \n';
}
</script>
</head>
<body>
<div id="monitor"></div>
<hr>
<p>
<input type="file" id="file">
<br>
<input type="button" onClick="ShowFlash(elem('file').value);" value="Click To Veiw File">
</p>
</body>
</html>
[/html]
:41::41::41:قربان این لینک pdf چرا کار نمی کنه:41::41::41:؟
من یه وب سایت کوچولو طراحی کردم اما طریقه آپلود کردن سایتو بلد نیسم.هاست و دامینم نمی دونم چین و چه جوری میشه یه فضا خرید یا یه آدرس واسه سایتم می خوام یاد بگیرم اما هیشکی بهم یاد نمی ده
میشه کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان این لینک pdf چرا کار نمی کنه
:41::41::41:؟:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
خوب دیگه این تاپیک از دو سال پیش هست! لینکها خراب شده!
منم تقریبا همین مشکلو دارم.البته یکم متفاوت.نقل قول:
می خواستم بدونم مثلا اگه من یه فضایی رو بخرم ودامین هم ثبت کنم ویه قالب سایت آماده همخ داشته باشم .اینو چه جوری باید راش بندازم .مطالبو چه جوری به سایت اضافه کنم .اگه ممکنه کمکم کنید.
خوب حالا باید چه کار کرد کسی این pdf رو نداره؟نقل قول:
تو تالار یک تاپیک دیگه هم در مورد آموزش Html هست که بیشتر تگها رو توضیح داده شاید اون بتونه کمک کنه
نقل قول:
برای آپ کردن سایت یا قرار دادن قالب های آماده باید اول تغییراتتون رو روش اعمال کنید بعد می تونید تمام فایل ها و فلدر هایی رو که دارید روی روت سایت (همون پوشه www) قرار بدید(حالا یا از طریق ftpیا cpanel ، یا با دراگ کردن یا با نرم افزار های آپلود فایل مثل CuteFtp ) فقط روابط بین لینک های فایل ها درست باشن
ممنون که جواب دادید.ولی چند تا سوال دیگه .نقل قول:
اگه قالبی رو که دانلود کردم بدون تغییر بخوام استفاده کنم مشکل ایجاد می کنه ؟
2- اضافه کردن مطالب از طریق سی پنل امکان پذیره ؟
3- امکان آپلود از طریق سی پنل وجود داره یا نه ؟
1- نه مشکلی ایجاد نمی کنه اما اونجوری که شما می خوای نیست دیگهنقل قول:
2- بعله از قسمت فایل منیجر شما به همه فایل ها و پوشه ها دسترسی دارید
3- اضافه کردن عکس، فایل و ... حتی مطلب تقریبا مشابه هم هست
با سلام
چه نرم افزار هایی برای طراحی صفحات وب هست کدومش آسان تر است
سلام.
در ضمن اگر جستجو هم کنید، خیلی مطلب در اینباره پیدا می کنید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10521
سلام
من يك كدي مي خوام كه وقتي توي front page وارد مي كنه ، ديگه كليك راست كار نكنه ... چجوريه؟
سلام
من می خوام کلیه ی دستورات تگ div رو به صورت کامل یادبگیرم . اگه میشه یه راهنمایی بکنید. اگه ایبوک هم دارید که چه بهتر.
با تشکر ...
قبلاً بحث شده. سرچ کنید پیدا میشه!نقل قول:
دستور خاصی نداره! شناسه های این تگ یه سری شناسه عمومی هست مثل id, class, lang, title بعلاوه align که دیگه منسوخ شده!نقل قول:
لطفا دستور mailto را برائ تایپ کنید:
فرض کنید شخصی در حال خواندن صفحه شما می باشد و مایل است نکاتی را به شما توصیه کند . شما باید آدرس پست الکترونیکی خود را در صفحه بیاورید و شما می توانید به وسیله یک اتصال از طریق مرورگر این کار را انجام دهید . اکثر مرورگرها ی امروزی این کار را انجام می دهند .
روش انجام این کار گذاشتن ابر متنی با دستور mailto می باشد :
نیما جان توضیحات شما واقعا" عالیست ولئ متاسفانه شما هیچکدام از تگهائ گفته شده را تایپ نکرده اید لطفا" مجددا" تصحیح کنید
با تشکر
لطفا دستور mailto را برائ تایپ کنید:
فرض کنید شخصی در حال خواندن صفحه شما می باشد و مایل است نکاتی را به شما توصیه کند . شما باید آدرس پست الکترونیکی خود را در صفحه بیاورید و شما می توانید به وسیله یک اتصال از طریق مرورگر این کار را انجام دهید . اکثر مرورگرها ی امروزی این کار را انجام می دهند .
روش انجام این کار گذاشتن ابر متنی با دستور mailto می باشد :
اگر واسه کپی میخواین جلوش رو بگیرین استفاده نکنید سنگین تره تا استفاده کنید :31::31: چون هر بلایی سرش بیاری باز میگیرنش!نقل قول:
سلام
من يك كدي مي خوام كه وقتي توي front page وارد مي كنه ، ديگه كليك راست كار نكنه ... چجوريه؟
واسه کپی این به نظرم بهتره :31: :
[html]
<HEAD>
<SCRIPT language=JavaScript1.2>
//Disable select-text script (IE4+, NS6+)- By Andy Scott
//Exclusive permission granted to Dynamic Drive to feature script
//Visit http://www.dynamicdrive.com for this script
function disableselect(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
//if IE4+
document.onselectstart=new Function ("return false")
//if NS6
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}
</SCRIPT>
awdawdwadawdadwdawdawdawd
</HEAD>
[/html]
سلام بچه ها
فقط ترو خدا مسخرم نکنیدها چون این اولین کارمه توی طراحی و کد Html نوشتن
وقتی میخوام توی قسمت Head فارسی تایپ کنم و وقتی که save میکنم و میام که ببینم چیکار کردم علامت سوال و چیزهای قاطی پاطی مینویسه از یکی از بچه ها سوال کردم که گفتش برای فارسی نوشتن باید یک کد چند رقمی داد این کد رو میتونید بهم بدید؟و باید کجا اضافه کنم؟
بعد یه سوال دیگه دارم من میخوام یک بنر تبلیغاتی درست کنم شما پیشنهاد میدید که کد بنویسم یا برنامه ایی وجود داره که بتونم طراحی رو توش بکنم و اون کد HTML اش رو بهم بده؟و اگه هست توی این سایت برنامش هست و اینکه از کجا میتونم دانلودش کنم؟و اینکه کارکردن باهاش آسونه یا نه؟
ممنونم میشم اگه کمکم کنید ( میدونم شاید سوالم خیلی مسخره باشه ولی ببخشید اولین کارمه )
نه جانمنقل قول:
نه مسخرس نه دست و پا افتاده!!!
صفحاتتون باید یونیکد بشه
به قسمته head این کد رو اضافه کن
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
اگر هم تو فایله text مینویسی save as بزن و unicode utf-8 رو انتخاب کن براش مشکلی پیش نمیاد دیگه
بنر تبلیغاتی که معمولا به عکس میگن!
شما نوشته ی تبلیغاتی میخوای
برنامه زیاده
راحت ترینشون برای این کاره شما front page 2003 هست که تو office 2003 هست
خیلی هم سادس راحته
این فایل Pdf که تو صفحه اول هست دانلود نمیشه میشه یه لینک دیگه بدین
اون برای زمانه قاجار هست!
حالا نمیدونم کسی دارتش یا نه
من الان دارم یه سایت طراحی می کنم (خیلی مبتدی هستم) با FrontPage این سایت دارای قسمت های مختلفی هست بعدش هر چند روز یکبار باید این سایتو آپدیت کنم و یه سری مطالب جدید بریزم روش می خوام بدونم باید وقتی آپدیت کردم کل سایت رو دوباره آپلود کنم؟؟
بهترین راه اینه که یه قسمت برای ادمین رو در نظر بگیری تا بتونی صفحات رو کنترل(آپدیت) کنی ...
آره دیگه وحید جان!
باید publish شن دیگه!
روی کامپیوترتون باشن که فقط خودتون میتونید ببینید!
معلوم هست چی میگی عزیزه دله برادر؟نقل قول:
این برادرمون میگه هم مبتدی هست و هم با فرانت (استاتیک) درست کرده!
چه سنمی داره به ادمین و ....؟
بستگی به طراحت و توع تغییر داره بعضی موقع همه رو یکسره بعضی موقع فقط یک صفحه بعضی هم د و صفحه :31::#1:نقل قول:
من الان دارم یه سایت طراحی می کنم (خیلی مبتدی هستم) با FrontPage این سایت دارای قسمت های مختلفی هست بعدش هر چند روز یکبار باید این سایتو آپدیت کنم و یه سری مطالب جدید بریزم روش می خوام بدونم باید وقتی آپدیت کردم کل سایت رو دوباره آپلود کنم؟؟
تو این سایت می خوام یه سری چیز معرفی کنم یه صفحه اصلی درست کردم بعدشم تو اونجا یه سری لینک درست کردم برای بخش های مختلف من می خوام مثلاً توی اون بخش ها هر روز یه چیزی رو معرفی کنمنقل قول:
اگه می خواهید هر روز یک چیزی رو معرفی کنید به نظر من بهتر بود سایت رو به صورت داینامیک طراحی می کردید
ولی برای استاتیک هم راههایی وجود داره مثلا شما لینکهایی رو که می کید باید در صفحه اصلی قرار بگیره رو می تونید توی یک فایل جداکانه قرار بدید و در صفحه اصلی محتوای این فایل رو حالا به هر طریقی که می تونید قرار بدید
حالا از این پس برای این که یک چیزی رو به سایت اضافه کنید فقط کافیست که فایل های لینکدونی رو کمی تغییر بدید و دوباره آپلود کنید و فایلی رو که آپلود کردید رو هم به لینک اضافه کنید....
ولی بهتر بود سایت رو به صورت داینامیک طراحی می کردید ( با توجه به این که گفتید هر روز می خواهید یه چیزی رو معرفی کنید)
آره خودمم فکر می کنم بهتره همین کار و بکنم میشه راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم؟؟نقل قول:
خوب شما باید به ترتیب کارهای زیر رو یاد بگیری!::
html
css
javascript
و یک زبان سمت سرور مانند php یا asp و ...
حالا شما بگید که چی می دونید و تا چه حدی می دونید