تمام شد:31:
تمام شد:31:
جوووووووووووووووووووووووو وون
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللل
تمومو شد بردیم 2-0 تبریک
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 37 (23 کاربران و 14 مهمان)
arbabe.sayeha*, ahmad2222, ashkanliver, deadman3, ejbaree, Gilopa, hadihh, hamidras, imankazami, KAZEMLU, mahsa_ss21, moft, moraddad, orci, payam1363, Pejvak61, rahnemoun, soena, web4web, امير موسر+, بی باک بی بال
بازي تموم شد.
ايران پيروز شد. مباركه.
تبریک بابت این برد شیرین @@@@@@@@@@@@@@.
بازی بعدی به احتمال زیاد با برنده پرتقال-اسپانیا است که همون اسپانیا باید باشه.به امید پیروزی در بازی بعدی .
چه جالب ! من دروغکی گفتم گل ! ولی تا گفتم زدن گل دوم رو !!!
گور بابای این صدا شیما حداقل گل ها رو دانلود می کردند نشون می دادند
بازی بعدی اسپانیاست دیگه؟
بازی بعدی نیمه نهایی با برنده اسپانیا پرتغال فردا ساعت 21:30 به وقت ایران
فینال هم یک شنبه ساعت 15:30 به وقت ایران
يكي آدرس اين تاپيك رو به صدا و سيما بفرسته تا يه كم خجالت بكشن.
بازی اسپانیا-پرتقال فکر کنم امشب ساعت 9:30 شروع میشه !!!
راستی دوستانی که باز یها رو ندیدن یا درست ندیدن گل ها رو از این لینک می تونید همه گلها رو ببینید برای بازی امشب هنوز اضافه نشده ولی:دی
کد:http://www.futsaldobrasil.com.br/2009/imprensa/videos.php
بازی بعدی نیمه نهایی با برنده اسپانیا پرتغال فردا ساعت 21:30 به وقت ایران
بازی اسپانیا پرتغال امروز ساعت 21:30 البته هنوزشروع نشده
اخبار ورزشی شبکه خبر ساعت 21:30 2 گل بازی ایران و آرژانتین رو نشون داد
بچه ها فردا ساعت 21 انلاین شید تا درمورد مسابقه نیمه نهایی با هم بحث کنیم در ضمن بازی اسپانیا و پرتغال 0 0 هست
اسپانيا 3-1 پرتغال رو برد و حريف ايران در نيمه نهايي شد.
اسپانیا 3 1 پرتغال رو برد
فردا جمعه ساعت 21:30( به وقت ایران ) ایران اسپانیا نیمه نهایی جام جهانی کوچک شهر آناپلیس برزیل سالن Newton de Faria با ظرفیت 6 هزار نفر
منم تبريك ميگم
اميدوارم اينبار اين اسپانيا رو ببريم
صعود فوتسال ايران به نيمهنهايي گرندپريكس برزيل با شكست آرژانتين
شاگردان حسين شمس كه در دور مقدماتي تيم روسيه را با تساوي دو بر دو، گواتمالا را با نتيجه شش بر يك و پرتغال را پنج بر سه پشت سر گذاشته بودند، در مرحله يك چهارم نهايي نيز شكست دو بر صفر را به تيم ملي آرژانتين تحميل كردند.
گلهاي اين مسابقه را احسان زحمتكش و مصطفي طيبي به ثمر رساندند.
تيم ايران با اين پيروزي به مرحله نيمهنهايي گرندپريكس برزيل صعود كرد.
اين تيم مسابقه بعدياش را برابر اسپانيا برگزار خواهد كرد و در صورت پيروزي برابر اين تيم قدرتمند، فيناليست خواهد شد.
ديگر مسابقه مرحله نيمهنهايي نيز بين تيمهاي برزيل و پاراگوئه برگزار خواهد شد.
تیم های ملی برزیل و روسیه به ایران می آیند
فوتسال نیوز: رییس کمیته فوتسال ، از سفر تیمهای ملی فوتسال روسیه و برزیل به ایران طی ماههای آینده خبر داد.
به گزارش مهر ، عباس ترابیان با بیان این مطلب اظهار داشت: تیم ملی فوتسال روسیه در آبانماه به تهران خواهد آمد و در روزهای پایانی سال نیز میزبان برزیل خواهیم بود.
وی تصریح کرد: تنها انتظار ما از مسئولان ورزش این است که حداقل وعدههایی که آقای سعیدلو در دیدار با ملیپوشان فوتسال ایران دادند عملی شود. ما اگر میخواهیم میزبان رویدادی چون جام جهانی باشیم باید امکانات اولیه فوتسال مان را بهبود بخشیم ، کفپوش سالن 12 هزار نفری را ترمیم کنیم و ... .
ترابیان افزود: مطمئن باشید اگر نیازهای جامعه فوتسال برآورده شود ، ورزشکاران این رشته میتوانند انتظارات به حق جامعه ورزش را محقق کنند.
سلام
از آخر امشب تلویزیون اقلا نیمه نهایی رو میذاره یا نه ؟
بذارین برم جدول زمان بندی شبکه 3 رو ببینم
===
سريال خارجي در جستجوي خوشبختي 20:00:00 '45 سلام 21:00:00 '60 اخبار 22:00:00 '15
نخیر فینال هم بریم ایشالا فکر نکنم از این خبرا باشه
باید همون 150- 200 مگ از اینترنت حجمیمون رو باز فدا کنیم
چقدر زورش میاد آخه آدم
بچه ها بازی رو از مکجا میشه نیگا کرد؟؟ اگه شبکه یا لینکی هست که بازی با اسپانیارو زنده پخش کنده بگییید دمتون گرم
سایت Football3.ir رو دیدم خبر برد ایران مقابل آرژانتین رو داد و به اشتباه نوشته بود بازی بعدی روز شنبه با اسپانیا برگزار می یشه ! خیلی بازی های رو پخش می کنند ، خبر اشتباه هم میدند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لینک خبر :کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=29207
با توجه به اینکه این بازی بین اسپانیا و ایران هست، آیا ممکنه شبکه های ماهواره ای اسپانیا که در ایران قابل دریافته بازی رو به صورت زنده پخش کنند یا نه؟ اگه کسی خبر داره اینجا اعلام کنه؟
در ضمن امروز اخبار ورزشی 13:15 شبکه سه از بازی ایران آرژانتین تصاویری رو پخش کرد که کیفیت خوبی هم داشت نمی دونم چطوری این تصاویر رو بدست آوردند (اینترنت، شبکه های ماهواره ای دیگه، یا ...) ولی اگه میتونند چرا پخش نمی کنند (زنده یا حتی با تاخیر)
با شمس هم مصاحبه ای داشتند که امیدوار بود با یک معجزه بتوان اسپانیا را شکست داد. امیدوارم بچه ها با همه توان یک بازی خوب را ارائه دهند نتیجه هرچی باشه تیم تیم خوبی است و باید حمایت بشه. به امید پیروزی در بازی امشب.:thumbsup:
من خبر 13:15 رو دیدم تصاویری که نشون می داد مربوط به بازی با آرژانتین نبود اصلا مربوط به این جام نبود یه تصویری نشون دادن که خبر بی تصویر نباشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج بازی های دیروز
سایت Futsalplanet جلوی بازی ایران -اسپانیا نوشته Live in Sportv !
حالا این شبکه sportv رو چطوری و از کجا باید گرفت خدا داند !.
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
البته بازی ها نیمه نهایی رو پیش بینی کردم !:31:
نقل قول:
من لیست همه شبکه های ورزش رو به ترتیب حروف الفبا نگاه کردم اصن همچین شبکه ای تووشون نبوود!!
لابد جزء شبکه های داخلی خود برزیل هست!..
بله فکنم جزء شبکه داخلی برزیل باشه چون منم گشتم پیدا نکردمنقل قول:
بازی های قبلی به دلیل کوچک بودن سالن مثل اینکه امکان فیلم برداری به صورت حرفه ای نبود.ولی بازی امشب تو یک سالن 6 هزار نفری برگزار میشه و مثل اینکه از شبکه محلی برزیل پخش میشه باید از اینترنت دید و شاید فقط بازی فینال با کیفیت مطلوب پخش بشه و روی شبکه های بین المللی بره .!
بازی ایران اسپانیا رو تو جام جهانی نشون ندادن تو جام جهانی کوچک نشون بدن؟:دی
امیدوارم که ببریم...
بازی ساعت چنده؟؟؟
21:30 شروع میشه
آقا 10 دقیقه دیگه بازی شروع مییشه...
کسی لینک پخش مستقیم رو قرار نمیدهه؟؟؟
پست خودمو باز نقل قول میکنم تا ببینید نتیجه بازی ها رو درست پیش بینی میکنم :27::8::5::31::21::21:نقل قول:
بگذریم از دیروز ظهر بیرون بودم یه جایی بودم که نه برق بود نه تلفن نه ....خلاصه هیچی نبود همش تو فکر این بودم که ایرن بازی رو چند تا به آرژانتین میزنه:21:الان اومدم نتیجه رو دیدم حالا کردم تبریک میگم حالا با اسپانیا بازی داریم و باید بگم بازی بازی سختی برای ایران هست:13:به جرات میتونم بگم قدرت هر دو تیم در یک سطح میباشد وبرای هر تیم 50 50 هست بردشون باید ببینیم شانس امشب یار کدوم تیم هست ایشالا برنده امشب ایران باشه:40:
با 128 میشه راحت نگاه کرد؟؟؟
لینک بدید دوستان لطفا
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
نقل قول:
البته اصلا حرفتون منطقی نیست
قدرت ایران و اسپانیا به هیچ وجه یکی نیست دوست عزیز
اما بهرحال امیدوارم ببریم
بازی شروع شه لینک مییاد
دستت درد نکنه منتظرمنقل قول:
بازی شروع شد . اینجا نتیجه بازی رو لحظه به لحظه نشون میده
کد:http://www.futsaldobrasil.com.br/2009/gp/
اخبار ورزشی شبکه 1 بیسوادا 5 دقیقه پیش گفت الان دارن با هم بازی میکنند
یعنی حتی زمان دقیق مسابقه رو هم نمیدونستند اینا