چیکار کنم نور اسکرین ثابت بمونه؟ آخه با تغییر نور محیط کم میشه:5:
Printable View
چیکار کنم نور اسکرین ثابت بمونه؟ آخه با تغییر نور محیط کم میشه:5:
برو تو قسمت power option كه همون دكمه ي لمسي رو بالاي لپ تاپ هست واسه باطري اونو بزن بعد seting تو همون درو ورا بگردي سنسورو ميتوني با يك تيك غير فعال كنينقل قول:
سلام . من یه دونه تو سایت دیجی آنلاین پیدا کردم که زدده core i5 450 میخوام بدونم این غلط املاییه یا واقعا همجین کانفیگی وجود داره؟
درضمن این کانفیگ الان قیمتش چنده؟
core i5 480
4
640
5730
?
سایت سازگار با هارد 500 زذه 1140000نقل قول:
کجای این سایت سازگار همچین قیمتی زده که ما نمیبینیمنقل قول:
اگه میشه یه عکسی .لینکی چیزی بزارین تا کاملا متوجه شیم
دوستان هر که میخواد این مدل (کلا منظورم y560 ) هست بگیره که احتمال بالا رفتن قیمت به شدت احساس می شه
خدمت شمانقل قول:
کجای این سایت سازگار همچین قیمتی زده که ما نمیبینیم
اگه میشه یه عکسی .لینکی چیزی بزارین تا کاملا متوجه شیم
دوستان هر که میخواد این مدل (کلا منظورم y560 ) هست بگیره که احتمال بالا رفتن قیمت به شدت احساس می شه
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1122
كجاش احساس كردي غلط املايي داره؟نقل قول:
مال من همين كانفيگ هستش
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
سايت سازگارو ول كنين نمايندگي ها قيمتاشون ارزون تره.من خودم همين كانفيگو با هارد 640 خريدم 1080000
با سلام من یه لپ تاب مدل y560 دارم با کانفیگ
cori7,4 gig ram,vga 1 gig , hard 500
حدود دو ماه خریدم . و تا اکتبر 2011 گارانتی داره قصد فروش دارم اطلاعات بیشتر پیام بدهید
اگر جای این پست اشتباست محل را برای ایجاد این پیام بگید تا بزارم
عزیزم چند میفروشی ؟ راستی چرا میخوای بفروشی؟نقل قول:
خلاف قوانین که هست شما جواب ها رو با پیام خصوصی بدین یا تو پروفایل خودتون بنویسیننقل قول:
نوشته شده توسط mhz66 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من یه لپ تاب مدل y560 دارم با کانفیگ
cori7,4 gig ram,vga 1 gig , hard 500
حدود دو ماه خریدم . و تا اکتبر 2011 گارانتی داره قصد فروش دارم اطلاعات بیشتر پیام بدهید
اگر جای این پست اشتباست محل را برای ایجاد این پیام بگید تا بزارم
با چه قیمتی می خواهین بفروشین ؟ و مهمتر اینکه چرا؟
با کدام گرانتی اینو خریدید؟
مشکلات (در صورت وجود )این مدل چیه؟
کدام شهر سکونت دارین؟
بچه ها این y560p هر کی سراغ داره کجا میفروشنش به من خبر بده
دوستان مشکل پرش پیکسل دارید شماها؟
سلام دوستان
امروز رفتم بازی crysis 2 رو دانلود کردم (البته نسخه بتا!) گفتم بزار ببینیم رو این دستگاه چیکار میکنه . قبلشم رفتم درایو گرافیکمو آپدیت کردم که یه حالی به 5730 داده باشم:27:
خلاصه نصبش کردم رفتم تو بازی ...:24:
بچه ها ترکونده بود!!! هرچی بازی تاحالا کردین بزارین یه طرف game play و گرافیک این بازی خداس:19:
دلم نیومد بازیش کنم یه 1 مرحله واسه تست گرافیک رفتم حالا صبر میکنم نسخه اصلی 2 فروردین بیاد
خداوکیلی این lenovo خیلی دمش جیز!!!
با رزولیشن high و تنظیمات hardcore ... بین 30 تا 45 تا فریم میداد...:18:
بازم دمش گرم!!!
دوستان من همه جارو زيرو رو كردم ولي اين مدل ديگه با گارانتي سازگار موجود نيست...يكي دوجا با گارنتي نا آشنا ميدادن..نظرتون چيه؟بگيرم همينو يا 2-3 هفته صبر كنم كه سازگار بياره دوباره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سازگار احتمالا بعد از عید دوباره میارهنقل قول:
اگه عجله نداری صبر کن
من توصیه میکنم با گارانتی سازگار بگیری
این خیلی فرق داره با این ؟
من بیشتر برای بازی کردن میخواهم.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1183
با همین قیمتنقل قول:
y560 core i5 پیشنهاد میشه
برای بازی مناسبتره
تو سایت های انلاین فروش که خود سازگار معرفی کرده فک کنم داشته باشننقل قول:
به نظر شما coer i5 y560 با قیمت 1110000 تومان نسبت به قیمت hp 4520s که 900000 تومان است و امکانات زیر رو داره می ارزه؟
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
لطفا دلیل 210000 تومان تفاوت قیمت رو بگید؟
و اینکه به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟
سلام به همگی . من آخرش خریدم.
core i5 460
4
640
5730
قیمت 1080
هنوز زیاد باهاش کار نکردم. ولی همه چیش خوبه.
نقل قول:
یک دلیلش ویندوزشونه
سلام من این لپ تاپ رو خریدم. هر کاری میکنم نمیتونم با بلوتوسش فایل بفرستم. دهنم سرویس شد این پیغامو میده : no services found . همه چیز هم درست نصب کردم و آپ کردم. قبلا هم لپ تاپ داشتم هیچگکدوم این مشکلو نداشتن قبلا
نقل قول:دوست عزیز مبارکتون باشه انشاا.. که فنش برات بچرخهنقل قول:
قیمتش که خیلی خوبه فک کنم از اشنا گرفتین؟.
از کدوم شهر و از کدوم گارانتی خریدین(فک کنم گارانتیش 1 ساله هست)؟
قسمت پشتی این مدل انتخابی شما چه شکلی هست؟(اگه میشه چندتا عکس بزارید)
در مورد اون مشکلتون هم باید بچه هایی که این مدل رو دارند بیان حل کنند ولی شما مطمئنید درایور بلوتوث نصب شده؟معمولا برای فرستادن فایل باید ابتدا یه سری تنضیمات نرم افزاری هم از قبل تنظیم شده باشد.
موفق باشید
سلام دوستان جچوری میشه درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کنم 5730 ati
نقل قول:
گارانتی سازگار تا تاریخ مارچ 2012
کرمانشاه.
مدل ساده و دقیقا بیه اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این شارژش خیلی باریکتره. با این که تو شکله فرق داره. به نظرتون انداختن>؟ البته پلمب بود خودم بازش کردم. ولی همین که سی پی یوش 460 بود خوشحالم کرد.
در آینده یه جند تا عکس 10 مگاپیکسل ازش میگیرم. الانم فقط یه بازی نصب کردم و خروجی دادم به تلویزیون و در حالت فول اچ دی خیلی روون بازی رو اجرا کرد (dead space 2 ) . اسپیکراش باس خوبی داره. و یه چیز دیگه هم اینکه قیافش خیلی خوشگلتر از عکسشه. تا الان راضیم. فقط شارژ باتریش خیلی کوتاهه! شبیه ایسره! کمتر از 2 ساعت
مشکل بلوتوثم حل شد! از گوشیم بود!!
windows rating ham inu baram zad :
processpr 6.9
ram 5.9
graphic 6.7
gaming graphic 6.7
hard 5.9
جالب اینه که cpu corei7 رو وینوز میزنه 7
مبارکت باشه عزیزنقل قول:
ایشالا یه عمر بهت حال بده...
منم core i7 همین مدل رو دارم البته مدل سفارشی
در ارتباط با شارژر این مدل باید بگم که مال منم شارژرش مثه همینه که تو عکسه
ولی core i5 این مدل شارژش یکم slim تره و مشکلی نداره از اون بابت خیال راحت ،اصله..
راستی یه لطفی بکن شما یه بازی مثلا call of duty black ops یا mafia 2 را رو این دستگاه اجرا کن با تنظیمات بالا!!
بعد از 20 دقیقه بازی یه عکس از screen برنامه HWMonitor بگیر تا دما cpu و gpu و motherboard و hdd دستگاه رو نشون بده
میخوام یه مقایسه ای با core i7 این مدل از نظر دما داشته باشم ...
ممنون میشم این لطفو بکنی...
بچه ها یه سری عکس از این مدل واستون میزارم
تا این مدل از نظر ظاهری هم کامل معرفی بشه
y560 از زاویه های مختلف
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
بررسی کامل نقاط مختلف y560
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
y560 از کناره ها :
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
از پشت :
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
از زیر : (دریچه های متعدد تعبیه شده در قسمت زیرین این مدل که کمک زیادی به کاهش دمای دستگاه میکنه)
باتری دستگاه:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
و در آخر لوازمی که در پک این دستگاه موجود است:
من بد از كلي كلنجار رفتن بالاخره تصميم گرفتم ريسك كنم و ASUS N53SV رو بگيرم
هرچه بادا باد
مزيت هاي N53SV نسبت به y560:
1- پردازنده فوق العاده قوي تر
2-گرافيك قويتر
3- ساپورت RAM تا 16GB
4- دارا بودن دو كارت گرافيك Nvidia 540M و Intel HD
5- دارابودن USB 3.0
6-دارا بودن BLuray
تنها برتري y560 نسبت به N53SV كه به بهش رسيدم خنك تر بودن اون هست
نظر شما چيه؟
بسیار ممنون دوست عزیزنقل قول:
میگم از پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوشگلتره تا از جلو
کاش میشد از همون اول موقع خرید باطری رو با یه باطری 9 یا 12 سلولی عوض کنیم.
کسی خبر از قیمت این دو باطری نداره؟
در ضمن من شنیدم y560 (البته من i5 منظورمه)و کلا لپتاپ داره گرون میشه حقیقت داره؟
به عنوان سوال اخر تو ایران چند رنگ(شکل ) از این مدل موجود هست؟(فک کنم یکیش همینه که عکساش موجود هست و یکی دیگه همون بقولا ارم کشور گوگوریو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غیر از اینا دیگه من ندیدم)
راستی دوست عزیز اون تستی که انجام داده بودین به چه صورت هست؟(تو کجای ویندوز باید بریم این قسمت رو فعال کنیم)دوستان هم اگه y560 دارن از سیستمشون تست بگیرن (مثل اون دوست خوبمون) و نتایج رو اینجا بزارن
مخصوصا i7
ممنون
مبارك باشه.به قول دوستمون فنش برات بچرخه.نقل قول:
خيلي خوب كاري كردي 460 گرفتي.مال من 450 هستش اما امتيازه ويندوز مال منم واسه سيپيو 6.9 هست
در مورد شارژتت نگران نباش واسه منم همين قدريه.اما در مورد شارژ من نزديك به 3 ساعتو 15 دقيقه در حالتي كه فيلم از تو هاردم ميديم نگه داشت
دوست عزیز انشاا.. که مبارکتون باشهنقل قول:
من همین 1 ساعت پیش رفیقم یه دونهjl n53 البته i5 گرفت.من از لحاظ ظاهر این مدل y560 رو خوشگلتر میدونم
صفحه کلید لینوو بهتر از n53 هست ولی n53در عوض کلید های نامبریک کنار رو داره.
اینکه نوشتین پردازنده فوق العاده قوی تر من قبول ندارم.اولا گیرن که پردازنده سالم باشه(که انشاا.. باشه)باز انچنان تفاوتی بین اینها نیست.شما خیلی گول این فناوری و پیشرفت و تبلیغات رو نخورید.من مطمئنم شما هیچوقت تفاوت بین این پردازنده را حس نخواهید کرد چون اصلا این تفاوت محسوس نیست.
بر طبق کدامین نظریه نوشتین که 540گرافیک از 5730 قوی تر است.این حرف شما مث این میمونه که بگین یکی که قدش 172 سانت هست از یکی که قدش 171.5 هست بلندتره که اصلا اینجا این بلندتری محسوس نخواهد بود در ضمن اگه اهل بازی کردن هستید ati بیشتر جواب میدهد.
نه من نماینده شرکت لینوو هستم و نه شما نماینده ایسوس و هیچ منفعتی هم در این زمینه به من و شما نمیرسد
من وشما دو تا خریدار هستیم که برای این پولی(که خون و دل بدست اورده ایم )می خواهیم بهترین نتیجه را بگیریم
اگه پردازنده ایسوس مشکل نداشت مطمئنم من اولین کسی میبودم که توی این تاپیک بهتون میگفتم برین این مدل ایسوس رو بگیرین ولی..همین امضای من گویای خیلی موارد هست
اگر که صبر ندارین (که احتمالا دارین)شرکت ایسوس مدل های جدید n53 رو با همین پردازنده سندی بریج (البته بدون مشکل)قراره روانه بازار کنه که تا بخواد به ما برسه کلی طول میکشه
در هر صورت هر چی که گرفتین انشاا.. فنش براتون خوب بچرخه
موفق باشین
اي بابانقل قول:
زدي تو ذوقمون كه داداش
كرك و پرمون ريخت!!!
اخه با گارانتي سازگار كلي سر و كله زدم
اولا كه دوسال گارانتي داره و چون من كارم طوريه كه ميدونم پدر سيستم رو در ميارم لذا مطمئن هستم كه اگه cpu مشكلي داشته باشه، در طي اين دوسال خودش رو نشون خواهد داد
در ضمن سازگار هم گفت كه ما فراخوان نميديم ولي اگه مشكلي طي اين دو سال پيش اومد حتما رفع خواهيم كرد
از اينا گذشته، خود اينتل اعلام كرده حداكثر 15درصد كاربران با اين مشكل مواجه خواهند شد
چهارما شايد بشه با اين روشي ي كه خود شما در امضاي خودتون قرار دارين يه كاري كرد!!!(البته اميدوارم)
[QUOTE=enrico128;5895282]بسیار ممنون دوست عزیز
میگم از پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوشگلتره تا از جلو
کاش میشد از همون اول موقع خرید باطری رو با یه باطری 9 یا 12 سلولی عوض کنیم.
کسی خبر از قیمت این دو باطری نداره؟
در ضمن من شنیدم y560 (البته من i5 منظورمه)و کلا لپتاپ داره گرون میشه حقیقت داره؟
به عنوان سوال اخر تو ایران چند رنگ(شکل ) از این مدل موجود هست؟(فک کنم یکیش همینه که عکساش موجود هست و یکی دیگه همون بقولا ارم کشور گوگوریو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غیر از اینا دیگه من ندیدم)
راستی دوست عزیز اون تستی که انجام داده بودین به چه صورت هست؟(تو کجای ویندوز باید بریم این قسمت رو فعال کنیم)دوستان هم اگه y560 دارن از سیستمشون تست بگیرن (مثل اون دوست خوبمون) و نتایج رو اینجا بزارن
مخصوصا i7
ممنون[/QUOTE
به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟البته y560 corei5 رو میگم.>؟؟
با سلام مال من به اشکال خورده لب تاب میخواستم برگردونم به روز اول حالا از این دکمه onekey rescue system که بالای دکمه روشن شدنه چه طوری استفاده بکنم اگه میشه یه کم توضیح بدین
نقل قول:
1- مدل i7 بگیر که پردازنده مساوی دارن . ( اونجوری قیماتش هم مساوی میشه)
2- گرافیکش 5 درصد قوی تره که اصلا برای شما به چشم نمیاد پس رو این مورد مانور نده
3- این مورد هم اصلا به چشمت نمیاد. 8 تا هم زیاده چه برسه به 16 تا.
4- مال من هم دو کارت گرافیک داره و یه کلید سوییچ داره که بین دوتاش سویچ میکنم. جالب اینه وقتی میزارم روی گرافیک اینتل باتری تا 3 ساعت و نیم دوام میاره. خیلی بارم ارزش داره این مورد.
5- این مورد خوبه ولی برتری جزیی حساب میشه
6- مدل i7 بلو ری هم داره
من جای شما باشم ایسوس نمیخرم چون کیبوردش ( مهمترین قسمت قضیه ) مشکل داره و خیلی سفته. من از نزدیک دیدمش زیاد قیافه جالبی نداره و یه کم هم سنگین تره. لنوو ظاهر شیک تری هم داره و اسپیکراش خیلی خوبه. بی صر و صدا و خنک تره یه دکمه back داره که اگه بزنی به راحتی برمیگرده به حالت کارخونه.
دوستان من رفتم اینو سفارش دادم
نظرتون در مورد ویندوز روش چیه ؟کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1122
آخه 64 یکم سخته باهاش کنار اومدن.نگه دارم ویندوزو ؟ چرا ؟
ویندوز اورجینال 64 بیتی میخوای پاک کنی؟؟!نقل قول:
حدود 100 ت از پولی که واسه این مدل میدی به خاطر همین ویندوز اورجینالشه!!!!
اعضای سایت کسی نبود به ما یاد بده با استفاده از cd هاس ریکاوریش که موقع خریدن دادان چه چوری به روز اولش ببرم اگه کسی بلد نیست بگه شاید یه نفر بیاد و به ما کمک کنه خیلی گیرم
داداش بالای دکمه روشن خاموش کردن سیستم . یه دکمخ کوچیک هست .و اونو فشار بده . خودش راهنماییت میکنه چطوری از همونحا سیستم رو برگردونی...... نیازی به cd هم نیست .
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
سلام داداش. میگم درسته که 100 تومنپولشه اما از نظر امکانات و سرعت به پای نسخه ultimate نمیرسه . به تازگی هم که سرویس پگ 1 اومده..... بنظرم دوستان از ویندوز اصلشون یه بکاپ بگیرن و ویندوزی رو که میخوان بریزن.:10:نقل قول: