100% رایگان می باشد تنها تماس با تلفن همراه و ثابت و مکالمات تصویری چند نفره هزینه داردنقل قول:
Printable View
100% رایگان می باشد تنها تماس با تلفن همراه و ثابت و مکالمات تصویری چند نفره هزینه داردنقل قول:
سلام دوستان من میخوام skype رو روی لب تاپم نصب کنم .لب تاپم asus هست ولی همش ارور میده موقع نصب.
unfortunately the skype executable is corrupted.please reinstall
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ممنون میشم
سلام دوست عزیز!نقل قول:
-نسخه پرتابل (بدون نیاز به نصب) این نرم افزار را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس صابر جان ؛ بله دقیقا :) اتفاقا من این پیامش رو موقع چت گروهی اتفاقا دیدم که میگفت به پرمیوم آپگرید کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من برنامه اسکایپ موبایل سیمبین ورژن آخرش دانلود کردم ولی در قسمت choose connection فقط نوشته internet و به اینترنت وصل نمیشه در صورتیکه در ورژن قبلیاش نام وای فای که متصل بود میومد و وصل میشد
به نظر شما مشکل اتصال اینترنت و شناختن وایرلس رو تو اسکایپ چگونه برطرف کنم؟
سلام، من برنامه رو نصب کردم سرعت نت خودم و طرف مقابل هر دو 512 هست ولی موقع چت صوتی خیلی قط و وصل میشه صدا طوری که اصلا نمیشه استفاده کرد، میخواستم ببینم مشکل از کجاست
کشف حفره ی جدید در اسکایپ
از طریق این حفره که در بخش بازیابی پسوردهای فراموش شده ی اسکایپ وجود دارد ،
حتی یک فرد کاملا آماتور هم میتواند تنها با دانستن ایمیل مرتبط با اکانت اسکایپ فرد
دیگر ، اکانت اسکایپ او را هـــک کند.
تا اطلاع ثانوی بخش ریست پسورد اسکایپ غیر فعال هستش.
سلام دوستان عزیزم
من یه مشکلی با نرم افزار اسکایپ دارم که نمی دونم اینجا مطرح باید کرد یا نه
مشکلم اینه که صدام برای طرف مقابل نمی ره ...
از سالم بودن و وصل بودن میکروفنم مطمونم و ریکورد در محیط ویندوز و انتقال صدا در چت روم یاهوو دارم
فقط با نرم افزار اسکایپ صدا نمی ره و البته میکروفن رو سیستم دیگه با نرم افزار اسکایپ هم کار کرده
ممنون می شم کمکم کنید .
سلام شما مشکلت حل شد ؟؟؟
من یه مشکلی با نرم افزار اسکایپ دارم که نمی دونم اینجا مطرح باید کرد یا نه
مشکلم اینه که صدام برای طرف مقابل نمی ره ...
از سالم بودن و وصل بودن میکروفنم مطمونم و ریکورد در محیط ویندوز و انتقال صدا در چت روم یاهوو دارم
فقط با نرم افزار اسکایپ صدا نمی ره و البته میکروفن رو سیستم دیگه با نرم افزار اسکایپ هم کار کرده
ممنون می شم کمکم کنید .
سلام من ورژن3.0.0 اسکایپ برای اندروید رو روی گوشی سامسونگ گالاکسی یانگ نصب کردم. ولی نمیتونم باهاش مکالمه تصویری انجام بدم و فقط مکالمه صوتی داره ولی توی امکانات این ورژن گفته که مکالمه تصویری هم داره. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطوری مکالمه تصویری ازش توی گوشی بگیرم ممنون
فکر کنم گوشی شما از ویدئو کال پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
من نمیتونم ورزن ..120 6.0 .skype رونصب کنم..ارور میده اما ورزن 5 رو به راحتی نصب میکنه
چرا درحین صحبت کردن با اسکایپ...اینقدر انتن ان میپره...درصورتی که انتن خود اینترنت پر است؟؟؟؟؟اصلا من نمیتونم تصویر بدم..یا صداهم خوب نمیرسه..باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام
برای چت صوتی ، اسکایپ بیشتر ترافیک مصرف میکنه با یاهومسنجر ؟
آیا با مسنجر اسکایپ میشه آیدی های یاهو رو اد کرد و وقتی آنلاین شدند نوشن بده آنلاین هستند و باهاشون چت کرد؟
کمکککککککککککککککککککککنقل قول:
رفقا کسی میتونه یه لینک از این نرم افزار مخصوص جاوا و یکیم واسه ppc بهم بده؟
سلام.
دوستان من با خارج که ارتباط ویدئویی دارم کیفیت افتضاحه ولی وقتی با دوستم که داخل ایران هست تست میکنم کیفیت خیلی خوبه! نیاز به ذکر نیست که سرعت شخص خارج کشور چند ده برابر این دوستمون هست! نرم افزار مانیتورینگ سرعت آپلود و دانلود هم دارم، موقعی که با خارج صحبت میکنم میزان سرعت دانلودم حدود 4 کیلوبایته!!! و سرعت آپلودم هم حدود 10! ولی موقعی که با دوستم که داخل ایران هست ویدئویی صحبت میکنم سرعت آپلود و دانلود حدود 20 هست! اینترنت هم 512 از مخابرات دارم. پینگ 4.2.2.4 اش هم زیر 250 هست اکثر اوقات. نمیدونم مشکل از چیه. در حسرت یه صحبت خوب موندیم با خارج. :( با ضد هیتلر هم امتحان کردم فرقی نمی کنه. دوستان اگر راه کاری یا برنامه دیگه می شناسید که کیفیت بهتری میده خیلی ممنون میشم اگر کمکم بکنید.
سلام دوستان
آیا راهی هست که دلارهایی که داخل اکانت اسکایپ هست رو برگردانیم به حساب pay pal
سلام منم با خارج زیاد چت میکنم. کیفیت داخل و خارج خیلی فرق نمیکنه. اکثر مواقع داغونه. البته بعضی مواقع هم قابل قبوله. مشکلی که من دارم اینه که کیفیت تصویر و صوت من خیلی عالی میره ولی برای طرف مقابل خیلی داغون به من میرسه. تنظیمات خاصی هم تو skype ندیدم که بشه کیفیت صوت و تصویر ارسالی رو کم کرد تا کیفیت دریافت بالا بره. وبکم من Logitech C270 هست. برا شما چیه؟ طرف مقابل صوت و تصویر شما رو خوب داره یا اونم پایینه؟نقل قول:
راستی شنیدم نرم افزار oovoo هم خوبه. من یه بار نصبش کردم اما هر چی user و pass ای که ساخته بودم رو وارد میکردم، sign in نمیشد. حالا یه بار دیگه تست میکنم. من قبلا 128 صبانت داشتم فکر کنم اون بهتر بود کیفیتش. موقع دانلود فایل های حجیم سرعت دانلودش میومد رو 50-70 ولی سرعت وب گردیش به نظرم بهتر بود. البته چون اون موقع زیاد چت نمیکردم دقیقا یادم نیست که کیفیت چطور بود ولی فکر کنم کمی بهتر بود.
باسلام . آیا تماس های صوتی وتصویری اسکایپ امنیت دارد یعنی اینکه چنانچه با یک نفر تماس تصویری داشته باشیم امکان دارد در حین مکالمه تصویرمان لو برود واشخاص دیگری آن را ببینند درکل امنیت تماس ها چگونه هست .
دوست عزیز ممنون از پاسختون، شرمنده من اینجا دیر به دیر سر می زنم ندیده بودم پستتون رو.نقل قول:
برای من مثل شما تصویر و صدای خودم بهتر به طرف می رسید تا از اون به من! وبکم هم وبکم های دو تا لپتاپ بود. البته امروز بعد از مدت ها اسکایپ کردم با کیفیت عالی!! خیلی خوب بود، چند وقت پیش با مخابرات تماس گرفتم گفتن مشکل سراسری دارن، فکر کنم مشکلشون حل شده باشه، امیدوارم همینطور بمونه. البته ویندوزم رو هم عوض کردم ویندوز 8 دارم الان، ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه چون با دو تا لپتاپ که یکیش xp بود و یکی 7 اون موقع مشکل داشتم.
oovoo رو هم یک بار امتحان کردم کیفیتش در مقابل اسکایپ افتضاح بود، برای لاگین شدنش هم فکر کنم نیاز به هیتلر! شکن هست.
با سلام
قیمت تمام شده اسکایپ برای تماسهای داخل کشور به صرفه است
چون من می خوام برای داخل کشور استفاده کنم
اگه هست چقدر:n13:
سلام
میخواستم ببینم اسکایپ مثل فیسبوک چت تصادفی تصویری داره
بعضی مواقع بیکارم میخوام با یکی حرف بزنم انگلیسیم قوی بشه:n02:
آقا یه سوالی :
من برنامه اسکایپ رو از همین سایت دانلود کردم و به صورت rar دانولد شد . بعد که باز می کنم نرم افزار کار میکنه ولی نصب نمیشه . یعنی هر بار کهه ببندمش و بعد باز کنم دوباره از اول عکس پروفایل و .... می خواد و در کامپیوتر هم نصب نمیشه . یعنی از حالت زیپ شده خارج میشه و کار میکنه ولی نصب نمیشه . باید چی کار کرد که نصب بشه ؟
از کدوم سایت؟نقل قول:
نسخه پروتابال که لینکش در صفحات قبل است را نصب کردید؟
ویرایش:
فعلا از این لینک نسخه کامل را دانلود کنید تا من نسخه پروتابل رو بررسی کنم
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که همچین انجمن و مخصوصا این تاپیکو پیدا کردم:sq_8:
راستش من قبلا خیلی راحت با اسکایپ کانکت میشدم
اما الان یه روزه بعد حدود 5 دقیقه همش مینویسه skype can't connect
اولش فک کردم مشکل از لپ تاپ یا ویندوزه حتی ورژن اسکایپ هم عوض کردم ولی اینا نبود
چونکه بعدشم یادم اومد که روی تبلت هم چندبار با اسکایپ کانکت شدم،رفتم سراغ اون ، اون هم کار نمیکنه
بنظر شما مشکل از چیه؟اینترنتمم درست و عالی کار میکنه؟!!:sq_6:
شما با قند----شکن امتحان کن.شاید isp ت فیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــ//ــــــــــــــــــــلترش کرده باشه !نقل قول:
من همين الان اسكايپم رو چك كردم و كانكت شدم. به نظر من هم احتمالا مشكل از isp شما هست. من هم قبلا همين مشكل رو با سرويس وايمكس ايرانسلم داشتم اما بعدا خودبخود رفع شد. گاهي اوقات به طور موقت نميشه با اسكايپ از طريق يك isp خاص كانكت شد. شما اول با يك isp ديگه امتحان كنيد ببينيد آيا باز هم نميتونيد كانكت شيد. اگر كانكت شديد معنيش اينه كه isp فعلي شما با اسكايپ مشكل پيدا كرده. حالا دو راه حل داريد. اول اين كه با شركت ispتون تماس بگيريد و بهشون بگيد كه همچين مشكلي رو پيدا كرديد و ازشون بخوايد كه مشكل رو بررسي و رفع كنند. اگر لطف كردن و رفع كردن كه چه بهتر. اما اگر نكردن تنها راه حل همون استفاده از في لتر شكن هست تا وقتي كه مشكل isp رفع بشه. ضمنا يادتون نره اسكايپتون رو به آخرين نسخه آپديت كنيد گاهي اوقات اين هم ميتونه باعث مشكل باشه.
موفق باشيد
دوست عزیز توضیحات دوستان بالا کامل و جامع است.
سلام
من اخرین نسخه اسکایپ دانلود و یه جایی نصب کرده که با پسرش تو امریکا میخاست تماس داشته باشه
امروز باهام تماس گرفت و بعد از تعریف از کیفیت مناسب تصور ، گفت 2 تا مشکل داشت
یکی اینکه حدودا هر 15 دقیقه صفحه سیاه میشد و تصویری نمیرفت و مجبور بودن یه بار دیسی بدن و دوباره کانکت شن
علت چی میتونه باشه ؟
دوم قبلا با اووو کار میکرد و تصویر رکورد میکرد با اسکایپ نمیشه ؟
سرعت خطش 2 مگ شاتله و 340 تا حدودا سرعت دانلودش بود
سلام
اون شکلک loading که تو چت بقل نوشته ها میاد یعنی چی ؟
یعنی یارو انلاین نیست ؟
اسکایپ بعلت نصب برنامه های فیلتر کننده توی خیلی از شرکت های isp فیلتر شده و وصل نمیشه. oovoo و viber هم همینطور
امیدوارم مشکل حل بشه. من الان توی زاهدان هستم و اسکایپم وصل میشه ولی دوستام توی تهران مشهد اصفهان نمی تونن به اسکایپ وصل بشن
برا من تو تهران وصل میشهنقل قول:
دوستان دو سه روزه تا با اسکایپ انلان میشم بعد چند ثانیه ؛ خودبه خود غیره فعال میشه
نسخه جدید نصبیدم ولی بازم فایده نداره. فیل*شکنم استفاده کردم بازم نشد
جالب اینکه وقتی کامپیوتر به اینترنت موبایل وصل میکنم, هیچ مشکلی پیش نمیاد و درست کانکت میشه
ولی با اینترنت ای دی اس ال نمیتونم .
لطفا کمک کنید
منم نمی تونم با pc وصل شم، ولی با موبایل میشه.
مخابرات تهران.
لعنت بهشون، هر روز یه بساطی پیاده می کنن.
نقل قول:
سلام
بله،وقتی که هر دو انلاین باشید اون وقت لودینگ میره و پیام دلیور میشه.
نقل قول:
جدی ؟ خوش بحالتون
واسه من چهار روزه که قطع شده:sq_3:
فک کنم همه چی داره فیلتر میشه ، نمیدونم از این VPN قانووووونی هاشون که میفروشن بخرم ، وصل میشه یا نه؟؟ دارم دیوونه میشم :n04:
اگه تبلیغ و ازین حرفها نباشه میشه بپرسم شما چه isp استفاده میکنین؟من 512 عصر تلکام دارم :sq_6:
سلام من 512 نامحدود مخابرات دارم. با اسکایپ تا حالا مشکل خاصی نداشتم. البته برا منم بعضی اوقات اینطوری میشد که sign in نشه ولی خودش درست میشد با یکی دوبار امتحان.نقل قول:
vpn قانونی رو فعلا به اشخاص حقوقی میدن فقط. بعدها هم اگر بدن به قشر دانشگاهی میدن احتمالا. بعدش هم فکر نکنم به این چیز ها مربوط باشه. یا مشکل از شرکت ISP هست که پورت های برنامه رو بسته یا مشکل از نرم افزار هست. که احتمال اول بیشتره
تنظیمات اسکایپ رو هم نگاه کن ببین درسته. برا من اینطوریه
حالا یه موقع نیای از مخابرات بگیری ها. برای چت سرعتش واقعا پایینه
دوستانی که از ------ و برنامه Proxifier استفاده می کنند، این راه امتحان کنند برا من جواب داد
Proxifier/Profile/Name resolution
تیک گزینه اول رو بردارید Detect DNS settings automatically
تیک گزینه دوم رو فعال کنید Resolve hostnamethrough proxy