آپاچی 160 که ارزش خریدن نداره.نقل قول:
135 رو با 180 نمیشه مقایسه کرد.با این فاصله قیمت معلومه کدوم سرتره.
اگه هزینش براتون مهم نیست آپاچی 180 بهترین گزینست
Printable View
آپاچی 160 که ارزش خریدن نداره.نقل قول:
135 رو با 180 نمیشه مقایسه کرد.با این فاصله قیمت معلومه کدوم سرتره.
اگه هزینش براتون مهم نیست آپاچی 180 بهترین گزینست
شما نوشته های منو دقیق نمیخونیدها !!!!نقل قول:
من منظورم اینه که مهمترین فاکتور توی خرید قیمت هستش .
مثلا نمیشه یه موتور 2.400 تومنی رو با یه موتور 1.700 ایی مقایسه کرد . 700 هزارتومن در خرید موتورسیکلت رقم قابل توجه اییه .
مقایسه برای موتور های هم قیمت یا با اختلاف قیمتی کم هستش .
هر دو موتور کیفیتشون خوبه و در یه حده ..... وقتی شما مشکل مالی نداری و بودجتون آزاده برو یه 180 مدل90 بخر .
وقتی شما پول دارید این مقایستون بیهودست .... جفتشون هندین و کیفیتشون در یه حده ، اونی هم که حجمش بالاتره خوب بهتره (هر چی پول بدی آش میخوری)
ولی خوب بخوای 160 بخری اونجا دیگه 180 هم مطرح میشه که ببینی یه کم بیشتر بدی و اونو بخری .
منم همین جوری بودم دیدم هی بخوای بگی یه 200 تومن بزارم روش این بخرم یا 150 تومن دیگه بزارم اون یکی رو بخرم و هی بری بالا بری بالا یه دفعه میرسی به پالس220
منم مشکل مالی نداشتم منتها چون نمیخواستم زیاد برا موتور هزینه کنم اینو خریدم .
من اول میخواستم طرح ویو بخرم .... دیدم همشون چینی آشغالن و خوبشون که رادیسونه حدود 1100 پولشه گفتم میرم 135 پالس رو میخرم که هم کیفیتش خوبه هم جدیده و زیاد نشده و هم تکنولوژی بالا و جدیدی داره و هم کم مصرف و فوق العاده زیبا تر .
سلام شرمنده من زیاد از موتور سرم نمیشه واسه دوستم میخواستم یه پرسشی کرده باشم
1.800 تومن دارهم میخواد یه موتور تریل بگیره نمیدونه چی بگیره چون ما تو شهر کوچیکی هستیم دوروبرمون همش احسان و روان چندتا خارجی پیدا کردیم یکیش سوزکی بود دقیق مدل رو نمیدونم میخواستم ببینم بین ایرانی ها کدوم خوبتره و با این قیمت چی بگیرم بهتره
با سپاس
با این قیمت میتونید موتور سیکلت های روان خریداری کنین کیفیت قابل قبول تری دارند نسبت احسان و.....نقل قول:
لطفا اساتيد قيمت بدين
دايچي 89 يكسال بيمه مشكي 4000 تا كاركرد چند مي ارزه ؟ 250 سي سي
در ضمن صفرش چنده؟
سلام یه موتور هم به من معرفی کنید
دیگه از پیاده روی و بدو بدو و اتوبوس خسته شدم :دی
میخاستم ماشین بخرم پولم کمه
500 ت
ظاهر زیبا
ایمنی
صفر
عکسش رو هم بزارین
با 500 تومن:31: هیچ گزینه ای که زیبا باشه ایمنی داشته باشه و صفر هم باشه نداریم .
با این سه تا شرایطی که شما میخوای داشته باشه حداقل حداقل باید حدود900 داشته باشی .
همین طرح هوندا ها (CG125 های چینی) که نه زیبایی و نه ایمنی داره و نه کیفیت : اگه صفرشو بخوای باید حداقل حداقل 650 داشته باشی .(تازه باید بری دنبال مارکهای جدید و من درآوردیش)
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
این دایچی اصلا موتور جالبی نیست و فقط قیافه داره (به نظر من پولتو حروم نکن و از فکرش بیابیرون)نقل قول:
هر چی کارکردش بره بالاتر لش تر میشه و لرزش پیدا میکنه و . . . مشتریشم بعدا نیست و به دردسر میفتی.
با اون موتور 250 سی سیش حداکثر 100 تا هم نمیره .
با سلام خدمت اساتید فن در مورد موتور کبیر 150 سی سی چی می دونید آیا موتور خوبی است نسبت به قیمتش می گن گارانتی داره (900تومان)/ البته 200 سی سی آنرا شرکت تیزرو تولید کرده با قیمت حدود 1380 که خیلی گرون به نظر می رسه شرکت های دیگری مثل پیشرو و پرند برای شرکت کاریزان و ... مشابهش را به بازار داده اند می خواستم ضمن اوضاع کیفی و مشابهین آن آیا پیشنهاد بهتری را دارید؟ باتشکرکد:http://www.kabirmotor.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://kabirmotor.com/galpicshow.asp?id=67
رفقا سلام
تو حداقل این دو صفحه آخر دریغ از یک اشاره به اطلاعات فنی !
موتورسیکلتها اطلاعات فنی دارند و حتی سیب زمینی هم این روزها اطلاعات فنی داره . از بکار بردن خیراتی اصطلاحات غلو آمیز مثل " فکرشو نکن" ، "تکنولوژی بالا" ، "لَش" ، ... استفاده نکنید .
اگرم اطلاعات فنی ندارید الزامی به مشاوره نیست . روش این انجمن با فرومهای دیگه ایرانی متفاوته
ممنون از همکاری شما
من بالاخره یه پیشرو 135 بدون کلاچ گرفتم
هیچی از موتور نمیدونم
حتی دوچرخه سواری هم بلد نیستم
باید برای روز اول و دوم چیکار کرد؟
باتری رو دادم آب اسید ریختن بلد نیستم وصلش کنم...
روغن موتور و ترمز باید عوض بشن؟ چطوریه؟ میتونم؟؟؟
و در نهایت اینکه پیشرو135 موتور چطوریه؟
سلام دوستان
می بخشید دارم می پرسم و شاید اگر بیشتر جستجو می کردم به جواب می رسیدم
من تازه می خوام وارد دنیای موتور سیکلت بشم و چیزی نمی دونم یه موتور 125 یا 150 سی سی می خوام زیر 1 ملیون و مهمترین فاکتورم
کم صدا بودن و
کم خرج بودن و
مقاوم و محکم بودن
و همین طور ایمنیشه
قیافه اش هم چندان اهمیتی نداره
فکر می کنم این cg ها مناسب باشه اما شرکت های سازنده رو نمی شناسم
می خوام باهاش توی شهر تردد کنم و گاهی 5 شنبه جمعه ها ممکنه بیرون از شهر توی جاده های خاکی هم ازش استفاده کنم ولی نمی خوام باهاش کوه برم
اگر گزینه ای با این قیمت من دارید لطفات بفرمایید
ممنون می شم جواب بدید
شما همچین میگی از این اصطلاحات استفاده نکنید که انگار ما چی گفتیم .نقل قول:
"فکرشو نکن " مثلا چه ایرادی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما که اطلاعات داری چنتا پست بزار ما هم بهره مند بشیم .
از این اصطلاحات هم برای رسوندن منظور و فهم مطلب استفاده شده وگرنه گذاشتن اطلاعات فنی موتور که کارش یه copy و paste هستش و هر کسی میتونه پیداش کنه.
اینجا هم یه جو دوستانه و صمیمی هستش و فکر نمیکنم این جور حرف زدن شما هم درست باشه.
سلامنقل قول:
اول از همه که کامنت بنده کلّی بود و نه بشخص شما
جو اینجا علمی هست تا دوستانه و خیابانی
اگر می تونید اطلاعاتی کپی/پیست کنید با ذکر منبع معتبر و نه از فروم ، لطفا انجام بدید و مفیده و استقبال می کنیم . بنده هم اگر از چیزی اطلاعی نداشته باشم کامنت نمی ذارم .
نظر ندادن بهتر از نظر بَد دادن هست
موتورسیکلت وسیله نقلیه است و نمی شه با حدس و تصور در موردش نظر داد مضافا بر اینکه اطلاعات عمومی داخلی ما برای این وسیله قلیله . بنده مسئولیت دارم نسبت به اطلاعات نادرست واکنش نشون بدم .
لطفا از این کامنت نقل قول نگیرید . از صبر و همکاری کاربران متشکرم
ممنون میشه مشخص بگید چی بخرهنقل قول:
واسه خودم هم میخواستم یکی بگیرم حدود 700 تومنی دارم یه روان دیدم تو فروشگاه شهرمون مشکی وزرد واقعا قشنگ بود یارو میگفت 200 سی سی بود و دونفر اونو دیدن از تعریفی کردند که نگو در کل خوبه بتونم قسطی بیارم اگه قسطی بیارم معمولا چند درصد روش میزارن
سلامنقل قول:
مبارکه و لطفا ایمن بران
بهتر بود تو تاپیک گفتگو آزاد سرچی می کردید . سووال تازه ای نیست .
یک تاپیک زدم برای این بحث تا بهتر بشه دنبالش کرد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6202173#post6202173
می شه لطفا جواب منم بدید؟نقل قول:
قیمت این موتور سیکلت بستگی به جای که هستید متفاوته ولی حدودنقل قول:
1.800 اگر هم بخواهید قسطی بردارید بستگی به قراردادی که بین خودتون وفروشنده میبندید داره
با بودجه شما میتونید از موتور125cc وطنی خریداری کنین
موفق باشید:11:
یعنی باید دلمو به دوچرخه خوش کنم؟ :31:نقل قول:
با 500 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ گزینه ای که زیبا باشه ایمنی داشته باشه و صفر هم باشه نداریم .
خدا به خیر کنه
ماشین» موتور» دوچرخه
گزینه های بعدی : فرغون ، گاری ، اسب و.... :27:
تازه اگه گاری بگیرم باید برم هندوانه و سبزی خوردن بفروشم تا بتونم پول موتور رو دربیارم :31:
ولی خارج از شوخی اگه کسی پیشنهاد خوبی داره بهم بگه ، پست قبلیم تو صفه قبله...
حالا پونصدی گیر نمیاد 600 بگین
سلامنقل قول:
سلام دوستان
می بخشید دارم می پرسم و شاید اگر بیشتر جستجو می کردم به جواب می رسیدم
من تازه می خوام وارد دنیای موتور سیکلت بشم و چیزی نمی دونم یه موتور 125 یا 150 سی سی می خوام زیر 1 ملیون و مهمترین فاکتورم
کم صدا بودن و
کم خرج بودن و
مقاوم و محکم بودن
و همین طور ایمنیشه
قیافه اش هم چندان اهمیتی نداره
فکر می کنم این cg ها مناسب باشه اما شرکت های سازنده رو نمی شناسم
می خوام باهاش توی شهر تردد کنم و گاهی 5 شنبه جمعه ها ممکنه بیرون از شهر توی جاده های خاکی هم ازش استفاده کنم ولی نمی خوام باهاش کوه برم
اگر گزینه ای با این قیمت من دارید لطفات بفرمایید
ممنون می شم جواب بدید
مشخصا دو گزینه ی واضح و شاخص پیش روی شماست :
1- 125 های چینی - وطنی خودمون ( موسوم به طرح هوندا)
2- موتورسیکلت های کاب ( در ایران موسوم به "طرح ویو")
البته یکی ازمهمترین فاکتورهایی که مد نظرتون هست با عنوان "ایمنی[ بالا]" ، به قول جناب پیرمرد : "نداریم":31:
امنیت موتورسیکلت تا حدی ( به نظر من تاحد زیادی) تابعی از رفتار ها و مهارت رانندگی شماست ، و اینکه چقدر برای سلامتی و جان خودتون ارزش قائل هستید .
شخصا 125 رو به طرح ویو ترجیح میدم ، دلایلم هم عبارتند از :( با مقایسه ی این دو نوع)
- هزینه ی نگهداری بسیار کمتر ( شامل متعلقات بدنه )
- وفور لوازم یدکی و تنوع مرغوبیت اونها ( مرغوب ترین در بین نامرغوبها )
- توان و قدرت بیشتر در مقایسه با کاب ها
- حجم باک بیشتر
البته اکثریت "طرح ویو ها" مزیت هایی به اکثریت 125 ها دارند ، استارت و دیسک ، که در برخی از 125 ها این دو مورد هم یافت میشه /
موفق باشید /
با سلام مجدد کسی نیست لطف کنه جواب ما را بده باید از کی مشاوره بگیریم؟؟؟
نقل قول:
سلام خدمت اساتید فن در مورد موتور کبیر 150 سی سی چی می دونید آیا موتور خوبی است نسبت به قیمتش می گن گارانتی داره (قیمت حدود 900تومان)کد:
/ البته 200 سی سی آنرا شرکت تیزرو تولید کرده با قیمت حدود 1380 که خیلی گرون به نظر می رسه شرکت های دیگری مثل پیشرو و پرند برای شرکت کاریزان و ... مشابهش را به بازار داده اند می خواستم ضمن اوضاع کیفی و مشابهین آن آیا پیشنهاد بهتری را دارید؟ باتشکرکد: http://kabirmotor.com/galpicshow.asp?id=67
سلام/نقل قول:
در مورد موتور کبیر 150 سی سی چی می دونید آیا موتور خوبی است نسبت به قیمتش می گن گارانتی داره (قیمت حدود 900تومان)
در مورد جزئیات این نوع موتور شخصا اطلاعات چندانی ندارم اما کلیاتی رو بد نیست عرض کنم :
این موتور تولیدی شرکت کبیر هست ، امیدوارم اشتباه گرفته نشه با شرکت تولیدی کویرموتور ( به علت تشابه اسمی) ، چون همونطور که احتمالا مستحضر هستید کویر موتور جزو شرکت هایی هست که محصولاتش از لحاظ کیفی وضعیت نسبتا قابل قبولی رو در بازار ایران دارند نسبت به سایر نمونه ها /+
برای موتور سیکلت فوق از روی تصویر میشه دیتاهایی ارائه داد : ترمز دیسکی چرخ جلو و تعبیه ی سیستم راه اندازی الکتریکی ( استارت) /
در کل چیز خیلی متفاوتی نسبت به 125 های وطنی نمیبینم که بگم wow نوآوری ای انجام شده و با محصول منحصر به فردی روبه رو هستیم ، با اگزوز مشابه CDI و کمک فنر های ارتقا یافته به نسبت 125 های وطنی .
چراغ استپ عقب هم بیشتر به کپی ناشیانه ای از استپ باجاج اونجر میمونه تا طرحی نو ، به خصوص با اون ترکبند ناموزون با ترکیب و طراحی / به نظرم این موتورسرگردان هست بین چیزی که هست ( اصالتا 125 ) و چیزی که میخواد باشه ( یعنی کار و طرح جدید ) /
چراغ جلو هم که تکرار CG125 های قدیمی هست ،
می بخشید که این پست حالت نقد داشت بیشتر تا ارائه ی دیتای فنی و مفید /
ممنون برادرم یه تلاش مدل 80 داره:31: از اینها بهتره از خودش تمیزتره ولی دلم فقط تریل رو میکشه شاید باور نکنید تو این 10 سال یا 11 فقط چندبار موتورش رو بردم بیرون از تریل خیلی خیلی خوشم میاد ولی حیف زیاد هم موتور بلد نیستم خودش گفته اگه میخوای بخری حداقل دو سه هفته ای با موتورش تمرین کنم حالا اگه قسطی خرید کنم چند درصد روش میزارننقل قول:
با سپاس از راهنمای تون
در بین این 125 ها یا حالا 150 هایی که به بودجه زیر 1 میلیون من بخوره چه چه چیزی و کار کدوم یکی از این شرکت ها رو بیشتر توصیه می کنید(به قول خودتون توی بد ها کدوم یکی بهترن)نقل قول:
البته می بخشید چون من واقعا هیچی از موتور بجز روندنش نمی دونم
ممنونم
سلام به همهنقل قول:
اینو دیدم گزینه ماسبی بود (گرچه یه ذره گرونه برا من)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر چیز مناسب تری با قیمت کمتر سراغ دارید لطفا بفرمایید
اینم دیدم ولی قیمتش رو نتونستم در بیارم
یاماها YBX 125
YBX بد نیست، فقط از این لحاظ میگم که ایران دوچرخ تولید میکنه و خودم Arshia 125 دارم که تولید ایران دوچرخه و خوب برام رفته. قیمت YBX هم 1.300 هست.نقل قول:
قیمت V6 رو توی اینترنت حدود 1.200 پیدا کردم یعنی ybx 100 تومن گرونتره؟
اگر اینطوره بیخیال جفتش دوستان می تونید موتوری (مدل و شرکت سازنده و قیمت) که یه 200 تومنی ارزونتر باشه؟
ممنون می شم
سلام دوستان .
من به يه موتور 150 نيازمندم ، فرقي نميكنه 125 هم باشه مشكلي نيست .. تيپش از اون مدل جديد ها كه ( نميدونم چي ميگن ، مثل همون مدل هاي خارجي ) ميگن ميخوام ... فقط ميخوام كارام رو باهاش راست و ريست كنم ، چيزه زيادي نمي خوام .
چه مدلي رو برام پيشنهاد ميكنيد؟ بنده اصلا در مورد موتور ها اطلاعاتي ندارم .. و قيمت هم اگه 500 اينا باشه خوبه .
ممنون .
خب کاملا مشخصه که اصلا در مورد موتورها اطلاعی ندارید.نقل قول:
با 500 تومن حتی یه هوندا 125 چینی هم نمیتونید بخرید. حداقل قیمت موتور 125 صفر از 650 هست.
این مدل جدیدها و خارجیها که میگید و اسمهای خیلی قشنگی دارن مثل پیشرو و .... فقط کپی کاری هستند و به نظر من بهتره سوار موتور گازی بشید و توی خیابون گاز بدید و پولتون رو دسته دسته بریزید وسط خیابون ولی اونا رو نخرید.:2:
همونطوري كه گفتم اصلا در مورد موتور سيكلت اطلاعي ندارم ...نقل قول:
خب کاملا مشخصه که اصلا در مورد موتورها اطلاعی ندارید.
با 500 تومن حتی یه هوندا 125 چینی هم نمیتونید بخرید. حداقل قیمت موتور 125 صفر از 650 هست.
این مدل جدیدها و خارجیها که میگید و اسمهای خیلی قشنگی دارن مثل پیشرو و .... فقط کپی کاری هستند و به نظر من بهتره سوار موتور گازی بشید و توی خیابون گاز بدید و پولتون رو دسته دسته بریزید وسط خیابون ولی اونا رو نخرید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلي نيست تا 1 مليون هم ميتونم بدم ........ موتور گازي به كار من نمياد .. بنده فقط ميخوام با موتور برم به دانشگاه و باقي كارام رو توي شهر انجام بدم ... (ماشين اصلا حال نميده )
شما چه موتوري رو پيشنهاد ميكنيد؟ 1.200 و 1.300 يا 1.5 مليون هم بود مشكلي نيست .. فقط ميخوام راحت باشيم باهاش نه اينكه برام دردسر بشه .
ممنون .
سلام
اگر پست های دوستان رو بگردی به جواب خواهی رسید
2 تا انتخاب داری
یا یه موتور خیابانی مثل همه cg 125 ها یا 150 هابه عبارتی 70 در صد موتور هایی که می بینی
یا یه موتور شهری مثل ویو یا طرح ویو
برداشتی که من از حرفای دوستان کرده ام اینه که موتورهای خیابانی برای خرید بهترند و خودمم دنبال یکی از اینها هستم
از این بین محصولات ایران دوچرخ یا موتور سازی فارس کیفیت مناسبی دارند (طبق حرفای دوستان اینطور برداشت کردم)
و الان خودم دارم در مورد ارشیا 125 ایران دوچرخ تحقیق می کنم
دوستان گرامی
یک قانون به کامنت اول این تاپیک افزوده شد . زحمت بکشید و لطفا مطالعه کنید .
میخوام یه موتور مزایده ای بخرم یکیو دادن بهم 120 تومن پلاک و.. هیچی نداره فقط واسه تمرین میخوام بخرم پرسیدم میگفتن دزدی نیست چون عادت ندارم مال دزدی بخرم فقط برای این پرسیدم فرقشون با این موتور ها چیه اینقدر اروزونن فقط مدارکه؟؟
120 تومن برای تمرین؟نقل قول:
نمیصرفه به نظر من ، هم از نظر قیمت و هم از نظر ریسکش که یهو نگیرنت و دیگه اینکه شنیدم مراجع شرعی بودن معامله رو رد کردند که این مورد آخری رو نمیدونم برات مهمه یا نه.
مهارت روندن موتور یعنی اینکه یادبگیری چطور موتور رو راه بندازی و توقف کنی فقط نیم ساعت کار داره و مهارت های اصلی موتورسواری توی خیابونه که برای هرکسی میتونه 6 ماه تا 1 سال طول بکشه تا کاملا ماهر بشه.
به نظر من هر موتوری که تصمیم داری داشته باشی رو بگیر و با همون تمرین کن.
سلامنقل قول:
چه موتورسیکلتی ؟ صرفا "موتور" ؟!
اگر منظور شما سی.جی 125 باشه که بیش از حد گرونه . موتورسیکلتی که مدارک نداره حکم اوراقی رو داره . یعنی می تونید از قطعاتش بعنوان یدک استفاده کنید . برای تمرین می تونید در ایام هفته بعد از ساعات آزمون گرفتن به مرکز آزمون گواهینامه شهرتون مراجعه کنید . احتمالا در قبال مبلغ کمی می تونید تست بگیرید .
خب البته مضحکه ! ولی چاره ای نیست . یا می تونید از بازیهای شبیه ساز راندن موتور استفاده کنید که ارزونتر و ایمن تر هستند از روش شما . مراحل حرفه ای و تخصصی هم دارند - اسماشو یادم نیست الان -
در نهایت از دوستانتون بخواهید که موتورهاشون رو بشما کرایه بدن که البته کار خطرناکیست . چون مسئولیت اینکار برعهده شما و ایشونه و در صورت تصادف احتمالی بمشکل برمی خورید .
سلام.
دوستان به نظرتون این ارزش خریدن داره؟
هيوسانگ250
800 تومن.
یا اینکه تو این رنج قیمت با همین استیل مدل دیگه ای مدنظر دارید؟
هیوسانگ 250 با این قیمت:18: فکر میکنم دارید اشتباه میکنید
سلام
موتور سیکلت کبیران 125 شرکت پیشرو چطور موتوریه و قیمتش نو اون الان توی بازار چنده؟
اوه اشتباه خوندمنقل قول:
یه 0 رو در نظر نگرفتم
این هم ادرس سایتش معذرت میخوام
کد:http://www.bazarmotor.com/index.php?cPath=21_96
اقا یه کی از این موتور گنده ها حدود 1 تومن نیست؟
مدل های پرواز تو بازار قیمتشون چقدر بود.
الان مشلبه اون ها چی تو بازار است؟
پارس 200 ، احسان 200 ، پیشرو پارسنقل قول: