کسی دندان زاهدان قبول نشده؟
Printable View
کسی دندان زاهدان قبول نشده؟
من چی کار کنم که از مدار بدم میاد و برق قیول شدم
اما یکی از آشناها می گفت ربطی به فیزیک دبیرستان نداره
البته آزاد مهندسی پزشکی قبول شدم
ولی فکر نکنم خیلی با برق فرق داشته باشه!!!!!!!!!!
They Are Everywhere
واسه چی حمید جون؟:دینقل قول:
تبریک پدرام جان:دی
ایشالا سال بعد پشیمون میشی:دی
شبانه در مدرک قید نمیشه و مدرک شبانه و روزانه هیچ تفاوتی با هم ندارن!نقل قول:
مطمئن هستم که می زنن ولی مدرکشو اندازه روزانه قبول دارن
ممنون/:5:
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
واسه چی حمید جون؟:دینقل قول:
تبریک پدرام جان:دی
ایشالا سال بعد پشیمون میشی:دی
شبانه در مدرک قید نمیشه و مدرک شبانه و روزانه هیچ تفاوتی با هم ندارن!نقل قول:
مطمئن هستم که می زنن ولی مدرکشو اندازه روزانه قبول دارن
با عرض تبریک به خر خونا و نخرخونا:5:
رتبه 26588 ریاضی
و 15392 زبان
مترجمی زبان پیام نور چناران
یکی از آشنایان با وجود اختلاف زیاد رتبش با من نرم افزار پیام نور مشهد آورده.
نتیجه ای برای آیندگان:
بر اساس علاقه انتخاب رشته کنید نه اسم و رسم یک رشته که فقط دهن پر کنه:12:
کسی اینجا علوم تحقیقات قبول شده که بخواد بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
به نظر شما مهندسی صنایع دانشگاه ازاد واحد تهران شمال بهتره یا مهندسی برق دانشگاه صنعتی قم روزانه؟
نقل قول:
به نظر من مهندسی روزانه قم بهتره ولی اگه صنایع دوست داری تهران شمال رو برو
نقل قول:
حالا به نظر تو مهندسی شیمی علوم تحقیقات بهتره یا فزیک الزهرا؟
بابا دوستانی که قبول نشدن گوره بابای دانشگاهشون ناراحت نباشن هرکسی آزاد توی محل خودشه ولی سراسری شهرستانه من میگم حتما بره آزاد من لیسانسم رو از آزاد دارم الان هم دارم دانشگاه تهران میخونم هیچی برای من خاطرات و صفای دانشگاه آزاد رو نداره اینی که میگن سبکش پایننه شر و وره تمام استاد های دانشگاه آزاد ما از دانشگاه های سراسری بودن ولی الان توی دانشگاه سراسری یه سری استاد اسگول بهمون خوردن که نمیتونیم کاری هم کنیم
باتشکر از همه و به امید فردای بهتر که خودمون دانشگاه و رشتمون رو انتخاب کنیم
به امید ایرانی آزاد و برآمدن خورشید از فراز ایران زمین و تابش آن بر سهند و سبلان زاگرس و دنا (از جمشید چالنگی)
مهندسی نرم افزار دانشگاه تهران
رتبه : 149 منطقه 3
هیچکی منو دوست نداره؟:19:نقل قول:
راستی یکی از دوستام برق قدرت شهید چمران اهواز قبول شده + برق قدرت تهران شمال!
مونده کدوم یکیو بره!
چی پیشنهاد میکنید؟:دی
اگه با هزینه ازاد مشکل نداری و تهران هم هسی شک نکن که ازاد تهرانه بهتره مگر اینکه برق و ترجیخ بدی چیزیو اینخاب کن که دلت باهاشهنقل قول:
معلومه دیگه شیمی البته اگه برات مهم نیس (بعنی علاقه نداری )نقل قول:
هر کدوم نزدیکتره اون رو بره بهترهنقل قول:
دوستان یه توضیح در مورد تهران شمالی ها آزادی ها رو میگم رشته مدیریت و حسابداری شاخه انسانی ها رو میگم از این ترم به سمت حکیمیه رفته و محل قبلی خودش رو که کوچیک بود و توی هروی بود به علوم پایه داده و این جای جدیدی که رفته واقعا خداست استخر داره زمین فوتبال نانوایی من خودم دیدن کردم از این مجموعه و هرکسی که رشته انسانی مدیریت و حسابداری تهران شمال هست شک نکنه و خوراک رفیق بازیه ولی برای دخترها محله خطرناکیه چون نزدیکه خاک سفیده و کمی اطرافش بیابونی هست
نقل قول:
شیمی رو بیشتر دوست دارم . فزیک الزهرا خوب نیست؟
حتما تهران شمال رو بره اهواز بیچاره کننده هست همون پولی که اونجا باید خرج کنی اینجا برای آزاد خرج کنه تازه سرکار هم میتونه بره اینم آدرس دانشگاهش که جای خوبیه
تهران ، خيابان ولي عصر (عج) ، بالاتر از ميرداماد ، پشت ساختمان اسكان ، كوچه قباديان پلاک 79 کد پستی 1969633651
نقل قول:
مرسی فائزه.....
خانوم های عزیزی که الزهرا آوردن اگر مشگل حجاب و افرادی متعهد هستن برن من یکی از اقوام از الزهرا بود که به علت محیط دانشگاه و طرز تفکر یه سری از استادید کناره گیری کرد
نقل قول:
خواهش می کنم . موفق باشی
ببخشید رتبه اش چند بود؟نقل قول:
همدان رو بهتون توصیه میکنمنقل قول:
نقل قول:
از چه نظر می گید همدان بهتره ؟
ولی من میگم برو برق تهران اگر مرد هستی که خیلی فاکتور های خوبی توی شهر خودت داری 1 میتونی بری سر کار و روزهایی که دانشگاه نیستی به سر کار بری 2 دوری از خانه و کاشانه نداری و مدارکش هم هیچ فرقی نمیکنه اون زمان تیرکمون بود که آزاد اساتید بیحود داشت الان یه سری از دانشگاه آزاد ها هم از سراسری ها بیشتر نباشن کمتر نیست
توصیه آخر: افرادی که سراسری در شهرهای دور افتاده قبول شدن و آزاد در محل خودشونه حتما آزاد برن این تجربه چندین سال درس خوندن من در آزاد و سراسریه
کسی راجع به دانشگاه کردستان و شهر سنندج اطلاعاتی داره؟
به همه ی کسایی که قبول شدن تبریک میگم
دندانپزشکی نبود؟
دوستانی که شاهرود قبول شدن کسی هست اینجا؟ :دی
یکی از دوستام:
6500 منطقه 2 - مهندسی مواد - دانشگاه بین المللی امام - قزوین - روزانه
از چه نظر بهتر؟ اعتبار مدرکی؟ علمی؟نقل قول:
در کل الزهرا چون سراسری هست از نظر مدرکی معتبرتر حساب میشه...
ولی مهندسی شیمی علوم تحقیقات هم عالیه
با شرایطی که شما گفتی از نظر کاری و این چیزها من بودم شیمی علوم تحقیقات رو می رفتم
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:15 AM ----------
از نظر خرجی تو آزاد حدودا ترمی 700 شهریه دانشگاه میشه و خرجت تو آمل هم حداقل ماهی 200 تومن میشه. یعنی هر ترم برات 1.5 میلیون خرج برمیداره. ببین میصرفه برات برو آمل.نقل قول:
پیام نور هم بد نیست ولی برای کارشناسی اصلا من توصیه نمی کنم بری پیام نور!
بیشتر از لحاظ علمی برام مهمه چون می خوام برم پیش بابام و بابام تو کار خیلی سخت گیره اگه سطح ام پایین باشه پشیمون می شمنقل قول:
ببینید انتخاب بین سراسری همدان و آزاد تهرانهنقل قول:
من سراسری همدان پیشنهاد دادم
گرچه که بین دانشگاههای منطقه غرب کرمانشاه رو پیشنهاد میدم.
ببین علوم تحقیقات از نظر علمی دانشگاه فوق العاده عالیه و تو واحدهای دانشگاه آزاد حرف اول رو میزنه.نقل قول:
از نظر سطح علمی هم همه چی به خود شما برمی گرده که چقدر تو دوران تحصیل زحمت بکشی. در کل تو دانشگاه آزاد چون یکم با دانشجو راه میان بعضی ها به قولی دودره بازی می کنن و آخرش بیسواد از دانشگاه میان بیرون ولی تو سراسری سختگیری بیشتره و دانشجو مجبوره درس بخونه وگرنه اخراجه!!! ولی تو آزاد میتونی مثلا تا 7 سال یا بیشتر هم طولش بدی ولی تو سراسری از این خبرا نیست.
شیمی علوم تحقیقات یکی از رشته های خوبه این دانشگاهه . اگه خودت بخوایی و بخونی و دودره بازی نکنی علوم تحقیقات بهترین دانشگاه هست.
من پرستاري شاهرود قبول شدم(روزانه)نقل قول:
تهران پزشكي-علوم آزمايشگاهي هم قبول شدم
والان سر دوراهي...
چشم انتظار نظرات همه دوستان هستم
هركي نظر شو نگه .... جيز!
:27:
اهل دودره کردن نیستم و مرسی خودمم هر چی فکر می کنم مهندسی شیمی رو بیشتر دوست دارمنقل قول:
بچه ها بین مهندسی شیمی سبزوار
یا مهندسی شیمی صنایع شیمیایی معدنی تهران شمال نظرتون چیه؟
نقل قول:
سبزوار زیاد جالب نیست فکر کنم تهران شمال بهتره
من تهران شمال رو انتخاب می کنمنقل قول:
دانشگاه سبزوار خیلی جالب نیست ولی بدم نیستا بالاخره سراسیه...
شیمی تهران شمال بهتره
از نظره هزینه هم خیلی با هم فرق نمی کنه چون شما بری سبزوار هزینه خودت تو 5 ماه میشه همون شهریه آزاد تو تهران!
تهران شمالنقل قول:
بچه ها چرا تو فایل زمان ثبت نام های دانشگاه که تو سایته سنجش هست ،دانشگاه سوره اصلان وجود نداره ؟از کجا باید بفهمم زمانه ثبت نام رشته سینما سوره کیه؟
اگه تو فایل نیست همون جدولیه که تو خود سایت سنجشهنقل قول:
بچه ها از همتون ممنون پس من میرم همون مهندسی شیمی علوم تحقیقات
برم یکم تاسحر بخوابم . موفق باشید بای