رو زمین که نمیفته. رو هوا هس که خودتون میرین میگیرینش... اولیش زرده. بعدش سبز و بعدشم بنفش...نقل قول:
اصلا مگه تو چپتر 9 گیر نکردین؟
Printable View
رو زمین که نمیفته. رو هوا هس که خودتون میرین میگیرینش... اولیش زرده. بعدش سبز و بعدشم بنفش...نقل قول:
اصلا مگه تو چپتر 9 گیر نکردین؟
آقا میشه یه کم در مورد این بازی یه توضیح مختصری بدید ؟؟؟!!! کلا چه سبکیه ؟؟؟؟؟ واقعا جذابه این بازی ؟؟؟؟؟ راحت میشه بازی کرد ؟؟؟؟؟ با چه بازیی میشه مقایسه کرد ؟؟؟؟؟؟ اگه بازیه ردیفیه ما هم بریم بگیریم ؟؟؟!! فکر نکنم تا حالا مثل این بازی رو بازی کرده باشم !!!
اون همه مطلب و توضیح تو پست اول تاپیک برای شما و امثال شما قرار گرفته شده دیگه عزیز :46:نقل قول:
فهمیدم فقط یه سوال دیگه , چرا ویلی دشمنمون شد؟نقل قول:
این بخش جریانش چی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جاش که آسونه. گوشه سمت راست بالا روی دیوار یک پورتال بساز و برو اون بالا ، بعدش روی سکو سمت چپ یکی دیگه بساز ، یکی هم روی زمین. ، بعدش بپر پایین تا پرتاب شی.نقل قول:
از مدت ها پیش روشن شده بود که یک محتوای دانلود شدنی برای پرتال 2 عرضه خواهد شد، تنها زمان آن اعلام نشده بود.
حالا شرکت سازنده ی این بازی، والو که در کارنامه اش بازی های خوش ساختی همانند نیمه جان1 و 2 دیده می شود، اعلام کرده که در محتوای دانلود شدنی شماره ی 1 برای بازی پرتال2، حفره های تازه وجود خواهند داشت و همچنین بازی کنندگان باید با درجه ی سختی تازه ای سر و کله بزنند که بسیار چالش برانگیز خواهد بود.
گفته می شود این محتوای دانلود شدنی، برای تابستان آماده خواهد شد؛ آن هم برای سه پلت فرم PC، ایکس باکس360 و پلی استیشن3.
نکته ی جالب این است که این محتوا، نه تنها برای PC، بلکه برای دو پلت فرم دیگر هم رایگان خواهد بود.:8:
+
واقعا دمه والو گرم :40::31:
منبع:
[HTML]http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3416[/HTML]
اینا که مشخص ولی مسیر خروج کجاست کدوم سمت باید برم ؟ اون در جلو تو تصویر برای خروج ؟نقل قول:
این جاش که آسونه. گوشه سمت راست بالا روی دیوار یک پورتال بساز و برو اون بالا ، بعدش روی سکو سمت چپ یکی دیگه بساز ، یکی هم روی زمین. ، بعدش بپر پایین تا پرتاب شی.
دقیقا اینجا که هستی پشت سرت آرم لودینگه که وسطش خالیه؟؟نقل قول:
باید بری بالای بالا بعدش یه سکو هست که موربه یه پورتال اونجا درست کن و یکی هم روی زمین
از بالا بپر تا از دیوار موربه پرت شی و از دایره رد شی تا برسی به خروج
دیوار موربه هم درست سمت راستته(تو عکس)
حذف شود ................................
دوستان من این قسمت حدود 10 دقیقه سروکله زدم !! اما نفهمیدم باید دیگه کجا پرتال ایجاد کنم !! زوم هم میکنم اینور اونور نگاه کردم !! اما جایی برای شلیک پیدا نکردم و اعصابم خورد شد زدم اومدم از بازی بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا دوست ندارم یه بار دیگه اینجا سر درد بگیرم !
ممنون میشم دوستانی که یادشونه یه توضیحی بدن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
و مورد دوم اینکه تو این قسمت (قبل و بعدش) :
خلاصه ی دیالوگ هارو بگید که چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زبانم زیاد خوب نیست ! خوب متوجه بعضی دیالوگ ها نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم بگید قضیه از چه قرار بود ؟! مخصوصا اون اخرش که گلادوس یه چیزایی گفت به به ویتلی و من بعدش با چند تا ضربه پرتاب شدم پایین .
+
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چطوری subtitle (زیرنویسشو) فعال کردی؟
برو تو option بعد audio بعد closed captioning و بذار روی subtitles onlyنقل قول:
نقل قول:
این تصویر پایینیه مربوط به کجا هست؟ یادم نمیاد اصلا. اگه یادم میومد می گفتم.
اون تصویر اول هم برو عقب. پشت ستون. داره از 1 جایی ژله سفید می ریزه. یک پورتال بساز بعدش یکی دیگه کنارش تا قشنگ دیواره های سفید شن. حالا از توی توری یک پوتال اونورشو که سفید کردی بساز ، بعدش یکی روی زمین. حالا از توی زمین برو توی پورتال تا از اون ورش در بیای.
این قسمت به نظرم سخت ترین قسمتش بود.. نزدیک نیم ساعت منو علاف خودش کرده بود.
نقل قول:
:18:
مبین جان من کاملا دقت کردم به محیط اطراف !! اما هیج جاییکه ازش ژله !! بیاد بیرون ندیدم !:eh:مطمئنی همین جاست ؟!
من یادمه که این جوری رفتم
اول یه پرت دادم به۱(تو عکس) بد از اونجا یه پرت دادم به۲(تو عکس) پشت اون اهنها ۱ دیوار سفید هست که میشه پرت داد!
شما هنوز به کارخانه ژله نرسیدی:31:
در کلّ بازیش خیلی قشنگه
بهترین بازی فکری هست که تو عمرم کردم
آهان :دی اشتباه کردم :دی ببخشید :ی این جا اصلا یادم نمیادا!
می بینی! داریم پیر میشیم! دیگه الزایمر کم کم می گیریم.
:hmm:دوست عزیز من از اونور اومدم رسیدم اینجا . حالا برگردم سر جام !؟:eh:نقل قول:
:31:نقل قول:
.
.
نخواستیم :31: خودم یه کاریش میکنم :22:فقط دوستانی که میدونن اونجا (عکس دوم) چه دیالوگ هایی ردو بدل شد . ممنون میشم خلاصشو بگن !!:mellow:
خب پسر با یه عکس که آدم متوجه نمیشه.یه کم بچرخ و عکسهای دیگه بذار از همین محیط اونموقع میشه کمک کرد
دزسته
یه کم محیطو بیشتر نشون بده تا بشه دقیق تر کمک کرد
نیما و امید راست می گن . با یک عکس که نمیشه. یکم بچرخ بعدش عکس بگیر :دی
پس عکسا چی شد؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنون دوستان . اون قسمتو رد کردم !! یکم منحرف کننده بود :27:نقل قول:
.
.
.
تا به اینجای کار فک میکنم این شاهکار چندین برابر از شماره 1 قوی تر و عالی تر شده !! احساس میکنم بازی 2 تا شده !! از مراحلی که ژله بازار راه میفته :31:انگار اصلا یه بازیه جدید رو شروع کردی !! در کل والو واقعا میتونست یه بازی قدرتمند با همون کادر فنی tag با همون سبک و گیم پلی منتها پیشرفته تر و جوری که یه بازیه کامخل با گرافیک روز باشه تولید کنه !! اما هر دو تارو اورد تو یه بازی . این دیگه شده سوپر شاهکار :31:دوست ندارم اصلا تموم شه :40:
درست مانند گوردون فریمن در بازی "نیمه جان"، Chell هم در پورتال 2 ساکت است و ظاهرا Valve این کار را عمدا انجام می دهد. "Erik wolpaw" نویسنده پورتال اخیرا در مصاحبه ای گفت: "ما همیشه فرض می کردیم که Chell بلد است حرف بزند اما لج کرده است و وانمود می کند که لال است، می دانید که این روباتها کلا شخصیت اعصاب خرد کنی دارند."
بعضی طرفداران دوست داشتند که Chell حداقل یک کلمه ای به زبان آورد اما E.wolpaw معتقد است که این سکوت به جو کمدی بازی می افزاید و اتفاقا خیلی از بازیکنان سکوت گوردون فریمنی را دوست دارند. اشاره های کوچکی به شخصیت Chell در طول بازی وجود دارد اما نمی توان واقعا گفت او کیست و چرا GlaDos اینقدر او را اذیت می کند. شاید اگر روزی پورتال 3 ساخته شود، بفهمیم داستان واقعا چیست.
:17:
منبع:
[HTML]http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3431[/HTML]
یکی از دلایلی که برای حرف نزدن گوردون در سری Half-Life گفته شده این بوده که سازندگان می خواستند به پلیر این گونه القا کنند که او خود گوردونه و در کنارش هم از دید اول شخص استفاده کردن که تاکید بیشتری روی باورپذیری شخصیت گوردون و اینکه شما کاملا احساس گوردون بودن بهتون دست بده...نقل قول:
البته شرطش اینه که دیگه جوگیر نشید : دی
یه مورد دیگه هم که در این مورد گفته شده اینه که اگه GCF-Game Cache File را باز کنید در یکی از فایل های صوتی با صدای HEV suit گفته میشه که "Voice System Deactivated"
همه اینا بهونس :31:
هیچی جای یه شخصیت صداگذاری شده رو نمیگیره
آره مشخصه کی داره بهونه می گیره :دینقل قول:
همه اینا بهونس :دی
هیچی جای یه شخصیت صداگذاری شده رو نمیگیره
جالبه همین شخصیت که حرف نمی زنه با این وجود خیلی محبوبیه و بازیش هم از اون محبوب تر! :دی
در کل از این مطالب بذارین خوبه تا بهترین بازی امسال تا به الان تاپیکش پر بار تر و فنی تر باشه
دوستان این مرحله عجیب غریب هر کاری میکنم اون روبات نارنجی نمیتونم بگیرم
باید از این ژله نارنجیها تو مسیرش درست کنی .حالا یه پورتال رو کف زمین درست زیر رباطه یکی هم پشت سرت که بخوای دورخیز کنی و سرعت بگیرینقل قول:
نقل قول:نقل قول:محتوای مخفی: پایان بخش پنجم
آقا من بازیم save نداره چه کنم!!
لابد عوضش autosave داره
یعنی این که وقتی بازی رو شروع می کنم باید از اول مرحله ها رو برم!!
پس یه سری به تاپیک رفع مشکلاتش بزنید
فکر کنم قبلا اونجا رفتید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=482436
آقا من اینجای بازی گیر کردم
دور تا دورمو یک دفعه دیوار میگیره
3 تا هم روبات داره تو اینجا
یکی کمک کنه لطفا
اون رو به رو سمت راست یه پرتال ایجاد میکنین. پشت یکی از شکافها هم امکان ایجاد پرتال رو دارین. رو به رو دست چپ میشه تو این عکس...نقل قول:
پیدا کردمنقل قول:
ایول ... مرسی دوست من
آقا اینجام گیر کردم
بعد از اینکه اون روباترو از جای مخصوصش بر میدارم منفجر میشه
بعد این روباته که همش باهامه یه چیزی میگه
میگه برو به ........ نمیفهمم چی میگه
راهنمایی لطفا :)))
باید بری بیرون محوطه و اونجا که رباطهای سوخته رو میندازه دور رو هوا یکیشونو بگیری و بذاری درست رو همین دایره که تو عکسهنقل قول:
میشه یکی داستانه این بازیو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/