برا من امروز ایمیل برا تسویه حساب این دوره اومده
یه چند روزی وقت دارم الان تو قم بهتر از شاتل چیه؟
لطفا سریعتر جواب بدید
باتشکر
Printable View
برا من امروز ایمیل برا تسویه حساب این دوره اومده
یه چند روزی وقت دارم الان تو قم بهتر از شاتل چیه؟
لطفا سریعتر جواب بدید
باتشکر
پارس آنلاین که سرعت شبانه اش رو خیلی اورده پایین.نقل قول:
بقیه رو نمیدونم
سلام دوستان
مگه مخابرات خوب نیست ؟!
من شاتل داشتم ، راضی بودم ، ولی چون گرون بود ، میخوام مخابرات رو بگیرم
چه بد
میخواستم برم پارس آنلاین
صبا نت چه جوره؟
کسی اطلاع نداره؟
سلام
من بالاخره 512 رو گرفتم ولی مشکلی رو که یکی از دوستان دیگه هم اشاره کرده بودند رو من هم دارم!؟
هر چند دقیقه یکبار سرعت صفر میشه! در واقع چراغ لینک ADSL خاموش میشه و بعد از چند ثانیه (10الی 40) دوباره روشن میشه . در این بین ارتباط دیسکانکت نمیشه! ولی سرعت صفر میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ آیا بقیه کاربها هم این مشکل رو دارند؟ مودم من( Huawei (SmartAx MT800) هست
ای ول من هم 128 دارم. همین طوریم. بابام رو در اورده. البته همیشه اینطوری نیست ولی وقتی میشه دیگه شده. مثلا از سر دیشب تا حالا اینطوری شد و کلا صد مگ هم نشد دنلود کنم. ولی ده دقیقه ای خوب شده.نقل قول:
یک بار حضوری رفتم عمار یاسر گفتند خطت اتصالی داره. من هم هنوز فرصت نکردم جک کنم اتصالی سیم کشی خطم رو.
ولی اگر بقیه هم این مشکل رو داشته باشند باید دید مشکل از کجاست.
چرا از خود مخابرات قم سرویس نمیگیری ؟ هم ارزون هست هم نامحدود.نقل قول:
اتفاقا میخواستم از خود مخابرات بگیرمنقل قول:
ولی چون چند نفر اینجا گفتن که ثبت نام کردن و جواب نمیدن و 512هم نمیده برای همین گفتم برم صبا یا پارس و....
اینجا کسی صبا نداره؟
فک کنم صبا بهتر باشه
فردا زنگ میزنم اگه پورت داشتن میرم صبا
سلامنقل قول:
من مشکل رو حل کردم. یادتون باشه اول خط رو به اسپلیتر(همون نویز گیر) وصل کنید و بعد از اون اشتراک برای تلفن خونتون بگیرید. با این کار مشکل من حل شد.
سلام ، درسته !نقل قول:
من هم همینو میخواستم بگم !
چند سال پیش وقتی از پارس انلاین به آسیا تک رفته بودم ! همینطور بود و با اسپیلیتر مشکل حل شد !
+++++++++++++++++
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟!
البته من یک خط جداگونه برا اینترنتم دارم و هیچ تلفنی بهش وصل نیست. حالا فقط باید اسپلیتر رو بهش بزنم همین ؟ چون فکر کنم یک بار امتحان کردم و باز هم نشد.نقل قول:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
این سرویس شاتل رو من نمیدونم سرعت و قیمتش چطوره و لی این 128 مخابرات رو اگر همین مشکل قطعی و وصلیش که گفتم برام حل بشه آره واقعا به صرفه است.نقل قول:
Re : omid-p30
به احتمال زیاد واسه همون اسپلیتر باشه ! ( برای من دوبار اینطوری شد ! یکبار که اصلا نداشت و یک بار هم بعد از 2 سال اسپلیترم خراب شده بود ! البته بار دوم مشکلم یه چیز دیگه بود : تلفنمون قطع میشد ! )
امتحان بکنید ، انشاالله مشکلتون حل بشه ! ( دوستمون که میگفت این کارو کرد و مشکلش حل شد ! )
---------------
من سفارش 512 دادم ، از مخابرات !
شاتل سرویسم آرت 1 بود ولی سرعتش 320 بود ! ازش راضی بودم ، فقط گرون بود !
سلام
من قراردادم رو با شاتل لغو کردم ولی وقتی خواستم برم از مخابرات 512 بگیرم گفت اصلا نمیدیم چرا ؟
جریان چیه ؟
یه آشنا پیدا کردم گفت میتونه برام ردیفش کنه فقط یه سوال
من کلا اومدنم به مخابرات برای نا محدود بودنش بود حالا این نامحدود بودن ادامه داره دیگه یعنی یه دفعه نیان بگن محدود شد ؟
من هم از شاتل سرویس دارم هم از مخابرات،دیگه نمی خواستم شاتل رو تمدید کنم ولی امروز که رفتم مرکز عمار برای تمدید خط 512 بهم گفتم برات 128 بیشتر تمدید نمی کنیم و 256 رو هم فقط به ادارات می دیم،همین دیگه کلا ضد حال خوردم بد
اینجوری که خیلی بده
مخابراتم که دیگه سرعت بالا نمیده
متاسفانه در زمینه اینترنت به جای پیشرفت داریم پس رفت میکنیم
خوب پس میمونه صبانت یا سوختن و ساختن با همین شاتل
صبانت خوبه؟
شاتل سرویس بالاتر از یه مگ هم میده؟
این مخابرات چه نامرده. یعنی چی سرعت بالاتر از 128 نمیدیم؟؟
خداییش تو این کشور امام زمانی خیلی محدودیم. یه کم جون بکنیم بلکه تونستیم بریم بلاد کفر حداقل از سرعت بالا لذت ببریم!!!
كسي نميدونه حداكثر دانلود ماهانه سرويس هاي نامحدود چقدره
نامحدود واقعي كه نيست
یعنی حتی برای کسانی که از قبل با ارائه نامه خط 256 گرفتند هم حاضر به تمدید نیستند و به آنها 128 می دهند؟ این خلاف قانون مخابرات است و یک عمل غیرقانونی محسوب می شود زیرا طبق قانون وقتی با ارائه نامه رسمی اینترنت 256 گرفته شده دیگر بی توجهی به نامه و ارائه خط 256 فقط به ادارات یک کار غیرقانونی است .نقل قول:
تهران که از همون اول میگفتند 256 به بالا اصلا نداریم که بدیم بعد هم 256 رو به کارشناسی ارشد به بالا یا دکتر و خبرنگار فقط می دهند. باز قم که خیلی خوب پیش اومد اول این هم غیر قانونی نیست .نقل قول:
واقعا که اصلا اینا به فکر مردم نیستن
اصلا معلوم نیست به فکر چی هستن
از بین هر 1000سایت که 999تاش فیله
سرعت اینترنتم که هیچ چی
این شرکتای خصوصی هم دارن کیف میکنن هی اذیت میکنن و پول میگیرن
کسی هم نیست یه کاری بکنه
واقعا چرا ما نباید دانلود کنیم؟ منظورم از دانلو همش فیلم نیست بالاخره هر کسی به یه چیزی علاقه داره
چه دلیلی داره که این کارا رو میکنن؟
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
تو این مملکت فقط آقای دکتر و مهندس میتونن سرعت 256داشته باشند اون تو سایر ممالک سرعت مگابیتی میدن با 1/9999999999این قیمتای اینانقل قول:
نقل قول:نقل قول:از این پستی که در تاپیک مخابرات تهراننقل قول:
در این آدرس زده شده
استنباط می کنم که در تهران به کارشناسی ارشد به بالا هم 256 داده نمی شود و قم هم ظاهرا به همین سرنوشت دچار شده است.کد:http://forum.p30world.com/newreply.php?do=newreply&p=5697049
نقل قول:
سلام
1-من قبلا که از شاتل ADSL داشتم،قطعیم کم بود،اما از وقتی که از مخابرات گرفتم قطعیم خیلی زیاد شده بود،کلافه شده بودم.اسپلیتر یکی از دوستان را هم گرفتم فایده نداشت،تصمیم گرفتم سیم تلفن بخرم اما هر چی فکر می کردم میدیدم فایده نداره،چونکه سیم تلفنی که صوت را اتتقال میداد دلیلی برای قطعی نداشت.اما این را امتحان کردم و سیم تلفن قبلی که 5 سال پیش خریده بودم را عوض کردم و قطعیم خیلی کمتر شد و به چند بار در روز کاهش پیدا کرد که باید با یه اسپلیتر دیگه امتحان کنم،چونکه اسپلیتر خودم خرابه و جای دیگر هم امتحان کردم و قطعی داشته است.این تجربه ام را گفتم که اگر دوستان مشکل قطعی داشتند امکان دارد مشکل از سیم تلفن هم باشد.
2-مخابراته قم،مثل مخابراته تهران تصمیم گرفته ADSL با سرعت بالاتر را فقط به ادارات بدهد و حتی به نامه دانشجویی هم ندهد؟به نامه شرکت یا جواز کسب هم نمیدن؟
سلام تو کنترل پنل سایت مخابرات ه واسه کاربرای مخابرات هست میری زده حجمت محدوده مثل شکل زیر قضیش چیه برو بچز.مگه نمیگن نامحدوده پس این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا نامحدوده ولی روزی که من رفتم مخابرات عمار برای تمدید وقتی به طرف گفتم تا حالا بیشتر از 60 گیگ دانلود کردم تعجب کرد، گفت میگن نامحدوده ولی حجمی هست 10 گیگ!!! ولی من فعلا همچنان تو 24 ساعت دارم دانلود می کنم تا 27 که یک ماهم تموم میشه
mdk20 عزیز شما چه تعرفه ای گرفتی من 512 یک ماهه برداشتم ..سرعت دانلودت چقدره؟؟؟؟؟؟
بعد که یک ماه تمام شد لطفا در این جا بنویسید که برای شما چه سرعتی را تمدید می کنند آیا بالاتر از 128 را حاضر به تمدید هستند یا نه؟نقل قول:
بچه ها یه سوال فنی
آیا این مخابرات واقعا نا محدوده ؟
یعنی اگه من 24 ساعت بزارم روی دانلود هیچ گیری نمیدن ؟
راستی خواهر من فوق لیسانس داره میتونم با مدرک اون 512 بگیرم یا نه ؟
زدم شاتل رو هم که خرابش کردم حالا موندم بدون اینترنت چه کنم
البته هر طور که حساب میکنم اگه من 128 مخابرات رو هم بگیرم و 24 ساعت بزارم رو دانلود بیشتر از شاتل میتونم دان کنم
پس صرفه به مخابراته
ولی من پیگیر 512 شدم بد جوری هر طوری که شده میخوام 512 بگیرم
دوستان اگه آشنایی یا راه حلی سراغ دارین برام پیغام خصوصی بزارید ممنون میشم
خیلی لطف میکنید
الان بیشتر از 128 بهم نمیدننقل قول:
من 512 یک ماهه گرفتمنقل قول:
روزی که من برای تمدید رفتم مخابرات عمار طرف برگشت بهم گفت اگه پسر وزیر کشور هم که باشی دیگه بیشتر از 128 بهت نمیدیمنقل قول:
فعلا نامحدوده ولی با توجه کاری که مخابرات تو دادن سرعت ها کرد اصلا نمیشه به نامحدود بودنش برای آینده اطمینان کرد ولی توی یک ماهی که من استفاده می کنم نامحدوده،سرویس من باید ساعت 11 امروز قطع میشد ولی تاالان که ساعت 15:30 هست هنوز من در حال دانلود هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون عمه شون!!!!نقل قول:
بهش میگفتی باشه. تو راست میگی (مثل بقیه مسولای رده بالای کشور!!!)
امروز رفتم که 128 بگیرم ولی در کمال تعجب همین هایی که تا دو روز پیش 128 به من بیشتر نمیدادن بهم 256 دادن(البته قبلا نامه از طرف دانشگاه برده بودم)
الان زنگ زدم مخابرات گفت فعلا بالاتر از 256 نمیدیم به هیچ وجه و فعلا هنوز قصد برای برداشتن نامحدودیت ندارند.گفتم چرا نمیدین.گفت زنگ بزن از عمار یاسر بپرس.البته این رو هم بگم گفت اگه بتونی از اونجا رضایت نامه بگیری بهت میدن.
مشکل قطعی رو من قبلاٌ تجربه کردم.
اینقدر عصبانی شدم که مودم و اسپلیتر رو خورد کردم.(هنوز لاشش موجوده)
بعدش رفتم یک اسپلیتر ۷ هزار تومنی با یک مودم WAG120N خریدم.+UPS
از اون روز تا حالا هنوز یک بار هم قطع نشده.
سلام دوستان
من هم امروز سرویس مخابراتم وصل شد !
از دانشگاه نامه گرفته بودم ! درخواستم 512 بود ، ولی گفتن فعلا کشش ندارن و تا یکی دو هفته بالای 256 نمیدن ! مسئولش میگفت با ما در تماس باش ، به محض اینکه قضیه 512 حل شد ، بهت میدیم !
فعلا 256 گرفتم ! سرعت لود صفحاتش خیلی بهتر از شاتله ! دانلود رو هنوز امتحان نکردم !
با تشکر
موفق باشید
با سلام.
به علت صفر بودن دانش فنی مردم محترم قم,
بنده تصمیم گرفتم به عنوان یک white hat چند نفر رو هـَک کنم و آره...
لیست SSID این افراد رو اینجا میگزارم تا یک فکری به حال تنظیماتشون بکنن:
algeria Movassagh TP-LINK_B1A93C TP-LINK_B1D70F
a.torbat samandis TP-LINK_B1ABD2 TP-LINK_C6B8C4
Emam-OL-Montazar Seyed_Hadi TP-LINK_B1B349 TP-LINK_C6B988
H TP-LINK_012345 TP-LINK_B1C1BE TP-LINK_C6BB7E
Hashemian TP-LINK_153EA5 TP-LINK_B1C2B8 TP-LINK_C6C51C
Hossein TP-LINK_1545F3 TP-LINK_B1C777 TP-LINK_C6C525
Javid TP-LINK_16BAB3 TP-LINK_B1C7E1 TP-LINK_D81AF0
mahmud TP-LINK_A17975 TP-LINK_B1C7E9 TP-LINK_F87B76
mahya TP-LINK_A1844A TP-LINK_B1C807 Yamahdi
meshkat TP-LINK_A18A0F TP-LINK_B1CEE4
Mojtame_1 TP-LINK_AD18E2 TP-LINK_B1CF07
Mojtameh_2 TP-LINK_B1A11F TP-LINK_B1CF29
لطفاٌ درخواست رمز نفرماید.این یک اقدام انسان دوستانه است.
تمام این افراد مشتری مخابرات هستند.و مودم رو از بازار تهیه کردند.مخابرات هیچگونه مسپولیتی در قبال این افراد ندارد.
حتماً از خودتون میپرسید که چرا این کار رو کردم؟
خب برای این که هر کسی که میاد و این تاپیک رو میخونه یک مقدار بیشتر به امنیت توجه کنه.
به جز این ۴۵ نفر فقط ۵ نفر برای روترشون پسوورد گزاشته بودن که یکجورایی خیلی برای من جالب بود.برای همین تصمیم گرفتم این کار رو انجام بدم.تا حرکتی باشه که باعث بشه کاربران ADSL یک حرکتی برای امنیت اینترنتشون انجام بدن.
امیدوارم این کار خلاف قوانین سایت نباشه.
البته من در اين ليست نبودم و روترم پسورد دارد؛ شما توانستيد افرادي را كه براي مودمشان پسورد گذاشته اند را هك كنيد؟نقل قول:
ضمناً شما كمي راهنمايي كنيد چطوري امنيتمان را بالا ببريم؟
دوستان بسبب مشكل در پهناي باند مخابرات ديگه اينترنت بالاي 256 نميده اگر هم از قبل داشتيد ديگه شارژ نمي كنه . اگر با 256 ميسازيد مي تونيد شارژ كنيد وگرنه بايستي به فكر اي اس پي جديد باشيد
به هیچوجه اینطور که شما میگی نیست. یعنی چی سواد نداریم!!!:41:نقل قول:
اصلا اگه خودتون خیلی white hat تشریف دارین بفرمایید یه سری دیگه که مودمشون غیر از tplink باشه ه-ک کنین تا ما قبول کنیم خیلی بلدین!!!( دیگه همه میدونن که پسورد دیفالت این مودم admin هست)
در کل منظورم اینه که شما هم چیزی از بقیه بیشتر نمیدونین!!!:13:
[QUOTE]یعنی چی سواد نداریم[/
QUOTE]
متاسفانه گلهایی مثل شما در میان انبوه خارها دیده نمیشوند.
[QUOTE]اصلا اگه خودتون خیلی white hat تشریف دارین [/
QUOTE]
خیلی که نه.بعضی وقتها میزنه به سرم.
99 درصد کسایی که به مودم ها ور میرن تیراندازی نمیکنن, تور میندازن.نقل قول:
در کل منظورم اینه که شما هم چیزی از بقیه بیشتر نمیدونین!!!
من هم تا حدی جزء همین دسته هستم.
راستش من دفعه اولم بود که به مخابرات حمله کردم.
انواع و اقسام مشکلاتی که باعث میشن کاربرها -- بشن عبارتند از:
تنظیم ندانسته DMZ روی سیستم ویندوز.(طرف فکر میکنه خیلی مخه.)
تنظیم پورت غیر default برای RemoteManagement(فکر میکنه قایم شده.)
باز گزاشتن FTP اون هم anonymous(همه میبینن من چقدر فیلم دارم.)
ولی این مشکلات لعنتی هیچکدوم توی این ۱۰۰ تا IP که من تست کردم نبود.۴۸ تاشون پورتشون بسته بود.چون مودمشون ساپورت نمیکرده یا تنظیم پیشفرضش این نبوده یا bridge بوده.۱ نفر خودم بودم.۱ نفر FTP روی ubuntu باز گزاشته بود.پنج نفر هم ۳ ۴ تا پسوورد root و admin زدم کار نکرد رفتم سراغ بقیه.
conexant هم راحت -- میشه.چون کسی جای پسووردش رو پیدا نمیکنه.نقل قول:
یه سری دیگه که مودمشون غیر از tplink باشه ه-ک کنین تا ما قبول کنیم خیلی بلدین
به ترتیب مراحل:
۱.پیدا نمیکنه::24:
۲.میگه ولش کن::23:
۳:-- میشه::32:
۴:میره هوا:1:
جدا از مسخره بازی ه admin, من تقریباً هر کسی رو که پورت قابل نفوذ داشته باشه( brute force 22, xp 435, ...) -- میکنم ولی این لیست فقط برای خنده بود.
اینجا دو راه داریم:
۱.حالا یکی بیاد من رو -- کنه:
اینجا منظور فقط -- مودمه.
behrooz.dyndns.org
cisco linksys WAG 120N
Firmware Version : 1.00.16
ولی فایل هرچی دوست داری از ftp بردار.:40:
بقیه پورتهای روتر شیفت شدن روی یک سرور FreeBSDنقل قول:
behrooz:~# nmap 127.0.0.1
Starting Nmap 4.62 () at 2010-12-23 22:04 IRSTکد:http://nmap.org
Interesting ports on localhost (127.0.0.1):
Not shown: 1706 closed ports
PORT STATE SERVICE
21/tcp open ftp
22/tcp open ssh
25/tcp open smtp
53/tcp open domain
80/tcp open http
111/tcp open rpcbind
631/tcp open ipp
953/tcp open rndc
3306/tcp open mysql
Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 0.101 seconds
یک پورت دیگه هم هست که میتونید با خودم صحبت کنید:
9032(با نتکت که بلدی وصل بشی؟)
۲.IP مربوط به خودتون(نه کس دیگه) رو برای پورت چت مذکور ارسال کنید.
امیدوارم کسی که درخواست -- خودش رو میده خلاف قوانین حساب نشه.چون اونجوری دیگه قوانین خیلی مسخره میشن.
[QUOTE=0Behrooz;5715475][QUOTE]یعنی چی سواد نداریم[/
QUOTE]
متاسفانه گلهایی مثل شما در میان انبوه خارها دیده نمیشوند.
دمت گرم داداشی.نقل قول:
اصلا اگه خودتون خیلی white hat تشریف دارین [/
QUOTE]
خیلی که نه.بعضی وقتها میزنه به سرم.
99 درصد کسایی که به مودم ها ور میرن تیراندازی نمیکنن, تور میندازن.
من هم تا حدی جزء همین دسته هستم.
راستش من دفعه اولم بود که به مخابرات حمله کردم.
انواع و اقسام مشکلاتی که باعث میشن کاربرها -- بشن عبارتند از:
تنظیم ندانسته DMZ روی سیستم ویندوز.(طرف فکر میکنه خیلی مخه.)
تنظیم پورت غیر default برای RemoteManagement(فکر میکنه قایم شده.)
باز گزاشتن FTP اون هم anonymous(همه میبینن من چقدر فیلم دارم.)
ولی این مشکلات لعنتی هیچکدوم توی این ۱۰۰ تا IP که من تست کردم نبود.۴۸ تاشون پورتشون بسته بود.چون مودمشون ساپورت نمیکرده یا تنظیم پیشفرضش این نبوده یا bridge بوده.۱ نفر خودم بودم.۱ نفر FTP روی ubuntu باز گزاشته بود.پنج نفر هم ۳ ۴ تا پسوورد root و admin زدم کار نکرد رفتم سراغ بقیه.
conexant هم راحت -- میشه.چون کسی جای پسووردش رو پیدا نمیکنه.
به ترتیب مراحل:
۱.پیدا نمیکنه::24:
۲.میگه ولش کن::23:
۳:-- میشه::32:
۴:میره هوا:1:
جدا از مسخره بازی ه admin, من تقریباً هر کسی رو که پورت قابل نفوذ داشته باشه( brute force 22, xp 435, ...) -- میکنم ولی این لیست فقط برای خنده بود.
اینجا دو راه داریم:
۱.حالا یکی بیاد من رو -- کنه:
اینجا منظور فقط -- مودمه.
behrooz.dyndns.org
cisco linksys WAG 120N
Firmware Version : 1.00.16
ولی فایل هرچی دوست داری از ftp بردار.:40:
بقیه پورتهای روتر شیفت شدن روی یک سرور FreeBSD
یک پورت دیگه هم هست که میتونید با خودم صحبت کنید:
9032(با نتکت که بلدی وصل بشی؟)
۲.IP مربوط به خودتون(نه کس دیگه) رو برای پورت چت مذکور ارسال کنید.
امیدوارم کسی که درخواست -- خودش رو میده خلاف قوانین حساب نشه.چون اونجوری دیگه قوانین خیلی مسخره میشن.
با طرز برخوردت خیلی حال کردم :11::40: